Seuraa 
Viestejä8643

Tunteeko kukaan AutoCAD-ohjelman lisenssin lainausominaisuutta? Jotenkin sen saa tilapäisesti siirrettyä koneesta toiseen tallennusvälineen avulla.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Kommentit (7)

Paul M
Tunteeko kukaan AutoCAD-ohjelman lisenssin lainausominaisuutta? Jotenkin sen saa tilapäisesti siirrettyä koneesta toiseen tallennusvälineen avulla.Donglella varustetut autocadit voi siirtää koneesta toiseen, muuten ei.

Paul M
Tunteeko kukaan AutoCAD-ohjelman lisenssin lainausominaisuutta? Jotenkin sen saa tilapäisesti siirrettyä koneesta toiseen tallennusvälineen avulla.Lisenssi siirtyy ainoastaan ohjelman mukana, eikä kovinkaan montaa ohjelmaa pysty siirtelemään enää asennuksen jälkeen.
Auto-CAD on tälläinen paketti, jota ei voi siirtää, se pitää asentaa toiseen koneeseen, jos sitä aikoo toisessa koneessa käyttää.

Lisenssi rajaa tätä käyttöä sen mukaan mistä on maksettu, eli henkilökohtaista Auto-CADiä voi asennella omiin henkilökohtaisiin koneisiinsa, mutta vain omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Laajempi lisenssi oikeuttaa asentamaan ohjelman useampaan koneeseen useammalle käyttäjälle, lisenssin puitteissa.

Tilapäinen lainaus ei siis onnistu, ainakaan millään muulla tallennusvälineellä kuin alkuperäisellä asennuslevyllä.

[EDIT] Alkuperäisestä asennuslevystä on mahdollista tehdä "image" kopio, mutta tällöinkin vain omaan käyttöön.[/EDIT]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
.
Seuraa 
Viestejä846
Paul M
Tunteeko kukaan AutoCAD-ohjelman lisenssin lainausominaisuutta? Jotenkin sen saa tilapäisesti siirrettyä koneesta toiseen tallennusvälineen avulla.http://www.autodesk.fi/adsk/servlet/ite ... id=6005391
Lainaus:
"Voiko AutoCAD-lisenssin siirtää toiseen tietokoneeseen?
2000i-versiosta lähtien AutoCAD on käyttänyt ohjelmistolukkoa, jolloin lisenssin käyttö täytyy auktorisoida. Auktorisoitu lisenssi voidaan siirtää toiseen työpisteeseen Portable License Utility (PLU) -toiminnolla. Tämä työkalu asennetaan yleensä AutoCADin yhteydessä ja se voidaan käynnistää Windowsin käynnistä-valikon kohdasta ohjelmat/AutoCAD. Lisenssin siirtäminen saattaa tulla ajankohtaiseksi esimerkiksi kun vanhan koneen tilalle ostetaan uusi tai jos lisenssiä halutaan käyttää iltaisin kotona.

PLU-toiminnon ideana on, että tietokoneet, joiden välillä lisenssejä voidaan siirtää, kyetään tunnistamaan. Tämä tehdään luomalla ”pooli” ja nimeämällä jokainen siihen kuuluva kone vapaasti valittavalla nimellä. Tämän lisäksi AutoCAD luo jokaiselle tietokoneelle ainutkertaisen MIC-tunnistuskoodin. Koodi on helppo hankkia jokaiselle tietokoneelle PLU:n Import-kohdasta. Näin AutoCAD voidaan asentaa mille koneelle tahansa ja auktorisointi voidaan siirtää PLU-toiminnolla. Ole huolellinen näppäillessäsi tunnistuskoodeja, koska eksportoinnin jälkeen auktorisointi voidaan ottaa jälleen käyttöön vain uudelta työpisteeltä. PLU sisältää laajan Help-tiedoston."

Lektu-Elli
Miksi kukaan haluaisi käyttää Autocadiä ?

Piirtääkseen teknisiä piirustuksia, eikä pelleilläkseen varjostuksilla sun muilla turhuuksilla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat