Seuraa 
Viestejä45973

Niin, olen tässä miettinyt tuota vihkimistä ja avioliiton turvalliseen satamaan lipumista noilta poikamieselämän myrskyäviltä Kap Hornan hyytäviltä vesiltä.

Kuten palstalaiset jo ovat tietoisia olemme -tämän naisen jonka kanssa asun- nyttemmin kultaisin kahlein liittäneet niin kohtalomme sekä sielumme kuin myös sydämemme puhumattakaan sormistamme yhteen tarkoituksenamme ja vakain aikein purjehtia tuohon aiemmin mainittuun satamaan.

Kun nyt aluksemme ovat noin kuvaannollisesti sanoen entratut toisiinsa olen ilolla ja huolettomin mielin voinut luovuttaa myös omani, jo parhaassa iässään olevan valtameripurjehtijani, klipperini, (uppoamassa olevan vanhan lahon kiulun kuten morsiameni niin hauskasti asian ilmaisi) peräsimen armaan morsiameni pieniin mutta koviin ja känsäisiin nyrkkehin.

Huoletonta on ex-poikamiehen hääräillä alustemme kapyysissa, kun pahimmankin myrskyn mylvinnän voittaa armaani vieno satakielimäinen kujerrus jolla hän runollisin sanankääntein ohjaa sulhoaan kiinnittämään huomiotaan uljaassa ulkomuodossaan ja moitteettomassa käytöksessään mahdollisesti ilmitulleisiin pikkuseikkoihin.

(Palstamme mahdollisille poikamiestytöille mainittakoon tässä tuo sulottareni lempeä kehotus kosintaan jonka hän kuiskasi korvaani samalla kun väänti sitä hellin mutta lujin sormin jolloin ymmärsin parahtaa ilmoille lauseen "Tuletko vaimokseni?!" ,noin pienestä vinkistä mies ymmärtää asioiden oikean laidan...)

Mutta eräässä asiassa emme ole päässeet vielä yksimielisyyteen; nimittäin vihkikaavaan tulee mielestäni lisätä ainakin seuraava asia:

Kun puhutaan myötä- ja vastoinkäymisistä niin aviomiehen tulee saada kutittaa vaimonsa jalkapohjia sohvalla televisiota katsellessa tarvitsematta pelätä potkaisuja tai lyömisiä, sekä aviomiehen tulee saada kasvattaa parta koska aviomies mahdollisesti haluaa muistuttaa ulkonäöltään idoliaan Harald Hirmuista tarvitsematta kuulla vaimonsa vienoja vihjauksia aviomiehen ulkoisen habituksen sekä ääntelyn ynnä ymmärrettävän ulosannin muka muuttuneen muistuttamaan kiimaista mursua joka kellahtelee Novaja Zemljan rantakallioilla niin että aviomiehen (mursun, liverrettiin olohuoneesta) napa jää mukamas paikoilleen aviomiehen kääntäessä kylkeään.

Lisäksi aviomiehen tulee saada halutessaan muuttaa tuleva yhteinen sukunimi iskevämmäksi ja ytimekkäämmäksi mahdollisia aviopuolisoiden kupeiden hedelmiä silmälläpitäen.
(Mainittakoon että jostakin syystä sukunimi "Pultti" ei saanut ansaitsemaansa suosiota ehdottaessani että tulevalle tyttärellemme annettaisiin nimeksi "Kata" jolloin nimiyhdistelmästä "Kata Pultti" tulisi sekä lennokas että mieleenjäävä puhumattakaan historiallisesta painoarvosta.)

Mutta nyt pitää mennä koska keijuni kuiskaus kuin lempeä kesäinen tuulahdus ehdotti fyysisen olemukseni materialisoitumista Hänen viereensä sohvalle.

Kommentit (6)

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Balthasar

Kun puhutaan myötä- ja vastoinkäymisistä niin aviomiehen tulee saada kutittaa vaimonsa jalkapohjia sohvalla televisiota katsellessa tarvitsematta pelätä potkaisuja tai lyömisiä, sekä aviomiehen tulee saada kasvattaa parta koska aviomies mahdollisesti haluaa muistuttaa ulkonäöltään idoliaan Harald Hirmuista
Juu, nämä ovat hyviä sääntöjä ja meillä käytössä. Miehen tulee myös saada katsoa 10 vuotta remontoitavia asioita ja todeta, ettei just nyt viitti. Ja jos jokin on hankalaa, sitä ei tarvitse tehdä, tai ei ainakaan heti tarvitse tehdä. Ja vaimon kuuluu ommella miehen paidoista irronneet napit, jos mies vastavuoroisesti paikkaa kumin naisen polkupyörästä. Tämä jälkimmäinen meillä toimii aika huonosti... pitäs kuulemma itte osata, mutta se sotii noita edellisiä pykäliä vastaan, viittimistä ja hankaluutta... ja siksi mulla on aika paljon paitoja joista puuttuu nappi (en kyllä oo viime aikoina joutunu paikkaamaan pyöränkumejakaan).

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
McRoot
Myöskin avohakkuiden säännöllinen suorittaminen taipeissa, joissa esiintyy luontaista karvankasvua, saattaa parantaa avio-onnea.Saanen ystävällisesti huomauttaa, että Taipei kirjoitetaan isolla kirjaimella, onhan se erisnimi.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Taipei

Muutenkin avohakkuista ja metsänhoidosta on jo olemassa aktiivisia ketjuja Biologia ja ympäristö -osiossa. Jatketaan niissä sen aihealueen pohtimista

biologia-ja-ymparisto-f9/kootut-argumentit-avohakkuu-viljelymetsataloutta-vastaan-t9789.html

Ei toiminut muljaatin niin en saanut tätä Savoksi käännettyä. Laitanpahan nyt Turuks.

Niin, simmottos sit vaa olen täsä kui vaa miettiny vai kummottos tuata vai kummottos vihkimist ja avioliiton turvallisse kyl mar sit satamaan lipumist noilt poikamieselämän myrskyävilt Kyl mar sit kap Hornan hyytävilt vesilt.

kuten palstalaiset jo ovat tietoissi olemme -tämän naisen jonka kans sem pare vaa asun- nyttemmin kultaisin kahlein liittäneet niin kohtalomme simmottos sit vaa sekä sielumme ku myäs syrämemme puhumattakaan sormistamme yhteen tarkoituksenamme ja vakain aikein purjehtia tuahon aiemmin mainittuun satamaan.

Kun ny aluksemme sem pare vaa ovat noin kuvaannollisesti sanoen entratut toisiinsa olen ilol ja hualettomin ei sunkka mielin voinut luavuttaa myäs omani, jo parhaas iässään olevan valtameripurjehtijani, klipperini, (uppoamas olevan vanhan lahon kiulun kuten morsiameni niin hauskasti asian simmottos sit vaa ilmais) peräsimen armaan morsiameni pieniin mut koviin ja känsäissi nyrkkehin.

Huoletonta o ex-poikamiehen hääräil alustemme kapyysis, ku pahimmanki myrskyn mylvinnän voittaa kyl mar sit armaani vieno satakielimäine mut kumminki kujerrus jol se runollisin sanankääntein ei mar ohjaa sulhoas kiinnittämään huamiotaan uljaas ulkomuarossas ja moitteettomas käytöksessään mahrollisesti ilmitulleissi pikkuseikkoihin.

(Palstamme mahrollisil poikamiestytöil sem pare vaa mainittakossen täsä toi sulottareni lempeä kehotus täsä ny kosintaan jonka se kuiskasi korvaani samal kui vaa ku mahtaks sitä sanokka kehrata väänti kui mun nysse tarttis sano sitä hellin mut lujin sormin jolloin ymmärsin parahtaa ilmoil lausse "tuletko vaimokseni?!" ,noin pienest tiätty vinkist mies ymmärtää asioiren oikean lairan...)

Mutta erääs vai kummottos asias emme ol päässeet viäl yksimielisyyteen; nimittäin vihkikaavaan tulee mielestäni lisätä ainaki ja nii om mone muukki sanonu seuraava assja:

Kun puhutaan kyl mar sit myätä- kui mun nysse tarttis sano ja vastoinkäymisist niin aviomiehen tulee saara kutittaa vaimonsa jalkapohjia kui mun nysse tarttis sano sohval televisiota katselles tarvitsemat täsä ny pelätä potkaisuja tai lyämissi, sekä aviomiehen tulee saara kasvattaa parta sem pare vaa koska aviomies mahrollisesti haluaa muistuttaa ulkonäöltään iroliaan Ei mar haralr Hirmuist tarvitsemat kuul vaimonsa kyl mar sit vienoi tiätty vihjaukssi aviomiehen ei sunkka ulkoisen hapituksen sekä ääntelyn ynnä ymmärrettävän ulosannin mut kumminki muka ja nii om mone muukki sanonu muuttuneen muistuttamaan kiimaist mursua joka kellahtelee Novaja Semljan rantakallioil täsä ny niin et aviomiehen mursun, liverrettisse olohuaneest) napa jää mukamas paikoilles ei mar aviomiehen kääntäes kylkeään.

Lisäksi aviomiehen tulee saara simmottos sit vaa halutessas ei mar muuttaa tuleva yhteine sukunimi iskevämmäks ja ytimekkäämmäks mahrollissi kui vaa aviopualisoiren täsä ny kupeiren herelmiä silmälläpitäen.

(Mainittakoon et jostaki syyst sukunimi Pultti" ei saanut kyl mar sit ansaitsemaansa suasiota vai kummottos ehrottaessani et tuleval tyttärellemme annettaissi nimeks Kata" totanoi jolloin nimiyhristelmäst "kata Ei sunkka pultti" tulis sekä tiätty lennokas et mieleenjäävä puhumattakaan historiallisest painoarvost.)

Mutta ny pitää mennä koska keijuni kuiskaus ku simmottos sit vaa lempeä kesäine tuulahrus ehrotti fyysisen olemukseni materialisoitumist Vai kummottos häne viereensä ei sunkka sohval.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat