Sivut

Kommentit (53)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kuningas
Seuraa 
Viestejä1246

On paljon helpompi uskoa 30m syvyydessä oleviin vajonneisiin kaupunkeihin kuin kulmen kilomterin syvyydessä oleviin, kuten tapauksessa. Vesi ei ole noussut niin paljoa ja jos maa olisi vajonnut, tuskin arkkitehtuuri olisi säilynyt.

Noita matalammissa vesissä olevia vajonneita kaupunkeja on useita ja selittyvät jääkauden aikana vallinneella matalammalla merenpinnalla.

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

thuga101
The Sun. What more can I say?

Katsoin omalta koneelta GE:llä ja silti se näyttää ihmisen tekosilta.

Maailman historia menee uusiksi

Stoppari
Jospa Nooakki olikin Atlantiksen asukas, ja Raamatun vedenpaisumus tarina kertookin Atlantiksen uppoamisesta...Nooan tarina kertoo joko jääkaudesta tai Mustan meren synnystä. Bosporinsalmi muodostui aika hiljattain. Siitä tuli myös kristinuskon ja islamin välinen raja.

mensaani
thuga101
The Sun. What more can I say?

Katsoin omalta koneelta GE:llä ja silti se näyttää ihmisen tekosilta.

Maailman historia menee uusiksi


Sukellusvene tai sukelluspallo tai mikä lie on kyntänyt pohjaa ja tehnyt suoran viivan. Varmasti ihmisen tekosia ja maailman historia menee uusiksi.

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
mensaani
Katsoin omalta koneelta GE:llä ja silti se näyttää ihmisen tekosilta.Nämä eivät ole ihmisen tekosia:

Irlannista luonnollisia kivimuodostelmia

Death Valleyn liikkuvat kivet

Muotoja Marsissa

Muotoja Marsissa

Muotoja Marsissa

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

Tuollaisia on tosiaan Marsissa vaikka kuinka paljon. Jotkut toiveikkaat uskovat kuvien perusteella Marsissa olevan esimerkiksi Egyptin kaltaisia pyramideja ja niiden juurella kaupunki, joka kertoisi Marsin kadonneesta sivilisaatiosta. Eiköhän tämä löytö ole samaa sarjaa.

*typo

thuga101
kuningas
Tässä taasen kuvia hieman luotettavammalta vaikuttavasta vedenalaisesta kaupungista, jota kuitenkin pidetään myös luonnon muovaamana:
.....

Kuvat ns Yonaguni monumentista.
http://en.wikipedia.org/wiki/Yonaguni_Monument
Pidetäänkö näitä luonnon muovaamina?Wikin mukaan useimmat pitävät luonnon muovaamina, mutta joidenkin mielestä osan olisi tehnyt ihminen.

rcislandlake
Seuraa 
Viestejä2683

Muutamia näkökulmia vastauksiin :
Mitä järkeä olis tuossa kohtaa ollut ajella robotilla ? Marsin ja maan luonnonmuodostelmat olivat "liian" säännönmukaisia. Tuossa merenpohjassa kuviot ovat sekä säännönmukaisia että epäsäännönmukaisia.. Voisi helposti kuvitella niiden olevan kaupunkikaavaa..

Itse Atlantiksesta. Epäilen olemassaoloa mutta en tyrmää täysin.. Ilman lopullista tietoa en osaa sanoa..

Tietohan oli filosofille tullut ilmeisesti väittämän mukaan Egyptiläisiltä.. Mykene/minolaiskulttuuri Euroopassa ajatellaan Atlantikseksi. Mutta uskoisin sen olevan liian pieni sellaisen esikuvaksi.. tai ehkäpä se oli korkeintaan korkeakulttuurin jatkaja.

Hypoteesi : Nyt pitäisi ajatteleman kaikki pyramidikulttuureja.. Jos alkuperäinen pyramidi-kulttuuri sijaitsi Atlantiksessa.. olisi se voinut levitä sekä länteen Väli-Amerikkaan että itään Egyptiin ja myöhemmin Sumeriin ja vaikkapa Eurooppaan.. Mikä kulttuuri näistä tiedetyistä ja dokumentuista on se vanhin ?

Asteekit kertoivat tulleensa Atzlanista. Olisiko Atzlan eli valkea maa Atlantis ? http://fi.wikipedia.org/wiki/Asteekit

http://en.wikipedia.org/wiki/Aztl%C3%A1n

According to Aztec legends the Mexica were the last tribe to emigrate. When they arrived at their ancestral homeland, the present-day Valley of Mexico, all available land had been taken, and they were forced to squat on the edge of Lake Texcoco.

In the mid-19th century, fringe theorist Ignatius L. Donnelly, in his book Atlantis: The Antediluvian World, sought to establish a connection between Aztlán and the fabled "lost continent" of Atlantis of Greek mythology; Donnelly's views, however, have never been recognised as credible by mainstream scholarship.
Heyerdahl näki yhteneväisyyksiä Maya -kulttuuriin ja Canariansaarten kulttuuriin.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Mayojen_korkeakulttuuri

Thor Heyerdahl
In 1990 the well-known adventurer and publisher Thor Heyerdahl became aware of the “Canarian Pyramids” by reading an article written by Francisco Padrón in the Tenerife newspaper “Diario de Avisos” detailing “real pyramids on the Canaries.”[1] As Heyerdahl had hypothesized a transatlantic link between Egypt and Central America, he became intrigued by the Guimar pyramids and relocated to Tenerife. There Heyerdal researched possible parallels between the Canarian terrace structures and pyramid structures in Egypt and Central America - both in regards to construction features and areas between the pyramids which had served in pre-Columbian Mesoamerica as ceremonial areas.

Heyerdahl hypothesised that the Canarian pyramids formed a temporal and geographic stopping point on voyages between ancient Egypt and the Maya civilization, initiating a controversy in which historians, esoterics, archaeologists, astronomers, and those with a general interest in history took part.[2][3]

http://en.wikipedia.org/wiki/Pyramids_of_G%C3%BC%C3%ADmar

http://fi.wikipedia.org/wiki/Laattatektoniikka
Jospa vastaus on yksinkertaisesti erkaantuvat laatat ?Jos Atlantis on todella ollut olemassa, se on ehkä saanut elinvoimaisuutensa ja hedelmällisyytensä tuliperäisestä maasta. Ja kuten tiedämme, tällaiset alueet sijaitsevat laattojen reuna-alueilla. Paikasta riippuu, lähentyykö laatta vai erkaneeko laatta ? Mutta olisiko tällainen dramaattinen tapahtuma voinut tapahtua yhtäkkiä kerralla, se on toinen juttu ? Tämän seuraavan linkin eräs maapalloa ja sen laattojen reunoja kuvaava kuva näyttäisi osoittavan Atlantissa pienen haaran juuri kyseisen alueen kohdalle poikittain Välimeren suuntaisesti.
http://www.geo.physics.helsinki.fi/old/ ... niikka.pdf

On arveltu myös, että Välimeren itäosissa järisee lähiaikoina. Sielläkin on ilmeisesti jokin laattojen reuna..

Muistakaa, että tähän asti monia kulttuureja on pidetty olemattomana, kun ei ole kunnolla etsitty merenpohjasta. Sittemmin on löytynyt esineistöä esim. Mustanmerenrannoilta.. Eden-Paratiisin on arveltu sijainneen Persianlahden kohdalla ja tuhoutuneen, kun salmi on auennut ja huuhtonut vedenpaisumuksella kaikki asumukset merten syvyyksiin.. Nämä muinaiset korkeakulttuurit ovat saattaneet olla olemassa 20000-7000 -vuotta sitten, joilloin päiväntasaajan vyöheke oli se ainoa mahdollinen elinalue. Muualla kun oli jääkausi. Siksi Indus-kulttuuria edeltävä kulttuuri, muinainen Mesopotamia, Pohjois-Afrikka, kenties Atlantis ja Väli-Amerikka ovat aivan luonnollisia korkeakulttuurin syntypaikkoja, olettaen että siihen aikaan oli tarpeeksi paljon ihmisiä.. Todisteet ihmisestä ja ihmisten tekemistä rakennuksista häviävät pian, mutta joitain jälkiä silti jää..

Jos tuolta 5 kilometrin syvyydestä, mahdollisen Atlantiksen alueelta löytyy kultaa tms. ikiaikaista esineistöä, homma taitaa olla selvä. Mutta siihen asti debatti jatkuu...

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

rndöm
thuga101
kuningas
Tässä taasen kuvia hieman luotettavammalta vaikuttavasta vedenalaisesta kaupungista, jota kuitenkin pidetään myös luonnon muovaamana:
.....

Kuvat ns Yonaguni monumentista.
http://en.wikipedia.org/wiki/Yonaguni_Monument
Pidetäänkö näitä luonnon muovaamina?Wikin mukaan useimmat pitävät luonnon muovaamina, mutta joidenkin mielestä osan olisi tehnyt ihminen.Totta. Uskomattomia luonnon saavutuksia tosiaan.

Lektu-Elli
Stoppari
Jospa Nooakki olikin Atlantiksen asukas, ja Raamatun vedenpaisumus tarina kertookin Atlantiksen uppoamisesta...Nooan tarina kertoo joko jääkaudesta tai Mustan meren synnystä. Bosporinsalmi muodostui aika hiljattain. Siitä tuli myös kristinuskon ja islamin välinen raja.Nooan tarina kertoo vilkkaasta mielikuvituksesta, jota saattoi ruokkia jääkausi tai Mustan meren synty.

Tuosta Yanogunista on tosiaan kerrottu juttuja monissa dokumenteissa. Nuo muodostelmat näyttävät hämmästyttävästi ihmisen tekosilta - yhdestä kulmasta. Kokonaisuutta kun katselee, niin kyllä se on ihan luonnon muovaama.
En muista mistä dokkarista/sarjasta tuon katsoin. Olikohan peräti Bullshit!.
Tuo kuva tuosta naamasta .. "sattumalta" on uimareita edessä, että se näyttäisi kasvoilta. Tai kyseessä on pienen ja suhruisen kuvan photoshoppaus.

Olisihan se tietysti hienoa, jos sieltä merenpohjasta löytyisi joku dinosauriiden rakentama kaupunki tai muuta yhtä ällistyttävää. Mutta jotenkin epäilen, että historiankirjoja ei tarvitse vielä kirjoitella uusiksi.

Toisaalta, ehkäpä se on R'Lyeh? Ehkei sittenkään. Väärä meri

kuningas
Tässä taasen kuvia hieman luotettavammalta vaikuttavasta vedenalaisesta kaupungista, jota kuitenkin pidetään myös luonnon muovaamana:Pitää kuka pitää.

Joku tylsistynyt toimittaja katellu googlemapseja. Haha, löysin saman vaivatta.

Eiköhän ole todennäköisempää, että juuri ne atlantiksen etsijät ovat käyneet penkomassa merenpohjaa tuolla paikassa ja ovat sitten jättäneet jälkeensä geometrisia muodostelmia.

Moses Leone
mcgyver1
Sijainti vois olla ok, viittaahan nimikin jo Atlantiin

Mittakaava puuttuu kuvasta?!.


Noin Walesin kokoinen, Sunin mukaan.
Juu. Jos Walesin kokoinen, niin nuo "viivat" ovat sitten kilometrien ellei perätin kymmenien kilometrien levyiset. Leveet on olleet Atlantiksessa kadut/rakennukset

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat