Seuraa 
Viestejä45973

Kun yhteiskunta siirtyy käyttämään aikaa vaihdonvälineenä, niin yhteiskunnasta tulee paljon tehokkaampi.

Tällainen yhteiskunta tuhlaa paljon vähemmän energiaa ja sen jäsenet saavat paljon enemmän, vähemmällä työmäärällä ja näin heistä tulee paljon vauraampia materiaalisesti ja ennen kaikkea vauraampia ajallisesti.

Tällaisen yhteiskunnan jäsenet nukkuvat aamulla niin pitkään kuin nukuttaa ja he antavat myös lastensa nukkua aamulla niin pitkään kuin lapsia nukuttaa.

Heidän lapsensa käyvät kolmesta ikävuodesta lähtien puolipäivähoidossa, jolloin lapset oppivat kanssakäymistä muiden lasten kanssa.

Kouluun heidän lapsensa lähtevät niin, että ainakin toinen vanhemmista on aina kotona kouluun lähtiessä ja koulusta tultaessa.

Tällaisen yhteiskunnan lapset saavat perusturvallisuuden jo pieninä.

Kun yhteiskunta käyttää aikaa vaihdon välineenä, sen jäsenillä ei ole velkaa ikinä ja näin tällaisen yhteiskunnan naiset eivät hätäile taloudellisesta tulevaisuudesta, jolloin tämän yhteiskunnan miehet pysyvät paljon terveempinä.

Tällainen yhteiskunta ei kuse omille nilkoilleen, samalla kun siirtelee rahaa edes takaisin kädestä toiseen.

;):)

15.11.2005 klo 17.36

Puolue?

Ehkäpä ensin vain pyrimme saamaan ajatuksen esille täältä ruohonjuuri tasolta. Oikea ajatus ei ehkä edes tarvitse uutta puoluetta.

Itse asiassa yhteiskunta, joka käyttää vaihdon välineenä aikaa, ei tarvitse politiikkojakaan ja näin hekin pääsevät rakentamaan omat asuntonsa, valmistamaan omat vaatteensa, ruokansa jne.

Politiikkojen työstähän ei synny asuntoja, ei elintarvikkeita, ei vaatteita, eikä mitään mitä ihminen tarvitsee.

Ihminen tarvitsee aika ajoin lääkäriä ja lääkärin työ on kyllä sen verran vastuullinen, että yhteiskunta, joka käyttää aikaa vaihdonvälineenä, joutunee tarjoamaan kaikille lääkäreiksi ryhtyville mahdollisuuden valita aina ensimmäisten joukossa asuinalueensa ja millaisen talon sinne haluaa.

Ehkäpä lääkäreille myös luvataan esim. puolitoista kertaa lyhyemmät työpäivät kuin siivoojille.

Pidemmät lomat ja paremmat lomamatkat.

Vaan kylläpä siivoojankin passaa tällaisessa yhteiskunnassa elellä, kun hän saa asua leveästi viimeisen päälle rakennetussa asunnossa paljon lyhyemmällä työpäivällä.

Ja kaikki asunnot todellakin ovat viimeisen päälle rakennettuja, koska niitä on ollut rakentamassa suurin osa työikäisistä ja terveistä ihmisistä.

TV:n talo-ohjelma todisti sen, että mattimeikäläisetkin saavat paljon aikaan uudisrakennuksilla.

Ajatelkaapa mikä aika ja energia säästyy, kun ei tarvitse rakentaa virastoja ja niihin tietokoneita, eikä kenenkään tarvitse ajaa niihin töihin autolla ja tuhlata näin turhaan bensaa ja aikaa.

Entäpä kauppojen kassojen raaka-aineiden hankinnan jättäminen ja kassakoneiden valmistamatta jättäminen. Kassakoneiden tietokone-óhjelmien tekeminen ja asentaminen.

Ja kassoilla istuminen ja ruuasta rahastaminen.

Kun yhteiskuntamme saa elintarvikkeet kauppoihin, niin minkä ihmeen takia tuhlaamme aikaa niistä rahastamiseen.

Elintarvike alan ihmistenkään ei tarvitse saada rahaa, vaan asunto, vaattet, elintarvikkeet, kodinkoneet ym. tarpeelliset.

Ja senhän he saavat yhteiskunnassa, joka käyttää vaihdonvälineenä aikaa, jolloin rahan käsittely jää kokonaan pois ja näin säästämme valtavan määrän energiaa ja aikaa.

;):)

16.11.2005 klo 10.03

By the way, jos haluat tietää miten maailmankaikkeus toimii, niin olen avannut sen tiimoilta tänne toisen aiheen vapaa sana osastolle nimellä, onkos täällä kilttejä keskustelijoita.

Koska osa palstan keskustelijoista on niin ennakkoluuloista ja suhteellisesti enemmän vanhoilla teorioilla "aivopestyjä", kuin maakeskisesti ajatelleet, en halua heitä enää tätä enempää "kiusata" oikealla Ajatuksella.

Tiesitkö, että Ajatukseni mukaan koko näkyvä maailmankaikkeus on ikäänkuin erään jättimäisen atomin sidoshiukkasenergia-aaltoa, jolla on myös hiukkasluonne?

Olemme siis avautuneet energia-aaltona eräästä jättimäisestä energiakeskittymästä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella ja olemme hankautuneet vastaan tuleviin energia-aaltoihin säännöllisesti niin, että tuo hankautuminen tapahtuu nykyisin noin 11 vuoden välein.

Näin koko näkyvä maailmankaikkeus liikkuu ikäänkuin valonnopeudella ja oma näkyvän maailmankaikkeuden valo vielä aavistuksen nopeammin.

Tämä mahdollistaa sektorin laajenemisen takia kaikkien kohteiden hurjan laajenemisen, niin että valo laajenee vielä aavistuksen nopeammin kuin me. Tosin valon laajenemista ei huomata muusta kuin sen venymisestä eli yleisestä punasiirtymisestä, koska myös valon energia-aallot käpertyvät eli rullautuvat hankautuessaan vastaan tuleviin energia-aaltoihin pieniksi energiakimpuiksi, jolloin valon energia-aalloilla on myös hiukkasluonnne.

Näin galaksien keskustoissa olevien mustien aukkojen lähelle syntyy uusia tähtiä, koska sieltä avautuvista energia-aalloista syntyy uusia atomeja, kun koko näkyvä kaikkeus hankautuu vastaan tuleviin energia-aaltoihin noin 11 vuoden välein.

Noista aalloista osa takertuu meihin, koska ne taipuvat kohti galaksien keskustoja, jossa ne hankautuvat sieltä avautuviin energia-aaltoihin, joista käpertyy paljon pieniä energiakeskittymiä, jotka jatkavat liikettään avautuen omilla energia-aalloillaan, joilla on myös hiukkasluonne.

Näillä uusilla atomeilla ei kuitenkaan ole Ajatukseni mukaan vetovoimaa, koska mitään vetovoimaa ei edes ole olemassa.

Kuitenkin ne päätyvät samalle alueelle juuri liikkeensä avulla, koska hankautuessaan eteenpäin menevän liikkeen aikana joltakin alueelta enemmän, ne taipuvat kohti samaa aluetta liikkeensä aikana, aivan kuten valo taipuu kun hankautuu esim. riittävän tiheisiin auringosta avautuviin energia-aaltoihin.

Tästä taas seuraa atomien elektroniverhon siirtyminen kauemmaksi atomin ytimestä, koska myös atomien ytimiä kohti menee koko ajan muista atomeista avautuvia energia-aaltoja, joista takertuu energiaa ulospäin avautuviin energia-aaltoihin ja aina vain enemmän, mitä lähemmäksi atomin ydintä ulkoapäin tuleva aalto on päässyt, koska ulospäin avautuvat aallot ovat sitä tiheämpiä, mitä lähempänä oman atominsa ydintä ne ovat. Sektorin laajenemisen takiahan ne muuttuvat koko ajan vähemmän tiheiksi, aivan kuten mekin.

Ja näin jokainen atomin ytimestä ulospäin avautuva energia-aalto on edellä menevää aaltoa tiheämpi ja omaa näin elektroniverhon tiheyden kauempana atomin ytimestä kuin edellä mennyt energia-aalto.

Näin atomien värähtely johtuu siitä, kun atomit tönivät toinen toisiaan poispäin toisistaan laajentuessaan, joka taas selittää kaiken, kuten esim painovoiman ilman vetovoimaa ja ennen kaikkea tämä selittää kaiken

Savolaisen loogisen kauniin yksinkertaisen kolmiulotteisesti, ilman simsalapimulottuvuuksia.

Totesin joku aika sitten alkuräjähdysteorian olevan keisari alasti ja ompelevani keisarille vaattteet täällä Kuopiossa ja niin myös tein.

Voitte alkaa sovittelemaan näitä kolmiulotteisia vaatteita keisarille eli maailmankaikkeudelle.

;):)

17.11.2005 klo 9.22

Mielenkiintoinen työ

Niin, jokainen yhteiskunnan jäsen lunastaa perusjutut, kuten elintarvikkeet, vaatteet asunnon, asunnon peruskorjaukset, kodinkoneet ja liikkumiseen tarvittavat välineet työllään, eikä työstään saamalla rahalla, jonka käsittely on turhaa työtä eli tuhlattua aikaa ja ENERGIAA eli saastutettua luontoa.

Hän sitoutuu tekemään tietyn tuntimäärän töitä per vuosi.

Tuon tuntimääränhän voi toki ylittää halutessaan.

Nykyisinhän on paljon työttömiä, jotka tarvitsisivat työpaikan mielenterveydellisistä syistä, koska silloin he kuuluisivat johonkin sosiaaliseen yhteisöön ja näin he eivät erkaantuisi yhteiskunnasta.
Ranskassahan juuri nämä tyypit mellakoivat.

Olen täysin vakuuttunut, että nykyisellä teknologialla kaikilla saataisiin paljon enemmän paljon lyhyemmillä työpäivillä ja vähemmällä maapallon saastuttamisella ja kaikki työt tulisi tehtyä ja jopa paljon paremmin kuin nykyisin.
Nykyisellä mallillahan on järkevää tehdä työnsä huonosti, koska silloin töitä on tiedossa vähän ajan päästä lisää, jolloin ei joudu työttömäksi.

Remonttialallahan tämä jo näkyy. Kyseisellä alalla ei ole niin paljon kilpailua, että tarvitsisi huolehtia firman imagosta. Voi tehdä huonoa jälkeä ja kohta joku joutuu korjaamaan tuon huonon työn jäljen jne.

Vaan eipä ihme, että herätään vielä herätyskelloon kesken unien.

;):)

Ensimmäiset asiat ensin.

Kurremiehelle kiitokset keskusteluun osallistumisesta ja ideoiden esiin tuomisesta.

Eikä uusi puoluekkaan ole täysin pois suljettu ja jos joku todellakin sen lähtee perustamaan näillä ideoilla, niin siitä vain.

Toisaalta puolueen perustamiseen tarvitaan sellaista työtä, josta ei synny mitään mitä ihminen tarvitsee.

Eli puhumalla tästä ajatuksesta toisille ihmisille, voidaan tämä ajatus saada yleisempään keskusteluun ja sitä kautta jo olevien puolueiden ohjelmaan jne.

Itseasiassa poliitikkojenhan pitäisi pystyä tekemään työnsä niin hyvin, että yhteiskunta järjestyisi siten, että poliitikot itsekkin pääsisivät käyttämään työaikaansa tuottavaan työhön.

Sellaisesta yhteiskunnansta tulee rikas kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Nykyisin olemme melko köyhä yhteiskunta.

;):)

KAIKEN NÄKYVÄN MAAILMANKAIKKEUDEN AINEEN LIIKE.

Ajatukseni mukaan kaikki näkyvän maailmankaikkeuden aine eli energia on liikkunut poispäin yhdestä pisteestä, joka on todella kaukana näkyvän kaikkeuden ulkopuolella. Sektorin laajenemisen takia kaikkien kohteiden väliin syntyy paljon tilaa, jota tarvitaan, koska kaikki energia muuttuu koko ajan vähemmän tiheäksi.

Kun kaikki, mitä näkyvässä kaikkeudessa on ja mikä liikkuu suhteellisen samaan suuntaan kuin mekin, on muodostunut tuon liikkeen aikana poispäin tuosta pisteestä,

niin silloin vanhin havaittava valokin on liikkunut meitä kohti tulevan liikkeen lisäksi, paljon pidemmän matkan kaiken aineen mukana poispäin tuosta yhdestä pisteestä.

Tämän uuden Kuopiolaisen Ajatuksen mukaan koko näkyvään maailmankaikkeuteen voi vaikuttaa ja vaikuttaa vastaan tulevat energia-aallot, jotka hujahtavat nykyisin noin 11 vuoden välein koko näkyvän maailmankaikkeuden läpi.

Ja sen voidaan ehkäpä olettaa olevan sitä pimeää energiaa, vaikkakin perinteinen alkuräjähdysteoria on kokonaisuudessaan keisari alasti.

Maailmankaikkeus laajenee, mutta se laajenee kolmiulotteisesti ja kaikki mitä näkyvässä maailmankaikkeudessa on, laajenee ja muuttuu näin vähemmän tiheäksi.

"Tämä Ajatus ei kuitenkaan mahdollista näkyvässä maailmankaikkeudessa yli havaitun kaikkeuden valonnopeutta, vaikka me itse ja meidän valo liikkuu kaiken aineen mukana paljon pidemmän matkan kuin mitä meidän valo liikkuu suhteellisesti meidän kaikkeudessa tietyssä ajassa", jolloin valonnopeus on vakio suhteessa kulloiseenkin aikaan ja tilaan.

Mehän emme omaa laajenemistamme huomaa, koska me itse koostumme laajenevista energiakeskittymistä eli atomeista, joiden elektroniverhot tulevat atomien ytimistä ja joiden tiheys on aina suurempi kuin edellä ytimestä ulospäin menevän, jolloin elektroniverhot siirtyvät aina vain kauemmaksi atomien ytimistä.

Mitään vetovoimaa ei ole olemassa.

Me pysymme maan pinnalla juuri sen takia, että maan pinta työntyy poispäin maapallon keskipisteestä, koko ajan kiihtyvällä vauhdilla, jolloin sektorin laajenemisen takia me itse pystymme laajenemaan hurjalla vauhdilla, ilman että meidän pinnat eivät tömähdä yhteen.

Magneetin ja rautaesineen laajenevat pinnat kylläkin tömähtävät yhteen, jos vie magneetin tarpeeksi lähelle rautaesinettä ja siis ilman vetovoimaa, jota ei siis edes ole olemassa.

Tämä Ajatus on kolmiulotteinen ja vieläpä savolaisen loogisen kauniin yksinkertaisen kolmiulotteinen.

Lue

ajattele

lue ja ajattele

Ihmettele ja lopulta ymmärrä

Juhli tätä ihmiskunnan löytämää uutta HELMEÄ ystäviesi kanssa

ja anna shamppanjan virrata iloisesti

;):)

NOKIA PUHUU ASIAA

Kun kaikille Suomalaisille ostetaan kimpassa Suomen rahoilla kännykät ja niihin liittymät ja puheaikaa niin paljon kuin sitä jokainen tarvitsee, ei kenenkään Suomalaisen tarvitse tuhlata aikaa ja energiaa puhelimien myymiseen ja markkinointiin Suomen sisäisesti.

Eikä kenenkään tarvitse tuhlata aikaa ja energiaa liittymien myymiseen ja markkinointiin Suomen sisäisesti.

Miten valtava aika ja energia Suomalaisilta jo tämän avulla säästyy johonkin muuhun, jota ihmiset oikeasti tarvitsevat.

Esim. vahusten hoitoon.

;):)

Sunnuntaina noin 21.11.2005 klo 2.37 aamulla

Aatellaanpa ihan vaan ajan kuluksi esim. tilannetta jossa pidämme jotakin esinettä kädessämme.

Otetaanpa esineeksi vaikka jalkapallo.

No, ensinnäkin meidän omasta kädestämme muodostuu painon tunne, jonka nykyinen vanha ja väärä fysiikka selittää maapallon simsalapimvetovoimalla, jota ei oikeasti ole edes olemassa.

Niin, ja kun me työnnymme poispäin maapallon keskipisteestä, niin silloin me pitäessämme palloa kädessämme, kannattelemme sitä kädessämme poispäin maapallon keskipisteestä.

Koska ilmakehän molekyylit työntyvät myös poispäin maapallon keskipisteestä ja kun ne eivät jaksa töniä meidän kättä ja siinä olevaa jalkapalloa edellään, niin silloin koemme kädestämme ja jalkapallosta muodostuvan painon tunteen.

Entäpä kun pidämme kiinni esim. rautakangesta, jota mikään vetovoima ei vedä kohti maan pintaa?

Niin, silloinhan me itse vedämme sitä mukanamme poispäin maapallon keskipisteestä, kun työnnymme poispäin maapallon keskipisteestä.

Yksinkertaista, eikö?

Mitä enemmän "ns. aineen atomien elektroneja aineen atomit omaavat", sitä painavampi esine.

Koska silloin ilmakehän molekyylien atomien ytimistä avautuvat energia-aallot eivät saavuta niin energisinä noiden atomien ytimiä ja näin sieltä ei vapaudu niin paljon energiaa kohti maan pintaa ja näin tuon esineen atomit eivät liiku niin tehokkaasti poispäin maapallon keskipisteestä, jolloin koemme ne painavammiksi kuin kevyiden aineiden atomeista koostuneet esineet.

Kevyiden aineiden atomeista koostuvien esineiden ytimiin ilmakehän molekyylien atomeista avautuvat energia-aallot pääsevät tehokkaampina, jolloin ne saavat sieltä avautumaan enemmän energiaa kohti maapalloa, joloin me koemme nämä esineet kevyempinä, koska ne itsessään liikkuvat tehokkaammin poispäin maapallon keskipisteestä kuin raskaiden aineiden atomeista koostuvat esineet.

;):)

22.11.2005 klo 19.05

Heh heh, kun hymmyilyttää ja nyt sitä shamppanjaa Kuopioon ja nopeasti

Supernovaräjähdyksestä tähden aine sinkoutuu tietysti enemmän sinne päin minne tähti oli pyörinyt akselinsa ympäri eli suht levymäisesti.

No, laajenevat atomit jatkavat laajenemistaan ja niiden ulkopinnat alkavat kohtaamaan toinen toisiaan.

Raskaiden ainein atomit alkavat tönimään syntyneen renkaan molemmin puolin kevyiden aineiden atomeja poispäin syntyneestä renkaasta, jolloin renkaan keskelle sinkoutuvat atomit muodostavat uuden tähden ja renkaan ympärille sinkoutuvista atomeista syntyy kaasuplaneetat.

Itse renkaaseen jäävistä raskaiden aineiden atomeista syntyvät kiviplaneetat.

Että silleen.

;):)

24.11.2005

Kaksoisrakokokeessahan jopa yksittäiset fotonit taipuvat enemmän jollekin tietylle alueelle

ja tämähän todellakin johtuu siitä, että kohdekalvon atomeistakin avautuu energia-aaltoja ja kun joltakin alueelta avautuu tiheämpiä energia-aaltoja kuin joltakin toiselta, niin sinnehän ne fotonit sitten taipuvat.

Niinhän valo taipuu aurinkoonkin päin, kun ohittaa auringon riittävän läheltä, koska auringostahan avautuu energia-aaltoja.

Yksittäisistä laajenevista energiakeskittymistä avautuu eri määrä energiaa kuin samoista yksittäin laajenevista energiakeskittymistä silloin kun kyseiset keskittymät laajenevat kimpassa,

koska kyseisien keskittymien avautuvat aallot menevät osittain toistensa sisälle ja vain osa taipuu keskittymien välistä poispäin.

Näin muodostuu aineita joista vapautuu energiaa äkillisesti kun kyseisen aineen kimpassa laajenevien energiakeskittymien väliin saadaan ulkopäin energia-aaltoja, jotka sotkevat kimpassa laajenevien keskittymien avautuvien energia-aaltojen tavan taipua keskittymien välistä ja mennä toisiensa sisälle.

Äkillinen energian avautuminen eli normaalia voimakkaampi laajeneminen havaitaan räjähdyksenä, jossa tiheään käpertynyt energia avautuu normaalia äkillisemmin vähemmän tiheäksi.

;):)

24.11.2005 klo 18.18

Vuorovesi-ilmiö

Merihän nousee aina siltä puolelta missä kuu on ja tämähän selittyy helposti niillä energia-aalloilla, jotka kuusta tulevat maapallolle, koska nuo energia-aallot pääsevät meressä olevien molekyylien atomien ytimiin ja saavat sieltä avautumaan normaalia enemmän energiaa, jolloin meri laajenee.

Vaan, entäpä kun meri nousee myös toisella puolella maapalloa?

No, tiheyksiin ja lämpötiloihinhan se kuitenkin liittyy ja kun vesi on tiheimmillään neljä asteisena, niin joku kerros merestä laajenee suhteellisesti enemmän silloin kun kuu on joko sillä puolella maapalloa tai vastakkaisella puolella maapalloa.

;):)

24.11.2005 klo 22.37

Aika, nopeus ja suhteellinen koko

Kun maapallo siis liikkuu kaarevalla radalla poispäin auringosta, kuitenkaan siitä loittonematta suhteellisesti, koska molemmat kohteet laajenevat samassa suhteessa, niin tarkoittaa se samalla sitä, että koettu aika hidastuu sikäli, että auringon ympäri kiertäminen vie edelleen yhden vuoden, niin että maapallo pyörähtää yhtä monta kertaa akselinsa ympäri ja atomit värähtelevät suurin piirtein yhtä monta kertaa yhden kierroksen aikana.

Eli ilmeisesti käytännössä se myös tarkoittaa, että maapallo pyörähtää suhteellisesti hitaammin akslinsa ympäri ja näin vuorokausi on suhteessa saman pitunen koetun ajan suhteen.

Entäpä kun kiihdytämme vauhtiamme avaruusaluksella avaruudessa ja kohtaamme nopeammin vastaan tulevia energia-aaltoja, jotka pääseväöt näin tehokkaammin aluksemme atomien ytimiin, jolloin aluksen atomien laajeneminen kiihtyy samassa suhteessa mitä alus kiihdyttää ja näin alus kohtaa koko ajan enemmän ja enemmän vastaan tulevia energia-aaltoja, jolloin alus tarvitsee koko ajan suhteellisesti enemmän energiaa vauhdin kiihdyttämiseen.

jA VALONNOPEUTEENHAN ALUS TARVITSEE KAIKEN MAAILMANKAIKKEUDEN ENERGIAN.

Loogisen kauniin yksinkertaisen savolaisen kolmiulotteisesti ajateltu Ajatus.

;):)

26.11.2005 klo 13.33

Nyt Ajatuksestani kiinnostuivat Italialaiset, joita kiinnostaa tietää miten maailmankaikkeus oikeasti toimii,

joten Ajatukseni matkaa näin Italiaan ja eiköpähän tämä UUSI Ajatus sitten sieltä päin maailmaa sitten tule aikoinaan tänne Suomeenkiin.

;):)

Tämä aihe on yksi todiste monen muun mukana, jotka todistavat Ajatukseni oikeaksi.

http://guns.connect.fi/innoplaza/energy ... index.html

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (18)

Ihan loistava!

Siis mielenkiintoinne idea todella, näinhän sen tulisi mennä. Tietysti, aika-ajattelu tuo aivan uuden näkökulman koko ihmiskuntamme systeemille, sillä tavallaanhan aika on energiaa, energia tekee työtä, ja työ tekee tulosta. Tässä siis tulisi ajatella ihmisten elinvoimaa potentiaalisena energiana joka tekee työtä. Ihmisten elinvoiman tulee olla kukkiva, niin että perussuomalainen apaattisuus ja muutenkin kaikki turha stressaaminen lähtisi pois koneistosta. Koulutusjärjestelmämme on omanlaisensa farssi, sillä se ei opeta itse käytännön elämästä mitään, sen tehtävä tuntuu olevan enemmän tehokkuus rahallisessa määrin. Kertoohan sen jo tuloksetkin; kirjoitusten jälkeen tiedon määrä putoaa exponentaalisesti. Koulutuksemme tulisi olla vapaaehtoista, lähteä perusasioista kuten kirjoittaminen ja laskeminen, ja sen jälkeen tunnit voisivat edetä vain keskusteluksi elämästä, maailmasta, kosmoksesta, ikuisesta viisaudesta yms. Voimistelua ja leikkimistä välissä ei unohdeta, eikä myöskään käytännön askartelun ja rakentelun harjoittamista. Näin ihmisistä tulee luontaisesti viisaita ja käteviä, joille ei tule sormi suuhun missään paikassa, ja ihmiset oppivat pitämään itse elämää suurimpana opettajanaan. Luokan vetäjä eli "opettaja" ei ole sen enempää auktoriteettina kuin oppilaatkaan, koulu muuttuu todelliseksi elämänkouluksi jossa jokainen on opettaja toiselleen, ja jokainen pistää omaa näkökulmaansa peliin; Niinkuin keskustelukin on, me rakennamme rakennusta, johon kaikilla on oma näkökulmansa, ja johon jokainen lisää vain omia palojaan, näin kehittyen ja rakentuen eteenpäin. Rakennus kuitenkin pysyy uutena uudelleenluonnin kautta.

Nykyäänhän koulutus on sitä että ihmiset viilataan tiettyyn lohkoon yhteiskunnassamme sopivaksi, mutta miksi näin? Erityisosaaminen ja sen oppiminen, kuten tietokoneen käyttö ja eri lappujen täyttäminen tulisi lähteä sitten harrastuneisuudesta tai yrityksien omasta koulutusjärjestelmästä, joka tulee olla muutenkin pois valtiollisista tehtävistä.

Tämän ajattelun myötä koko valtiota ja sen lähtökohtia tulee miettiä uusiksi. Ikuisena perustana täällä on se, että on olemassa maa-planeetta, ja ihmiskunta. Yksilövapaus on ainoata vapautta, ja rauhaa tulee kunnioittaa. Nykyisin valtio on kuin yritys, jossa ihmiset syntyvät ja joka kouluttaa suuret massat ihmisiä palvelemaan yritystä nimeltä "suomi" maailman markkinoilla. Tulee tarkkaan miettiä, että mikä on todella tarpeellista, ja mikä ei. Mikä kuuluu valtioon? Valtioon kuuluu mielestäni ehdottomasti periaate "ensimmäiset asiat ensiksi", sillä valtion tulee olla alueellinen me-elin, joka on riippuamton ulkoisesta vallasta ja toimijoista. Tämä tarkoittaa sitä, että valtion ihmiset, jotka ovat potentiaalina muovata materiaa uuteen muotoon, organisoivat itselleen järjestelmän joka hoitaa itsessään ruokaa, maata/asunto ja energiaa jokaiselle. Tämä muodostuu automaatioksi, sillä mikäli joku kohta ensimmäisten asioiden ketjusta brakaa yhdelläkään yksilöllä, hän elää elämää joka kuluttaa energiaa, koska tulee pahoinvointia. Pahoinvointi=energia kuluu. Hyvinvointi=ihmisten elinvoima kukkii, energiaa säästyy, on hymyä.

Ajatellapa näin;
valtio on siis ihmiset.
Mitä on valtion metsät? Ihmisten metsät?
no ei todella.
Valtion periaatteiksi aika-yhteiskunnassa tulisi muodostua "ensimmäiset asiat ensiksi" ja "maa on kansan"
Nykyisen sijaan, jossa valtio on yritys/kone, jonka tehtävä on kilpailu ja kiihtyvät talouskasvu. Kutsuttakoon sitä elämäntuhokoneeksi, koska se syö elämää allensa, aiheuttaa apatiaa ja masennusta.
Periaate "talouskasvu/materiaalinen hyvinvointi" tulisi viedä yritysmaailmaan, ja yritysmaailma tulisi olla yksityinen, sillälailla yksilövetoinen, kun taas valtio on kansa. Näin yritysmaailman lait ovat erotettuna valtiosta, ja yritysmaailmasta muotoutuu vain globaali rahan kenttä, ja kaupan tulee olla vapaata.

Kuvitelkaa kuinka paljon energiankulutusta tämä vähentäisi, eli toisi aikaa lisää koko ihmiskunnalle, kun turha rasitus on perustavanlaatuisesti estetty/mikään valtaeliitti ei pääse propagandallaan ihmiskuntaa kusettamaan ja rasittamaan. Ei enää turhaa byrokratiaa, sillä homman ydin olisi niin simppeli; yritykset on yrityksiä ja valtio on kansa. Ei enää tukiaisia tai sosiaaliturvaa, sillä jos valtion periaate on "ensimmäiset asiat ensiksi", niin mihin sellaista enää tarvitaan?

Valtiolliset elimetkin voisivat olla HYVIN yksinkertaisia, turvaamaan rauhaa ja hyvinvointia;
sairaala
posti
kirjasto/edellämainittu koulu joka on avoin kaikenikäisille
poliisi

Tämä on hyvin varteenotettava vaihtoehto. Tietysti tämä eliminoisi kaikennäköiset EU:t ja natot pois kansamme niskavilloista. Tämä eliminoisi globaalin eliittivallan, eli rahan, median ja vallan epäpyhän kolminaisuuden ihmiskunnan manipulaation ja hallitsemisen.

Uno perfecto. Ensimmäistä kertaa vuosituhansiin voisi muodostua aitoa ihmiskulttuuria sen sijaan että ihmiset ovat jumissa järjestelmänsä kanssa joka vääntää ja kääntää kokoajan jonnekkin suuntaan. Ensimmäistä kertaa vuosituhansiin ei olisi luotua massamentaliteettia, kuten tämän ajan esimerkki mtv etc. on. Ei olisi "amerikkalaistumista", vaan ihmiset olisivat oman kohtalonsa luojia, omassa elämässään ja omissa piireissään.

joko perustetaan puolue?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
J oulu P ukki S avosta
Ihminen tarvitsee aika ajoin lääkäriä ja lääkärin työ on kyllä sen verran vastuullinen, että yhteiskunta, joka käyttää aikaa vaihdonvälineenä, joutunee tarjoamaan kaikille lääkäreiksi ryhtyville mahdollisuuden valita aina ensimmäisten joukossa asuinalueensa ja millaisen talon sinne haluaa. Ehkäpä lääkäreille myös luvataan esim. puolitoista kertaa lyhyemmät työpäivät kuin siivoojille.

Mielenkiintoista työtä tekevä voi tehdä pitempää päivää ...

Eihän työntekoa toki tulla rajoittamaan eli jos töitä riittää, niin tokihan siellä työmaalla saa viihtyä pitempäänkin ja useamman työkaverin kanssa, kun kaikki työttömät ja turhan työntekijät otetaan jakamaan oikeat työt ja silti saamme enemmän vapaa-aikaa.

Oma esimerkkini nykyisen yhteiskunnan aikaa ja energiaa tuhlaavasta toiminnasta.

Sukkuloin eri liikkeissä ja kyselin tarjouksia polttavaan dvd-soittimeen, samalla tuhlaten bensaa eli energiaa ja aikaa.

Päädyin Gigantin soittimeen ja kas viikon päästä toisessa liikkeessä, josta saan henkilökunnan alennuksen, tuo laite mainoksen perusteella maksoi 50 euroa vähemmän.

No Gigantti olisi antanut tuon hintaeron hintatakuunsa takia, mutta henkilökunnan alennusta en olisi saanut.

Eikun soitin pakettiin ja palauttamaan ja taas paloi energiaa ja aikaa.

Ja unohdin sitten kaukosäätimen ja eikun takaisin tuhlaamaan aikaa ja energiaa.

Sain rahat gigantista ja sitten toiseen liikkeeseen, jonne kyseistä laitetta ei ollutkaan vielä tullut.

Nyt sitä sitten ollaan vieläkin ilman kyseistä laitetta ja ompahan saastutettu maapallon ekologiaa ja minkä takia?

Entäpä kaikki aika, joka tuhlaantui tämän idioottimaisen systeemin takia.

Jos Suomalaiset huippu bisnessmiehet ostaisivat kaiken elektroniikan ja kodinkoneet kaikille Suomalaisille, niin miten edullisesti kaiken saisimmekaan ja aina vain parasta kestävää laatua.

Sen jälkeen ei tarvitsisi kenenkään suomalaisen tuhlata aikaa liikkeissä odottamalla asiakkaita, joille laskea tarjouksia, eikä kenenkään Suomalaisen tarvitsisi ajella ristiin rastiin eri tarjouksien perässä.

Ja tuokin aika voitasiin käyttää koulujen peruskorjaamiseen ja uusien koulujen rakentamiseen homekoulujen tilalle.

Tai uusien asuntojen rakentamiseen.

Entäpä säästyvä energia vaikka isompien asuntojen lämmittämiseen, niin että noissa asunnoissa voisi nukua aamulla niin pitkään kuin nukuttaa.

;):)

qaz
J oulu P ukki S avosta
Ihminen tarvitsee aika ajoin lääkäriä ja lääkärin työ on kyllä sen verran vastuullinen, että yhteiskunta, joka käyttää aikaa vaihdonvälineenä, joutunee tarjoamaan kaikille lääkäreiksi ryhtyville mahdollisuuden valita aina ensimmäisten joukossa asuinalueensa ja millaisen talon sinne haluaa. Ehkäpä lääkäreille myös luvataan esim. puolitoista kertaa lyhyemmät työpäivät kuin siivoojille.

Mielenkiintoista työtä tekevä voi tehdä pitempää päivää ...

Olisi mukava kuulla, mitä kommentoit tuohon ajatukseen. ("Täytyy valittaa," meissä suomalaisissa on se vika, (?) ettemme välttämättä vastaa/kommentoi millään tavalla vastattuihin kysymyksiin".)

qaz
J oulu P ukki S avosta
Ihminen tarvitsee aika ajoin lääkäriä ja lääkärin työ on kyllä sen verran vastuullinen, että yhteiskunta, joka käyttää aikaa vaihdonvälineenä, joutunee tarjoamaan kaikille lääkäreiksi ryhtyville mahdollisuuden valita aina ensimmäisten joukossa asuinalueensa ja millaisen talon sinne haluaa. Ehkäpä lääkäreille myös luvataan esim. puolitoista kertaa lyhyemmät työpäivät kuin siivoojille.

Mielenkiintoista työtä tekevä voi tehdä pitempää päivää ...

Anteeksipyyntöni.

Mielenkiintoista työtä tekevä voi halutessaan tehdä pitempää työpäivää, mutta porkkanahan siihen vastuunalaiseen työhön pittää olla ja kun vaihdonvälineenä on aika, niin lyhyemmällä työpäivällähän niitä lääkäreitä tällä yhteiskuntamallilla houkutellaan.

Iän mukaankin työpäivien pituus lyhenee kaikilla tämän yhteiskuntamallin työntekijöillä, niin että iäkkäät ihmisetkin ovat tervetulleita halutessaan työn jakamiseen.

;):)

J oulu P ukki S avosta
Mielenkiintoista työtä tekevä voi halutessaan tehdä pitempää työpäivää, mutta porkkanahan siihen vastuunalaiseen työhön pittää olla ja kun vaihdonvälineenä on aika, niin lyhyemmällä työpäivällähän niitä lääkäreitä tällä yhteiskuntamallilla houkutellaan.

Iän mukaankin työpäivien pituus lyhenee kaikilla tämän yhteiskuntamallin työntekijöillä, niin että iäkkäät ihmisetkin ovat tervetulleita halutessaan työn jakamiseen. ;):)

Kiitos, sait jo. Pointtini oli, että jos saan tehdä työtä jota rakastan, (esim. lääkäri) miksen tekisi sitä jo pelkästä harrastuksesta enemmän kuin se, joka tekee (esim. roskakusk/siivooja tms. ) työtä ei niinkään harrastuksen omaisesti ...

.. eihän työ ole työtä lainkaan jos se on samalla harrastus, vai mitä?

Ts. ns. paska työtä tekeville soisi mielellään ne lyhyemmät työpäivät.

Ps. ajatukseni eivä näytä Sinua kiinnostavan. Teeskentelyä tollanen anteekspyytäminen .. - OLET niin Ajatuksesi sisällä, ettei sulla riitä energiaa muiden ajatusten ajatteluun. Sen ymmärrän. Se on ihan OK. Silti haluan sulle sanoo .. älä viitsi kuitenkaan teeskennellä.

Olet osittain oikeassa.

Joulumieltä sinulle ja kaikille muillekin.

Palaan tuohon osittain sanaan Joulun jälkeen.

Ai niin, olenkin luvannut vaimolle "jättää teidät rauhaan" aikaismoiseksi ajaksi ja näin tuo osittain sanan selvittäminen jää myöhemmäksi ja saa nyt sitten nähdä muistanko myöhemmin mitä tarkoitin sillä osittain sanalla.

Onnelliset ihmisethän todellakin ovat huonomuistisia, eikun mites se meni?

;):)

J oulu P ukki S avosta
Plaan tuohon osittain sanaan Joulun jälkeen. ;):)

"Odotan" palaamistasi innolla. Kiitos.

Tota ideaahan kokeiltiin jo käytännössä. Neukkulassa sitä ei tosin lopussa viety varsinaiseen nälänhätään asti niinkuin näyttäisi P-Korean kohdalla tapahtuvan. Eikä raha ole mikään itsetarkoitus, se on erinomainen vaihdon väline ja muodostaa mittafunktion. Kaikenlaiset investointisuunnitelmat menee ihan persiilles jollei niillä ole olemassa jonkinmoista mittafunktiota, vaikka sitten asiantuntijoiden subjektiivisiin mielipiteisiin perustuva jossain arkkitehtikilpailuissa.

Mille tulevaisuuden ihmiset tulevat nauramaan, kun heille kuvaillaan tämän päivän ihmisten toimia?

Sketsi, jossa ihminen nukkuu sikeää unta ja herätyskello alkaa soida korvan juuressa, niin että viereisessä kuvassa luolaihminen jatkaa sikeää untaan tyytyväisenä.

;):)

Sketsi, jossa nykypäivän ihminen työntää kolikoita pysäköintimittariin, niin että mittari ei ota kolikoita vastaan ja ihminen kiroilee ja tuhlaa aikaa jonniin joutavaan.

;):)

Sketsi, jossa ihminen jonottaa pankissa vuoroaan, hoitaakseen asioita pankkivirkailijan kanssa, joita tehdessään hän ei kuitenkaan saa virkailijan kanssa aikaan yhtään mitään konkreettista.

;):)

Sketsi, jossa ihminen jonottaa vuoroaan, antaakseen rahaa ruuasta, jonka yhteiskunta on JO saanut kauppojen hyllyille.

;):)

Sketsi, jossa työtön jonottaa sosiaalitoimistossa vuoroaan, että saisi rahaa, jonka kanssa voisi jonottaa vuoroaan ruokakaupassa, että voisi antaa sitä rahaa kassalle, joka työkseen tuhlaa aikaa ja energiaa turhaan työhön, josta ei synny mitään konkreettista.

;):)

Sketsi, jossa kaupungin päättäjät pähkäilevät sitä, ettei raha riitä sosiaalitoimiston, työttömyystoimiston, Kelan ym. turhan työn työpaikkojen kunnostukseen, samalla kun noissa turhan työn työpaikoissa olevat ihmiset tuhlaavat aikaa ja energiaa työhön, jossa ei synny mitään konkreettista,

vaikka voisivat olla peruskorjaamassa esim. kouluja, joita ei tänä päivänä saada peruskorjattua, koska tuhlataan aikaa rahaan, jonka käsittely on turhaa työtä ja näin tuhlattua aikaa ja energiaa.

;):)

Raha on ollut olemassa tuhansia vuosia, mutta sähkö ja sen tuoma teknologia vain muutamamia sukupolvia.

Eikähän huvipuisto ole kommunismia, vaan huvipuistomaisen supertehokasta markkinataloutta.

Ja Kreikkakin voitti jalkapalloilun Euroopanmestaruuden, vaikka käytti taktiikkaa, jota ei muut olleet käyttäneet vuosikymmeniin.

Sitä paitsi Neuvostoliitossa käytettiin rahaa ja käsittääkseni lääkärit eivät hankkineet juurikaan enemmän kuin muut.

Ja jos joku sanoo, että pitäähän niitä parkkipaikkoja säännöstellä, niin kysynpähän vain, että tarvitseeko kaupungilla käydessään tuhlata aikaa rahan kanssa jonottamiseen?

Ei tarvitse ja näin parkkipaikat vapautuvat nopeammin, jolloin niitä riittää kaikille, eikä kenenkään tarvitse työkseen kytätä, onko joku tuhlannut aikaansa rahan kanssa ja maksanut parkkimaksun.

Eikä kenenkään tarvitse tuhlata aikaa parkkimittareiden raaka-aineiden hankintaan, eikä kenenkään tarvitse tuhlata energiaa parkkimittareiden valmistamiseen.

;):)

Matemaattinen fakta on, että nykyisellä teknologialla saisimme kaikille kaikkea enemmän ja puolta lyhyemmillä työpäivillä, jos emme tuhlaisi aikaa rahaan ja sen käsittelyyn.

Eikä olisi työttömiä, jotka turhautuessaan polttaisivat toisten autoja.

Ja lapsetkin saisivat nukkua aamulla niin pitkään kuin nukuttaa, eikä heitä revittäisi kesken unien ylös ja raahattaisi pimeässä ja kylmässä ulkopuolisen hoitoon, ennen kuin vasta päivemmällä puolipäivähoitoon.

;):)

Sähkö ja tämä nykyinen teknologia on HYVIN UUTTA, mutta yhteiskunta toimii HYVIN VANHALLA tavalla.

Eikä nykyajan päättäjillä ole munaa edes puhua järkevämmästä järjestelmästä.

;):)

gaz kirjoitti

Kiitos, sait jo. Pointtini oli, että jos saan tehdä työtä jota rakastan, (esim. lääkäri) miksen tekisi sitä jo pelkästä harrastuksesta enemmän kuin se, joka tekee (esim. roskakusk/siivooja tms. ) työtä ei niinkään harrastuksen omaisesti ...

.. eihän työ ole työtä lainkaan jos se on samalla harrastus, vai mitä?

Ts. ns. paska työtä tekeville soisi mielellään ne lyhyemmät työpäivät.
--------------------------------------------------------------------------------------

Entäpä kun jokainen tekisi nuoruudessaan noita ns. paskatöitä tietyn ajan?

Silloin jokainen ymmärtäisi noiden töiden arvon.

Entäpä kun jokainen todellakin tekisi töitä nuoruudessaan elintarvikkeiden, vaatteiden, asuntojen ja siivouksen parissa tietyn ajan, jonka jälkeen nuo perusjutut saisi ilman rahan käyttöä?

Riittäisikö kaksi vuotta, viisi neljän tunnin työpäivää/viikko.

16 -18 vuotiaana, kun ei oikein vielä tiedä miksi isona haluaa

Tuon jälkeen voisi erikoistua terveydenhoitoalalle,

rakennusalalle

tai uuden teknologian kehittämisalalle.

Tai sitten voisi jäädä elintarvike tai vaatealalle.

Niin, olisihan niitä hierojan, parturikampaamon tai muiden vapaa-ajan alojen töitäkin tarjolla.

Viihdealalla olisi tietyin aikavälein kisat idolstyylillä ja parhaat saisivat hienot asunnot haluamiltaan alueilta, joka edellyttäisi sovitun määrän esiintymisiä.

Mitä enemmän heidän esim. musiikkiaan kuunnellaan, sitä isommat asunnot/linnat.

Kenenkään ei tarvitsi opiskella depettejä ja kredittejä.

Ei kirjanpitoa, eikä tilintarkastusta.

Ei sitä, miten asiakasta kusetetaan parhaiten.

Mainosten tekijätkin voisivat siirtyä suoraan hauskojen sketsien tehtailuun.

Entäpä esim. videokameroiden valmistus?

Nykyisin tehtaillaan täyttä paskaa eli noin 400 euron digitaalivideokameroita, joiden kuvanlaatu on täysin perseestä.

Sitten porukka ostaa tuollaisen kameran ja käyttää kerran vuodessa lapsen syntymäpäivien aikaan kameraa ja lopun aikaa kamera uinuu jossakin nurkassa käyttämättömänä.

Vaan kun tehtäisiin vain laatua, niin että kamerat olisi haettavissa tietystä kamerapisteestä tarpeen mukaan tai vielä parempi, että syntymäpäiville tulisi alan ammtilainen ja kuvaisi perusjutut, jonka lisäksi tekisi vielä haastattelut.

Jokaisella olisi halutessaan laadukasta elävää kuvaa haastattelujen kera vuoden välein ja syntymäpäivien välilläkin kamerat olisi haettavissa tarpeen mukaan, jolloin kamerat tulisi käytettyä tehokkaammin, ennen kuin niiden teknologia vanhenee käsiin.

;):)

Tulevaisuudessa ihmisiä naurattaa mm. tämä sketsi.

Ihminen herää herätyskelloon erittäinkin sikeästä unesta.

Repii lapsensa kesken unien ylös.

Ei saa autonsa ovia pakkasella auki.

Ei saa autoaan kylmässä käyntiin.

Isä kiroilee.

Lapset huutavat kurkkusuorana.

Lapset viedään ulkopuolisen hoitoon.

Isä ajaa lopulta turhan työn töihin, tuhlaa bensaa ja saastuttaa luontoa.

Myykö hän vakuutuksia?
Onko hän kirjanpitäjä vai tilintarkastaja?
Pankki-ihminen?
Kassa vai myyjä?
Mainosten tekijä?

Vai kenties tuleva politiikko, jolla ei ole munaa puhua huvipuistomaisen supertehokkaasta markkinataloudesta, koska on saanut oman elämänsä järjestykseen?

;):)

J oulu P ukki S avosta
Entäpä kun jokainen tekisi nuoruudessaan noita ns. paskatöitä tietyn ajan? Silloin jokainen ymmärtäisi noiden töiden arvon.

Entäpä kun jokainen todellakin tekisi töitä nuoruudessaan elintarvikkeiden, vaatteiden, asuntojen ja siivouksen parissa tietyn ajan, jonka jälkeen nuo perusjutut saisi ilman rahan käyttöä?

Riittäisikö kaksi vuotta, viisi neljän tunnin työpäivää/viikko. 16 -18 vuotiaana, kun ei oikein vielä tiedä miksi isona haluaa ;):)

Kiitos JPS. Niin mikä ettei, ja noinhan se vähän jo onkin. "Paskahommia" on nuorena tehnyt suurin osa opiskelijoista ja osa lapsista, kotonaan.

Mitä etua siitä mahtaisi olla, jos lapsi/nuori työvoima otettaisi mukaan rakentamaan yhteiskuntaa esim. 7-17 vuotiaat? pois nurkista pelaamasta pimpelipomeja, elämäänsä turhautuneena. He eivät tee "mitään" muuta kuin juovat limpparii tai kaljaa ja syövät itsensä lihaviksi nameista ja sipseistä, löhöävät sohvaperunoina itsensä huonoon kuntoon ja soittelevat kännyköihin tyyliin: hei miss sä oot, mä oon tääl.

Varsinkin kun työturvallisuudesta pidetään huoli ja työpäivän pituus suunnitellaan nuoren iän ja kärsivällisyyden mukaan.

Esim. puolesta tunnista kahteen tuntiin esim. isovanhempien tai isovanhempien vanhempien opastuksella, jotka voisivat halutessaan myös osallistua konkreettisesti tuottavaan työhön.

Työpisteiden pitäisi sijaita kävely/pyörämatkan päässä.

;):)

Joo, vapaaehtoispohjalta tietty. Lapset ja nuoret voisivat olla kuin Lotat aikoinaan, tarpeen mukaan sinne missä tekemistä riittää. Palkaksi oppimisen ja antamisen iloa sekä taitojen karttumista. - Olla hyödyllinen - mikäs sen hauskempaa.

Opastajina ja yhdessä nuorempien kanssa tehden voisivat toimia myös nuoret, aikaa se tietenkin ottaisi, koska nykyään "kaikki" tekevät "kaiken" yksin ja apua ei pyydetä vaikka henki menis.

"Ollaan ylpeitä ja pelätään jäädä kiitollisuudenvelkaan".

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat