Seuraa 
Viestejä45973

eli jos kuka on tohon 3d mallinus ohjelmaa tutustunu niin vois kertoo et kuinka tosa tehää niin sanottu yhteen lasku??

Kommentit (6)

Kukaan ei osaa perus yhteen laskua tolla ohjelmalla??? vähennys laskun jo haltsaankin...eikö täälä oo ketään 3d mallintajaa

yhteen lasku on yksi aritmeetti sista perus lasku toimituk sista ja se on ensim mäinen koululaisille opetetta vista . yhteen lasku operaatio yhdistää kaksi lukua, summat tavaa kolman neksi luvuksi summaksi . yhteen laskun käänteis lasku toimitus on vähennys lasku . kaikki lasku toimitukset perus tuvat yhteen laskuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ville-v
yhteen lasku on yksi aritmeetti sista perus lasku toimituk sista ja se on ensim mäinen koululaisille opetetta vista . yhteen lasku operaatio yhdistää kaksi lukua, summat tavaa kolman neksi luvuksi summaksi . yhteen laskun käänteis lasku toimitus on vähennys lasku . kaikki lasku toimitukset perus tuvat yhteen laskuun.Kiitoksia vaan sinulle, pilkkakirves. Voit nyt varmasti onnitella itseäsi tämän hurjaa huumoria sisältävän viestisi johdosta! Meni vaipat vaihtoon samalla kuin lukasin lävitse huumoripläjäyksesi, jossei Teillä ollut muuta kerrottavaa asiasta, niin pyydän poistumaan takavasemmalle ja jättämään aneemiset tuotoksesi johonkin muuhun säikeeseen, kiitos. Edelleen siis kaipailen tietoa, elikkäs informaatiota, kuinka kyseessä olevalla ohjelmistolla tuotetaan kahden eri kappaleen yhteenlasku.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Läski bodari tarkoittanee kahden 3d-kappaleen välistä "union"-tyyppistä operaatiota, jossa lopputuloksena on kappaleiden yhteinen tilavuus.

Heksu
Läski bodari tarkoittanee kahden 3d-kappaleen välistä "union"-tyyppistä operaatiota, jossa lopputuloksena on kappaleiden yhteinen tilavuus.niin juuri tätä tarkotin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat