Seuraa 
Viestejä45973

http://www.eliteargom.net/forum

Menkääpäs trollaamaan.

Kommentit (6)

el6
Seuraa 
Viestejä1457
TERÄS NALLEPUH
En mää uskalla avata tota, kummiski joku pelottava sivu.Älä suotta pelkää. Tämä on joku vasta aluillaan oleva, ilmeiseti tieteisiin keskittynyt foorumi. Kaikkea hyvää heille ja varmasti itsekin tulee seurattua foorumin kehittymistä.

.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toivottavasti nyt ei kuitenkaan. Koska olen itse vähän turhankin liberaali monissa asioissa katson rönsyilyä läpi sormien ja lähinnä ohjastan sitä oikeammille aihealueilleen mikäli moista sattuu ja tapahtuu. Kohta 16 tuntia avaamisesta ja vasta 4 jäsentä.

Foorumi menee ehkä uusiksi jos saan asennettua oman foorumin omalle hostille - yritin sitä, mutta lopputulos oli sotkua, nyt apua hostilta.

Tiedefoorumi, missä ei ole fysiikkaosastoa ollenkaan.
Miksi kemialle on varattu 3 osastoa, eikös yksikin riittäisi.
Uskonnoille on sentään 5-6 osastoa, toivottavasti agison on sen verran järjissään, että ymmärtää työntää jehovalässytyksensä esimerkiksi sinne, täällä niille ei ole kysyntää.
Joge yritti saada tiedefooruminsa toimimaan, osallistujia ei kuitenkaan ollut riittävästi. www.keskustelut.tiedeforum.net

No sitten laitetaan se sinne. Kemialle on 3 osastoa samalla tavalla itse asiassa kuin on kantasivuillakin. Käskekää vaan kaikki pahimmat rettelöitsijät tänne, kyllä mahtuu Savorille lähetin oikein henkilökohtaisen kutsun.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat