Seuraa 
Viestejä29006

Kiinnostaa tosi åpljon. Se on rikkaiden ongelma. Ei mun. Hehhee tyhmät on ruvennu leikkiin rahalla.

Kommentit (6)

Vierailija
Markka tekee perjantaisin ohimarssin aina
Eikä pennit lauantaina enää mieltä paina
Onneksi on tilipäivä sentään pelkkää juhlaa
Vaimo rahat kuitenkin taas ruokalaskuun tuhlaa
Pannaan joku asialle puotiin
Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
CE-hyväksytty
Kiinnostaa tosi åpljon. Se on rikkaiden ongelma. Ei mun. Hehhee tyhmät on ruvennu leikkiin rahalla.Me köyhät siitä kylläkin enemmän kärsitään. Rikas ei rikastu enää samaa tahtia kuin ennen (välttämättä, voi olla että se rikastuu enemmänkin riippuen toimialasta), mutta se on silti edelleen rikas. Me köyhät sen sijaan köyhdytään entisestään.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aweb

Me köyhät siitä kylläkin enemmän kärsitään. Rikas ei rikastu enää samaa tahtia kuin ennen (välttämättä, voi olla että se rikastuu enemmänkin riippuen toimialasta), mutta se on silti edelleen rikas. Me köyhät sen sijaan köyhdytään entisestään.Rikkaathan vasta rikastuvatkin laman aikana, jos osaavat sijoittaa rahansa oikein. Tosin sijoitettu raha tulee yleensä takaisin korkojen myötä vasta laman jälkeen. Esimerkiksi jos ostat kiinteistöjä polkuhintaan laman aikana, niin niiden hinta lähtee jossain vaiheessa uudestaan nousuun.

CE-hyväksytty
Kiinnostaa tosi åpljon. Se on rikkaiden ongelma. Ei mun. Hehhee tyhmät on ruvennu leikkiin rahalla.

Ainakaan päättäjien käytöksen mukaan mitään lamaa ei ole, koska heillä riittää tarmoa lillukanvarsiin. Kaikki ovat yhtä mieltä, että eläköitymisikää voisi nostaa, mutta koska oppositio ei sitä esittänyt, niin sitten leikitään....

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Echi
Aweb

Me köyhät siitä kylläkin enemmän kärsitään. Rikas ei rikastu enää samaa tahtia kuin ennen (välttämättä, voi olla että se rikastuu enemmänkin riippuen toimialasta), mutta se on silti edelleen rikas. Me köyhät sen sijaan köyhdytään entisestään.Rikkaathan vasta rikastuvatkin laman aikana, jos osaavat sijoittaa rahansa oikein. Tosin sijoitettu raha tulee yleensä takaisin korkojen myötä vasta laman jälkeen. Esimerkiksi jos ostat kiinteistöjä polkuhintaan laman aikana, niin niiden hinta lähtee jossain vaiheessa uudestaan nousuun.Keskimäärin laskusuhdanne kai tasoittaa tulo- ja varallisuuseroja. Sekä absoluuttisia että suhteellisiakin. Lama heiluttaa paljon vakavammin finanssimarkkinoita ja eri sijoitusten arvoja kuin esim pienituloisen palkkaa tai tyypillisen omaisuuden reaaliarvoja. Palkkoihinhan se ei yleensä edes vaikuta. Sen sijaan kaikenlainen arkinen kulutushyödyke tuppaa halpenemaan. Työttömyys tietysti kasvaa usein, mutta siinäkin lähtee palojn keski- ja hyvätuloisilta korkeakoulutetuilta töitä, kun rajuimmat vähennykset koskevat yleensä nimenomaan teknologia- ja teollisuustyöpaikkoja ja useammin vientimarkkinasuuntautuneita. Matalapalkka-aloilla palkka on yleensä matala syystä että sitä ei ole voitu pumpata kasvukausina taivaisiin. Se taas johtuu siitä että kyse on usein jostain julkisesta peruspalvelusta, jota ei talouden ihmeet juuri heiluttele. Opettajia, hoitajia ja palomiehiä tarvitaan samaan tapaan kaikkina aikoina.

Laskukausina vähävaraisemmillakin on hyvä mahdollisuus hankkia lisää varallisuutta esimerkiksi kiinteistöjen muodossa, kun hinnat halpuvat ja laina on edullista. Vastaavasti jopa osakkeisiin voi sijoittaa pitkäjänteisesti juuri tällaisina aikoina, jos suinkin uskaltaa.

Superrikkaita marginaaleja ei tietenkään mikään puhuri heilauta, koska heillä on niin paljon ja monenlaista omaisuutta, vaikka joku virtuaaliarvotolppa välillä lyhenisikin rajusti. Mutta superrikkaista nyt ei yleensäkään kannata puhua samassa yhteydessä normaali-ihmisten kanssa.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat