Seuraa 
Viestejä45973

Hei vaan kaikki. Vähän erikoinen aihe ehkä mutta en viiti lääkäriinkään vielä yhteyttä ottaa. Tänään ollut aivan kumma ku oikeenpuoleista kivestä yhtäkkia lujasti vihlasee. Kokoajan saa istua jännityksessä että milloin taas vihlasee . Ajattelin kysyä jos joku tietää miten sen saisi pois tai mikä se on. Kiitos

  • ylös 2
  • alas 1

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vastaus kysymykseen on sama kuin kaikissa muissakin vaivoissa: mikäli ongelmat jatkuvat pitempään kuin muutaman päivän, mene lääkäriin!
Itse asiassa suosittelisin, että varsinkaan akuutteihin vaivoihin ei kannata kysyä neuvoa keskustelufoorumeilta.

Kives voi kiertyä pussinsa sisällä. Jos näin käy, et voi varmaan olla menemättä lääkärille.

Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pikkuvihlaisut häipyvät. Lycka till! Sorry, ingen pakkoruotsi detta..

No joo, vakavammin puhuen, sellaista sattuu toisinaan itse kullekin. Joskus pähkinä syystä tai toisesta muljahtaa kivuliaaseen asentoon. Eli ei välttämättä mitään vakavampaa, mutta jos se ei kourimalla hoidu, kannattaa kysyä lääkäriltä.

Kipu voi olla heijaste muualta, ellei ole vaikka hieraissut sitä reisien välissä, kuten joskus voi käydä. Vihlaisut ovat yleensä heistumia muista kipulähteitä. Infektio vaikkapa tai virtsakivet tms.

Olen samaa mieltä edellisten kanssa, eli mars lääkärille jos vaiva jatkuu tai kipu on kovaa. Tässä kuitenkin muutama kyssäri, jotta saisimme johtolankoja:
Minkä ikäinen olet? Onko vastaavaa ollut aiemmin? Onko sulla muita oireita, kuten kipua alavatsalla? Entä onko kives tai osa siitä (esim. lisäkives) turvoksissa? Onko kives noussut ylöspäin? Tuntuuko siinä "kyhmyä" tai onko se mielestäsi suurentunut? Näkyykö kiveksessä selvästi laajentunutta laskimoa?

Eniten epäilisin jo mainittua kiveksen kiertymää, sillä vihlova kipusi on alkanut noin yllättäen. Sen voit itsekin palauttaa oikeaan asentoon, mutta sitä ennen kannattaa kyllä käydä lekurissa, jotta oppisit oikean tekniikan ja jotta muut kivun aiheuttajat saadaan poissuljettua.
En halua peloitella, mutta kivessyöpä on yksi tyypillisimmistä nuorten miesten syövistä, tosin siinä kipu alkaa pikku hiljaa, ja on luonteeltaan pikemminkin jomottavaa.

ctx
Hei vaan kaikki. Vähän erikoinen aihe ehkä mutta en viiti lääkäriinkään vielä yhteyttä ottaa. Tänään ollut aivan kumma ku oikeenpuoleista kivestä yhtäkkia lujasti vihlasee. Kokoajan saa istua jännityksessä että milloin taas vihlasee . Ajattelin kysyä jos joku tietää miten sen saisi pois tai mikä se on. KiitosSiitä se tuskin aiankaan johtuu, että olisit p...ut liian vähän: sellainen rupeaa ajan oloon kiristelemään eturauhasesta eikä kiveksistä...

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
isäntä
Naapurikylän 20-kymppisellä pojalla oli kivessyöpä vajaa kuukausi ja kaputt.No kyllä 200 vuotias olisi kuollut pian jo muutenkin.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Fëanor
Vaihda vähän väljemmät housut.


War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

ctx
Hei vaan kaikki. Vähän erikoinen aihe ehkä mutta en viiti lääkäriinkään vielä yhteyttä ottaa. Tänään ollut aivan kumma ku oikeenpuoleista kivestä yhtäkkia lujasti vihlasee. Kokoajan saa istua jännityksessä että milloin taas vihlasee . Ajattelin kysyä jos joku tietää miten sen saisi pois tai mikä se on. KiitosMelkoista arvuuttelua tällainen kun ei ole edes ikäsi selvillä. Oletko edes vielä sukukypsässä iässä vaiko vasta pikkupoika tms.

Lääkäriin meet niin selviää parhaiten.
Suomessa sentään on mahdollisuus mennä lääkäriin ja saada apua. Ei o mikään itsestäänselvyys kaikkialla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat