Seuraa 
Viestejä45973

Otan vähän laajemman otsikon, niin voidaan tarkastella kaikkia näkökulmia. Ensimmäinen josta koko aihe tuli mieleeni koskee nyt sitä että miksi mies lyö naistaan.

Jos oletetaan (kuten toisaalla on tuotu esille, esim. nimim. Barbaarin taholta) että mies on kovempi, kestävämpi ja ennenkaikkea kovanahkaisempi kuin nainen, on tietenkin luonnollista että miehet kohtelevat toisiaan kovakouraisemmin. Jopa niin että satunnainen turpaanmättö ei tunnu juuri missään? (Tämä kyllä kuulostaa ihan tv-viihteen hölynpölyltä...) Jos mies on niin turta että suora väkivaltakaan ei tunnu miltään, niin sittenhän ei ole mikään ihme että aviomies voi tempaista vaimoaankin turpaan, koska oletusarvona on ettei pieni mättö toisinaan tee pahaa eikä tunnu missään. Sitten mies viattomasti ihmettelee että kuinkas se vaimo nyt sairaalaan ryntäsi kun ihan pientä mustaa silmää vain tuli, muutama luu poikki tai pari sormenjälkeä kaulalla kuristamisen merkkinä. Olisihan niistä kotioloissakin parantunut.

(Henkilökohtaisesti tunnen kuristuksen kohteeksi joutuneita ihmisiä kummastakin sukupuolesta, joten edellisessä on aimo ripaus todellisuuteen perustuvaa mukana!)

JOS mies mieltää että nainen on herkempi ja hennompi tai että kosketus naisen iholla aiheuttaa voimakkaamman tuntemuksen kuin miehen paksummalla nahkalla, niin miksi mies sitten lyö naistaan? Sadistisesta nautinnosta, koska tietää että naista sattuu enemmän kuin häntä itseään sattuisi?

Jos lopullinen vastaus kysymykseen miksi Jeppe lyö on "jotta se ämmän jäkättävä turpa pysyisi kiinni", niin ihmettelen miksei aikuinen ihminen osaa avata ovea ja poistua paikalta ettei tarvitse mitään jäkätystä kuunnella. Lisäksi kuulosuojaimetkin on keksitty.

- Ei todellakaan tarvitse keskittyä tähän mies lyö ja nainen itkee -skenaarioon, mutta aloitin nyt tästä koska asia on askarruttanut. (Ei onneksi henkilökohtaisesti koettuna, mutta muuten.)

Sivut

Kommentit (213)

Onhan näitä rakkaustarinoita toisinkin päin.

-Nainen löi miestä paistinpannulla
-Joukkotappelu - Nainen löi miestä tuopilla päähän
-Nainen löi miestä leipäveitsellä Oulussa
-Nainen löi miestä halolla päähän.

-Nainen tarttui entistä aviomiestään takaapäin hiuksista ja löi miehen otsan seinään. Miehen kaularanka murtui, ja hän halvaantui. Naisen mukaan mies oli ensin lyönyt naista. Mies ei muistanut lyömistä, mutta piti sitä mahdollisena, koska se oli humalassa oltaessa tavallista.

-Nuori nainen tökkäsi sohvalla nukkunutta poikaystäväänsä keittiöveitsellä kaulan seudulle. Mies sai sentin syvyisen haavan. Nainen oli yrittänyt saada miehen huomiota, koska halusi keskustella. Mies oli aiemmin kertonut haluavansa lopettaa seurustelun.

-Nainen sieppasi pöydältä riidan tuoksinassa keittiöveitsen ja huitoi sillä. Veitsi osui käteen, jonka mies työnsi eteensä.

Nainen kertoi huitoneensa vain pelottelutarkoituksessa.

Pari viikkoa myöhemmin sama nainen kolautti samaa miestä olutpullolla päähän aiheuttaen haavan. Hän kertoi suojautuneensa riidassa pullolla, joka vahingossa osui mieheen.

Jne. Suomi on "rakkausyhteiskunta" ?

Parisuhteet eivät välttämättä suinkaan tuo onnea, ne aiheuttavat myös ihmisille kohtuutonta kärsimystä. L'enfer c'est les autres. Koska ihmiset on aivopesty uskomaan siihen, että huonokin parisuhde on parempi kuin sinkkuelämä, niin tästä halutaan pitää kiinni loppuun saakka.

Kuinkas ne parisuhdeväkivaltatilastot muuten taas jakaantuivatkaan sukupuolten osalta? Wink, wink Henry. Naisten osuus on suurempi kuin on aiemmin uskottu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin, en todellakaan pyri siihen että käsittelemme aihetta tyyliin naisparat ja mieshirviöt. Itselleni nyt ajankohtaisten asioiden vuoksi siitä vain oli helpointa aloittaa.

Kuten joskus olen maininnutkin, olenhan itsekin lyönyt. Sekavissa tilanteissa joissa mies huutaa kuin hyeena ja ilmeisesti sitten ajaudun johonkin "hätävarjelun liioitteluun" kun primitiivisin osa aivojani uskoo että haukkuva myös puree eli huutava käy kohta päälle? En tiedä. Tältä(kin) pohjalta olen vuosikausia miettinyt että voiko lyömistä ikinä oikeasti selittää? Sitä voi selitellä, mutta voiko sitä selittää?

Miksei voi vain häipyä paikalta, tilanteesta? Miksi jäädään kuin kaksi petoeläintä samassa häkissä käymään toistensa silmille kuvainnollisesti tai kirjaimellisesti? - Eläimet jos ottaa tähän mukaan, niin eiväthän minkään nisäkäslajin eri sukupuolten yksilöt mitenkään automaattisesti toisiaan hyväksy välttämättä edes kiimankaan pakottamina. Asiassa vaikuttavat muutkin tekijät. Ihminen monimutkaisen psyykensä vuoksi on yhden eläimen sijasta ikäänkuin lauma eläimiä, eli hänessä saattaa olla monia erilaisia "aliminuuksia" joiden ominaisuudet poikkeavat hyvinkin paljon toisistaan.

Tällainen tulee väistämättä mieleen ainakin omalla kohdallani kun mietin menneitä. En ikinä sössöttäisi että "en tarkoittanut", koska jokin minussa aina tarkoittaa kaikkea mitä sanon ja teen. On mielestäni iljettävää pakoilla vastuuta väittämällä ettei ollut oma itsensä. Joku useista omista itsistään ihminen aina on tehdessään mitä tekee.

Qadesha
Tällainen tulee väistämättä mieleen ainakin omalla kohdallani kun mietin menneitä. En ikinä sössöttäisi että "en tarkoittanut", koska jokin minussa aina tarkoittaa kaikkea mitä sanon ja teen. On mielestäni iljettävää pakoilla vastuuta väittämällä ettei ollut oma itsensä. Joku useista omista itsistään ihminen aina on tehdessään mitä tekee.Mielummin sitten "halusinkin lyödä sinua" tai "ansaitsit sen"?

Echi
Kuinkas ne parisuhdeväkivaltatilastot muuten taas jakaantuivatkaan sukupuolten osalta? Wink, wink Henry. Naisten osuus on suurempi kuin on aiemmin uskottu.Ei hirveästi yllätä moinen asia, koska olen itsekin törmännyt elämässäni lähes yksinomaan maskuliinisiin naisiin. Heitä tuntuu vetävän puoleensa minun tietynlainen feminiininen asenne, mistä he sitten lopulta viehättyvätkin. Joudun helposti asemaan, jossa nainen ei arvosta ollenkaan minun maskuliinisia piirteitäni, vaan etsii samastumiskohdetta, koska oma persoona on kykenemätön ilmaisemaan positiivisia tuntemuksia estottomasti. Tästä seikasta sitten päätyykin näkemyksiin, jonka perusteella voin väittää suomalaista kulttuuria sukupuolineutraaliksi, mutta kuitenkin selvästi maskuliinisuuteen kumartelevaksi.

Toivoisin löytäväni naisia, jotka osaisivat arvostaa minun miehisiä ominaisuuksia siinä missä naisellisiakin, sekä ymmärtäisivät itseään ja tarpeitaan paremmin ilman, että minun täytyy toimia heidän tunteidensa tulkkina ts. korvaavana äitihahmona. Tästä johtuen nämä maskuliiniset naiset sitten kerjäävät sääliä, koska he eivät osaa pyytää läheisyyttä suoraan tai koe ansaitsevan hellyyttä.

Tämän säälin takia he eivät osaa arvostaa minua positiivisten tuntemusten kautta, vaan tilanne muodostuu täsmälleen samanlaiseksi kuin sarjakuvassa Viivi ja Wagner, jossa nainen etsii itselleen sääliä tarvitsevaa sikaa. Pahimmillaan tämä säälin kautta ilmaistu läheisyyden kaipuu on mennyt siihen, että nainen kertoo minulle jutun - joka mitä ilmeisemmin on valetta - jossa hänet on muka raiskattu. Voimakkaat tuntemukset minua kohtaan, jota hän ei osaa pukea sanoiksi, aiheuttaa naisessakin pyrkimystä seksuaaliseen aktiivisuuteen ja läheisyyteen, jolloin miehen ei todellakaan tarvitse aina olla se aloitteen tekevä osapuoli. Silloin kun huomaa, että nainen on tällaisessa kiintymyksen hurmoksessa, ei tarvitse sanoa kuin yksi lause, niin se riittää. Harmi vain, sillä minulle se tietää vain piparin saantia ja muu puoli jääkin sitten vähäisemmäksi.

Silloin, kun naisen sitten tulisi osoittaa arvostavansa, he vain rupeavat kilpasille kanssani, jolloin kaikki asiat, joissa sattuisin olemaan heitä oikeasti parempi, käsitetään negatiivisena ja heidän omien ominaisuuksiensa vähättelynä. Olen saanut mm. homosyytöksiä naisten suusta, koska he eivät suostu sulattamaan sitä, että mies saattaa osata ilmaista feminiinisyyttään paremmin kuin he itse.

Kiitos tuon provokatiivisen suun soittamisen, tekisi mieli tarjota osalle 'makkaraa' oikein kunnolla, jotta asian todellinen laita valkenisi. On nimittäin hyvin vaikea hillitä käytöstään silloin, kun nainen haukkuu sinua homoksi. Se on varmaan ainoa hetki, jolloin tekee mieli kajota naiseen kovakouraisesti. En ole vielä kokeillut, mutta mielessä on käynyt, että osa saattaisi jopa pitää sellaisesta lähestymisestä.

Kuvailemastani tilanteesta voitte löytää esimerkin elokuvasta ruoska.

Upon leaving the barbershop, a local woman named Callie Travers seems to desire his attention but, having no dignified way to show this, she accosts and insults him. He still won't give her the attention she's desperate for and he tries to walk away. She continues to badger him to get a reaction, until he drags her into the livery stable and rapes her. Afterward, he leaves her without a word, checks into the local hotel, and spends the night.

Tuo raiskaus on väärä sana, koska tilanne ei sitä ole. Ehkä osa miehistä ei tajua, mutta osaa miehistä tajuaa. Nainen ei nimittäin pienen vastustelun jälkeen pannut enää vastaan. Joissakin Clint Eastwoodin elokuvissa on mielestäni aitoa maskuliinisuutta ja hienoa moraalista problematiikkaa, että en voi olla pitämättä niistä.

Tuo Callie ei ole muuten kylän ainoa nainen, joka on pettynyt kaupungin munattomiin miehiin, jotka eivät anna huomiota naiselleen, jolloin naiset ilmaisevat halunsa päällisin puolin katsottuna vihalla, johon on kuitenkin sitoutunut myös halua.

Eli vertaisin tällaista sättimistilannetta siihen, kun avomies haukkuu naista huoraksi, jolloin mies syyllistää naista halukkuudesta, ominaisuudesta, mistä lähes kuka tahansa muu mies olisi kiitollinen. Omalla kohdallani on päinvastoin. Minua on haukuttu homoksi tuntemattoman naisen taholta siitä syystä, että kohtelen naista enemmän persoonana, kuin seksiobjektina, jolloin kateus taitoihini ilmaista itseäni luontevammin - feminiinisten piirteiden osalta - kuin nainen, provosoin heitä heittämään syytöksiä, jossa saisin todistaa oman heterouteni.

Tässä varmaan suurin ongelma, miksi olen tällä hetkellä sinkku.

Qadesha
JOS mies mieltää että nainen on herkempi ja hennompi tai että kosketus naisen iholla aiheuttaa voimakkaamman tuntemuksen kuin miehen paksummalla nahkalla, niin miksi mies sitten lyö naistaan? Sadistisesta nautinnosta, koska tietää että naista sattuu enemmän kuin häntä itseään sattuisi?Tuohon aiempaan sanomisiini liittyen, parisuhteessa valitsee dynamiikka ja mm. tietynlaisten ilmiöiden - psykoanalyysissa vastatransferenssi - vaikutuksesta nainen voi omalla käytöksellään provosoida miestä väkivaltaiseen käytökseen. Millä tavallako? Vaikka ylhäällä esittämälläni tavalla, että nainen voi haukkua miestään, koska tietää, että mies loukkaantuessaan tulee tarvitsemaan puolisonsa lohtua, jolloin nainenkin saa oman hellyydentarpeensa samalla tyydytettyä. Kuten sanoin, oman kokemukseni mukaan suomalaiselle feminiinisesti estyneelle naiselle sääli on usein ainoa keino osoittaa feminiinisyyttä mahdollisimman sukupuolineutraalisti ja 'viattomaan' sävyyn.

Paras julkkisesimerkki naisen väkivaltaisuudesta lienee Matin ja Mervin suhde. Sori vain naiset, tällä kertaa olen lähes varma, että Mervi on se feminiinisesti estyneempi osapuoli, jonka haitoista Matti saa kärsiä.

Qadesha

Kuten joskus olen maininnutkin, olenhan itsekin lyönyt. Sekavissa tilanteissa joissa mies huutaa kuin hyeena ja ilmeisesti sitten ajaudun johonkin "hätävarjelun liioitteluun" kun primitiivisin osa aivojani uskoo että haukkuva myös puree eli huutava käy kohta päälle? En tiedä. Tältä(kin) pohjalta olen vuosikausia miettinyt että voiko lyömistä ikinä oikeasti selittää? Sitä voi selitellä, mutta voiko sitä selittää?Jos olet kerran itse syyllistynyt vastaavanlaiseen käytökseen, niin miksi esität tällaisia spekulaatiota:

JOS mies mieltää että nainen on herkempi ja hennompi tai että kosketus naisen iholla aiheuttaa voimakkaamman tuntemuksen kuin miehen paksummalla nahkalla, niin miksi mies sitten lyö naistaan? Sadistisesta nautinnosta, koska tietää että naista sattuu enemmän kuin häntä itseään sattuisi?

Olettaisin että monessa tilanteessa miesten toimenpiteet johtuvat voimakkaasta tunnekuohusta. En itse pysty kertakaikkisesti käsittämään parisuhdeväkivaltaa, osittain tunnen jopa ylemmyydentunnetta siitä, että pystyn kontrolloimaan omia tuntemuksiani. Koen että suurin osa ihmisistä käyttäytyy mieltä vailla olevien petoeläimien lailla tilanteen niin salliessa. Ja ei millään pahalla, mutta sinä näytät kuuluvan tähän samaan eläinkastiin.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Aluksikkin teen selväksi sen etten ole väkivaltainen naista kohtaan enkä tässä puolusta väkivaltaa. En ole koskaan lyönyt naista tai itseäni heikompaa. En ole edes koskaan riidellyt naisten kanssa enkä vanhempieni. Tämän kirjoitan sen takia että Qadeshan avauksessa viitattiin nikkiini ja sen kautta aikaisempaan keskusteluumme josta Qadesha yhtäkkiä alkaa vetämään johtopäätöksiä naistenhakkaajista tässä toisessa threadissa.

psykologia-aivot-ja-aistit-f12/hellyys-ja-laheisyys-t37467.html

Aikaisemmassa keskustelussa väitin siis että miehen ja naisen kropat ovat ennenkaikkea fyysisiltä ominaisuuksiltaan erillaisia ja etteivät välttämättä voi tuntea hellyyttä ja läheisyyttä samalla tavalla. Miesten vartalo jossa on lihaksia ei ehkä ole yhtä tunneherkkä kuin mitä naisten. Tästä johtuen miehet ja pojat kohtelevat itseään kovakouraisemmin, ehkäpä vaativat kovempia vankilatuomioita ja harrastavat rajumpia leikkejä.

Kyllä satunnainen turpaanveteleminen sattuu tietenkin. Moni mies voisi hyvin puolustaa naistaan väkivallalta koska kropalla on paremmat mahdollisuudet kestää sellaista. Harvempi mies piiloutuu naisensa taakse.

Pidän hyvin mahdollisena sitä että joskus jotkin miehet eivät hoksaa kun käytetään liikaa voimaa naista kohtaan. Kuitenkaan tässä ei ole kysymys väkivallasta toista kohtaan vaan esimerkiksi siitä että jotkut uskoo että mitä kovempaa rakastelee tai mitä isommalla peniksellä niin sen suurempaa nautintoa nainen saa. Tai jos nainen huutaa pornofilmissä niin huutaa nautinnosta eikä kivusta. Tai kun mies pitelee naista hetken verran aloillaan että saa hetken sanoa asioita ei tajua että se pelkkä piteleminen satuttaa.

Kuitenkin lyöminen on lyöminen eikä merkityksellistä ole se kuinka kovaa lyödään. Merkityksellistä on se että tarkoituksena on satutaa toista.

Vastaavasti uskon että jotkin naiset voivat hyvinkin lyödä tai läpsästä miestä lujaakin kun uskovat etteivät voi satuttaa tätä omilla voimillaan. Samalla tavalla joskus naisstereotyyppinä satuttavat lastaan kun ei tiedetä mitä pidetään väkivallan raja.

Edelleen monien miesten on hankala puhua naisen aiheuttamasta väkivallasta edellä mainitsemista syistä. Kaulinta heiluttava Justiina on enemmänkin hilpeyden aihe kuin vakava uhka.

Tunnen useita bodareita ja nyrkkeilijöitä ja minusta tuntuu että taitavat olla niitä jotka kaikista eniten pitävät älämölöä siitä kuinka raukkamaisia ovat kaikki naistenhakkaajat. Mutta ovatkin sellaisia jannuja jotka kaikista viimeseksi saavat kokea naisten aiheuttamaa väkivaltaa. Noh, kerron kyseisen kohdan siksi että bodarinyrkkeilijät ovat ehkä juuri sellaisia henkilöitä joita Quadesha mahtaa tarkoittaa.

Mitkä ovat ne periatteet miksi mies ei lyö naistaan...

Ei halua kategorisoitua naistenhakkaajaksi

Ei käydä heikompaan käsiksi koska tiedostaa omat voimansa.

Ei käytetä voimaa tai väkivaltaa asioiden ratkaisemiseksi. Lähtee vaikka pois tilanteesta. Väkivallasta pois pääsy lienee loppujen lopuksi helppoa mikäli ei ole alkoholin vaikutuksen alaisena.

Ei halua nähdä itsessään sellaista puolta jossa alkaa muistuttaa jotain itse vihaamaansa.

Ei pysty lyömään naista periaatteesta.

Nainen herättää miehessä automaattisesti suojelevia tunteita eikä periaatteesta sitten kykene satuttamaan naista, varsinkaan sellaista jota rakastaa.

Pelko siitä että joutuu teoistaan vastuuseen sillä oikeus luultavasti tuomitsee miehen syylliseksi.

Pelko siitä että joutuu miesporukan hylkäämäksi jos tietävät.

Pelko siitä että nainen jättää tai että tuhoaa ihmissuhteensa. Hakkaamissa menettää kyllä aka tehokkaasti sitä arvoa mikä itsellään on vaikka aviomiehenä.

Pelko siitä että tappelu leviää ja joutuu naisen puolustajia vastaan.

Mies kokee siinä olevansa hyökkäävämpi.

Pidetään raukkamaisena ja kyseisestä asiasta mies menettää kasvonsa toisten miesten silmissä.

Mitkä ovat ne periaatteet miksi nainen ei lyö miestä...

Pelko siitä että mies lyö takaisin.

Ei hyväksy väkivaltaa.

Joskus naisen on helpompi alistumalla päästä tilanteesta ulos kuin tulla lyötäväksi.

Hyväksyminen että mies on fyysisesti vahvempi osapuoli eikä ole siksi kannattavaa hyppiä silmille.

Ehkä joku voi jatkaa listaa ja itsekkin jatkan kunhan kerkeän... Hmm.. annan naishenkilöiden täyttää tuon alemman peiriaatteet miksi naiset eivät lyö miestä kohdan.

Ikävä kyllä, olen joskus lyönyt naista.
En aloittanut tilannetta, eukko intoitui jatkamaan keskustelua sen jälkeen kun minä nukuin. Hän löi nukkuvaa miestä puukengällä otsaan. Myöhemmissä väittelyissä Jatkossa mm. jakoavaimella. Pidin tuota asiaa alussa pilana, sillä eihän nainen voi miestä fyysisesti voittaa. Kait siinä voimaa käytin. Sen jälkeen, kun eukko toi sossunämmät kuvioihin, huomasin, että kaikki minun voimankäyttöni kirjataan, vastapuolen ei.

Sellaisesta eukosta kannattaa hankkiutua eroon pikimmiten.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1820
Barbaari

Mitkä ovat ne periatteet miksi mies ei lyö naistaan...

Ei halua kategorisoitua naistenhakkaajaksi

Ei käytetä voimaa tai väkivaltaa asioiden ratkaisemiseksi. Lähtee vaikka pois tilanteesta. Väkivallasta pois pääsy lienee loppujen lopuksi helppoa mikäli ei ole alkoholin vaikutuksen alaisena.

Ei halua nähdä itsessään sellaista puolta jossa alkaa muistuttaa jotain itse vihaamaansa.

Ei pysty lyömään naista periaatteesta.

Nainen herättää miehessä automaattisesti suojelevia tunteita eikä periaatteesta sitten kykene satuttamaan naista, varsinkaan sellaista jota rakastaa.
Tuossapa nuo syyni löytyvätkin. Lähinnä se on oma periaate, jos mies ei pysty voittamaan väittelyä älyllisillä lahjoillaan niin on raukkamaista käyttää keinoa jossa naisella ei voi olla mitään mahdollisuuksia sukupuolensa takia. Toisekseen naisen pieksemisessä ei olisi mitään haastetta, nuorempana tuli hakattua itseäni isompia (äijiä) melkeinpä urheilumielessä, kännissä tietty.
Ainoat tilanteet missä naista löisin ovat itseni ja läheiseni suojeleminen. Vittumainen ämmä on muuten sitten huono tekosyy, suurin osa elämäni naisista on ollut vittumaisia ämmiä, koskaan ei ole edes käynyt mielessä lyödä.

EDIT: Johanna Tukiaista voisin lyödä, syytä ei toivottavasti tarvitse selittää.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Barbaari
Aikaisemmassa keskustelussa väitin siis että miehen ja naisen kropat ovat ennenkaikkea fyysisiltä ominaisuuksiltaan erillaisia ja etteivät välttämättä voi tuntea hellyyttä ja läheisyyttä samalla tavalla. Miesten vartalo jossa on lihaksia ei ehkä ole yhtä tunneherkkä kuin mitä naisten. Tästä johtuen miehet ja pojat kohtelevat itseään kovakouraisemmin, ehkäpä vaativat kovempia vankilatuomioita ja harrastavat rajumpia leikkejä.Olen erimieltä tuosta. Rasvaprosentti, joka määrittelee sitä, kuinka hyvin lihakset on ulkoapäin tunnusteltavissa, ei määrittele - ainakaan yksinään - sitä, millaista kosketusta mies haluaa. Voisin itseasiassa väittää aivan päinvastaista kuin sinä ja sillä perusteella, että pienemmän rasvaprosentin omaavaan ihmiseen kosketus tuntuu selkeämmin. Eli väittämäsi perusteella, mikäli se olisi tieteellisesti tutkittu, voitaisiin esittää hypoteesi siitä, että läskeistä miehistä tulee helpommin homoja tai että läskit osaavat ilmaista maskuliinisyyttään heikommin. Oman kokemukseni mukaan suomalaiset ylipainoiset miehet että naiset, ovat usein estyneitä ja ilmaisevat sukupuoltaan hyvin vähän ja viljelevät usein omaan vartaloon liittyvää itseironiaa tai potevat huonoa itsetuntoa. On aivan varma, että ylipainoinen henkilö ei selviä nyky-yhteiskunnassa ilman muiden viittaamista hänen painoonsa. Miesten maailmassa paino on yleensä merkittynyt maskuulinisuuden mittariksi niin usein, että jokaisen on kestettävä ja käsiteltävä siihen liittyvät ongelmat. Joillekin enemmän kuin yksi tai kaksi huomautusta on liikaa, jolloin itseironia saattaa olla keino käsitellä tuota puolta itsessään. Huonon itsetunnon omaava yleensä yrittää vaikeassa tilanteessa saada muiden huomion toisaalle ja siinä samalla haluaa unohtaa tuon ongelman, ja olla palaamatta siihen myöhemmin.

Urheilufysiologinen tutkimus osoittaa, että tyttöjen ja poikien räjähtävän voimantuoton kyvyssä ero poikien hyväksi tulee 14–15 vuoden iässä ja perinteisenä syynä on pidetty ja pidetään testosteronin erittymisen moninkertaistumista pojilla tyttöihin verrattuna. Siitä päätelmä, että testosteroni on yhteydessä räjähtävään voimantuottoon.

http://www.ackajaani.com/33.html

Murrosikäisillä pojilla käytökseen vaikuttaa todennäköisesti testosteroni.

Kyllä satunnainen turpaanveteleminen sattuu tietenkin. Moni mies voisi hyvin puolustaa naistaan väkivallalta koska kropalla on paremmat mahdollisuudet kestää sellaista. Harvempi mies piiloutuu naisensa taakse.Kyllä. Todennäköisempää on, että mies jättää naisen tai kehoittaa naista pakenemaan ja pakenee itsekin.

Pidän hyvin mahdollisena sitä että joskus jotkin miehet eivät hoksaa kun käytetään liikaa voimaa naista kohtaan.Kyllä. Miehillä on maskuliinisia pakkoliikkeitä, joista johtuen he eivät uskalla koskettaa toista miestä hellästi. Eräs ystäväni, joka harrasti itsepuolustuslajia, demonstroi minulle miten eräs liike tehdään. Arvostelin hänen kömpelyyttä ja jäykkää tekniikkaa, mistä sai huonosti selvää, millainen liike todellisuudessa on. Myöhemmin tajusin, että siinä oli todennäköisesti kyse psyykkisistä ominaisuuksista, tavallisesti tiedostamattomissa olevista käytöksen ohjaajista, jotka estivät häntä tarttumasta käsivarteeni hellemmin. Arvostelin pitkään, kunnes hän viimein pystyi tekemään liikkeen sulavammin, keskittämällä tietoisuuden voiman liikkeen suorittamiseen. Tilannetta voi kuvitella vaikka tämän eläinanalogian kautta. Susi ja puuma. Susi on aktiivisempi ja liikkumista tarvitseva eläin. Puuma on rauhallinen ja ketterä, ja kissaeläimet lepäävät paljon. Koiraeläimet mielletään useimmin miesmäisiksi ja kissaeläimet naismaisiksi. Mm. puhekielessä naisten synonyymina on kissa. Esimerkiksi nuorempana huomasin ala-asteella, kuinka sain hävetä sitä, että mainitsin lemmikkieläimekseni kissan. Lähes jokainen poika mainitsi suosikki lemmikkieläimekseen koiran tai että halusi sellaisen.

Mitkä ovat ne periatteet miksi mies ei lyö naistaan...Pistämpä oman listan ranskalaisin viivoin:

- Pelätään itsessä omaa feminiinistä puolta.
- Yliarvostetaan vastakaista sukupuolta ts. jumaloitua kohdetta on tabua pahoinpidellä.

Ei käytetä voimaa tai väkivaltaa asioiden ratkaisemiseksi. Lähtee vaikka pois tilanteesta. Väkivallasta pois pääsy lienee loppujen lopuksi helppoa mikäli ei ole alkoholin vaikutuksen alaisena.Pelätään muiden miesten tuomiota ensisijaisesti kuin keskityttäisiin siihen, kuinka kohdella toista osapuolta sillä tavalla kun haluaisi itseään kohdeltavan.

Ei pysty lyömään naista periaatteesta.Tuskin on edes olemassa periaatteesta naisia hakkaavia miehiä, koska se olisi miehelle mm. biologisessa mielessä fatalistista. Naista lyödään yleensä vain silloin, kun hän on uhka miehen pyrkimyksille.

Nainen herättää miehessä automaattisesti suojelevia tunteita eikä periaatteesta sitten kykene satuttamaan naista, varsinkaan sellaista jota rakastaaNainen tai feminiininen asenne toisessa miehessä herättää miehessä sisäisen heikkouden tunteen, jolloin hän kokee tarvitsevansa turvaa yliarvostamaltaan kohteelta. Mikäli tuo vastapuoli on mies, halutaan näytellä toiselle miehelle vahvempaa ja dominoivampaa osapuolta.

Pelko siitä että joutuu teoistaan vastuuseen sillä oikeus luultavasti tuomitsee miehen syylliseksi.Ei pelätä lakia, vaan muiden miesten tuomiota. Harva edes tuntee lakia niin hyvin, että voi pelätä jotain eksaktia lakipykälöistä määräytyvää tuomiota.

Hakkaamissa menettää kyllä aka tehokkaasti sitä arvoa mikä itsellään on vaikka aviomiehenä. Pelko siitä että tappelu leviää ja joutuu naisen puolustajia vastaan.Jälkimmäinen lause osuu mielestäni oikeaan. Lähinnä muiden miesten silmissä menetetään arvoa, koska yhteiskunta on patriarkaalinen. Naisen halu saada pahoinpitelijän tai raiskaajan pää vadille tapahtuu yleensä muihin miehiin vedoten, jotka pakottavat yksilön oikeuden käyntiin tai miesporukka menee jakamaan porukalla oman käden oikeutta.

Joker
Qadesha
Tällainen tulee väistämättä mieleen ainakin omalla kohdallani kun mietin menneitä. En ikinä sössöttäisi että "en tarkoittanut", koska jokin minussa aina tarkoittaa kaikkea mitä sanon ja teen. On mielestäni iljettävää pakoilla vastuuta väittämällä ettei ollut oma itsensä. Joku useista omista itsistään ihminen aina on tehdessään mitä tekee.Mielummin sitten "halusinkin lyödä sinua" tai "ansaitsit sen"?Sanomalla "halusin lyödä" ottaa ainakin vähän vastuuta. Sönköttämällä ansaitsemisesta syyllistää toista. Tämä tietysti on lyöjien perustoimintatapa saada uhri tuntemaan itsensä itse syypääksi lyömiseen.

Voiko ylipäätään olla tilanteita joissa on muka lupa lyödä, jos toinen ei ole lyönyt ensin?

Barbaari
Aluksikkin teen selväksi sen etten ole väkivaltainen naista kohtaan enkä tässä puolusta väkivaltaa. En ole koskaan lyönyt naista tai itseäni heikompaa. En ole edes koskaan riidellyt naisten kanssa enkä vanhempieni. Tämän kirjoitan sen takia että Qadeshan avauksessa viitattiin nikkiini ja sen kautta aikaisempaan keskusteluumme josta Qadesha yhtäkkiä alkaa vetämään johtopäätöksiä naistenhakkaajista tässä toisessa threadissa.

psykologia-aivot-ja-aistit-f12/hellyys-ja-laheisyys-t37467.html

Aikaisemmassa keskustelussa väitin siis että miehen ja naisen kropat ovat ennenkaikkea fyysisiltä ominaisuuksiltaan erillaisia ja etteivät välttämättä voi tuntea hellyyttä ja läheisyyttä samalla tavalla. Miesten vartalo jossa on lihaksia ei ehkä ole yhtä tunneherkkä kuin mitä naisten. Tästä johtuen miehet ja pojat kohtelevat itseään kovakouraisemmin, ehkäpä vaativat kovempia vankilatuomioita ja harrastavat rajumpia leikkejä.
Tuo lyöminen aiheena kiinnosti minua jo etukäteen ilman mitään kytköksiä tähän Tiede-foorumiin, mutta kun annoit ymmärtää että miehillä on jotain tuntopuutoksia niin se ikäänkuin kypsytti aiheen lopullisesti ilmoille. Tarkoitukseni ei ole tässä v-tuilla sinulle sen kummemmin, mutta mainitsin nikkisi aloituksessa koska olisi tuntunut höhlältä alkaa esittää kaikki ajatukset ominani kun kuitenkin tuo tuntojuttu oli sinulta kotoisin.

Voi olla etten tästä lyömishommelista saa yhtikäs mitään irti, koska sitä ei ehkä pysty kertakaikkiaan käsittämään miksi joku lyö. En ole samanlainen aggressiivinen ihminen kuin joku toinen aggressiivinen ihminen. Tämä minulle alkaa pikkuhiljaa valottua, koska vuosienkaan jälkeen en opi ymmärtämään miksi joku sellainen lyö jolla on jo oletusarvona paremmat tsänssit voittaa jokin mahdollinen kahakka. Minähän en ole mikään tankkityyppinen tantta, joten minä en voittaisi yhtään mitään enkä ketään.

Echi
Qadesha

Kuten joskus olen maininnutkin, olenhan itsekin lyönyt. Sekavissa tilanteissa joissa mies huutaa kuin hyeena ja ilmeisesti sitten ajaudun johonkin "hätävarjelun liioitteluun" kun primitiivisin osa aivojani uskoo että haukkuva myös puree eli huutava käy kohta päälle? En tiedä. Tältä(kin) pohjalta olen vuosikausia miettinyt että voiko lyömistä ikinä oikeasti selittää? Sitä voi selitellä, mutta voiko sitä selittää?Jos olet kerran itse syyllistynyt vastaavanlaiseen käytökseen, niin miksi esität tällaisia spekulaatiota:

JOS mies mieltää että nainen on herkempi ja hennompi tai että kosketus naisen iholla aiheuttaa voimakkaamman tuntemuksen kuin miehen paksummalla nahkalla, niin miksi mies sitten lyö naistaan? Sadistisesta nautinnosta, koska tietää että naista sattuu enemmän kuin häntä itseään sattuisi?

Olettaisin että monessa tilanteessa miesten toimenpiteet johtuvat voimakkaasta tunnekuohusta. En itse pysty kertakaikkisesti käsittämään parisuhdeväkivaltaa, osittain tunnen jopa ylemmyydentunnetta siitä, että pystyn kontrolloimaan omia tuntemuksiani. Koen että suurin osa ihmisistä käyttäytyy mieltä vailla olevien petoeläimien lailla tilanteen niin salliessa. Ja ei millään pahalla, mutta sinä näytät kuuluvan tähän samaan eläinkastiin.
Minun pitäisi tempaista leipäveitsellä tai kirveellä että saisin aikaiseksi pahempia vaurioita kuin keskivertomies. Kuten toisessa kommentissa mainitsin, en ole mikään tankkityyppinen nainen. Mutta ehkä vaaramomentti piilee siinä että nimenomaan diggailen itseni kokoisia miehiä? En silti kuvittele että pystyisin päihittämään sellaisenkaan miehen, jos hän päättäisi mäjäyttää takaisin.

Itseasiassa tunnen oloni aika eläimelliseksi silloin kun olen peloissani ja/tai vihainen (aika useinhan nuo kyllä käyvät melkolailla kimpassa, eli ensin säikähdän jotain ja sitten raivostun). Joku on joskus ehdotellut kamppailulajeja että voisin nostaa itsetuntoani ja ehkä täten osaisin paremmin määritellä mikä tilanne on oikeasti uhkaava ja mikä ei, tai kuka ihminen on. Jaa-a. Ventovieraan kanssa koskettaminen missään muodossa, oli se sitten hellän läheistä tai kamppailulajiin kuuluvaa ähellystä on minulle aika vastenmielinen ajatus.

Mutta jos ikinä kukaan mies minua löisi, niin saisi kai lyödä samantien niin että henki lähtisi, koska siihen se kumminkin menisi että (kuitenkin jonkinlainen omituinen) ylpeyteni ei sulattaisi sitä että minut yritetään alistaa (lopulta totaalisesti, kun tässä elämässä on kuitenkin ihan tarpeeksi saanut paskaa niellä).

Tai mistä näistä etukäteen tietää. Sopiihan sitä aina uhota.

Olen kokenut sen että naisystäväni lyö minua ollessaan totaalisesti sekaisin alkoholista. Yrittäessäni poistua tilanteesta ja asunnosta vaikkapa hotelliin tai kavereiden luo yhdeksi yöksi että naisystäväni pää selviäisi sain vastaani uhkauksen että hän syö kerralla kaikki lääkkeet mitkä käsiinsä saa. Esitin soittoa kriisipuhelimeen, silloin puhelimet lensivät pitkin seiniä.
En halunnut missään nimessä käyttää voimaa päästäkseni pois, en varsinkaan suicidi-uhkausten jälkeen.
En myöskään halunnut poliiseja paikalle, yleensähän asiat nähdään niin että mies on se pahoinpitelijä aivan automaattisesti. Varmaankin suurin osa tapauksista onkin näin.
Vammoja ei jäänyt, pari mustelmaa kyllä mutta henkiset vauriot olivat sitten sitäkin vakavammat. Kuinka voi olla mahdollista että rakastamani ihminen käyttäytyy väkivaltaisesti?

Luulen todellakin että lyöjä lyö herkemmin sellaista jonka taholta ei ole uhkaa että tämä mojauttaa takaisin. Tekisi mieleni kysyä jatkuvasti kumppaniaan lyöviltä ihmisiltä että löisitkö ihan oikeasti jotakuta tuikituntematonta ihmistä joka olisi sinua vahvempi ja jolle todennäköisesti häviäisit alkavan taistelun?

Jos meillä olisi mies joka jatkuvasti muotoilee rouvansa leukaperiä uusiksi, niin olisiko tässä miehessä miestä mennä ja tirvaista esim. pomoaan työmaalla turpaan sen takia että pomokin saattaa sanoa jotain ivallista mitä tämä lyöskentelijä ei sitten jaksa sulattaa? Kuulemani perusteella lyövät miehet lyövät kyllä muistakin syistä kuin vain eukkonsa vittuilun vuoksi. Jotkut lyövät asioista jotka eivät liity vaimoon mitenkään. Vertailun vuoksi omakin mieheni on saanut ehkä 9/10 raivokohtauksistaan (jotka ilmenevät huutona ja joskus omaisuuden rikkomisena, pari kertaa tappouhkauksina) jostain täysin minuun liittymättömistä asioista.

Jos nainen lyö miestään kerran ja oppii että kyseinen mies ei lyö takaisin, nainenkin jatkaa lyömistään koska hän kokee että jostain syystä hänellä on sellainen yliote mieheen että kyseinen mies sietää sitä riehumista. Tällaisellekin naiselle voisi ehkä kehottaa että menepäs lyömään välillä jotakuta muuta ja katsotaan että miten sulle käy. Olisikohan sitten niin kova lyömään, jos tulisi kerrankin takaisinkin?

Sama juttu kummallekin sukupuolelle. Lyököön ihan kokeeksi jotakuta josta ei ole takeita että tulee takaisinkin...

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875

Lyöminen on kai yleensä viimeinen keino? Kliseisesti sanottunahan naisilla on perinteisesti paremmat sosiaaliset taidot ( = parempi kyky satuttaa henkisesti), ja kun miehellä ei ole yhtä tehokkaita keinoja puolustautua verbaalisesti, hän turvautuu lopulta nyrkkiin.

Miksi parisuhteessa lyödään?

Nimenomaan parisuhteessa lyödään siksi että se edustaa yksityistä ja joillekuille yksityisyys edustaa terrorismia jossa ei tarvitse välittää mistään mitään ja sen yksityisyyden suojissa "uskalletaan" sellaista, mikä ei julkisesti tulis kuuloonkaan kun siellä oliskin joku vahvempi näkemässä "rohkean" itkupotkuraivarit.

Miks joku lyö?

Vois ajatella että lyöjä on kehari kun ei osaa käyttäytyä, mutta keharit voi olla ihan kilttejä, joten syynä ei ole sinällään kehityksen hitaus tms. Jotkut kehityspoikkeamat voi altistaa väkivaltaiselle käyttäytymiselle kyllä mutta jotenkin "ruumiinkielen" käyttö näkyy niin että väkivaltainen tahtoo pakottaa ja alistaa.

Jos aatellaan vaikka voimakkaita keskittymishäiriöitä + ylivilkkautta = melkoinen riski.
Ei noi sinällään kuitenkaan riitä syyksi kun ihmisen toiminta voi kanavoitua myös toisin.

Joteskin taustavaikuttimena näyttäytyy väkivallan palkitsevuus sille, joka turvautuu siihen.
Olletikin niin että jo varhain tämä väkivaltakäyttäytyjä totuu saamaan tahtonsa ja halunsa läpi epäasiallisella käytöksellä.
Kait lapsiporukassa missä onnistuu kyykyttämään itseään pienempiä ja heikompia.
Mä tiedän kuopuksena sisarhierarkian anatomian ja sen miten paljon valtaa voi olla esikoisella ihan pelkästään sen kautta että se on paljon kookkaampi.

Lasten osalla tarvitaan kuitenkin aina ne aikuiset, jotka myötävaikuttaa. Jonkinlaista ketjureaktiota tuppaa olemaan väkivaltakäyttäytymisessä. Aikuiset alistaa lasta, joka alistaa pienempiä lapsia ja samaa sitten koko yhteiskunnassa niin että jossakin päälliköidään ja alistetaan muita ja alistaminen vyöryy alaspäin niin että siellä hierarkian pohjalla on aina kaikkein puolustuskyvyttömimmät.

Valtiovallassa voi pesiä jo niitä, joilla on tapana käyttää valtaansa saneluun. Hyvä esimerkki meillä on meneillään nyt eläkeikäuudistuksen osalta. Pääministeri Vanhanen leikkii jotain herraa ja hidalgoa vaikka duunaripuolelta, erityisesti sieltä taholta missä työolot ja jaksamiset on huonommalla kantilla on kuulunut vastustusta ja kaikki raskaampia töitä tehneet tietää että helppoa se on poliittisen broitsun puhua suullaan suuremmalla kun on itsellä vara hoidattaa kuntoaan ja on muutenkin jo alusta asti päätynyt sellaisiin asemiin ettei edes taida tietää millaista on monilla työaloilla.

Tietämättömyyttä ja ymmärtämättömyyttä kaiken epäedullisen käyttäytymisen taustalla kait kuitenkin on. Väkivaltaan turvautuvat eniten ne jotka ei osaa tai ei kykene edes oppimansa avulla käyttäytymään rauhanomaisesti.

Ei ole mikään sukupuolijuttu.
Henkinen väkivalta on kans väkivaltaa. Ihmiseen voidaan kohdistaa niin monenlaista pakottamista ja ruumiillinen lyöminen on vain yks tapa olla väkivaltainen.

Parisuhteessa nimenomaan on kuitenkin kyse siitä että väkivaltainen kuvittelee jotenkin hyvin typerästi että se suhde suojaa ja siinä hän ikäänkuin omistaa sen kumppanin ja kun on tilaisuus lyödä niin lyö. Tai tekee jotain muuta sellaista että toisen olo on hankala. Jatkuva syyllistäminen, piinaaminen.. ihan mikä vaan voi ajanoloon traumatisoida ja paljonhan ihmisissä on sitä pimeää puolta, joka puretaan nimenomaan julkisuden katseilta ja vaikutusvallalta piilossa.
Väkivaltainen luottaa siihen ettei se alistamansa uskalla nousta kapinaan eikä siis ole kiinnijäämisen ja omatoimisen häpäisyn vaaraa.

Usein lyöjä käyttää muitakin väkivallan keinoja. Pelottelee ja uhkailee sanallisesti yms.

Vanha sanonta: "Kukaan ei riitele yksin" ei kyllä päde. On ihmisiä jotka voi käydä päälle ilman että muut vaikuttaa asiaan. Joillakuilla on selviytymiskeinona väkivaltainen käyttäytyminen ja riippumatta siitä onko muilla intoa vastata. He haluavat saada oman tahtonsa läpi ja jotkut kait nauttii ihan pelkästään siitä voimantunteestaan että voivat satuttaa jos huvittaa..
Ällöttävää mutta totta.

Joskus ihmiset voi joukkopsykootisesti päätyä yhteistuumin väkivaltaisiksi heikompia kohtaan. Sille kait on jokin primitiivikäyttäytymisselitys mutta ei me läpi nykyoikeuskäsitysten enää. Tuskin on mennyt ikinä läpi ihmisten mitassa kun ihmisyttä ei mitata millään aivottomalla lihasmassalla.

PeterH
Lyöminen on kai yleensä viimeinen keino? Kliseisesti sanottunahan naisilla on perinteisesti paremmat sosiaaliset taidot ( = parempi kyky satuttaa henkisesti), ja kun miehellä ei ole yhtä tehokkaita keinoja puolustautua verbaalisesti, hän turvautuu lopulta nyrkkiin.Ei kaikki ihmiset kuitenkaan ole väkivaltaisia.
Toki ihan äärimmäisessä tilanteessa jokainen jolla on refleksit tallella puolustautuu vaikka väkivaltaisesti mutta tarkoitan sitä ettei kaikki ihmiset ole taipuvaisia saamaan edes aina tahtoaan läpi, saatikka että tahtoisivat muita alistamalla saada aina tahtomiaan asioita.

Tahtoihminen voi olla kärsivällinen ja pitkämielinen. Rauhallinen ja diplomaattinen sovittelija, joka ehkä osaa laskelmoidakin ja pystyy sitten esittämään suunnitelmiaan muille, saa muiden hyväksyntää ja sitten kaikki yhdessä voi tehdä sen jonkun jutun ja siitä voi olla sitten paljon isompi hyöty kuin että joku meuhkaamalla ja muita piinaamalla sais vaan aikaiseks pattitilanteen, pelkoa ja kauhua ja lopulta koko helahoito vois mennä niin pieleen että öyhö olis lopulta itse maksaja ja kenties vaikka linnassa.

Sietokyky ja sen kehittäminen on ihmiselle arvokasta.
Kärsivällisyydellä, sillä voi elämästä jopa nauttia vaikka ei olis saavuttanut mitään erityismainittavaa.
Siinä sitä sitten väkivaltaiset öyhöttäjät voi sekoilla ympärillä ja sotkea omaa olemistaan kun kärsivällinen vaan on ja iloitsee jostakin pienistä asioista.

Useinhan se on niin että elämässä menestymistä mittaillaan kaikenmaailman saavutuksilla ja jos ne on saavutettu väkivallalla, ne ei voi olla arvokkaita inhimillisen mittarin mukaan. Väkivaltaisesti saavutettua voi hinnoitella niin että tuli maksamaan niin ja niin paljon mielenterveysongelmina, traumoina, vaurioina, vahinkoina ja siinä sitä on sitten "voittaja" saavutuksensa kanssa ja takuulla niin yksin ettei kukaan muu kuin joku yhtä psykopaatti haaveile samaa.

Qadesha
Luulen todellakin että lyöjä lyö herkemmin sellaista jonka taholta ei ole uhkaa että tämä mojauttaa takaisin. Tekisi mieleni kysyä jatkuvasti kumppaniaan lyöviltä ihmisiltä että löisitkö ihan oikeasti jotakuta tuikituntematonta ihmistä joka olisi sinua vahvempi ja jolle todennäköisesti häviäisit alkavan taistelun?En tiedä johtuuko tämä naisen ajattelusta, mutta sanoisin, että ei ole ensinnäkään mitään järkeä mennä tappelemaan, jos ei usko kykyihinsä alistaa toinen fyysisesti. Naisen kohdalla oma oletustila on, että mitään tarvetta tämän asian todistamiseen ei ole. Mutta jos joku nainen tulee aseen kanssa, niin silloin takaan sen, että kyyti on aivan yhtä kylmää kuin mitä tekisin miehelle, joka uhkaisi minua aseella. Toisen hengen uhkaaminen ei katso sukupuolta, silloin on oma selviytyminen on tärkeintä.

Jos meillä olisi mies joka jatkuvasti muotoilee rouvansa leukaperiä uusiksi, niin olisiko tässä miehessä miestä mennä ja tirvaista esim. pomoaan työmaalla turpaan sen takia että pomokin saattaa sanoa jotain ivallista mitä tämä lyöskentelijä ei sitten jaksa sulattaaNo miksi ei olisi? Tosin onhan siinä se puoli kuitenkin, että työpaikan menetät melko varmasti tuollaisen tempauksen jälkeen, naista et välttämättä niinkään. Mutta eihän nuo tilanteet ole edes vertailukelpoisia, sillä työsuhde on työsuhde ja siinä tuskin on mitään rakkauteen liitettäviä tuntemuksia työntekijän ja pomon välillä. Ellei sitten ymmärrä parisuhdetta ja helliä tunteita vain alistaja/alistettu ts. sadismin ja masokismin kautta. Kyseessä voi olla totaalinen rajoittuneisuus tai sitten pelkkä tietyn asteinen fiksaatio.

Kuulemani perusteella lyövät miehet lyövät kyllä muistakin syistä kuin vain eukkonsa vittuilun vuoksi. Jotkut lyövät asioista jotka eivät liity vaimoon mitenkään.Edellä mainitsin siitä, että jos nainen on tunneälyltä ja positiivisten tunteiden ilmaisemisessa huono, niin ei se ole ihme, jos nainen ei ymmärrä tai keksi syytä, miksi oma mies lyö. Se voi vaikuttaa naisen silmään siltä, että mies hakkaa ilman syytä. Silloin kun mies on aivan yhtä huono ilmaisemaan tunteita, naiselle tulee käsitys, että mies lyö ilman syytä, vaikka syy voisi olla naisessa. Joskus miehen ainoa keino saada naisen huomio on tekemällä hänelle väkivaltaa, jolloin molemmat voivat anteeksiannon ja sopimisen kautta päästä saamaan sitä läheisyyttä, mitä eivät osaa positiivisin ilmaisuin pyytää.

Tällaisellekin naiselle voisi ehkä kehottaa että menepäs lyömään välillä jotakuta muuta ja katsotaan että miten sulle käy. Olisikohan sitten niin kova lyömään, jos tulisi kerrankin takaisinkin?Kehoittaisin tuollaista naista vaihtamaan miestä, joka osaa antaa takaisin samalla mitalla tai sellaiseen, joka osaa tehdä naisesta typerän älyllisin avuin, jolloin nainen voi oppia erehdyksen kautta ymmärtämään asioita paremmin.

Qadesha
mies on kovempi, kestävämpi ja ennenkaikkea kovanahkaisempi kuin nainen, on tietenkin luonnollista että miehet kohtelevat toisiaan kovakouraisemmin. Jopa niin että satunnainen turpaanmättö ei tunnu juuri missään?juu ei siitä mitään hirmusia traumoja jää...

Qadesha
Jos mies on niin turta että suora väkivaltakaan ei tunnu miltään, niin sittenhän ei ole mikään ihme että aviomies voi tempaista vaimoaankin turpaan, koska oletusarvona on ettei pieni mättö toisinaan tee pahaa eikä tunnu missään.en tajua tätä oikasua...
eihän 130 kg kaveri tappele
minkään 35kg kaverin kanssa....

Qadesha
Sitten mies viattomasti ihmettelee että kuinkas se vaimo nyt sairaalaan ryntäsi kun ihan pientä mustaa silmää vain tuli, muutama luu poikki tai pari sormenjälkeä kaulalla kuristamisen merkkinä. Olisihan niistä kotioloissakin parantunut.taidat nyt puhua näistä mustasukkasista
sormenvääntelijöistä....
jotka muille näyttelevät ihanaa miestä...
ja kotona kyttää sekuntikellon kanssa
koska muija palaa duunista...

Qadesha
(Henkilökohtaisesti tunnen kuristuksen kohteeksi joutuneita ihmisiä kummastakin sukupuolesta, joten edellisessä on aimo ripaus todellisuuteen perustuvaa mukana!)juu minunkin vaimo on niitä
joka sai turpaan himassa ku "myöhästy"...
kylkiluita ja sormia...
arpia sun muuta...

Qadesha
miksi mies sitten lyö naistaan?pinna pettää ja sanat loppuu...

Qadesha
Jos lopullinen vastaus kysymykseen miksi Jeppe lyö on "jotta se ämmän jäkättävä turpa pysyisi kiinni", niin ihmettelen miksei aikuinen ihminen osaa avata ovea ja poistua paikalta ettei tarvitse mitään jäkätystä kuunnella. Lisäksi kuulosuojaimetkin on keksitty.jaa itse ihmettelen enemmän tota että miksi
naisen täytyy vittuilla miehelle jolta lähtee
iskua herkästi... jotenkin omituista...

oma muija enenne vittuili ukoilleen
jostain ihmeen syystä...
mun kaa se on oppinut että jos mies lyö kunnolla...
'se voi olla kuolema edessä...
on oppinut olematta vittuilematta miehille...
jopa mulle.... *nauraa*

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat