Seuraa 
Viestejä519

[size=150:1vsc2vv1]EK:n mätä tihkuu [/size:1vsc2vv1]

Lasse Laatunen (nimi on enne?) EK:sta höpisee poliisitutkimuksesta, koska hänen uhkailumeilinsä tuli julkisuuteen. Tavallinen kansalainen ajattelee, että eikö tässä poliisin kuuluisi tutkia Laatusta ja hänen toimiensa laillisuutta. Hyökkäys on paras puolustus, luulee Laatunen. Ei ole enää silloin, kun johtajien toimet vahingoittavat yhteiskuntaamme, sen myötä kansalaisia ja heidän elämäänsä. Onko Laatunen syyllistynyt rikokseen? Onko ministeri Lindén on mukana tässä mädäntyneessä sopassa?

Elinkeinoelämän keskusliitosta, EK:sta on alkanut tihua mätää. Jokohan kansalaiset tulisi varustaa turvahaalareilla ja hengityssuojaimilla? Nyt haisee nimittäin jo aika kuvottavasti EK:n suunnalta. EK:ssa ollaan jo nilkkoja myöten mädässä, joten myös turvajalkineet kansalaisille ovat tarpeen.

Verenimijäliitto EK on pantava ruotuun. Valta on turmellut etenkin sen johtoporrasta jo pitkään, ja mätä sen kun näyttää leviävän. Näinhän se vakavien tautien kanssa tuppaa olemaan. Nyt tämä mätä on pysäytettävä, ettei se enää tämän enempää leviä, (kun se on jo valitettavasti levinnyt), maahan ja kansalaisiin. Kaikki eivät halua mukaan näihin mädännäisyyksiin. Tätä mätää on hivutettu jo kauan kansaan. Ihmiset ovat ilmaisseet jo pitkään ja huutaneet jopa kurkku suorana, että he eivät halua tälläista, mutta ei ihmisiä Suomen demokratiassa kuunnella. Runnotaanko tätä mätää nyt meihin kaikkiin väkipakolla, kuten vaikkapa veronkevennyksiä runnotaan, vaikka kansa kiljuu kurkkunsa käheäksi, ettei niitä halua, vaan haluaa sen sijaan, että esim. terveys- ja sosiaalipuoli rakennetaan ja laitetaan kuntoon koskien koko kansaa, alasajon sijaan. Tämä kansan kuuntelemattomuus on yksi syy siihen, että tässä maassa on niin paljon vihaa ja väkivaltaa ja, että täällä voidaan niin perkeleen huonosti.

Lasse Laatunen, kävele peilin eteen ja katso mitä peili näyttää. Tee joitain johtopäätöksiä ja sen jälkeen päätöksiä. EK:n muille johtajille suosittelen samaa peiliin katsomista. Tai oikeastaan riittää, että katsotte toisianne, jos vielä kestätte katsoa, ilman että laatta lentää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat