Seuraa 
Viestejä506

[size=150:buswwemo]Älä koskaan luota porvariin[/size:buswwemo]

Suomen on muutettava suuntansa, muuten meillä on tulevaisuudessa edessä 600 000 köyhän sijaan
tupla-, kolmin-, nelin- tai viisinkertainen määrä köyhiä puhumattakaan muista kaikista ongelmista, mitä köyhyys, eriarvoisuus, arvottomuus, epäoikeudenmukaisuus ja junttaus tuo tullessaan.

Suomen porvaristoa johtaa salakavalasti edelleen Sauli Niinistö ja hänen kieroutunut ja tuhoava aate- ja arvomaailmansa. Niinistö istuu eduskunnan edessä muka hiljaa, saaden arvostusta, jota hän ei ole ansainnut, jos hänen perintönsä Suomen politiikassa joku uskaltaa oikeasti ja rehellisesti analysoida. Jos Niinistöstä tulee vielä presidentti, on Suomi hänen kautensa tai kausiensa loputtua samassa tilassa, kun USA on nyt Bushin jälkeen. USA on sitä nyt ansaitusti, ja niin maakaa myös Suomi kuin petaa, jo nyt ja tulevaisuudessa. Olemme vaarallisella tuhon tiellä.

Niinistö on häikäilemätön mies. Näillä näkymin mikään estä häntä ja hänen päämääriään. Niinistö saa manipuloinnillaan taaksensa kenet tahansa tästä maasta. Lipponen, Siimes, Vanhanen, Katainen, Cronberg ja monet muut, kaikki nämä ovat olleet tai ovat hänen orjiaan ja käskyläisisään. Niinistö hallitsee heitä ja Niinistöllä on kaikki valta heihin.

Eläkeiän nosto on vain yksi toimenpide sarjassa tuhota koko nykyinen Suomi ja sen kaikki nykyiset järjestelmät. Askel askeleelta, hiljaa hivuttaen porvaristo särkee, raiskaa ja hajoittaa maan.Valtaosa ihmisistä saa kokea vain lisää turhaa kärsimystä, tuskaa, nujertamista ja nöyryyttämistä.

Tuho ulottuu lopulta myös porvareihin itseensä. He jäävät yksin ja eristyksiin väärin hankkimansa ja väärin käyttämänsä vallan johdosta, väärin hankkimansa rahat vierellään.

Niinistön polttoaine on tuhoava viha. Sen voima on valtava. Raha on porkkana, jota hän ja porvarit aina tarjoaa, ja jota moni ei voi vastustaa, sillä sillä saa muka-arvostusta sekä valtaa taloudellisen eliitin ja omistavan luokan piirissä. Rahalla voi päästä hetkeksi tai lähes loppuelämäkseen tähän joukkoon, jossa alhaalta tullutta kuitenkin halveksitaan ja jolle myös salaa nauretaan.

Tähän sakkiin teillä on hinku? Tiedättekö millaisia ihmisiä he pohjimmiltaan ovat? Tämän takiako myytte itsenne, ainoan omaisuutenne, joka teillä todellisuudessa on?

Niinistö ja hänen orjajoukkonsa on pysäytettävä. Kuka sen pystyy tekemään ja millä keinoin? Tee osuutesi. Älä anna heidän tuhota tätä maata ja etenkin sen ihmisiä enää yhtään enempää. Älä luota koskaan porvarin sanaan. Sen takana on aina valhe, elämänvalhe.

Kun porvari sanoo, ettei tyrmää mitään suoralta kädeltä, vaan, että miettii asiaa, on hän jo asian siinä vaiheessa päättänyt, ja asia on jo muutenkin loppuunkäsitelty.

Sivut

Kommentit (45)

Millainen on porvari?
Isovatsainen, kaljupäinen mies, jolla on punakat jatkuvasti irstaassa hymyssä virnuilevat pallonpyöreät kasvot. Musta liivipuku ja vatsan yli kiertävät taskukellonperät. Ai niin, ja sikaria tuo tietysti myös röyhyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Aikalailla samanlainen kuin Oiva Lohtander sdp:n vaalitappion aiheuttaneessa mainoksessa
En ole koskaan tuollaista nähnyt, mutta kai niitä aika monta on, kun kerran ovat hallitukseen päässeet.

Luuttu
Millainen on porvari?
Isovatsainen, kaljupäinen mies, jolla on punakat jatkuvasti irstaassa hymyssä virnuilevat pallonpyöreät kasvot. Musta liivipuku ja vatsan yli kiertävät taskukellonperät. Ai niin, ja sikaria tuo tietysti myös röyhyttää.
sigfrid
Ohjatkoon meitä ELÄVÄ ja kestävä aate!


Neuvostoliiton aikaisten arkistojen perusteella tuossa kuvassa Lenin vetaisee päivätirsoja saatuaan päätökseen maatalouden kollektivisointisuunnitelmansa. Tieto on vahvistettu Kremlistä.
Turha yrittää syöttää länsimaista propagandaa. Riistoporvareiden ja imperialistien epätoivoisia yrityksiä mustata suuren johtajan mainetta.

Jestas mitä textiä Pirta pistelee..
Onko siellä ehkä Jutta Urpelainen tai hengenheimolainen näppiksellä?
Mulla on ittellä muuttunut käsitys Niinistöstä positiiviseen suuntaan vuosien myötä enkä menetä yöuniani siitä jos hänestä tulee seuraava pressa. Vaikka nälvin jatkuvasti itte porvareita niin se riippuu kuitenkin totaalisesti yksilöstä miten hän elää ideologiaansa, aatettaan, uskoaan, tietojaan, jne.
Paavo Lipponen ei julkisesti tunnustautunut porvariksi mutta huh..

Porvarimääritelmä tulee kait siitä että ihmisellä on pätäkkää ja vaara sen myötä sairastua henkisesti, juopua vallasta. Ei se kuitenkaan mikään automaatti ole ja köyhät sairastuu henkisesti paljon helpommin ja tyypillisin naristsi on elämässään epäonnistuva pösilö, jolta ei suju alunalkujaankaan oikein mikään.

Notta en lähtis heittämään näin aikuisiällä ensimmäistä enkä tarjottua toistakaan kiveä. Jos niin teen kännissä tai akuttissa mielenhäiriössäni niin se on ison anteeksipyynnön paikka.

Vanhanen parastaikaa esiintyy julkisuudessa kuin Suuri Herra, hän kävis paremmin esimerkistä, joka ei luota ihmisiin ja luulee että käskemällä pysytään terveinä ja jaksetaan. Olisko itte väsähtänyt kun on kiitänyt sukkana edestakaisin ja on (niinkuin osuvasti telkussa sanottiin) asettunut valtakunnan viralliseksi voodoonukeksi?

Suomessa on hyvin koulutettua ja valveutunutta porukkaa. Valtaosa nauraa semmosille pelleille, jotka uhkuu hallitsijuutta. Reppanuuttahan se on kun asettuu muiden yläpuolelle vain siksi ettei luota muiden arvostelukykyyn ja hyväntahtoisuuteen.
Toinen pelle on ollut kans tapeetilla viimeaikoina paljon. Iso pikkupoika, joka on kerännyt hännystelijäjoukkoa esiintymällä provosoijana, ikäänkuin hänellä olis jotain ylivoimaista annettavaa ja mahtia ohjata ja holhota provoilullaan.
Toki jotain marginaaliryhmää voi ohjailla jonkinverran leikkimällä kunkkua mutta ei sillä päästä milloinkaan samoihin lopputuloksiin kuin yhteistyöllä jossa arvostetaan ihmistä itsenäisenä toimijana.

Hajoita ja hallitse toki toimii niin että komennellaan, mutta omapahan on ongelmansa niille jotka mokoman pellenroolin ottaa. Sillä ei pitkälle pötkitä. Viimeistään siivooja laittaa "vahingossa" harjanvarren huomaamatta hallitsijan kulkureitille niin että hän taittaa vaikka niskansa rappukäytävässä tai ihan mitä tahansa, joku myrkyttää safkat, tjms.
Se on eri juttu tietenkin jos ei hallitsijaksi päätyneellä mitään muita vaihtoehtoja ole koskaan ollut ja on ajautunut asemaan, josta ei ole näköaloja muuhun?
Sääli jos joillekin käy niin. Todella surullista.

Autoritääriset hallitsijat on pellejä vaikka voissa paistettais.
Niistä ei saa hyviä millään.
Huono homma!

Luuttu
Millainen on porvari?
Isovatsainen, kaljupäinen mies, jolla on punakat jatkuvasti irstaassa hymyssä virnuilevat pallonpyöreät kasvot. Musta liivipuku ja vatsan yli kiertävät taskukellonperät. Ai niin, ja sikaria tuo tietysti myös röyhyttää.Tuo taitaa enemmänkin muistuttaa duunaria, joka on raivannut tiensä "uus-porvariksi", ja mikähän on se paras keino? No tietenkin kiivetä ammattiyhdistysliikkeen portaikossa:

Paperiliiton Jouko Ahonen

Ei kyllä kannattais keskittyä pelkästään lällättämään yhteen suuntaan ja nähdä jotain toista suuntaa pelkästään hyvänä..
Täällä oon tavannut muutamia oikeistolaisuuden ihailijoita, jotka ei suhtaudu kriittisesti omaansa..
Se taitaa juurikin olla esioire jostain haittavaivasta..

Onhan se huvittavaa kun näkee tuollaista vanhanaikaista propagandaa, mutta ainakin minä aattelen että jos joku on ihan hupsu niin eihän mikään pakota minua laskeutumaan samalle tasolle..
Omaa älyäänhän ihminen esittelee kun kirjoittaa julkisesti..

In vino Veritas
Luuttu
Millainen on porvari?
Isovatsainen, kaljupäinen mies, jolla on punakat jatkuvasti irstaassa hymyssä virnuilevat pallonpyöreät kasvot. Musta liivipuku ja vatsan yli kiertävät taskukellonperät. Ai niin, ja sikaria tuo tietysti myös röyhyttää.

Tuo taitaa enemmänkin muistuttaa duunaria, joka on raivannut tiensä "uus-porvariksi", ja mikähän on se paras keino? No tietenkin kiivetä ammattiyhdistysliikkeen portaikossa:

Paperiliiton Jouko Ahonen
Meissä kaikissa on aineksia porvariksi.
Kysehän on vaan siitä päädytäänkö varakkaiksi ja ruvetaanko halveksimaan ja käskemään muita?
Perinteinen porvaristo on kyllä syyllistynyt luokkaristiriitojen synnyttämiseen ja köyhien hyväksikäyttöön.

Pakko sellaisen ei ole toistua jos uusporvaristo voi muuttaa suuntaa.
Nähtäväksi jää onko sivistys suomessa vain kupla vai joko täällä mettäläiset olis oppineet arvostamaan kanssaeläjiään ja arvostamaan myös sosiaalista yhdessä toimimista ilman uskonnollista asennetta halveksia ja vihata vääräuskoisia.

Mittanauhalla ei porvaria kyllä tunnista.
Tilien saldo kertoo paljon enemmän.
Vauraan on paljon helpompi huolehtia omasta kunnostaan ja vauras voi olla moninverroin itsekkäämpikin ja saada sitäkautta vaurautta.
Toivotaan nyt vaan että mielenterveyteenkin panostavat varakkaat eikä pelkkään bodyyn. Aivotyötähän se viisas toimitusjohtaminen on eikä siinä tarvita pikkusieluisuutta ja pullistelua.

Jottei totuus unohtuisi, niin Väinö Tanner totesi tästä svobodamentaliteetista osuvasti talvella 1918 todetessaan luokkasotaan lähteville tovereilleen:

"Tulette taittamaan vielä niskanne ja saattamaan työväenliikkeen häpeään."Vaikka tätä uusinta yleislakkovouhotusta ei voi verratakaan punakapinaan, niin merkillepantavaa on, että osa poliittisesta vasemmistosta ei ole vieläkään oikein kunnolla sisäistänyt parlamentaarista demokratiaa, vaan hakeaa jatkuvasti käsivartta epäparlamentaarisesti korporatioista (=ayliike ei istu Suomen eduskunnassa, vaikka moni heistä sitä toivoo).

Luuttu
Millainen on porvari?
Isovatsainen, kaljupäinen mies, jolla on punakat jatkuvasti irstaassa hymyssä virnuilevat pallonpyöreät kasvot. Musta liivipuku ja vatsan yli kiertävät taskukellonperät. Ai niin, ja sikaria tuo tietysti myös röyhyttää.Häikäilemätön ja salakavala henkilö, joka omaa tuhoavan aate- ja arvomaailman? Retoriikka on tuttua jostain, vain kuvat puuttuvat:

ralf64
Jottei totuus unohtuisi, niin Väinö Tanner totesi tästä svobodamentaliteetista osuvasti talvella 1918 todetessaan luokkasotaan lähteville tovereilleen:

"Tulette taittamaan vielä niskanne ja saattamaan työväenliikkeen häpeään."Vaikka tätä uusinta yleislakkovouhotusta ei voi verratakaan punakapinaan, niin merkillepantavaa on, että osa poliittisesta vasemmistosta ei ole vieläkään oikein kunnolla sisäistänyt parlamentaarista demokratiaa, vaan hakeaa jatkuvasti käsivartta epäparlamentaarisesti korporatioista (=ayliike ei istu Suomen eduskunnassa, vaikka moni heistä sitä toivoo).Tsot tsot ralf64..

Onko muka Vanhasen pelleily Herra Isojohtajana Käskien nyt jotain demokratiaa???
Ota ne ruiskukat silmiltäs ja avaa ne silmäs.
Oot just yks sokeista joka ei muuta kirjoita kuin pokkurointia oikeelle niin että on niskas kokoajan kumarassa.

Sä et äärioikeistolaisena hörhönä ole pätkääkään erilainen kuin sun mielestäs vääräuskoiset, joita sätit.. Haloo! Ketään kotona..
Valot näyttää olevan päällä mutta onko siellä ketään.. huhuu..

Echi
Luuttu
Millainen on porvari?
Isovatsainen, kaljupäinen mies, jolla on punakat jatkuvasti irstaassa hymyssä virnuilevat pallonpyöreät kasvot. Musta liivipuku ja vatsan yli kiertävät taskukellonperät. Ai niin, ja sikaria tuo tietysti myös röyhyttää.

Häikäilemätön ja salakavala henkilö, joka omaa tuhoavan aate- ja arvomaailman? Retoriikka on tuttua jostain:Olet se sinäkin talutettavaissa. Heti kun on puhe aatteesta niin "nero" paljastaa uskonnollisen karvansa.

Taitaa olla taas autisminkirjoiset yliedustettuina yhdenasian ja fanaattisuuden puolesta, kun päästään tappelemaan aatteesta ja uskosta. Kyllä näkyy kellä on keskittyny verenkierto mulkkuun aivotoiminnan sijaan kun hiukan tunteita joku ronkkasee..

Autisminkirjoiset jätkät, voi *tun paska.
Kun yhdenasianmiehellä seisoo molemmissa päissä yhtaikaa niin pullottaa fallos kotoo kirkolle..
Voi ziisus!
Naikaa toisanne homot.

Pönni

Olet se sinäkin talutettavaissa. Heti kun on puhe aatteesta niin "nero" paljastaa uskonnollisen karvansa.

Taitaa olla taas autisminkirjoiset yliedustettuina yhdenasian ja fanaattisuuden puolesta, kun päästään tappelemaan aatteesta ja uskosta. Kyllä näkyy kellä on keskittyny verenkierto mulkkuun aivotoiminnan sijaan kun hiukan tunteita joku ronkkasee..

Autisminkirjoiset jätkät, voi *tun paska.
Kun yhdenasianmiehellä seisoo molemmissa päissä yhtaikaa niin pullottaa fallos kotoo kirkolle..
Voi ziisus!
Naikaa toisanne homot.
Siis häh? Nyt meni jokin ohitse. Ajatuksenjuoksuasi on kyllä välistä erittäin vaikea seurata.

Pönni
ralf64
Jottei totuus unohtuisi, niin Väinö Tanner totesi tästä svobodamentaliteetista osuvasti talvella 1918 todetessaan luokkasotaan lähteville tovereilleen:

"Tulette taittamaan vielä niskanne ja saattamaan työväenliikkeen häpeään."Vaikka tätä uusinta yleislakkovouhotusta ei voi verratakaan punakapinaan, niin merkillepantavaa on, että osa poliittisesta vasemmistosta ei ole vieläkään oikein kunnolla sisäistänyt parlamentaarista demokratiaa, vaan hakeaa jatkuvasti käsivartta epäparlamentaarisesti korporatioista (=ayliike ei istu Suomen eduskunnassa, vaikka moni heistä sitä toivoo).Tsot tsot ralf64..

Onko muka Vanhasen pelleily Herra Isojohtajana Käskien nyt jotain demokratiaa???
Ota ne ruiskukat silmiltäs ja avaa ne silmäs.
Oot just yks sokeista joka ei muuta kirjoita kuin pokkurointia oikeelle niin että on niskas kokoajan kumarassa.

Sä et äärioikeistolaisena hörhönä ole pätkääkään erilainen kuin sun mielestäs vääräuskoiset, joita sätit.. Haloo! Ketään kotona..
Valot näyttää olevan päällä mutta onko siellä ketään.. huhuu..


Juuh. Kovin vihainen nuorimies tämä ralf64. Saisi paikan välittömästi stalinjugendissa, jos olisi saanut verenperintönään punlinssiset lasit. Yhtä tuhoisaa älyllistä jälkeä tulee tuossa valkobandiittien habituksessakin. Vanha viisaus kehoittaa istumaan keskellä sontakuormaa, ettei tipahda rattailta.

Echi
Siis häh? Nyt meni jokin ohitse. Ajatuksenjuoksuasi on kyllä välistä erittäin vaikea seurata.Kas kun et tälläkertaa sano että mä oon idiootti?
Sitähän sä yleensä hoet.
Ehkä sä ymmärrät joskus kymmenen parinkymmenen vuoden jälkeen?

Mä oon laittanut sut ingnoorauslistalle kun oon hokannut jossainvaiheessa että sun arvomaailmas on ihan *seestä. Saat mennä takaisin minulta pimentoon. En viitti pilata päivääni enempää satuolennoilla ja niihin uskomisilla. Niihin uskominen on tyypillistä juurikin autisminkirjoisilla, joilla on vilkas mielikuvitus ja paljon sosiaalisia ongelmia.

Voi olla että minäkin uskon satuolentoon, ihmiseen, joka voi olla viisas, humaani, kohtuullinen, empaattinen, ei omanvoitonpyyteinen, jne..

Kakarat on kakaroita ja pojat on poikia, monet niistä ikuisia kakaroita ja jokin mättää monilla autisminkirjoisilla juurikin sillä kohtaa kun aiheena on sosiaalinen kanssakäyminen muiden ihmisten kanssa. Alttius sairastua ihmisvihaan ja ylimielisyyteen muita ihmisiä kohtaan meillä autisminkirjoisilla on suuri.
Mä tiän ittestänikin miten helposti alan halveksia muita ihmisiä ja se on Todella haitallista!
Mä oon siltäosin hullu mutta oon onneks tullut sairaudentuntoon ja koitan pitää vaivani kurissa.

Mä en halua mitään pahaa kellekkään.
Enkä halua hallita.

Siihen helppoon mua ei toivottavasti ikinä enää saa, että asettuisin poliittisesti sen koommin vasemmalle kuin oikeallekkaan äärilaidalle, tai ylipäätään kummallekkaan kun asioita voidaan puhua yleisen hyödynkin kannalta.
Ei o mikään pakko naukua vanhoja virsiä että toi nyt on tota oikeistolaisuutta, toi vasemmistolaisuutta, toi on kubismia ja toi impressionismia ja toi sitä ja toi tätä..

Taidehistoriaa joskus opiskelleena *tutti kun oli pakko opetella tyylisuuntia.. tai etenkin se että piti puhua joistakin taiteilijoista niin että se ja se on just sitä tai tätä. Ihan kuin ihmiset olis jotain koneita, joilla on vaan yks ominaisuus.

Varmaankin niin että juurikin autisminkirjoiset ihmiset päällepäsmäröi yhdenasian tyypeinä suppein näköaloin ja suuressa struktuurinkaipuussaan haluavat suoraviivaista järjestystä asioihin?
Sinällään ihan ok. mutta ei ihmisiä käsitellä kuin pelinappuloita, kuin tahdottomia olentoja. Minä vanha assinainen tässä asetun kyllä kiltisti ihan tavisten, valtaväestön puolelle enkä ole mikään fucing yhdenasian aivoton keharivouhottaja aatteelisesti tai uskonnollisesti.

Ihmisten puolue mua kiehtoo, tai luonnonpuolue, ei mikään käskyttäjien komentopuolue jossa sanellaan kellekkään yhtään mitään.

Ihmisiä pitää arvostaa.
Vaikka mä en ehkä itte osaa, mä tiedän että niin pitää tehdä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat