Seuraa 
Viestejä4922

En edes viitsi kaikkia Kokoomus-töppöjen lausuntoja kerätä, kaikkihan he ovat niitä anteeksi pyydelleet, mitä tuli lipsautettua. Mutta tämä on minusta hyvä natkulta: Suomi voisi valvoa Islannin ilmatilaa. Eikö sitten voitaisi ottaa Grönlantikin samaan syssyyn. Samalla myös Kanadan pohjoisosa. Meidän pilotit voisivat inuiiteille kättä heiluttaa tarkkailululennoinnaan. Sulaako iglut? Osta jääkaappi.

Lierikki Riikonen

Kommentit (7)

lierik
En edes viitsi kaikkia Kokoomus-töppöjen lausuntoja kerätä, kaikkihan he ovat niitä anteeksi pyydelleet, mitä tuli lipsautettua. Mutta tämä on minusta hyvä natkulta: Suomi voisi valvoa Islannin ilmatilaa. Eikö sitten voitaisi ottaa Grönlantikin samaan syssyyn. Samalla myös Kanadan pohjoisosa. Meidän pilotit voisivat inuiiteille kättä heiluttaa tarkkailululennoinnaan. Sulaako iglut? Osta jääkaappi.Kerää sää Kokoomuksen töräytyksiä, mää kerään Vihreiden, erityisesti sellaisia hassiksen vihreitä hourupieruja 8ei suinkaan riitä, että olsi vain puolet paskaa kuin Alinan pierussa...), aluksi täältä keskusteluista:

muut-tiedeaiheet-f14/halosen-linjalla-tuposta-papoon-ja-tipoon-t22652.html?hilit=Halosen%20linjalla:&start=1

" " Heidi Hautala parhaillaan (10.15, YLEn Tampereen radio, Ajantasa, Viron patsasjuttuihin liittyen) lallaa radiossa, että "Stalinin tapettuja uhreja oli 47 miljoonaa..."

Olisiko mitenkään mahdollista, että tuo Hautahourulalla niinkuin hullujenhuoneelle, kuitenkin ennen noita eurovaaleja... puutullit ja kaikki...

" (Millähän ne "Vihreät feministit" lopulta oikein pääsivätkään sinne hallitukseen...) "

(Tuo "humoristinen loppuhuomautus viitaten Merikotk... no niin, on nyt omastakin mielestäni vähän asiaton...) "

"Joka viides nainen on kokenut fyysistä väkivaltaa parisuhteessaan. On surullista, jos maahanmuuttajat oppivat huonoille tavoille Suomessa"

T: Astrid-Täti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lierik
En edes viitsi kaikkia Kokoomus-töppöjen lausuntoja kerätä, kaikkihan he ovat niitä anteeksi pyydelleet, mitä tuli lipsautettua. Mutta tämä on minusta hyvä natkulta: Suomi voisi valvoa Islannin ilmatilaa. Eikö sitten voitaisi ottaa Grönlantikin samaan syssyyn. Samalla myös Kanadan pohjoisosa. Meidän pilotit voisivat inuiiteille kättä heiluttaa tarkkailululennoinnaan. Sulaako iglut? Osta jääkaappi.Jospa bensa ei riitä grönlantia vavomaan??
kyllä kokoomuslainen tietää kuinka pitkälle hornetilla pääsee.

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517

Koottuja mokutuksia:

Camilla Haavisto: "Maahanmuuttajat sinänsä eivät ole tuoneet mitään huonoa. Toki on joitain heihin liittyviä negatiivisia ilmiöitä, mutta ne eivät ole maahanmuuttajien vaan yhteiskunnan tuottamia."
Lasse Lehtinen: "Suomi on liian homogeeninen maa rodullisesti. Sarvikuonojen on opeteltava sietämään mutakuonotkin"
Hasan Habib: "Miten me saadaan Suomen jokaisessa kunnassa maahanmuuttajajärjestöille sellainen rahasumma, että ihmiset voivat tehdä sitä työtä, mitä haluavat?"
Ari Lahdenmäki: "Karkotetuksi tuomitut somalialaiset ovat käytännössä suomalaisia - heille olisi pitänyt myöntää kansalaisuus - ja syyllistyneet suomalaisiin rikoksiin. Karkotusseuraamus on osoitus suomalaisiin viranomaisiin pesiytyneestä rakenteellisesta rasismista."
Työministeriön Erilaisuus on rikkaus -esite: "Maahanmuuttajien osaaminen voi tuoda kunnalle kultamunia, jotka luovat vaurautta ja hyvinvointia kaikille kuntalaisille."
Satu Tuomikorpi: "Uudenmaan Kokoomusnuorten mielestä ei ole väärin karkottaa väkivaltarikoksiin syyllistyneitä pakolaisia, mutta yhtä karkotettua vastaan pitää ottaa kaksi uutta pakolaista."
Maaria Ylänkö: "Korruption ja slummien yleistyminen suurkaupungeissa on hinta, joka Euroopan pitää maksaa kansainvälistymisestä. Suomi yrittää perä edellä puuhun hakiessaan koulutettuja täsmäosaajia maahanmuuttajiksi."
Heidi Hautala: "Suomessakin voitaisiin harkita, että nimenomaan julkisen sektorin työnantajia velvoitettaisiin palkkaamaan työntekijöikseen kuntansa maahanmuuttajia vastaava osuus väestöstä."
syyttäjä Mika Illman: "Hallitusta ja sen harjoittamaa politiikkaa tulee voida arvostella voimakkaastikin ja ulkomaalaispolitiikka on yksi sen osa. Jos siihen sisältyy samalla ulkomaalaisten arvostelu, sekin on hyväksyttävä, jos sitä ei ääneen lausuta."
Riina Katajavuori: "Eri kansojen tai väestöryhmien älykkyyksien tutkiminen on omiaan lisäämään rasistisia mielipiteitä."
vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää: "Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista hyödyistä."
ihmisoikeusliitto Kristiina Kouros: "Ihmisoikeudet ja islamilainen laki ovat yhteensovitettavia."
Pekka Niemi: "Suomi voisi helposti ottaa vastaan 500 000 siirtolaista. Tietenkin suurten siirtolaismäärien vastaanottaminen tuo mukanaan sopeutumisongelmia: polttopulloja kebabravintoloihin ja rasismia työmarkkinoilla. Tämä on kuitenkin siirtymävaiheen
Piia-Noora Kauppi: "Helsingin keskustassa voi edelleen pyöriä koko päivän näkemättä yhtään mustaihoista ihmistä!
Tampereen kaupungin maahanmuuttajaneuvosto haluaa maahanmuuttajakiintiöt kaupungin työmaille.
Heidi Hautala: "Vapaamielisenä ihmisenä haluan avata maamme rajoja omaan lajiini kuuluville tulokkaille, mutta suvaitsevaisuuteni loppuu täydellisesti, kun kohtaan polun varressa tai niityllä vieraan kasvilajin.
Ville Itälä: "Tummaihoisia poliiseja meillä jo on. Iloitsen suuresti siitä, että Turun valtuustoon nousi syksyn vaaleissa huomattavalla äänimäärällä 32-vuotias somalinainen. Kyllä meidän suomalaistenkin on opittava monikulttuurisuutta.
Markus Mervola: "Olisi luovuttava käsityksestä, että EU:sta voidaan tehdä "Vapauteen, turvallisuuteen ja oikeuteen" perustuva alue vain karkottamalla tehokkaasti maahanmuuttajia. Olisi siedettävä monenlaista maahanmuuttoa, myös sellaista, joka ei vältt
Toni Viinikainen: "Suomen tulee myös tulevaisuudessa lisätä maahanmuuttoa nykyisen yhteiskuntarakenteen edes jonkinlaiseksi säilyttämiseksi
Sini Terävä: "Mitä enemmän tiedämme maailman ongelmista, mitä enemmän pakolaisia ja maahanmuuttajia on, mitä enemmän katastrofit koskettavat kaikkia ihmisiä, sitä enemmän haluamme sulkea maittemme rajat.
Abdirahim Hussein: "Emme olisi voineet tulla tänne ja elää täällä rauhassa, jos joku ei olisi raivannut meille maata valmiiksi.
lakimies Ville Hoikkala ’No millä muulla me voidaan maksaa omien työttömien päihdekuntoutus kuin uusien maahanmuuttajien verovaroilla?’
Atso Almila: "En halua mennä kohti yhteiskuntaa ja maailmaa, jossa arjalaisittain pätevät ihmisalut saavat, tieteellisesti vankoinkaan perustein, paremmat lähtökohdat elämälleen – tahi yleensä pitää elämänsä.

http://kristallipallo.com/luelista.php?id=349

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

Toope
Seuraa 
Viestejä28535
kairamo

Nuo ovat kyllä klassikkoja.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat