Seuraa 
Viestejä21228

Nimi Muutettu avasi silmänsä. Kirkas kesäpäivä häikäisi, ja ohimossa hieman vihlaisi. Näkökyvyn sopeuduttua, Nimi Muutettu huomasi lojuvansa jossain kaltevalla nurmikolla, ojanpenkereellä. Vieressä kulkevalla kadulla ajoi harvakseltaan autoja taajamanopeudella, välissä kulki autio ja huonokuntoinen pyörätie. Nimi Muutettu havaitsi parin metrin päässä lojuvan vanhan Jupiter-polkupyörän. "Onkohan tuo minun", pohti Nimi Muutettu. "Pitäisi varmaan ostaa uusi", jatkui ajatus, ennenkuin todellisuus iski.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kommentit (8)

Kaatuneen polkupyörän tarakalla oli huolimattomasti suljettu reppu, josta oli valununt maahan kasa likaisia vaatteita. Maassa vaatteiden seassa kiilsi jotain tummaa - pistooli. Nimi Muutetun vatsassa kiersi: jotain oli tulossa ylös.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Nimi Muutettu kumartui, yökkäsi jalkojensa juureen pienen puklauksen, kakaisi vatsaliemen jämät kurkustaan ja sylkäisi vähän kauemmas. Oksennuslitku imeytyi välittömästi ruohikkoon, mutta kostena kiiltävä pieni esine kiinnitti hänen huomionsa. Nimi Muutettu poimi esineen, joka näytti epäilyttävästi siltä, mitä sen ei ainakaan saattanut uskoa olevan ottaen huomioon mistä se oli juuri tullut. Niljakas messinkinen pötkylä oli kuin olikin aseen patruuna.

Nimi Muutettu koetti muistella miten oli tilanteeseen päätynyt, mutta törmäsi vain mustaan verhoon mielensä perukoilla. Hän pyyhki suupielensä puhtaaksi hihaansa ja alkoi kaivella taskujaan, josko jossakin olisi nenäliina. Paha haju pitäisi saada niistettyä pois. Housuntaskussa olikin pala paperia -- ei kuitenkaan pehmeää nenäliinapaperia, vaan taiteltu, hieman rytistynyt ruutupaperi, joka oli nähtävästi repäisty kierrelehtiöstä sen reunan tutun röpökuvion perusteella.

Nimi Muutettu alkoi taitella paperiarkkia auki, ja huomasi sen sisältävän omalla käsialallaan kirjoitettua kuulakärkikynätekstiä.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Kuulakärkikynällä oli kirjoitettu:

"Irene Kaktus"

Mitä tämä mahtoi tarkoittaa?

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Nimi Muutettu päätti, että nyt on parempi istua alas, vetää syvään henkeä ja miettiä rauhallisesti mitä on tapahtunut. Niin hän aikoi tehdäkin mutta hyvä suunnitelma kusi jo 'istua alas' -vaiheessa. Hän nimittäin istahti viileälle, kevyen sammaleen peittämälle kivelle, joka tuntui varsin epämiellyttävälle paljaita pakaroita vasten.

Paljaita? "Ei helvata", mietti nimi muutettu. "Ei housuja. Johan on lupaava alku päivälle." Yhtäkkiä hänen epäilyttävä olinpaikkansa, oksennettu luoti, Jupiter-polkupyörä, pistooli ja kaikki muutkin maailman ihmeet menivät tärkeysjärjestyslistan hännille. Ensin pitäisi keksiä jokin säädyllinen tapa saada vaatteita päälleen ja palata sivistykseen. Ja kuka tai mikä hitto voi olla Irene Kaktus?

Nimi Muutettu tunsi päänsäryn inhan rytmin alkavan. Pää selvästi yritti aiheuttaa kipua samaan tahtiin sydämen kanssa, mutta oli jatkuvasti puoli sekuntia jäljessä. Ei mitään rytmitajua. Puristaessaan silmiään kiinni ja samalla hieroessaan ohimoitaan Nimi Muutetulle tuli jonkinlainen ajatus, joka saattoi olla edellisestä illasta. Juomakilpailut. Auto mukana, joka piti jättää parkkiin. Twin Peaks pyöri taustalla olevasta telkkarista. Joku sytytti jonkun viherkasvin palamaan. Joku alkoi valittamaan ja joku meinasi soittaa poliisit. Ei mitään tolkkua.

Nyt pitää kuitenkin löytää jotain, jolla verhota alaston alaruumis. Vai alkaisiko vain painaa rohkeasti munasillaan sillä Jupiterilla? Ei tähän aikaan kovin paljoa liikennettä ole.

Katsellen paljasta alaruumistaan, paperilappua ja repusta valunutta vaatekasaa Nimi Muutettu yritti saada otetta todellisuudesta. Mistä ihmeen housuntaskusta hän oli paperilapun kaivanut? No, lappu oli nyt kuitenkin kädessä ja melko varmasti todella olemassa.

"Jos varovasti vähän ajelisi tuolla pyörällä, niin voisi ainakin päästä kartalle" Nimi Muutettu ajatteli. Hän raahautui tutkimaan lumppukasaa ja löysi harmaan, reikäisen paidanrievun lanteille solmittavaksi. Polkupyörä näytti ajokelpoiselta, mutta uskaltaisiko tästä jo nousta satulaan?

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Kompuroidessaan epämääräisesti hieman vääntyneen polkupyörän kanssa Nimi Muutettu ei voinut olla hymähtämättä ajatukselle, että hänet olisi löytää tajuttomana, tai jopa huonommassa tilassa tällaisena. Hän oli aina toivonut itselleen loppua, joka toisi ilon jälkeenjääneille häntä muistellessaan.

Iloinen loppu oli Nimi Muutetulle tärkeä asia - hän ei halunnut surevia joukkoja häntä muistamaan - ja hän ajattelikin useita erilaisia vaihtoehtoisia maahanpanijaisohjelmia, kaikki toisiaan absurdeimpia...

Miettiessään ja harhaillessaan pyörällään tien päällä hän ei kuitenkaan havainnut kansainvälisen sirkuksen kuorma-autoa, joka lähestyi häntä.

Viimeisenä havaintonaan ennen syvää pimeyttä Nimi Muutettu ehti ajatella "en kuitenkaan tarkoittanut kuorma-autoa lastinaan sirkuspellejä, ilokaasua ja marakatteja"...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Hevonen puri irti miehen kiveksen
Torstai 12.3.2009 klo 20.57

35-vuotias intialaismies oli purkamassa hiekkaa hevoskärryistä, kun eläin yhtäkkiä hyökkäsi hänen kimppuunsa, The Sun -lehti kertoo.

Silminnäkijän mukaan pillastunut juhta syöksyi kohti miestä, upotti hampaansa hänen jalkoväliinsä ja puri irti toisen hänen kiveksistään.

Järkyttyneet sivustakatsojat panivat miehen autoon viedäkseen hänet sairaalaan, kun yksi heistä huomasi tutunnäköisen lihanpalan kadulla.

- Onneksi hevonen ei pureskellut tai niellyt kivestä, vaan sylki sen maahan. Poimin sen ylös ja vein sen sairaalaan, missä uhria hoidettiin, avulias sivullinen kertoi.

Tiedossa ei ole, yrittivätkö lääkärit ommella kivestä takaisin paikoilleen.

Hevosen 70-vuotias omistaja kertoi, että eläin on koulutuksestaan huolimatta aiemminkin kimpaantunut ja purrut ihmisiä.

IL
-------------
Toinen sentään jäi "who's got the ball" kaakin hampailta.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Nimi Muutettu tunsi taas kuvotusta. Iltalehden uutinen oli saanut hänet voimaan pahoin. Nimi Muutettu nousi sängystä ja lähti hiihtelemään sairaalatohveleissaan vessaa kohti.

Toipuminen leikkauksesta oli edennyt oikein hyvin. Pari päivää meni sängyssä kipulääkkeiden turruttamana, mutta nyt pääsi jo liikkumaan omin voimin. Nimi Muutettu ei juuri muistanut viimeisten hetkien tapahtumia, mutta tiesi kuitenkin jääneensä rekan alle. Niin kertoi lääkäri kun hänet herätettiin nukutuksesta. Posetiivin veivi oli kuulemma ollut kirurgille uransa haasteellisimpia elimistöstä poistettuja vierasesineitä. Sitä se oli epäilemättä myös Nimi Muutetulle. Varsinkin kun se oli tiettävästi ensimmäinen hänen elimistöstään ylipäänsä poistettu esine.

Lääkitys ja kivut olivat totuttaneet Nimi Muutetun voimaan pahoin helposti. Tämänkertainen pahoinvointi muistutti kuitenkin jostain unohdetusta. Eikä se johtunut vain pelkästä kuvottavasta uutisesta. Nimi Muutetun kumartuessa sairaalahuoneen vessan pöntölle, hän muisti samalla, mitä oli tapahtunut aiemmin. Samalla, kuin ajatuksen todellisuuteen sitoen, tuli oksennus. Samanlainen puklaus. Posliini kilahti niin, että Nimi Muutettu arvasi jo mitä löytäisi, kun hetken päästä työntäisi kouransa likaiseen pöntön vesilampeen.

Huuhdeltuaan patruunan käsienpesualtaassa, Nimi Muutettu alkoi miettiä, mihin oli joutunut ase, johon se sopi. Ja mistä se oli alun alkaenkin tullut.

Nimi Muutetun miettimisen katkaisi oivallus - muistikuva Irenestä. Hänhän oli tavannut jossain pystybaarissa - nimi ei nyt muistunut mieleen - kiinnostavan naisen joka esittäytui Ireneksi. Irene Kaktukseksi - hänen piikikäs huumorintajunsa näet kattoi myös itseironian. No huorahan se oli tietysti ollut, mutta Nimi ei antanut moisen estää tutustumistaan kiinnostavaan ihmiseen. Nimi Muutettu koki viihtyvänsä erikoisten ja harvinaisten ihmisten seurassa - ja usein nämäkin tuntuivat viihtyvän Nimen seurassa.

Irene oli ollut (vai miten puhua ihmisestä jonka tuntui tunteneen jossain toisessa elämässä, tai ehkä kirjassa, jonka oli taannoin lukenut?) muutamanakin iltana Nimen seurana baarissa, jonka nimi ei yhäkään palannut mieleen. Irene oli jaaritellut niitä näitä elämästään, mutta myös jotain, joka tuntui Nimestä tärkeämmältä. Sekään ei kuitenkaan nyt muistunut mieleen.

Nimi ehti juuri pois vessasta kun häntä hotanut lääkäri asteli huoneeseen. Lääkäri lohkaisi jotain hyvästä toipumisesta ja Fred Astairesta, mitä ikinä se tarkoittikaan. Nimi ei ihan ymmärtänyt. Hän kuitenkin puristi kourassaan uutta patruunaa, jonka hetki sitten oksensi. Mistä näitä patruunoita oikein piisaa, hän ihmetteli.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat