Seuraa 
Viestejä45973

Seuraava viesti on kopioitu eräältä toiselta foorumilta. Viestin on kirjoittanut salaliittouskovainen, mutta toisin kuin yleensä, nyt viestissä saattaa olla jotain perääkin. Kyse on ennemminkin siitä, oliko kyseessä vahinko vai tahallinen teko. Mitä mieltä on on Tiede-foorumin asiantuntijat? Tahallinen teko, vahinko vai onko koko viesti vain hieman normaalia paremmin kirjoitettu huuhaa?

Pyydän lukemaan viestin loppuun asti uutislinkkeineen, ennenkuin aletaan tekemään johtopäätöksiä ja tätä ketjua mollaamaan. Tein ketjun siksi että tieto leviäisi. Asiassa on uutispimento. Asia on VAKAVA. Oikeastaan asia on ylivakava.

On ollut paljon tarinoita elokuvissa (esim elokuva 12 apinaa) miten olemassa on hulluja tiedemiehiä jotka tahtovat tuoda massakuolemaa miljardeille ihmisille. Tarina vaan melkeen toteutu tässä alle kuukausi sitten. Asia on tullut julki pikkuhiljaa mutta nyt se on tullut siis kunnolla julki. Asiasta on näköjään suomessa meneillään uutispimento, samoin Usa:ssa. Monissa euroopan ja aasian maiden lehdistöissä asiasta tosin mainitaan suurella kiihkolla. WHO maailman terveysjärjestö on puuttunut asian selvitykseen myös.

Deerfield Illinoisista kotoisin oleva lääkkeitä valmistava yritys nimeltä Baxter International Inc. on juuri jäänyt kiinni kun se oli lähettänyt alivalmistajille tavallisen influenssarokotetta varten (H3N2) tarvittavan materiaalin seassa H5N1 viruksen. Eli lintuviiruksen. Kyseessä ei ole H5N1 rokotetta varten oleva osittain elävä virus. Kyseessä oli aito H5N1 virus jota saa pitää vain korkean turvaluokituksen omaavissa laboratorioissa ja sitä on esimerkiksi Usan armeijan biologisen sodankäynnin yksiköissä ja muutamissa suurissa lääkefirmoissa. Christopher Bona joka johtaa Baxterin globaalia biotiede yhteyksiä (director of global bioscience communications) on vahvistanut että kyseessä oli aito H5N1.

Baxter yrityksen toimipisteessä Orth-Donaussa Itävallassa sekoitettiin H3N2 (influenssavirus) ja H5N1 (lintuvirus) keskenään ja se lähetettiin Itävaltalaiselle yritykselle nimeltä Avir Green Hills Biotechnology. Avir Green Hills Biotechnology lähetti sen sitten taas eteenpäin kolmelle alivalmistajalle Saksaan, Sloveniaan ja Tsekkiin. Koko juttu selvisi kun Tsekkiläinen yritys (Biotest) testasi saatua rokotekantaa fretteihin (fretti on eläin, voit googlata, rottaa isompi). Kaikki fretit kuolivat. Mikäli fretit olisivat tulleet vain kipeäksi niin olisi rokotekanta ollut viallinen mutta koska kaikki fretit kuolivat niin Tsekeissä huolestuttiin enemmän. Fretit eivät nimittäin kuole H3N2 influenssarokotteista. Työntekijät jouduttiin laittamaan karanteeniin kun siellä ymmärrettiin mitä oli tapahtunut.

Baxter sanoo että asiaan liittyy inhimillinen virhe mutta ei voi kommentoida rokotteiden sekoittumista enempää, vedoten tuotesalaisuuteen. Lääkäri Roberta Andraghetti (joku virkamies) on sanonut että näiden neljän maan hallitukset työskentelevät tiivissä yhteistyössä WHO:n (maailman terveysjärjestön) sekä Eu:n "European Centre for Disease Prevention and Control" kanssa jotta asia pysyisi kurissa ja se tutkittaisiin.

Ylläolevan tekstin suomensin useista lähteistä. Asia tosin pahenee vielä.

Tavallinen lintuviirus H5N1 tappaa noin 60-65% ihmisistä jotka saavat tartunnan, eli kaksi kolmasosaa. Mikäli saat H5N1 viirustartunnan niin kuolet tuolla noin 60-%~ todennäköisyydellä mutta et tartuta sitä moneen ihmiseen onneksi. H5N1 ei tartu helposti.

Baxterin tekemä katastrofaalinen "vahinko" olisi vain tehnyt seuraavan megakatastrofin mahdolliseksi:

Tiedemiehet ovat aina miettineet mihin muotoon H5N1 mutatoituisi tai minkä viruksen kanssa, jos tulisi joku pandemia. Hyväksi kaveriviirukseksi on arvailtu tavallista H3N2 influenssavirusta. H3N2 leviää erittäin hyvin ihmisistä toisiin mutta ei ole tappava. H3N2 on se joka joka vuosi myllää ympäri planeettaa ja tartuttaa ihmisiä flunssaan.

Baxterin tekemä sekoitus olisi voinut aloittaa euroopan laajuisen pandemian jossa H5N1 on mutatoitunut H3N2 viruksen kanssa helposti leviäväksi, erittäin tappavaksi viruskannaksi (tappaa 60%). Jokainen suomalainen, eurooppalainen, joka rokotteen olisi ottanut, olisi voinut muuttua itäväksi tautipesäkkeeksi joka levittää sitä kaikkiin muihin ihmisiin. Perheeseensä, ystäviinsä, jopa eläimiin. Tuossa vaiheessa ei hyödytä tilata enään mitään H5N1 vastarokotteita koska tuo mutageenivirus olisi ollut immuuni kaikille tunnetuille rokotteille. Se olisi voinut jatkaa mutaatiotansa eri maissa eri tavalla ja uusi mustarutto/musta kuolema olisi saapunut eurooppaan.

Baxterin toimia ei voida minkään järjen mukaan pitää vahinkona koska Baxter ylläpitää (englannin kielinen termi) suojaustasoa 3, Biosafety level 3 kaikissa sen laboratorioissa (lähde: Baxter). Biosafety level 3 estää vahingossa tapahtuvan viruskantojen kanssakäymisen toisten viruskantojen kanssa. Korkein biosafety level on 4. Eli nyt puhutaan semmoisista korkean teknologian laboratorioista jossa kaikki rekisteröidään.

Suomalaisissa uutisissa on usein mainittu että lintuvirus rokote tilattaisiin joltakin eurooppalaiselta valmistajalta, ja että niitä voidaan tilata valmiiksi koko suomen kansalle, pandemian varalta. Kansanterveyslaitoksen sivujen mukaan suomeen ei vielä olisi hankittu 5 miljoonaa kappaletta rokotteita mutta niitä ollaan hankkimassa mahdollisesti valmiiksi varastoon. Tai hankitaan kun pandemia alkaa. Mtv3 uutisten mukaan suomessa on testailtu lintuviruksen rokotteita jo vuonna 2007. Tutkimuksia tehty kaikissa suurimmissa kaupungeissa, Helsingissä, Turussa ja tampereella.
Mitä jos suomessa vahingossa testattaisiin ihmisiä rokotteella joka sisältää antiviiruksen sijasta itse viiruksen ja se mutatoituu H3N2 kanssa luoden superviruksen?

Mitä jos joku pandemia alkaa jossain, pari lokkia kuolee, ja sitten sen verukkeella tahdotaan koko kansa rokottaa rokotteella, joka kuten on osoitettu Baxterin kanssa, niin rokote voi sisältää sen itse viruksen jolta yritetään suojautua.

Lyhyesti siis faktat:
-Baxterin lähettämässä rokotemateriaalissa oli aito H5N1. Eli kyse ei ole pienestä pätkästä virusta jota löytyy kaikista H5N1 antivirusrokotteista, vaan kyseessä oli aivan aito H5N1 virus jota ei saisi ikinä missään rokotteessa olla tuossa muodossa.
-Baxter oli sekoittanut sen H3N2 viiruksen.
-Jos tuon rokotteen olisi pistänyt ihmisiin, olisi se voinut mutatoitua jokaisessa ihmisessä erilaiseksi kannaksi. H3N2 viruksen helpon leviäväisyyden takia ja H5N1 korkean tappoprosentin takia (60%) olisi se ollut menoa läntiselle maailmalle kuten me sen tänä päivänä tiedämme.

En ala Nwo:ta vetämään tähän mukaan ja maapallon depopulaatioagendoja, mutta: Se vaan ei ole statistiikallisesti kovin mahdollista että näin tapahtui:
1: Baxterin lukittujen biosafety taso 3 laboratorioista karkaa H5N1 virus. Se on jo yksi miljoonasta mahdollisuus.
2: Baxter lähetti tuon H5N1 viruksen elävänä versiona jotta se jatkaisi mutaatiotansa rokotuksen uhreissa, eikä esim "kuolleena" kuten monissa antivirus H5N1 rokotteissa on. Tuokin on yksi miljoonasta chänssi.
3: Baxter yhdistää sen juuri sen viruskannan kanssa joka on erittäin lähellä H5N1:tä geneettisesti, eli se sekotettiin H3N2 virukseen. Juuri se virus johon tiedemiehet ovat pelänneet lehtien palstoilla H5N1 joskus tarttuvan. Tuokin on mitättömän pieni todennäköisyys että näin tapahtui.
4: Tuo vahingossa lähetetään vielä kerran eteenpäin alivalmistajille jotta ne valmistaisi siitä rokotteen. Rokotteen jonka suomikin teoriassa olisi voinut tilata tulevaisuudessa.

Tsekkiläisissä uutislehdissä epäillään että pandemiaa yritettiin aloittaa tahallaan koska Baxterin piti valmistaa vastarokotetta H5N1 virusta vastaan. Sen sijaan Baxter yritti tehdä siitä tappavaa mutaation jota läheteltiin eri maihin.
Eli mitä yritettiin tehdä euroopassa? Yritettiinkö saada aikaan uusi kulovalkea, mustasurma, tappaa kaikki?

Voidaan esittää pelottava kysymys:
Kumpi tappaa enemmän. Linnuista ihmisiin huonosti tarttuva H5N1 vai ihmisen tekemä rokote jossa on H5N1 + H3N2 ja se rokotetaan miljooniin. Tuloksena viruksen mutaatio joka tappaa 60% tartunnansaaneista, tunnettua vastalääkeittä ei ole, ja se leviää ilman välityksellä, toisinkuin H5N1 yksin.

En tiedä mitä tähän voi enempä kirjottaa. Itse en tule ikinä ottamaan mitään rokotteita, ainakaan mitä tulee lintuviiruksiin. Ja kaikki jotka siihen sitten ottaa rokotteen niin onnea vaan, ties mitä tautipesäkkeitä teistäkin tulee. En varmaan liiottele jos sanon että NBC (nuclear, biological, chemical) pukuja tai kaasunaamareita olisi hyvä olla joka kodissa, yksi per asunnon asukas.

Tämä ei ole kännitriidi, toivottavasti tajuatte mitä olisi voinut käydä. Kuka tietää, voi vielä käydä. Tätä viruskantaa on voitu lähettää moniin muihin maihin mutta asiaa voidaan pitää julkisuudesta poissa.

Jos sinä olisit saanut rokotteen joka sisältää H5N1 + H3N2 viruksen, niin sinä varmaan kuolisit ja perheesi kuolisi 60% todennäköisyydellä. Heti kun sain tästä uutisesta tietää niin juoksin muroon ja olen tässä kirjoitellut artikkelia pari tuntia.

Aion lähettää kansanedustajille postia että he pitäisivät huolen ettei suomessa ikinä pääse tämmöistä tapahtumaan. Saako ulkomaalaiset lääkefirmat testata mitä sattuu suomessakin? Varmaan saa. Tässä ei voi oikeastaan luottaa kuin perussuomalaisiin ja Jyrki Kasviin. Suosittelen että kaikki murot joita asia liikutti niin tekin kirjoitatte kansanedustajille ja vaaditte välikysymyksiä ettei tämmöisiä tapahdu ikinä suomessa.

Mitä jos Eu yhtäkkiä julistaa että pandemia on alkanut, kuollut lokkiparvi löytyi Brysselistä. Kansalaiset, teidän täytyy ottaa rokote. Luottakaa meihin. Onko tuo tulevaisuus? I HOPE NOT.

Toistan vielä kerran, asia on niin vakava että en vielä itsekkään oikein pysty sisäistää mitä olisi voinut käydä. Massakuolema on ollut nyt erittäin lähellä.'

En tehnyt triidiä jotta saadaan joopas eipäs keskustelua, faktat tiededään. Kertokaa kaikille kavereille. Lähettäkää uutisvinkkejä joka lehteen. Asia on niin vakava että jos suomeen tuommoinen H5N1 + H3N2 mutageenivirus tulisi, niin se tappaisi 60%. Se meinaa 3 miljoonaa suomalaista. TUNNETTUA VASTAROKOTETTA EI OLE.

Lähteet, niitä on paljon:

Canadian press. Baxter admits contaminated seasonal flu product contained live bird flu virus
Feb 27, 2009
http://www.google.com/hostednews/canadi ... pnu5OIby9w

Bloomberg: Baxter Sent Bird Flu Virus to European Labs by Error
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid= ... o3LbhcA75I

Baxter mistakenly sends bird flu virus into Europe
http://www.dailyherald.com/story/print/?id=274505

Virus mix-up by lab could have resulted in pandemic
http://timesofindia.indiatimes.com/Heal ... 230882.cms

Baxter: Product contained live bird flu virus
http://www.torontosun.com/news/canada/2 ... 60781.html

Haastattelu Baxter yrityksen kanssa:
Baxter H5N1 Contamination: Causes were a unique combination of process, technical and human errors
http://www.lifegen.de/newsip/shownews.p ... 412&pc=s01

Baxter reports virus mix-up in Austria
http://www.smartbrief.com/news/aabb/sto ... 3E30DAD898

Baxter menetti 8% osakearvosta uutisen julkitultua
http://www.google.com/finance?client=ob&q=NYSE:BAX

Tavallinen lintuviirus leviää maailmalla:
56 cases of avian influenza registered in Egypt
http://www.reuters.com/article/americas ... USL1668497
Hong Kong bird tests positive for H5N1
http://www.google.com/hostednews/afp/ar ... L_MBF96NPw

Tsekkiläisiä lehtiä:
http://zpravy.idnes.cz/unik-viru-je-obc ... domaci_anv
http://zpravy.idnes.cz/rakouska-ptaci-c ... domaci_abr
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/kontam ... -cr/363674
Tsekinkielestä tehty käännös löytyy tästä linkistä: http://www.911blogger.com/node/19517
Voit itse lukea sivut tämän avulla myös http://www.translation-guide.com/free_o ... to=English

suomesta vanhempia uutisia joista mainitsin
Lintuinfluenssarokotetta kokeillaan Suomessa
http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtm ... /09/560417
Kansanterveyslaitoksen sivut lintuinfluenssasta.
http://www.ktl.fi/portal/suomi/tietoa_t ... sta/#navi1

(jos joku moderaattori lukee niin kirjoitan teille vain että ette saa väärinkäsitystä: asia on 100% totta oleva uutinen, sitä uutisoidaan tällä hetkellä maailmalla "vahinkona". Tätä uutista ei löydy suomalaisista lehdistä mistää (toistaiseksi) ja kyseessä ei ole mikään vitsi.)

Kommentit (6)

Eikös tuota ollut tarkoitus vasta testata eläimillä?

Ihme sekoilua tuo uutisointikin.

Hienoa että inhimillinen virhe havaittiin jo tuossa vaiheessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
McRoot
Eikös tuota ollut tarkoitus vasta testata eläimillä?

Ihme sekoilua tuo uutisointikin.

Hienoa että inhimillinen virhe havaittiin jo tuossa vaiheessa.


Käsittääkseni elävää H5N1-virusta ei ole tarkoitus testata eläimillä, eikä sen pitäsi joutua missään olosuhteissa ihmisille tarkoitettuihin rokotteisiin.

Hienoa, että virhe havaittiin, mutta vasta tuossa vaiheessa? Ja kuinka on mahdollista, että kyseinen virhe voi tapahtua? Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään pikkuvirhe, josta koituu muutaman dollarin tappiot, vaan nyt puhutaan aivan eri luokan vahingosta.

Tarmo
McRoot
Eikös tuota ollut tarkoitus vasta testata eläimillä?

Ihme sekoilua tuo uutisointikin.

Hienoa että inhimillinen virhe havaittiin jo tuossa vaiheessa.


Käsittääkseni elävää H5N1-virusta ei ole tarkoitus testata eläimillä, eikä sen pitäsi joutua missään olosuhteissa ihmisille tarkoitettuihin rokotteisiin.

Hienoa, että virhe havaittiin, mutta vasta tuossa vaiheessa? Ja kuinka on mahdollista, että kyseinen virhe voi tapahtua? Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään pikkuvirhe, josta koituu muutaman dollarin tappiot, vaan nyt puhutaan aivan eri luokan vahingosta.
En puhunutkaan siitä, että elävää H5N1-virusta olisi tarkoitus testata eläimillä vaan siitä että kyseistä rokotetta, jonka ei pitänyt sisältää H5N1-virusta oli tarkoitus testata eläimillä.

Miten tuollainen virhe voi tapahtua:
Pertti Epidemologi ottaa väärän purkin ja ottaa sieltä elävää virusta paikkaan, jonne sen ei pitäisi päätyä.

Inhimillinen virhe.

Samanlaisia työtapaturmia voi sattua kenelle tahansa, välillä pizzaan tulee mozzarellaa parmesaanin sijasta, vaikka näiden purkkien ero on selkeä.

Kyllähän H5N1-virus pääsee mellestämään ja mutatoitumaan koko ajan Aasiassa lintujen ja ihmistenkin keskuudessa, mitä meidän pitäisi tälle virheelle tehdä? Vetypommia perään vai?

En työskentele laboratiriossa enkä tunne protokollia, kuinka vaarallisia viruksia käsitelllään.

Työskentelen kuitenkin alalla, jossa on erittäin tiukat standardit turvallisuuden suhteen ja uskon niin olevan myöskin laboratorioalalla. Pizzeriassa näin ei kuitenkaan ole.

Epäilen vahvasti, että laboratorioissa ei ole H5N1 ja H3N2 viruspurkit vierekkäin hyllyllä, kuten juustot pizzeriassa. Uskoisin, että laboratorioissa on tiukka protokolla ja hyvin rajattu määrä ihmisiä, ketkä pääsevät käsiksi niin vaaralliseen virukseen kuin H5N1.

Mutta kuten jo sanoin, en työskentele laboratoriossa ja siksi toivoisinkin, että joko laboratoriohenkilö kommentosi sitä, kuinka on mahdollista , että tun suuruusluokan vahinko on päässyt tapahtumaan.

Baxter yrityksen toimipisteessä Orth-Donaussa Itävallassa sekoitettiin H3N2 (influenssavirus) ja H5N1 (lintuvirus) keskenään ja se lähetettiin Itävaltalaiselle yritykselle nimeltä Avir Green Hills Biotechnology. Avir Green Hills Biotechnology lähetti sen sitten taas eteenpäin kolmelle alivalmistajalle Saksaan, Sloveniaan ja Tsekkiin.Tuossahan tuo lukee. Ei tuo Baxterin laboratorio mikään yhdysvaltain aseteollisuuden salainen labra ole.

Ihan samalla tavalla siellä ne purnukat on jäissä kuin muutkin aineet. Jos joku päättävä henkilö pistää paperiin vahingossa H5N1, niin kyllä siitä alemmat henkilöt lähettävät sen paketin eteenpäin. Toinen vaihoehto on tietysti merkintävirhe itse pakkauksessa jos tuota H5N1-virusta on kultivoitu tutkittavaksi ja H5N1-viruksen pakettiin on työnnetty merkintä H5N2.

Välttämättä henkilöllä, joka näytettä kultivoi, ei ole mitään tietoa siitä mitä hän on kultivoimassa. Tai jos nimi on tiedossa, ei hänellä välttämättä ole tietämystä asiasta.

Ei laboratoria-apulaiseksi pääseminen vaadi korkeakoulututkimusta ja suuressa mittakaavassa toimiessa täytyy käyttää assistenttejä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat