Seuraa 
Viestejä45973

Pistin kerran kelloni vuosiluvun näyttämään vuotta 9999, ja pongasin sieltä, millaista peliä silloin pelataan!
TÄMÄ ON PROFETIA!

Terveet napit on 16 x 16 kentällä 8 x 8 ruudusta 68-ruudusta alkaen, ja seuraava rivi alkaa 16-sarakkeen päästä... Kaikkiaan varsinaisella kentällä on 12 x 12 ruutua, loput kaksi on muuri ja ulkopengerrys...

Terveet napit käyttäytyvät ihan niin wanhan shakinkin napit...
Sitten on kuitenkin se 128-bitti, joka tarkoittaa HEIKKOA HAAMUA, eli se voidaan tuoda lyömisen jälkeen uudelleen kentälle, mutta jos sillä lyö - se poistetaan, mutta siirto on mennyt... Jos mattia ei tule vieläkään, voi ottaa lyöntiruutuun KESKIVAHVAN TERRORISTIN(256), jolla lyöminen poistaa molemmat, tai jos sen kimppuun hyökkää - se räjäyttää molemmat... Sitten jos nämä molemmat bitit ovat ylhäällä, koska mattia ei vieläkään ole saatu aikaan, tulee TERMINAATTORI, siis sellainen joka lyö minkä tahansa napin tai jos sen kimppuun hyökkää, hyökkääjä poistetaan, syytä siis tehdä matti mahdolllisemman nopeaan!

Sitten on vielä harmaa bitti(512), joka tarkoittaa nappia jota molemmat pelaajat(max 4 kpl) voivat siirtää... Sitten on Jumala bitti 1024, joka tarkoittaa, että nappia voi siirtää mihin tahansa!

Tälläistä shakkia olen ohjelmoimassa! Toivottavasti ohjelma valmistuu ENNEN vuotta 2012!

Lisäksi ohjelmassa on SANOIHIN perustuva siirron arviointimenetelmä, tietokone laskee numeroista kirjainkoodin, ja pelaaja saa sitä myötäillen antaa oman arvionsa... Periaatteessa mustan paras siirto alkaa pienellä alkukirjaimella, ja Valkoisen isolla, mitä enemmän kirjaimia käytetään, sitä suurempi siirto, ja nappulat/siirrot saavat arvonsa kirjainten paikoista ja aakkosjärjestyksestä!

Mitäpä mieltä ootte? Alkaako SHAKKI KOHTA ELÄMÄÄN, kuten ROOLIPELIT!

I Ching määrittää maiseman, jos peliä aletaan pelata luonnossa, tai tehdään tietokonegrafiikkaa! Sen määrityksen löydätte joltain "vapaa sana"-palstalta, muistaakseni "I Ching ja Chess"-nimikkeenä!

Kommentit (4)

Bittien numerointi oli vähän hakusessa: 0-bitti on 1 ja 8-bitti 256, 9 bitti 512 ja 10 bitti 1024....

Ja jos kaikki nappulat ovat heikkoja haamuja, nappuloita ei voi lyödä itse poistumatta ja jos terroristeja, ei voi lyödä, etteikö molempia poistettaisi, mutta jos KAIKKI ovat terminaattoreita, peli toimii kuin ennenkin ja harmaat napit voivat tulla peliin, eli kumpainenkin voi sirtää kumpienkin HARMAITA nappuloita... Tai jos on 4 pelajaaa on harmaasävyjä toisten pelaajien napeille ja nappuloiden sotilaiden suunta on mahdollisesti eri...

Niitä eri värisiä nappuloita oli tossa linkissä, jonka edellinen vastaaja hienosti näytteli!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Agison
Bittien numerointi oli vähän hakusessa: 0-bitti on 1 ja 8-bitti 256, 9 bitti 512 ja 10 bitti 1024....Mikään muu ei tietenkään ollut edes vähän hakusessa.

McRoot
Agison
Bittien numerointi oli vähän hakusessa: 0-bitti on 1 ja 8-bitti 256, 9 bitti 512 ja 10 bitti 1024....Mikään muu ei tietenkään ollut edes vähän hakusessa.Sitten valitettavan TODET uutiset: Terminaattori VOI olla todellisuutaa parin vuosikymmenen sisällä, kun muslimi terroristit, jotka ovat räjäyttäneet itsensä ja muut ja Auvinen ja Saari palaavat. Ne on tietokone-muistilla varustettuja kyborgeja tai kokonaan androideja...

Vain nuo kaksi suomalaista, plus vaimonsa/miehensä ampujat+itsarin tehneet voivat päästä tollatex, mutta valitettavasti ne suomalaiset pelasivat vielä hullummalla säännöllä: LYÖDÄÄNPÄ OMAN PUOLEN NAPPEJA!

Terve ihminen voit olla mutta takaan, että suuni on siirtymässä kohden terminaattoria... Särjin jo yhden poran, kun kystäsin, kumpi kovempi hammas vai timanttipora, siitä hajosi joku moottorin osa...

Mutta se tietäsi joko tekareita, tai kultahammasta, tai muovistakinhan niitä saa...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat