Hyvä kurkku

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kurkkua ostamassa.

Mistä tunnistaa päälle päin hyvän kurkun? Ei oikein hääviä kurkkua ole tarttunut ostoskoriin taaskaan.

Kommentit (13)

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005

Älä ota sitä pulleaa ja sileää, vaan se röpöliäinen. Se maistuu joltakin eikä ole vain vetinen tai karvas. Ja katso että kurkun päät on napakat, löyhäpäinen kurkku alkaa olla vanha ja/tai se on säilytetty liian kylmässä tai lämpimässä. Henkilökohtaisesti tykkään kakkosluokan ohuista ja kieroista kurkuista, mutta se lienee lähinnä seurausta omasta kierosta luonteestani ja ohuesta rahatilanteestani.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Paul M
Seuraa 
Viestejä8560
Liittynyt16.3.2005

Kurkusta saa myös hyvää. Eli otetaan avomaan kurkkuja. Halkaistaan. Suolataan kevyesti ja jotain curry-tyyppistä maustettakin siihen vähän. Kypsennetään halkaistu puoli ylöspäin paistinpannulla kannen alla. Tai uunissa.

Kurkun raastaminen onnistuu hyvin raastinjuustohöylällä. Höylää pidetään paikallaan ja kurkkua liikutetaa, ei toisinpäin. Parhaiten saa viipaleita kurkusta juustohöylällä. Höylää pidetään paikallaan ja kurkkua liikutetaan. Kokeile myös pitkiä soiketa viipaleita.

Suolakurkkuviipaleitten liemeen kannattaa viipaloida tavallista kurkkua. Ehkei säily enää hyvin eli pitää syödä nopeasti poies.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

asdf
Seuraa 
Viestejä11068
Liittynyt16.3.2005

Minusta parhaita kurkkuja ovat pitkät ja ohuet, jotka ovat usein myös vähän käyriä. Ne ovat yleensä rapeita.

Tämä oli sitten ihan bona fide vastaus, eli ei sisällä kaksimielisyyksiä.

Vierailija

Naisten mielestä taas yleensä parhaat kurkut ovat paksuja ja hieman käyriä.Kurrku saa olla rapea, mutta kovahko.
Tässäkään sitten ei ole mitään kaksimielisyyksiä.
Ja lisukkeena kurkulle käy mustamakkara, ehkä porkkanan kera(raastettuna).

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Parhaimman makuiset kurkut ovat aina niitä nuorimpia - eli pienimpiä. Kurkun kasvaessa siemet alkavat kehitymään ja sisällä olevan vetisen mauttoman osan osuus kasvaa.

Vierailija

Viipurin torilta tai kauppahallista lasipurkissa valkosipuli-liemessä lilluvat aidot venäläiset suolakurkut, mitä ne maatuskat sielä myy.. ahh..! On muuten kurkkua parhaimmassa muodossa/maussa jota oon syönyt.
HK:n blöötä uunissa, noita kurkkuloita ja olutta, ni hywää o!

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
Dr Lazer
Viipurin torilta tai kauppahallista lasipurkissa valkosipuli-liemessä lilluvat aidot venäläiset suolakurkut, mitä ne maatuskat sielä myy.. ahh..! On muuten kurkkua parhaimmassa muodossa/maussa jota oon syönyt.



Hunajaa vaan päälle ja siinä se. Pari votkaa kyytipojaksi.

Onneksi ihan hyviä venäläisiä suolakurkkuja saa suomestakin. Just hetki sitten ostin jääkaappiin.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Vierailija
Aweb

Hunajaa vaan päälle ja siinä se. Pari votkaa kyytipojaksi.

Onneksi ihan hyviä venäläisiä suolakurkkuja saa suomestakin. Just hetki sitten ostin jääkaappiin.




no kyl! tartteeki testaa hunajaa enskerralla. Hyvinkin vois sopia

Vierailija

Hyvä kurkku on napakka.

Sama pätee maustekurkkuihin, eli pienimmät ovat parhaita. Tavallisesta maustekurkustakin saa tosi hyvää, kun viskaa pussiin murskattua valkosipulia ja antaa muhia pari päivää jääkaapissa.

Maustekurkkujen aatelia on "Troikka, valkosipulimaustekurkku". Ainakin K- Jättijako myy Vantaalla.

Uusimmat

Suosituimmat