Seuraa 
Viestejä45973

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1645223

[size=85:2levb8lb]Timo Soinin mukaan perussuomalaisista ei ole vielä koskaan erotettu ketään rasismin vuoksi.[/size:2levb8lb]

[size=200:2levb8lb]Timo Soini: Rikostuomio toisi potkut Halla-aholle[/size:2levb8lb]

17.02.2009 06:51

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo IS:lle, että jos puolueen toiminnassa mukana oleva henkilö saa oikeudessa tuomion rasismista, hän saa lähtöpassit puolueesta.

- Mielestäni on selvää, että jos tulee lainvoimaisia tuomioita, niin toivon, että siinä vaiheessa ihmiset ymmärtävät, että vastuun kantaminen on myös sitä, että vetää johtopäätökset. Se koskee kaikkia, Soini korosti.

Perussuomalaisten kaupunginvaltuutetun Jussi Halla-ahon blogikirjoittelu on paraikaa syyteharkinnassa. Häntä epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Mahdollinen syyte ja tuomio johtaisivat Soinin näkemyksen mukaan siihen, että Halla-aholle osoitettaisiin ovea.

Soini ei halunnut ottaa kantaa Halla-ahon mielipiteisiin. Hän vetoaa keskeneräiseen oikeusprosessiin.

Halla-ahon blogia Soini sanoo lukeneensa vain osittain.

- Sitä köyttä on niin paljon, etten todellakaan ole kaikkea lukenut, se on aivan varma. Enkä aio.

Soinin mukaan perussuomalaisista ei ole vielä koskaan erotettu ketään rasismin vuoksi. Hänen mukaansa netissä on "helppo uhota ja pistää nimiä pitkin ja poikin".

- Tyhmiä voi ihminen puhua. Nämä ihmiset häpäisevät itsensä, eivät minua ja puoluetta. En lähde virvatulten ja yksittäisten ihmisten perään kulkemaan. Mutta on täysin selvää, että tällaisilla tyypeillä ei ole puolueessa tulevaisuutta.

Soini kertoi olevansa tuohtunut siitä, että hänet ja perussuomalaiset yhdistetään rasismiin.

- En ole rasisti enkä suvaitse ihmisvihaa. Toivon, että jos tällaisia ihmisiä on keskuudessamme, niin he poistuvat.

Kommentit (3)

Taas Nasse väistelee.
Soinin mukaan perussuomalaisista ei ole vielä koskaan erotettu ketään rasismin vuoksi. Hänen mukaansa netissä on "helppo uhota ja pistää nimiä pitkin ja poikin".
Helppohan se on uhota, kun tietää, että tuomio on hyvin epätodennäköinen. Ja tämä sopii Nasselle. Tehkööt mitä lystäävät kunhan eivät joudu kiinni. Mutta minä, Nasse, olen hyvin, hyvin vihainen rasisteille.

Odotetaanhan nyt se tuomio kuitenkin ensin. Syytön kunnes syyllisyys on todistettu ja tuomio tullut, eiks je? Soini on sentään oikealla linjalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei. Persuissa on huomattavasti typerämpiä mölisijöitä kuin Mestari ja näille voisi Nasse viestiä muutakin kuin tehkää itse johtopäätöksenne. Mutta Nasse ei tähän joko kykyne tai ei sitä halua.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat