Seuraa 
Viestejä45973

Trimethylaminuria. http://www.wapd.org/index.php?pgref=kb/tmau

http://en.wikipedia.org/wiki/Trimethylaminuria

Olen itse itselleni diagnosoinut trimethylaminurian, ja aijon käydä lääkärissä piakkoin keskustelemassa asiasta. Koska tuohon auttaa oikea ruokavalio ja pieni lääkitys näköjään.

Kommentit (7)

Aiheesta oli juuri keskustelu,
viewtopic.php?f=11&p=948876

fenomenologi
habatzu
Jos saisin teidät vakuutettua että tosiaan aiheutan oireita muissa,niin mitä te tekisitte minun asemassani??Tämän kanssa on hyvin hankala elää.Sosiaalisen elämän hiipumisen myötä elämänlaatu on todella alhainen.Katso linkki, sieltä löytyy aiheesta lisää,
http://www.google.fi/search?hl=fi&clien ... %3Dlang_fi
Eräs varsin harvinainen halitoosi on kalanhajuisuus, trimethylaminuria, joka liittyy perinnölliseen aineenvaihdunnan häiriöön. Siinä elimistö ei pysty hajottamaan trimetyyliamiinia, jota kertyy poikkeavina määrinä elimistöön. Siitä aiheutuva haju erittyy hien, virtsan ja hengityksen kautta. Haittaa voidaan vähentää rajoittamalla koliinia, typpeä ja rikkiä sisältäviä ravintoaineita, jollaisia ovat mm. kananmunat, palkokasvit sekä eräät liha- ja kalalajit.

Vaikuttaa kyllä vähän eri asialta minusta. Wikipediassa sanotaan että pienet määrät antibiootteja, ruokavalio, ja "charcoal and/or copper chlorophyllin" (en tiädä suomennoksia). Mutta näin.

Olisi mukava päästä vetämään charcoalia ja copper chlorophylliniä. Jos vaikka auttaisi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Terve!Tmaun aiheuttaa geenimutaatio.Valitettavasti jos sinulla tmau on niin siihen ei ole lääkitystä.Välttämällä tiettyjä ruoka-aineita ja syömällä edellemainittuja aineita oireita voi lievittää.Tmau:ta ei testata suomessa ollenkaan.Jos haluat oikean diagnoosin sinun pitäisi matkustaa joka Usaan tai Iso-Britanniaan.
Googlaa niin saat lisää tietoa.Muista että lääketiede kehittyy koko ajan ja jonain päivänä varmasti löydetään lääke tähänkin.Voimia sinulle!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat