Seuraa 
Viestejä45973

Yksinkertainen temppu saada liikakansoitukseen lievennystä. Maksetaan köyhien maiden kansalaisille ylimääräistä tukea, jos he saavat ensimmäisen lapsensa vasta yli 30-vuotiaana. Länsimaissa tämä on muutenkin jo normi.

Jos kehitysmaissa ihmiset saavat esikoisensa esim. jo 20 vuotiaana, tällöin sukupolvitiheys on 50% suurempi. 40 vuodessa syntyy tällöin kolme sukupolvea, kun 30-vuotiaassa järjestelmässä kolmeen sukupolveen menisi yhdeltä suvulta 60 vuotta. Samaten lastentekoaikaa olisi vähemmän (n. kymmenisen vuotta), kun parikymppisenä alkavat kerkiävät pyöräytellä muksuja parikymmentä vuotta.

Saattaisin olla jopa valmis maksamaan veroina tällaisesta kehitysmaiden tukijärjestelmästä. 5 000€ äideille, jotka pidättäytyvät lapsista kolmekymppisiksi asti.

Kommentit (6)

Systeemissäsi pitäisi myös varautua että pidempi odotteluaika väistämättä kasvattaa ympäristömyrkky/kemikaalialtistusta munasoluun ja sitä kautta jälkeläisten perimään.

Miss Baker
Systeemissäsi pitäisi myös varautua että pidempi odotteluaika väistämättä kasvattaa ympäristömyrkky/kemikaalialtistusta munasoluun ja sitä kautta jälkeläisten perimään.Pitänee punnita hyödyt ja haitat. Liikakansoitus on kiistatta maapallon kiperimmistä pulmista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Naiset ovat liikakansoitusalueilla aika alistetussa asemassa. Ei siellä välttämättä naisen sana paljoa paina jos joutuu kymmenenvuotiaana vaimoksi jollekkin ja lastentekoon.

Muita asioita jotka laskee syntyvyyttä on muunmuassa...

Naisten aseman parantaminen sellaisilla alueilla.

Naisten kouluttautuminen korkeammalle.

Tiedostaminen se että nyt kun tehdään parisenkymmentä lasta toivoen että edes puolet jäisi eloon ei toimi.

Yhteiskuntarakenteen ja sosiaaliturvan on muututtava siten ettei lasten täydy pitää taloudellisesti huolta omista vanhemmista.

Yhteiskunnalla on oltava vakaammat olot, ei sotia tai nälänhätää. Ei saa olla paineita sille että tarvitaan mahdollisimman paljon sotilaita seuraavallekkin sukupolvelle. Maat eivät saisi kilpailla sillä keskenään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat