Seuraa 
Viestejä45973

Tämän tästä tulee puheluja 0985686100 numerosta, ensimmäisen kerran yritin vastata mutta ei sieltä mitään kuulunut. Sen jälkeen sieltä on soiteltu säännöllisesti mutta en ole vastannut, enkä vastaa. Olisko mahdollista blokata joku puhelin numero? känny on nokia n93

Kommentit (3)

Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Suoramarkkinointikieltohan ois yks juttu, jota voi kokeilla. Kaikkiin freelance-häiriköihinhän se ei välttämättä tepsi, mutta niille pitää sitten v*ttuilla henk. koht. riittävän paljon, että ne tajuaa lopettaa, jollei nätti pyyntö riitä...?

http://www.ssml.fi/index.phtml?s=35

Puhelintarjonnan rajoituspalvelu
0600 13404
Yksityisillä henkilöillä on mahdollisuus rajoittaa kaupallista puhelintarjontaa soittamalla palvelunumeroon 0600 13404 ma-pe klo 8.30-18 (puhelun hinta 0,39 €/min +pvm), johon ilmoitetaan nimi, numero ja osoite. Ainoastaan palvelunumeroon ilmoitetut rajoitukset kirjautuvat puhelintarjonnan rajoitusrekisteriin.
Rajoituksen voi tehdä liittymäsopimuksen tehnyt täysi-ikäinen henkilö ja vain henkilökohtaisesti. Alaikäisen tai vajaavaltaisen puolesta rajoituksen tekee huoltaja tai edunvalvoja.

Rajoitus on kerrallaan voimassa 3 vuotta.

Kieltojen välittämiseen liittyvien järjestelyiden vuoksi kielto tulee voimaan n. 1-3 kuukauden kuluessa ilmoituksessa.
Tuolla on myös jotain juttua tuosta häiriköstä.
http://www.puhelinmyyja.info/numero/0985686100/

Tai jos muuten haluaa tuottaa sekaannusta puhelinmyyjien riveihin, niin soitonsiirto esim. johonkin hengelliseen yhteisöön tai muuhun asiakaspalvelunumeroon voisi olla ihan pätevän kätevä. Tosin puhelinlaskua tulee siitä.

X

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Jännä homma kun kaikki valittaa, että puhelinmyyjät vaan jaksaa häiriköidä ja soittaa 100 kertaa päivässä. Se kun on yleisestikin niiden tehtävä, ja toisaalta se on sallittua, jos vastaanottaja ei ole sitä nimenomaisesti kieltänyt. Näin ollen siinä ei auta yhtään olla vastaamatta, tai jos vastaa ja sitten ämpyillä jotain tyyliin, no ohan se tekniikan maailma ihan kiva, no emminänyt oikei tiijjä, ei kai sitä tule tilattua, no soita vaan toistekki...

Ei näin.

Vaan pitää tehdä puhelin/suoramarkkinointikielto ja sitten niille freelancereille, jotka ei kuulu tuohon markkinointiliittoon, pitää sanoa, että ei kiinnosta, ja että "ääälä soita, tänne enää, koskaan...!" (Ultra Bra). Sillä sen pitäisi hoitua, ja jos soittelu siltikin vielä jatkuu, niin siitä voinee tässä vaiheessa ilmoittaa poliisille kotirauhan häirintänä tms...?

X

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat