Doping ja huumori?

Seuraa 
Viestejä443
Liittynyt16.3.2005

Etelä-Karjalan radiosta kuultua:

-Meille on lähes selvää, että norjalaiset hiihtäjät käyttävät doping-aineita... Jos suomalaiset naishiihtäjät syövät norjalaisia pikkutyttöjä iltapaloikseen, lienee mahdollista, että joitain jäämejä löytyy doping-testeistä?

Todeten K.K.

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

Kommentit (4)

Vierailija

Voisi jopa luulla, että tämä peräpohjola on hannipalismin luvattu maa, mutta oikeasti aino-kaisa korjasi myöhemmin syövänsä iltapalaksi mansikkajugurttia, ja vehreää teetä.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005
Minerva
Voisi jopa luulla, että tämä peräpohjola on hannipalismin luvattu maa, mutta oikeasti aino-kaisa korjasi myöhemmin syövänsä iltapalaksi mansikkajugurttia, ja vehreää teetä.Sä olet joko kännissä tai hullu. Mä en koskaan hiidä, paitsi joskus asioidessani. Aino-kaisa ja virbe ovat maalta. He eivät puhu samalla tavalla kuin kaupunkilaiset. Se tarkoitttaa käytännössä sitä, että maalaiset ovat hölmökpiä o uiwfujsvkauounkikaisetrf...

Vaari
Seuraa 
Viestejä3330
Liittynyt22.3.2005

Hiihtopomojen hyytävä huumori sai tänään jatkoa: ainakin kuusi kusipäätä saa syytteen 2001 räsäsoikeudenkäynnin kusetuksesta. Ei ihme, että muutamakin niistä on tuohtuneena ollut kovasti sitä mieltä, että mitä sitä enää kaivelemaan vanhoja asioita.

Se on totta. Antaa vanhojen asioiden olla. Hiihto on kiva laji.

V.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Uusimmat

Suosituimmat