Seuraa 
Viestejä45973

Takaportti tietokone-ohjelmassa tai laitteessa (esim känny ,digiboxi) merkitsee siis sitä, että suunnittelija on itseään varten jättänyt pääsyn laitteeseen, jotta voi katsoa olennaisia tietoja, esim muistin kulutuksen. Tai antaakseen omia komentoja, esim robotin koekäyttöä varten halutaan 100-kertaa hidastettu toiminta.

Esim hissin voi ehkä resetoida tai hidastaa tietyllä näppäinkuviolla.

Voisiko olla olemassa sana, sävel, kuva, haju tai kosketuspaikka, joka muuttaa ihmisen toiseen moodiin ? Esim puhumaan totta tai huumorimoodiin ? Tai esim rauhalliseksi tai homoseksuaaliseksi ? Viina ja kehuminen ainakin vaikuttaa, samoin huumeet. Sanotaan että väritkin vaikuttaa fiilikseen, samoin kosteus ja lämpötila. Siperialainen tyrmä on eri asia kuin kanarian saarten rantatuoli.

Aivoihin voi siis vaikuttaa hyvinkin monenlaisilla keinoilla. On siis mahdollista että on olemassa nappi, jolla koko tyyppi saadaan täydelliseen, hypnoosimaiseen kontrolliin.

Takaportteja on kaikkialla, mahdollisesti myös Tietoenatorin tekemässä äänestyslaitteessa, jota eivät suostuneet julkistamaan. Koska laittomat takaportit ei mene systemaattisen softatestauksen läpi, niin niissä on usein virheitä. Melkein aina. Huonosti kävi verkkoäänestyksellekin viime vaaleissa.

Kommentit (10)

Toki kaikissa (paitsi muumeissa) on takaportti. Ihmiset käyttävät takaporttia erilaisiin asioihin. Toiset tyhjentävät (nollaavat) kaiken kuonan sen kautta (jotkut pystyvät myös nollaamaan henkistä kuonaa täten?) .
Toiset taas,kuten Jari Sillanpää voivat käyttää porttia aivan eri taiteellisin tavoin?
Muumit ovat lihavia ja henkisesti flegmaattisia takaportin puuttumisen vuoksi.

Ps. Sori oli pakko kirjoittaa tämä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen ihmetellyt hypnoosiin altistumista. Normaali ihmisen puolustusmekanismi hylkää posti-, tai puhelinmyyjät ja uskonnonlevittäjien kontaktit, samoin yleensä monien poliittisten kiihoittajien mielipidesuunnat. Varsinkin xxxx:n.

Ihminen on aina valmis puolustautumaan väkivaltaisestikin uhkia vastaan, ja sitten löytyy tällainen tila, jossa alistuu täysin vedättäjän vietäväksi. Siis vaipuu puolustamattomaan tilaan ja vielä tottelee vedättäjää.

Luulen, että altistuminen hypnoosiin johtuu siitä, että olemme sosiaalisia eläimiä, tai ehkä se on takaportti.

Josse on "takaportti, niin ei sitä ainakaan kovin älykäs suunnittelija ole tehnyt.

Takaportti? En tiedä, mutta huhutaan että toisen ihmisen tietoisuuteen on olemassa kolme estettä, kun mieli saadaan puuhastelemaan niiden parissa, niin väylä alitajuntaan on avoin. Jos maksat minulle tarpeeksi, niin voin opettaa sinulle miten nämä esteet saadaan pois.

TPa

Ihminen on aina valmis puolustautumaan väkivaltaisestikin uhkia vastaan, ja sitten löytyy tällainen tila, jossa alistuu täysin vedättäjän vietäväksi. Siis vaipuu puolustamattomaan tilaan ja vielä tottelee vedättäjää.
.Näin vakavasti puhuen. Oletko lukenut kenties liikaa Taika-Jimiä? Hypnotisointi edellyttää aina hypnotisoitavan suostumusta, eikä hypnoosissa olevaa ihmistä voida pakottaa tekemään mitä tahansa.

Echi: "Näin vakavasti puhuen. Oletko lukenut kenties liikaa Taika-Jimiä? Hypnotisointi edellyttää aina hypnotisoitavan suostumusta, eikä hypnoosissa olevaa ihmistä voida pakottaa tekemään mitä tahansa".

Siitä on aikaa kun luin Taika-Jimiä. Paljon hauskaa on ollut siitä sarjakuvasta myöhemmissä tilannekomiikoissa. Tiukka tilanne kun tulee, niin Jim tekee mystisen eleen, ja asia järjestyy. Muistaakseni lukioaikoina.

Edellyttääkö hypnotisointi aina hypnositoitavan henkilön suostumusta. Sadan vuoden aikana useampikin lääkäri on joutunut ongelmiin, kun suostumusta ei ole löytynyt, taisi olla jotain seksihommia.

Pointti on siinä, että ihminen on autoaltistettu puolustautumattomaan tilaan.

Tuo sinun lauseesi: " Ei hypnoosissa olevaa ihmistä voi pakottaa tekemään mitä tahansa".

Se on täyttä totta, käytä sitä asiaanliittyvässä keskustelussa. Tähän keskusteluun se ei liity. Aiheeni liittyi siihen, että ihminen ei käytä itsesuojeluvaistoaan hypnoosissa.

MITÄ?
kaikkia ei voi edes hypnotisoidaEi voi, hypnotisointi osoittautuu erittäin vaikeaksi jos toinen ei luota sinuun. Haluaisin kokeilla muutamiin ystäviini hypnoosia, mutta he ovat liian epäluuloisia minun suhteeni. Neolta en ole tosin vielä kysynyt. Häntä ei tosin tarvitse edes hypnotisoida, pelkkä hienovarainen manipulointi tuottaa haluttuja tuloksia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat