Seuraa 
Viestejä45973

Lentävä spagettihirviö eli se perimmäinen totuus maailman synnystä ja kehityksestä laittaa luun kurkkuun uskovaisten jorinoille ja vastaa moniin puuttuviin kysymyksiin joita evoluutioteoriassa ei edes kysytä!

Lentävälle spagettihirviölle on tasapuolisuuden vuoksi annettava kouluissa yhtä paljon tilaa opetukselle kuin luomiskertomukselle, ID-teorialle tai evoluutioteorialle.

Lentävä spagettihirviö loi maailman aloittaen vuorista, puista ja kääpiöistä ja kaikki todisteet evoluution olemassaolosta luotiin samalla. Lisäksi ilmaston lämpeneminen, maanjäristykset ja pyörremyrskyt ja muut luonnonkatastrofit johtuu ainoastaan merirosvojen lukumäärän vähentymisestä 1800-luvun jälkeen. Taivaassa on stripparitehdas ja oluttulivuori ja kaikki rukoukset tulee Amen-sanan sijasta päättää sanalla "Raamen" mikä tarkoittaa Japanissa eräänlaista nuudelia.

Kommentit (10)

Lisäksi Euroopan maissa on havaittavissa selvä ja voimakas korrelaatio haikaratiheyden ja ihmislasten syntyvyyden välillä, joten on täten vakuuttavasti todettu, että haikarat tuovat lapset, ja lääketieteen vuosisatoja esittämä propaganda munasoluista ja alkionkehityksestä on yksinkertaisesti soopaa. Myös silminnäkijähavainnot ns. synnytyslaitoksissa ovat uskonnollisen hurmostilan aiheuttamia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalevala jälleen käteen, se varastettiin minulta aivan suomalaisten oppien mukaan...

Sotka(~lentävä spagettihirviö) muni munan mereen(Jumala liikkui vetten yllä=Lucifer) Pimeyttä oli syvyydessä... Nyt niitä läpivalaistaan kuparijohtimissamme...

Sitten tarvittiin ääh, sittenkin tarvitaan nainen, Ilman Impi, särki munan, josta olisi muuten tullut ihan tavallinen kivi... Nyt tästä haljenneesta munasta syntyi Väinö... Väinön Nielaisi Antero Vipunen, syötyään ensin hauen leukaluun... Sitten Pohjan Akka Harvahammas halusi hampaansa takaisin, ja osti väinämöiseltä hauen leukaluun - Näin syntyi Sampo! Tekarit kunnollisesta aineesta, ovat kenties maailman kallein vientiartikkeli! (Timantti=>Kulta=>Muovi, Tiina)

Barbaari
Ei pitäisi unohtaa delffiiniteoriaa kun se on paljon todennäköisempi vaihtoehto mitä esimerkiksi kreationismi on.

http://www.youtube.com/watch?v=6a1H--n8 ... ted&ftm=18

http://www.youtube.com/watch?v=TvBds3QC ... ted&ftm=18

Katsos, tuttu peli Tosin, ihan vinkkinä kaikille: Toi saattaa näyttää nätiltä peliltä, mutta lopulta se saa repimään silmiä pois päästä.

Mutta eikös se näkymätön vaaleanpunainen yksisarvinen (tai mikä se nyt olikaan) ole se perimmäinen totuus?

Imperator
McRoot
Esiintyykö tässä kuvassa sittenkin lentävä spagettihirviö?

http://www.universetoday.com/2009/02/23/ufos-or-high-altitude-lightning/...
Oho, tää onki hyvä jumala, kun siitä on saatu todisteita oikein valokuvan muodossa


No perrkele, nyt meni ateismi uusiksi. Kylh tää sen verran uskottava kuva on.

Niin ja jos joku epätoivoisesti yrittää todistaa tämän kuvan vääräksi niin en usko, on kuitenski jonkun pahan piraattikääpiöprinssin lähettämä vakooja!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat