Seuraa 
Viestejä45973

...kuvitellaan että sellainen olisi mahdollista?

Aikaraja olisi vaikkapa vuorokausi eikä tapahtumiin tietenkään voisi vaikuttaa.

Jeesuksen viimeiset vaiheet? Kennedyn salamurha? (Itse olen sitä mieltä että John Fitzgeraldin päähän osui aivan helevetin iso ampiainen...)
Salkkareille mahdollisuus tutkia räjäytettiinkö Tornit sisäänpäinräjähtävillä antimateriapommeilla vai millä ihmeellä?

Historiassa riittäisi kiistanalaisia tutkimuskohteita. Löytyisikö suosikkitapahtumaa?

Sivut

Kommentit (32)

Kävisin katsomassa pyramidien rakennusprosessia. Kaikki muutkin vanhan ajan seitsemän ihmettä olisi käytävä katsomassa. Ja Jeesusta moikkaamassa (valokuvauskoneen / videokameran kanssa). Mut jos vaan sais yhdessä käydä, niin eiköhän se olis tuo pyramidit kuitenkin. Sen verran kiehtoo kyseinen aihe!

WTC-tornien romahtaminen tuli ensimmäisenä mieleen. Ei sillä, että uskoisin salaliittoteorioihin. Toisaalta, ehkä olisi parempi kuitenkin mennä katsomaan jotain ehkä historiallisesti merkittävämpää asiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Jos itse olisi turvassa tapahtuman vaikutuksilta, niin maailmankaikkeuden synnyn todistaminen olisi tietty aika ainutlaatuinen juttu. Taitaisin tsekata sen.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Äh. Onko pakko valita vain yksi? Beatlesien keikka Cavernilla ennen kuin niistä tuli vielä "jotain". Eikun dinosauruksia! Keskiajallakin olis kiva piipahtaa, vilkaisemassa pari teknistä yksityiskohtaa joista oppineet kiistelevät. Roomalaisaikakin kelpaisi, voisi kokeilla onko latinantaidosta mihinkään. Jossakin Induksen varhaisessa kulttuurissa. Katsomassa olmeekkikaupunkeja. Zimbabwen keskiaikainen kaupunkikin olisi hiano, tosin siellä ja eksoottisemmissa paikoissa pistäisi silmään vähän turhan tehokkaasti. Äh. Ei millään pysty valitsemaan vaan yhtä. Olkoon. Ihan minne vaan kuka haluaa lähettää, kelpaa!

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Sovitaanko että saisi vaihtaa kokemuksia tähän ketjuun kirjoittaneiden kesken, muut on ihan perseestä. Ei ne tajuu.
Kävisin moikkaamassa Stalinia, tuota stallareiden esiperustajaisää, kun kaveri piileskeli datsallaan kahdeksan päivää natsiveljen kavalasti hyökättyä pyhää maata vastaan, sopimuksista huolimatta.
Politiikka sikseen, miltä nyt tuntuu.
Saako musta väärän kuvan kun laitan toiseksi vaihtoehdoksi profeetta Muhammadin best of, parhaan momentin.
Kolmas ja paras olisi ehkä oma hengen pelastanut uimakilpailu, tarkemmin kun menin pää edellä seinästä läpi vaikka kaverit yritti kampata. Olen hedelmä.

Menisin katsomaan historian hämäriin, kun Taivaasta laskeutui Jumalan Pojat Jaredin päivinä jollekin vuorelle, ja yrittäisin vielä saada ne perumaan hirveän päätöksensä: Liittyä ihmisten tyttäriin!

Ne on niitä 10.=>5. Taivaaseen langenneita enkeleitä!
Mutta jos todella meet sinne, saat paljon tietoa, kun Azazel, ja Beroquel, Samiazaz ja kumppanit kertovat sinulle kaiken väärän tietonsa,oikean tietonsa pitävät vain omana tietonaan...

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Aweb
Jos itse olisi turvassa tapahtuman vaikutuksilta, niin maailmankaikkeuden synnyn todistaminen olisi tietty aika ainutlaatuinen juttu. Taitaisin tsekata sen.

Se on jo esihistoriaa, jos ihan tarkkoja ollaan. Historiallisella tarkoitetaan kai vain sitä aikaa jolta on kirjallisia muistiinpanoja.

Tomppa1984
Dinosauruksia olisi myös kiva nähdä.

Jurrassic Parkissa tykkäsin siitä kohdasta kun dino tajusi, ettei voinut syödä sitä myrkkypiikkiä, joka teki siitä tulevissa inkarnaatiossa pelkkiä hyönteisiä!

Ainiin, haluaisin tietää minne Professori Xavier Teleporttausi, kun hajosi ilmassa tuhkaksi, kun Feenix pisti tuulemaan!

Se on tulevaisuuttamme, uskokaa jos tahdotte, mutta pian olemme kaikki eräänlaisia mutantteja!

EDIT: Taidette tietää, kenen teleporttautumista pilven päällä taivaaseen katsoisin mieluiten! Olen nähnyt tapahtuman, siitä on jossakin tekstikin, mutten tiedä, onko se enää sfnetissä tallessa...

Toope
Seuraa 
Viestejä28535

Olisi mielenkiintoista seurata mustan surman etenemistä keski-Euroopan kaupungeissa 1300-luvulla. Perverssillä tavalla kiehtovaa, joo.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

asdf
Sielun Veljien keikkaa Kaustisisten kansanmusiikkijuhlilla.Nus nus pilkkua. Se on Kaustisen, eikä mikään ei Kaustisisten taikka Kaustisten.

Itse menisin varmaan katsomaan jotain esi-isääni elämässä normaalia elämäänsä. Jos vaikka sais vielä praatata hänen kanssaan.

googeli
asdf
Sielun Veljien keikkaa Kaustisisten kansanmusiikkijuhlilla.Nus nus pilkkua. Se on Kaustisen, eikä mikään ei Kaustisisten taikka Kaustisten.

Itse menisin varmaan katsomaan jotain esi-isääni elämässä normaalia elämäänsä. Jos vaikka sais vielä praatata hänen kanssaan.
Täällähän ne jo kaikki on, maailmassa? Mutta jos on ajatuksia, oo varma ettei kaikki ole vielä reinkanoituneet!

kaiketikenties
Seuraa 
Viestejä629

Varaan itselleni aikamatkan alkaen viimeisestá jáákaudesta. Kulkisin jáán reunan mukana mammuttisoppaa nálkáisille metsástájille keitellen. Pyydán tyttáreltá lainaksi sen digikameraa. Eihán kukaan muuten usko.

Aika-ajoin piipahtaisin Kiinan puolella ja kurkkaisin myós siperiaan, intiaan ja Láhi-Itáán jos siellá vaikka tapahtuu ja mitá. Silmá tarkkana vahdin kuka, koska ja mistá láhtee amerikkoihin.

Takaisin eurooppaan jossa otan muistiin pronssi- ja rautakauden ihmissliikkeet, kansat, kielet ja kulttuurin. Rauta-aikana jáán pohjoiseurooppaan jossa liikun kuin Lónnrot konsanaan nauhoittaen ihmisten puheita Novgorodista Finnmarkiin asti. Kóylióssá on ihan must káydá Lallia moikkaamassa. Voisin lopettaa matkan ennen ruotsinvallan alkua.

Reissulta palattuani kirjoitan tiivistelmán Lalli ja Eerik ketjuun, ketju sammuu ja kuolee pois mutta jáá historiallisena reliikkiná Tiedesivuille ensimmáisená SELVITETTYNÁ ja loppuunkásiteltyná aiheena.

Kun uudelleenkirjoitetusta historiasta on julkaistu bestsellereitá kaikenikáisille, Kaurismáen veljesten Suomi-ilmió trilogia on saanut ensi-iltansa ja logollisia mukejapaitojasaunakiulujakánnykóitá ja muuta paskaa on myynnissá epátoivoon asti, varaan toisen matkan, tállá kertaa Afrikkaan, ihmisen alkusijoille.

Niin, kuka náitá reissuja myy...

Puedes imaginar un mundo sin música............

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19204

Vanhana tuhopolttajana aivan ekana nousi mieleen Rooman palo. Neroko sen sytytti vai kuka?

Uniikki tilaisuus, josta täytyy ottaa kaikki mahdollinen hyöty irti. Tiedon todentaminen jälestä päin on aika hankalaa, joten se ja sama mihin joku kuoli. Kuoli ja kuopattiin joka tapauksessa. Tai mitä joku juippi jossain puuhaili, puuhas menemään ja se siitä... menisin kattoon, minne Kroisoksen kulta katosi ja palailisin jälestä päin muina naisina paikalle kuokkimaan. Salaa tietty.

Ja muutama muukin kateisiin joko kokonaan tai osittain jäänyt aarre olis tilauksessa.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat