Seuraa 
Viestejä45973

"Lada on esitellyt Moskovan Punaisella torilla 2110-mallisarjan auton, jolla merkki aikoo osallistua ensi vuonna vakioautojen MM-ratasarjaan." -Tuulilasi.fi

http://www.mtec-sport.com/cms/front_con ... p?idcat=20

Mielipidettä kysyn: Onko odotettavissa lähivuosina, että joku tulevaisuuden Bosse ajaa Ladaa rallipoluilla, myös menestyen? Korealaisten automerkkien nousu sekä laadussa että myyntimassoissa on ollut huima, Kiina tullee perässä. Alkaako myös venäläinen avtoteollisuus nousta uuteen loistoon?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Vaikka Lada olisikin kilpailukykyinen auto sen kannattaisi vaihtaa nimeä koska tolla nimellä ei ole kovin myyvä maine..

Nouseeko Lada huipulle lähitulevaisuudessa? - Kyllä, omalle, vaatimattomalle huipullensa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyundai oli muistaakseni vitsi kymmenen vuotta sitten. Nyt olen katsellut Sonataa ostaakseni ihan tosimielellä. Entä kuka teistä (meistä) oli kuullut 10 vuotta sitten Kiasta tai Daewoosta automerkkinä?

Mielestäni ei ole mitenkään kaukaa haettua, että Avtovaz vielä nousisi Suomenkin markkinoilla. Ja jos olen oikein yrmältänyt, niin Lada on osa GM-konsernia, jolla on kyllä kapitaalia ja tarpeen vaatiessa kapiteeliakin takanaan. Ja onhan Daewookin nykyään meillä Chevy.

Sitäpaitsi Hummerit venäjän markkinoille valmistetaan suur-Suomessa. Onko kellään pokkaa sanoa, että Hummer on lujaa Lada-laatua?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat