Seuraa 
Viestejä4839

Hei
Kun on puhuttu kai jo riittävästi Saksan sotasyyllisyydestä, Suomen siinä sivussa ja myös hivenen Venäjän mokomasta haluaisin nostaa esille liittoutuneiden (eli pääasiassa USA, Iso-Britannia (päinvastaisessa järjestyksessä, nehän toivoivat meillekin pahinta ja yrittivät tehdäkin näin esim valvontakomissio)) terroripommitukset -43-45 Saksaan.

Kun tavoite on ainoastaan teurastaa naisia, lapsia ja vanhuksia ja tuhota valtion infrastruktuuri en varsinaisesti voi yhtyä ajatuksiin minkäänkaltaisesta sodankäynnistä, vain terrorismista ja ahneesta tappamisesta ja kostonhimosta, huolimatta siitä, että Mannerheim ja Churchill olivat jonkinkaltaisia ystäviä olisi herra Churchill pitänyt hirttää Nurnbergin oikeudenkäynnissä herra Stalinin vieressä (+tietty perusnatsit), mukaan olisi sopinut mr USA. Vai olisiko?

Mitä olette mieltä, pohjaan ajatukseni luettuani kirjan "Kun taivaalta satoi tulta" Stephen Burgdorff & Christian Habbe"
Tekopyhää paskaa myös lännestä näköjään aina on tullut

Kommentit (12)

Öö. Sotarikosoikeudenkäynneissähän tuomitaan vain häviäjä. Sehän niiden "oikeudenkäyntien" pointti on. Sotarikoksia tehdään ja tehtiin tottakai molemmilla puolilla, mutta miksi voittaja haluaisi tuomita itsensä?

N:liitto otti osaa Nurnbergin tuomioistuimeen saatuaa takauksen ettei N:liiton osallisuutta sodan aloittamiseen Saksan ohella oteta käsittelyyn = Hyökkäys Puolaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No onhan se nyt aivan vitun ilmiselvää, ettei II maailmansodassa minkään muunkaan sodan tavoin ollut oikeaa ja väärää puolta. Jos akselivallat olisivat voittaneet, olisi länsivaltojen upseerit tuomittu siviilipommituksista ja neuvostopoliisi Stalinin toimeenpanemista vainoista.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839
Deinonychus antirrhopus
No onhan se nyt aivan ***** ilmiselvää, ettei II maailmansodassa minkään muunkaan sodan tavoin ollut oikeaa ja väärää puolta. Jos akselivallat olisivat voittaneet, olisi länsivaltojen upseerit tuomittu siviilipommituksista ja neuvostopoliisi Stalinin toimeenpanemista vainoista.Höpö h-n höpö. Oikeassa olet siinä ettei oikeasti ollut oikeaa ja väärää puolta, uskallan heittää silti että me suomalaiset olimme ehkäpä koko historiankin näkökulmassa parhaita hyviksiä ikinä (jopa kaikkine huonouksimme)

V-t, Neuvostoliitto pyrki tuhoamaan meidät kansakuntana (wikipedia, historiankirjat...) ja kun epäonnistui tämä jäi eli ollaan onnellisia ja näin ehkä hyvä, v-tut, kysyn eestiläisiltä ystäviltäni koska he meidän itä-suomalaisten ihmisten ohella ovat hyviä itäisen naapurin tuntijoita, eivätkä luota p-n.

Reiska
Seuraa 
Viestejä6044

Eikös niiden pommitusten (virallinen) tarkoitus ollu murtaa saksalaisten sotamoraalia ja saada sota loppumaan? Kun kaikille, paitsi saksalaisille sotilaille oli selvä juttu jo -44, että kuka voitti..

Per se

Reiska
Eikös niiden pommitusten (virallinen) tarkoitus ollu murtaa saksalaisten sotamoraalia ja saada sota loppumaan? Kun kaikille, paitsi saksalaisille sotilaille oli selvä juttu jo -44, että kuka voitti..Eiköhän se ollut tuossa vaiheessa kaikille - myös saksalaisille - täysin selvää, kuka sodan tulee häviämään. Saksan johdossa muutama kilipää vaan halusi vetää muut mukanaan hautaan.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839
Reiska
Eikös niiden pommitusten (virallinen) tarkoitus ollu murtaa saksalaisten sotamoraalia ja saada sota loppumaan? Kun kaikille, paitsi saksalaisille sotilaille oli selvä juttu jo -44, että kuka voitti..Jos virallinen nimellinen tapa "oli murtaa selkäranka" kerro syy miksi n.600 000 siviiliä tapettiin, toisaalta jos tapetaan kaikki periatteessa moraalikin murtuu...." Tappoivat tahallisesti naisia ja lapsia, ei eroa senttiäkään natsien pahuudesta, oikeasti.
Lue ideat sotamoraalista vaikkapa kirjasta "Kun taivas satoi tulta"
Kiitos Jumalalle että olemme suomalaisia!!!!

Toope
Seuraa 
Viestejä28546
Reiska
Eikös niiden pommitusten (virallinen) tarkoitus ollu murtaa saksalaisten sotamoraalia ja saada sota loppumaan? Kun kaikille, paitsi saksalaisille sotilaille oli selvä juttu jo -44, että kuka voitti..

Aivan. Liittoutuneet eivät keksineet siviilien pommittamista, Saksa oli siihen syyllistynyt jo sodan alkuvaiheissa. Väärin se toki saksalaisia siviilejä kohtaan oli, mutta kukas se halusikaan totaalista sotaa...

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

bergepanther

Kiitos Jumalalle että olemme suomalaisia!!!!Mitäs mitäs... Aika erikoinen ajatus. Mitä vikaa esim. saksalaisissa on? Esi-isien rikokset?

Mielenkiintoinen anekdootti: Stalin esitti, että voisivatko Saksaa pommittaneet, ja Neuvostoliittoon tankattaviksi laskeutuneet amerikkalaiset nelimoottoriset pommarit (Liberator, Lentävä Linnoitus) paluumatkalla pudottaa murkulat ohimennessään Suomeen/Helsinkiin. Amerikkalaiset kieltäytyivät. (vrt. Helsingin ja Tallinnan, sekä Saksan suurpommitukset)

Neuvostoliitto pyrki tuhoamaan meidät kansakuntana

http://fi.wikipedia.org/wiki/Terijoen_hallitus
http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_kansantasavalta
http://fi.wikipedia.org/wiki/Karjalais-suomalainen_sosialistinen_neuvost...

author="<a href="http://www.histdoc.net/historia/kuusinen.html">http://www.histdoc.net/historia/kuusinen.html</a>" kirjoitti:
Ajettakoon nuo pyövelit Suomesta loitolle! Lyötäköön maahan koko vararikkoinen hallituskopla!

Nouse, Suomen kärsinyt työtätekevä kansa! Käy uljaasti taisteluun sortajaisi ja pyöveliesi hirmuvaltaa vastaan!

Nouskaa kaikki kansalaiset, joille synnyinmaan tulevaisuus on kallis!
Karkoittakaamme kansan hartioilta synkän taantumuksen joukkio!
Raivatkaamme tie kansan hyvinvoinnin ja kulttuurin nousulle, kansamme vuosisataisten kansallisten toiveiden toteuttamiselle!

VOITTAKOON SUOMEN TYÖLÄISTEN, TALONPOIKIEN JA TYÖTÄTEKEVÄN SIVISTYNEISTÖN ELÄMÄN JA SYDÄMEN ASIA!
VAPAAN JA RIIPPUMATTOMAN SUOMEN KANSANVALTAISEN TASAVALLAN LIPUN ALLA
- ETEENPÄIN, VOITTOON!


Lipusta en löytänyt mitään tietoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat