Seuraa 
Viestejä45973

Britannian poliisi pelkää kesällä puhkeavan rajuja mellakoita kaupunkien kaduilla, kun talouskriisissä konkurssin tehneet ja työnsä menettäneet alkavat mellakoida. Mellakoihin osallistuvat tietenkin aktiivit, mutta uutena ilmiönä mellakoihin tulee osallistumaan pettymystään väkivaltaan purkavan keskiluokan edustajia.

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/51191- ... a%E2%80%9D

These boots are made for kicking...

Mitenkäs Suomessa, löytyykö keskiluokalta sisua mellakoida, vai onko työn menettäminen tai konkurssi liian suuri häpeä paljastettavaksi? Onko poliisilla tarpeeksi tasereita?

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joku tekee mellakoinnista vielä busineksen...

Koska mellakat kokoavat suuren joukon ihmisiä yhteen, voi mellakoiden ja mielenosoitusten yhteydessä myydä esim. virvokkeita ja pikkunälkään syötäviä.

Myös t-paidat, tarrat, pinssit, siteet ja laastarit yms. sekä muu oheistilpehööri tekevät kauppansa.

Tieteelliseltä kannalta olisi mukava tietää, mikä on se raja, missä ihmiset aloittavat mielenilmauksen maan johtoa kohtaan.

Suomessakin on jo siihen hyvät perustat, kun hallitus kokoomuksen johdolla on heikentämässä työväestön turvaa ja kasvattamassa osakkeenomistajien saatavia. Hetki sitten oli mediassa taloustieteilijä, joka sanoi, ettei suurelle lainalle ole perusteita, mutta silti hallitus on sen ottamassa.
Muutenkin eduskunnan touhu tuntuu, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, ohittavan kansalaisten valtaosan mielipiteet ja keskittyvän vain oman navan tuijotteluun.

Britanniassa turvattomuutta lisää vielä sattumanvarainen väkivalta kaduilla, josta on lisääntyvässä määrin uutisointia.

lisäys: Tai paremminkin, mitkä ovat ne rajat (ja mistä asioista ne muodostuvat), joissa aloitetaan: * rauhallinen mielenosoitus, * mellakka sekä * vaaditaan hallituksen päitä pölkylle.

Toope
Seuraa 
Viestejä28546
Mummo
Minä voisin vaikka pikkuisen mellakoida.

Minun on kovin, kovin vaikea kuvitella tuota.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat