Seuraa 
Viestejä45973

Raha koskee kaikkien elämää.

Niin duunarin kuin koulutetunkin tulee tuntea rahan arvo, toiminta ja funktio. Kansalaisen on ymmärrettävä mistä omaisuus koostuu, kuinka sitä kertyy ja kuinka sitä hoitaa. Sitä pitää opettaa jo ala-asteelta asti. Näin edistämme yhteiskunnassa yhdenvertaisuutta. Sama koskee poliittista vaikuttamista. Kansalaiset pitää opettaa pois seuraaja- ja alistujamoraalista itsenäisiksi ajattelijoiksi, jotka ymmärtävät vallan periaatteita.

Rahan assosioiminen pahuuteen on rikkaiden salaliitto, jolla saadaan köyhät häpeämään rahan haluaan. Nalle Wahlroos ja kumppanit vain iloitsevat siitä, että suurin osa kansasta on täysin pihalla omaisuudenhoidon alkeistakin. Kansantalous pyörii paremmin kun kaikki suomalaiset tuntevat omaisuuden ja rahan arvon. Ruotsalaiset ovat keskimäärin paljon paremmin perillä.

Rahan käyttö pitää assosioida hyvään. On häpeällistä, ettei kansalaisiamme opeteta peruskouluista asti systemaattisesti hoitamaan omaisuuttaan ja sitä, mihin talousjärjestelmämme perustuu. Raha koskee jokaista ihmistä. Miten työväenpuolue demarit on voinut olla tajuamatta tätä asiaa vuosikymmenten mittaisesta valta-asemastaan huolimatta?

Raha ei ole paha, mutta rahan kertyminen yhteen paikkaan ja sinne tukkeutuminen on. Rahan tulee kiertää.

Kommentit (4)

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
Peksa
Raha koskee jokaista ihmistä. Miten työväenpuolue demarit on voinut olla tajuamatta tätä asiaa vuosikymmenten mittaisesta valta-asemastaan huolimatta? Raha ei ole paha, mutta rahan kertyminen yhteen paikkaan ja sinne tukkeutuminen on. Rahan tulee kiertää.Mihin pohjaat nämä näkemyksesi?

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Samaa mieltä. Suomalaisissa kouluissa tuli opettaa taloutta, perusteita siitä, miten maailma pyörii.

Ainakin kaikki 60- ja 70-luvuilla syntyneet ovat läpikäyneet propagandalaitoksen - peruskoulun - aikana, jolloin nuorisoon kohdistunut yhteiskunnallinen vaikuttaminen oli voimakkainta ja koulukirjoissa kuvattiin itä- ja länsijärjestelmät suomettuneen "tasavertaisina".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voi ristus salli mun nauraa

Raha ei ole paha vaikka sitä painetaan Suomeenkin miljarditolkulla yksityisomisteisen maailmanpankin toimesta lainaksi, jolla pidetään valtiot ja ihmiset orjina.

Ja mikä tärkeintä tämä myytti ei saa murtua missään vaiheessa vaan ihmiset pitää saada tekemään töitä, ottamaan lainaa ja ennenkaikkea kuluttamaan.

Kuluttamaan niin maan perkeleesti ja ostamaan taulutelevisioita, mersu, omakotitalo, hankkimaan perhe ja ottamaan semmonen laina että kun oma elämä päättyy vanhuksena niin pankit ja perintätoimistot on sitten jälkipolvien kimpussa perimässä lainataloa kissojen ja koirien sekä jänisten kanssa.

Kapitalismi on näköjään edelleen muodissa, että raha on hyvä ja mitä enemmän niin sen parempi ja mitä enemmän kusetettuja duunareita niin sen hienompi elämä.

Mutta kun ikävä totuus on vaan se että jokainen miljoona lisää optioita niin sen enemmän myös pelkoa ja sitä kuviteltua valtaa jolla turmelee oman itsensä hyvin helposti ja nämä rahamiehet oikeasti pelkäävät menettävänsä kaiken niin kauan kun elävät ahneuttaan todeksi.

Raha on kuitenkin vain energiaa, että se pelko ja ahneus on aivan turha tunne siinä mukana, mutta näyttää vähän siltä että monikansalliset yhtiöt ja heidän osakkeenomistajat eivät ole edelleenkään saaneet apinaa nimeltä ahneus heidän niskastaan pois. Eivätkä edes kyllä ole vielä yrittäneetkään.

Nollakasvua pitää saada levitettyä edelleen ja tehtaat/duunit siirrettyä ulkomaille, jotta saadaan osakkeen omistajille maksimoitua voitot. Eli tämä tietää vain lisää työttömiä Euroopan teollisuusmaihin.

Committee of 300, Trilateral Comission, Rooman Klubi, CFR (Council of Foreign Relations) sekä Bilderberg Group keskittyvät tällä hetkellä erityisesti nollakasvun lisäämiseen teollisuusmaissa, johon kuuluu työttömyyden lisääminen mm. teollisuuden siirtämisenä ulkomaille.

Raha on väistämätön seuraus sivilisaatiosta. Vain kyläyhteisöt voivat elää ilman rahaa. Rahattomuus edellyttää, että kaikki tuntevat toisensa.

Toivomassani maailmassa kaikki on läpinäkyvää ja kutsun sitä avoimeksi kapitalismiksi. Tulevaisuudessa kansalaiset ja kuluttajat voivat silmänräpäyksessä selvittää internetissä minkä tahansa yrityksen tai poliitikon taustat ja tehdä päätöksiään sen perusteella.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat