Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Onko HAARP syynä megneettikenttämme repeämiseen eteläisellä napaalueella.
A Giant Breach in Earth's Magnetic Field 16.12.2008.
http://science.nasa.gov/headlines/y2008 ... breach.htm)

Sivut

Kommentit (94)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
Dark Shade
Mikä on HAARP? Outo termi minulle.Taas yhden sortin aivottomien foliopipojen, joilla ei ole muutakaan tekemistä, sekoilua.

HAARP (High frequency Active Auroral Research Program) tutkii revontulia yläilmakehässä. Tärkein tutkimusasema projekissa on Alaskassa.

Jotkut hihut kuvittelevat, että kyseessä on maailmanlaajuinen salaliitto ilmaston muuttamiseksi tai estää karvojen poistaminen kämmenistä...

HAARP:in kotisivu:

http://www.haarp.alaska.edu/

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Vierailija

Foliopipo täytyy myös maadoittaa. Siihen täytyy kiinnittää kupariketju maata laahaamaan. Tämä ei kuitenkaan toimi, jos on sähköä johtamattoman alustan päällä.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Jos on sähköä johtavalla alustalla maadoitus onnistuu mutta siinä tapauksessa pitää pitää pitkiä kumisaappaita jalassa ettei itse pääse vaikuttamaan.

Jos alfa-aaltoja pääsee kaikesta huolimatta karkaamaan vaikka on monikerroksinen foliohattu niin kannattaa kaiken varalta pitää kuppikuulosuojaimia tuplavahvisteilla ja muutamaa kerrosta erittäin tummia aurinkolaseja ja pyykkipoikaa nenässä ettei vahingossa tule paljastamaan turhan paljon omasta sijainnistaan.

Kivekset on myös syytä suojata foliopipolla. Se kannattaa tehdä siten että vuoraa tavallisesta munasuojien sisäpuolen foliolla ja laittaa paikalleen kuten normaalisti.

Mahdollisesti tulppa perseeseen välttääkseen alienejen yleisesti käyttämiä anal probeja. Naisten on syytä käyttää siveysvyötä.

Sadetakkikin on hyvä koska suojaa säteilyltä.

mielenkiintonen vekotinhan toi HAARP on juu, mutta ympärillänsä tosiaan liikkuu huuhaata suuntaan jos toiseen, aina ilmastosta-ihmismieleen vaikuttamisen tiimoilta.
En sitä ihan minään potentiaalisena tuomionpäivän-koneena kuitenkaan viä näkis. Kaikenkaikkiaan, turhaa spekulaatiota k.o. masiinaan liittyen liikkeellä rutkasti.
Kovin moni ei taida Haarpin toiminnasta operatiivisella tasolla käytännössä olla perillä/mitään raakaa faktaa tietää, joten on hiton hankalaa sanoa mitkä masiinan realistiset käyttömahdollisuudet mihinkin olisivat, niiko oikeesti eikä "folio -tasolla".

mitä tohon itse uutiseen tulee, niin taitaa sekottaa avaruus-fyysikoitten yms. pasmoja huolella, ainakin Nasa:n tekstin mukaan..
"In the language of space physics, a north-pointing solar magnetic field is called a "northern IMF" and it is synonymous with shields up!"

"So, you can imagine our surprise when a northern IMF came along and shields went down instead," says Sibeck. "This completely overturns our understanding of things."

eli taitaapi jotkut tähänastiset teoriat magneettikenttien luonteen suhteen joutua uudelleen arvioitaviksi

Tämä HAARP on aika vieras juttu mullekin. Tällaisen listan HAARPin kehittymishistoriasta löysin:

1976 -- Tri.- Susan Bawin & Tri. W. Ross Adey osoittavat että ELF-kentät vaikuttavat hermosoluihin.

1979 -- NASA:n kolmannen High-Energy Astrophysical Observarotyn laukaisu saa aikaan laajamittaista, keinotekoista hävikkiä ionosfäärissä. Plasma-aukko jonka sai aikaan "nopea kemiallinen prosessi" rakettien pakokaasujen ja otsonikerroksen välillä. "Ionosfäärissä oli merkitttävää hävikkiä 300 kilometrin korkeudella joidenkin tuntien ajan."

1985 -- Bernard J. Eastlund hakee patenttia "menetelmälle ja sovellukselle muuttaa aluetta maapallon ilmakehässä, ionosfäärissä ja/tai magnetosfäärissä". [Ensimmäinen kolmesta Eastlundin patentista jotka yhdistetään ARCO Power Technologies¨ Incorporatediin.

1986 -- USA:n laivaston Project Henhouse -niminen koe. Hyvin matalataajuiset pulssimaiset magneettikentät vaurioittavat kanan sikiöitä.

1980-luku -- Vuosikymmenen jälkimmäisellä puoliskolla Yhdysvalloissa aletaan rakentamaan Ground Wave Emergency Network (GWEN) -torneja joista jokainen tuottaa hyvin matalataajuisia (VLF) -aaltoja puolustustarkoituksiin.

1987-1992 -- Muut Arco Power Technologies Incorporatedin (APTI) tiedemiehet rakentavat Eastlundin patenttien pohjalta kehittääkseen uusia aseita.

1994 -- Sotilaallinen aliurakoitsija E-Systems ostaa APTI:n, säilyttää Eastlundin patentteja ja sopii rakentavansa maailman suurimman ionosfäärin kuumentimen; High-Frequency Active Auroral Research Projectin (HAARP),

1994 -- Kongressi jäädyttää HAARP:in rahoituksen.

1995 -- Raytheon ostaa E-Systemsin sekä vanhat APTI:n patentit. Tämä teknologia on nyt kätketty tuhansien patenttien joukkoon yhden suurimman puolustus-aliurakoitsijan piirustuskansioiden sisään.

1995 -- Kongressi budjetoi 10 miljoonaa dollaria HAARP-projektiin vuodelle 1996.

1995 -- HAARP:in suunnitteleijat testaavat petenttia numero 5.041.834 syyskuussa.

1994-1996 -- Ensimmäisen vaiheen HAARP-laitteistojen testaaminen jatkuu vaikka rahoitus oli jäädytettynä.

1998 -- Euroopan parlamentin turvallisuuden ja aseistariisunnan alakomitea järjestää kuulemistilaisuuden HAARP:ista 5.2.1998. Kirjan toinen kirjoittaja Nick Begich kertoo HAARP:ista ja uusista ase-teknologioista.

2001-2017 -- Suunniteltu periodi HAARP-operaatioille. Täysin toimiva HAARP-prototyyppi jakson alkupuolella.

Löysin myös Europarlamentin mietinnön, jossa Maj Brit Theorin (PSE, S) pohtii seuraavaa:

"Theorin on huolissaan myös Haarp-ohjelman seurauksista. Haarp on suurtaajuista säteilyä koskeva tutkimusohjelma, jota johtaa Yhdysvaltain ilmavoimat ja laivasto yhdessä Fairbanksissa sijaitsevan Alaskan yliopiston geofysikaalisen laitoksen kanssa. Sitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin ilmakehän sähköisiä ominaisuuksia manipuloimalla. Haarp-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden mm. maapallon röntgenkuvaamiseen useiden kilometrien syvyydeltä.

Theorin vaatii että riippumaton kansainvälinen elin tutkii Haarp-ohjelman oikeudelliset, ekologiset ja eettiset vaikutukset ennen tutkimusten ja testausten käynnistämistä. STOA:n paneelille on annettava kaikki HAARP-ohjelmaa koskeva tieteellinen ja tekninen aineisto, jotta se voisi arvioida hankkeen todellista luonnetta ja sitä, miten suuren riskin se muodostaa paikalliselle ja globaalille ympäristölle sekä kansanterveydelle yleensä.

Esittelijä ehdottaa että komissio käynnistää yhteistyön Suomen, Ruotsin, Norjan ja Venäjän hallitusten kanssa selvittääkseen miten Haarp-ohjelma vaikuttaa Euroopan arktisten alueiden ympäristöön ja kansanterveyteen. Komission on raportoitava tutkimuksen tuloksista parlamentille."

http://www.europarl.europa.eu/press/sdp ... 90127b.htm

Tuota komission raporttia en kuitenkaan löytänyt. Se kiinnostaisi. Ja se, millainen merkitys ionosfäärin kuumentamisella on otsonikerrokseen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat