Seuraa 
Viestejä519

[size=150:3dtgyilt]Valehtelijat Vanhanen, Katainen ja Niinistö – heillä on kansan veri käsissään[/size:3dtgyilt]

Matti Vanhanen, sinun suuhusi ei sovi sana oikeudenmukaisuus. Kun sinä sanot sen, se on kirosana. Se ei sovi myöskään sinun suuhusi Jyrki Katainen, häpäiset tärkeän ja hienon sanan. Sauli Niinistö on niin kiero, että hän ei onneksi ole tätä sanaa vielä kertaakaan 40 vuoden uransa aikana tarvinnut käyttää.

Sinä olet valehtelija Matti Vanhanen. Maksata se tuleva velka, joka on otettava, niillä ennestäänkin rikkailla ja varakkailla, joille sinä ja Katainen olette vain lisää auliisti veronkevennyksiä, osinkoja ja muita etuuksia jakaneet jo vuosikaudet. Miljardeja ja miljoonia olette heille syytäneet, ja nyt Vanhanen vielä kehtaa uhkailla nuoria ihmisiä, että he joutuvat maksumiehiksi. Mikä sinä olet laittamaan heitä maksamaan teidän mokianne? Sitäpaitsi olet silloin jo itse varmaan mullan alla, kun niiden maksun aika koittaa, joten älä yritä esittää tulevaisuudentutkijaa. Sinusta ei ole siihen pestiin, sinusta on vain valehteluun, valehtelija Vanhanen. Kätesi ovat jo pahasti veressä.

Matti Vanhanen, sinä olet vain Kokoomuksen juoksupoika tällä hetkellä ja toteutat hölmönä heidän tavoitteittaan. Sinua ja Keskustaa pelataan jo ulos. Seuraavassa hallituksessa on tarkoitus istua Kokoomus ja Demarit. Sen jälkeen on taas Kokoomuksen ja Keskustan vuoro. Ettekö te taulapäät Keskustassa, Demareissa, Vihreissä, jne. näe, kuinka teitä viedään kuin tyhmää aasia narussa? Tällä lailla hivuttamalla Kokoomus romuttaa kaikki nykyiset järjestelmät, askel askeleelta, jos te ette ala tajuta jo jotain, vihdoin ja viimein. Tarkoituksena on romuttaa nyt eläkejärjestelmä kokonaan, niin ettei sitä enää ole olemassa lainkaan. Vain niillä, joilla on rahaa omasta takaa tai jotka sitä kunnolla perivät, on oikeus viettää eläkettä Kokoomuksen tulevaisuuden päämäärissä. Tavallinen palkansaaja ei tule enää saamaan tulevaisuudessa eläkettä miltään taholta, ja oikeisto pitää huolen myös siitä, että tavallisten palkansaajien palkat pysyvät niin alhaisena, että siitä ei pysty eläkettä säästämään sitten millään lailla. USA:ssa kahdenkymppiset ovat jo joutuneet uudelleen työhakijoiksi, kun järjestelmät romutettiin. Vain rikkailla on siellä varaa eläkepäiviin ja muut raatavat hautaan asti. Tähän pyritään nyt myös Suomessa katalien ja juonien miesten Vanhasen ja Kataisen johdolla. Heidän takanaan on edelleen ja aivan yhtä salakavalasti vieläkin Sauli Niinistö kieroilemassa ja manipuloimassa Suomen työväestön jälkeläisineen haudan partaalle vain työtä tehden ja orjana ollen hamaan tulevaisuuteen asti.

Tottakai oikeisto kieltää kaiken tämän, mutta näin sen on tarkoitus lopulta mennä, ja näin he sen näyttävät hyvin runnovan ja saavuttavan nopeammin kuin uskaltaa ajatellakaan, kun te ette sitten millään mitään tajua, vaan putoatte kuin narrit kerta toisensa jälkeen samaan kuoppaan. Valheilla tätä laumaa viedään kuin lampaita teuraalle. Ensin luullaan, että tämähän koskee tuota toista sakkia, eikä meitä, ja kuvitellaan itse olevan turvassa. Ette ole! Päämääränä on juuri viedä yksi porukka kerrallaan. Lopulta mukana ovat kaikki muut, paitsi todella raharikkaat. Jossain vaiheessa moni jo luulee kuuluvansa heihin, mutta ei se niin mene. Perässä tulette ja putoatte, kuten muutkin. Kuten olette pudonneet jo vaikka kuinka monen viime vuosina ajetun asian suhteen, vaikka ensin luulitte olevanne turvassa ja kuuluvansa heidän joukkoihinsa. Ette te tule kuulumaan heihin oikeasti koskaan, tajutakaa ja ymmärtäkää jo se ja hyväksykää se! Juuri näin tätä nyt pelataan ja teidän ei pitäisi uskoa enää yhteenkään valheeseen! Ei pienimpäänkään! Eikä luottaa enää tippaakaan heihin! Ei edes yhteen sanaan! Ei edes katseeseen! Ei mihinkään, mitä he sanovat tai lupaavat! Ei enää koskaan!

Sauli Niinistön kädet ovat kainaloita myöten kansan veressä ja se tullaan vielä todistamaan, ja hän tulee siitä aikanaan tuomionsa saamaan. Kaikki saavat tietää kuinka juoni ja petollinen ihminen Sauli Niinistä oikeasti on. Jyrki Kataisen kädet ovat myös jo nyt tuhriutuneet pahasti kansan vereen. Jyrki Katainen on vain Sauli Niinistön juoksupoika, vaikka häntä puolueensa puheenjohtajaksi ja valtiovarainministeriksi tituleerataan. Matti Vanhanen on isänsä poika, kädet yhtä ihmisten veressä kuin isällään. Tämä hallitus ja heidän kannattajansa EK nauttivat ihmisten verestä. He imevät sitä, juovat sitä ja kylpevät siinä – ja nauravat päälle. Lopulta he kuitenkin tukehtuvat kansan vereen. Se päivä voi tulla yllättävän pian.

Kommentit (3)

Sirmakka® herättää todellisuuteen.

Kun kupla puhkeaa ja veronmaksajat tajuavat että heitä on kustu silmään jo viisitoista vuotta, 90-luvun ja nykyiset

VALLANKÄYTTÄJÄT OVAT TIENSÄ PÄÄSSÄ

sirPRESS | Markku Rouhiainen 290406 PIIRROKSET Deski Finland KUVAT Eduskunta, Sitra, arkistot

g Siksi ja vain siksi he antavat ymmärtää puuhaavansa kaiken aikaa jotain hyödyllistä, että kansalaisten huomio pysyy pois kansakunnan alasajon todellisista syistä. Totuus on jo paljastettu. Tarvitaan aikaa että se ymmärretään. Tarvitaan aikaa ennen kuin virkavallan väärinkäyttäjät sekä kaikki eduskunnat ja hallitukset 90-luvun alusta lukien yhtenä aamuna heräävät poliittisessa hirressä ja uraputkensa umpipäässä.

Pääministeri Esko Aho ja valtiovarainministeri Iiro Viinanen ilmoittivat pankkikriisin puhjettua pankeille, että kaikki vähänkin "arveluttavat" yrityslainat voidaan irtisanoa nipussa. Valtio korvaa kaiken verovaroilla, viimeiseen penniin. Ja niin kaadettiin 70 000 pk-yritystä, yhtä monta yrittäjää ja reilusti yli 100 000 takaajaa. Suurin osa heistä on yhä elinkautisessa velkavankeudessa. Heidän maksetut velkakirjansa jätettiin rikollisesti mitätöimättä. Ne myytiin ulkopuolisille sijoittajahemmoille viiden prosentin pääomahinnalla, ja nyt hemmot rahastavat ulosottojärjestelmän ilmaisella avulla alkuperäisiä velkasummia täysimääräisinä itselleen 16-18 % korkoineen. Alkuperäisille velallisille ei edes tarjottu mahdollisuutta lunastaa velkansa viidellä prosentilla, vaan heidät syöstiin henkisen kansanmurhan kotimaiseen auschwitziin. Ainakin 14 500 ex-yrittäjää, ex-velallista ja takaajaa teki itsemurhan. Lopuilta kiellettiin työ ja yrittäminen, koska tyhmä kansa ei tajunnut tulevansa ryöstetyksi vuosikymmenten ajaksi. Satojen tuhansien pakkotyöttömien ja elinkautisen velkavankijärjestelmän ylläpito maksaa useita kymmeniä miljardeja euroja joka vuosi! Esko Aho oli vähällä tulla valituksi presidentiksi, mutta äänestäjät menivät ojasta allikkoon. Viinanen on vielä 2000-luvulla jaksanut räkyttää kaadettuja yrittäjiä hölmöiksi.

Pääministeri Paavo Lipponen jyräsi kahdeksan vuotta kansakuntaa kirjaimellisesti päin helvettiä. Vain eliittiä paapottiin ja paapotaan edelleen. Valtiovarainministeri Sauli Niinistö sanoi budjettiriihessä 2000, että massatyöttömyys on turvattava. Kun on riittävä määrä työttömiä, jokainen työpaikka tuntuu armopalalta eikä ensiksi tule mieleen ryhtyä vaatimaan palkankorotuksia. Kun on riittävä määrä duunareita kortistossa, he eivät ala heti vaatia veronalennuksia, koska heidät elätetään verovaroilla. Valtiovarainministerit Antti Kalliomäki ja Eero Heinäluoma jatkavat Lipposen viitoittamaa tietä. Heinäluoma ilmoitti vapun alla, että valtion "ylimääräiset" miljoonat eivät riitä köyhille, eläkeläisille tai sairaille. Miljoonat käytetään "tulevien sukupolvien hyväksi". Presidentti Martti Ahtisaari luovutti muruset palkkioistaan työttömille ja koki olevansa hyväntekijä. Ahtisaari ei ryhtynyt toimiin, että virkavallan väärinkäyttö lopetetaan ja virkamiespäätöksillä ei ylläpidettäisi pakkotyöttömyyttä.

Presidentti Mauno Koivisto järjesti toukokuussa 1992 oikeuslaitoksen tuomareille konklaavin Linnassa. Kahden todistajan mukaan siellä käskytettiin, että pankin ja velallisen ollessa käräjillä vastakkain, pankin on voitettava. Presidentti Tarja Halonen julisti konklaavista kirjoitetun muistion salaiseksi Koiviston pyynnöstä. Jos muistio kestäisi päivanvalon, siinä ei olisi salattavaa. Halonen haukkui köyhyydestään valittajat iltaruskon maalareiksi. Korrektia toimintaa Rouva Tasavallan presidentiltä! Oikeusministeri Johannes Koskinen on todennäköisesti Suomen historian kallein ministeri. Koskinen rakensi Pankkiyhdistyksen sanelun mukaan elinkautisen velkavankijärjestelmän. Koskinen harhautti koko eduskunnan puhuessaan, että "velkojien saatavat on turvattava riittävän pitkällä ennustettavuudella". Ne turvattiin kuitenkin jo kymmenen vuotta aikaisemmin verovaroilla. Sijoittajahemmot eivät ole laillisia velkojia, koska he eivät ole koskaan rahoittaneet nykyisiä uhrejaan. Koskisen rakentaman ansan vuoksi tulonsiirto toimii nyt kymmenien tuhansien ikääntyneiden syrjäytettyjen kohdalla köyhiltä rikkaille - ja ulosottotoimi hoitaa käytännön ryöstelyn maksutta! Sivistysmaissa ilmiötä kutsutaan valkoiseksi orjakaupaksi. Vaikka palkan/eläkkeen ulosmittausosuutta on mahdollista alentaa pienemmäksi kuin kolmannes, ainakin Joensuun kihlakunnanvouti väittää että ei voi. Oikeuskansleri Paavo Nikula ei koskaan puuttunut pankkien laittomaan vakuuksien hävittämiseen eikä laittomaan maksettujen velkakirjojen mitätöimättä jättämiseen. Nikula tai eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Paunio ei ole koskaan puuttunut kantelutieteatteriin jossa kantelija saa itselleen oikeutta avin aniharvoin. Nikula ei puutu ylipäänsä yhtään mihinkään niin että kansalainen kokisi saavansa oikeutta. Työministereitä ei ole otettu tähän vahakabinettiin, koska työministerit ovat Suomessa vain hallituksen kumileimasimia. Heille kauhotaan joka vuosi niin paljon miljoonia, että osa jää aina käyttämättä. Ja nekin jotka käytetään, tuhlataan harakoille. Virkamies on yhä aina oikeassa, myös ollessaan väärässä. Valtakunnansyyttäjänvirastossakaan ei noudateta perustuslakia. Virasto on ilmoittanut, että pakkotyöttömän oleskelu esimerkiksi Haaparannassa tai Tallinnassa on törkeä petos! Sosiaalitoimistoissa työntekijät saavat jättää täytäntöönpanematta tekemiään maksupäätöksiä, jotka sitten maksatetaan tuensaajilla. Miljoona suomalaista - kansanviidennes - on syösty yhteiskunnan ulkopuolelle, elävinä haudattaviksi. Kansanterveys on romahtanut ja terveydenhuoltopalvelut ajettu alas. Mielialalääkkeiden kulutus on viisinkertaistunut ja joka neljäs lapsi on mielenterveyshoidon tarpeessa, sitä kuitenkaan saamatta.
Lainaus keskustelusta

KUOLLUT sossun asiakas PARAS asiakas

historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/kuollut-sossun-asiakas-paras-asiakas-espoossa-t14728-210.html

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Työn orjat sorron yöstä nouskaa...

Onneksi vasemmistohihhuleiden älykkyyttä ei tarvitse kyseenalaistaa sillä he tekevät sen itse.

Naurettavaa.

Miltä vuosikymmeneltä nuo käsien tahrimiset kansan vereen ovat peräisin?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat