Seuraa 
Viestejä10222

Hankin muutama viikko sitten juuri uuden taulun, joka on erään lahjakkaan nuoren "nousevan" taiteilijan teos.Nyt ostamani "absintin juoja" oli kuudes saman taiteilijan teos kokoelmiini.Maalaan myös itse silloin tällöin, mutta itse maalamani taulut lahjoitan aina pois ja seinilleni kelpuutan vain muiden teoksia.Tässä muutamia kyseisen taiteilijan teoksia:
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... ID=3293053

http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... ID=3278580

Absintin juoja:
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... D=33249003

http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... D=20785491

http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... ID=3424540

http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... ID=5130372

Olisi hauska tietää minkälaista taidetta muut palstalaiset omistavat ja minkälaisesta (maalaus) taiteesta kukin pitää?

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sivut

Kommentit (93)

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Aika teinimäisiä ovat nuo ostamasi taulut. Absintin juoja on varmaankin niistä kiinnostavin. Teknisesti maalari näyttäisi osaavan jotakin, hieman Teemu Mäkimäinen tapa käsitellä värejä ja väripintoja, mutta ei niin omaperäinen.

Itse en omista taidetta. En erityisemmin pidä kuvista seinillä. Taulut jotka voisin laittaa seinälle maksavat järestään kymmeniä miljoonia euroja, joten niihin ei löydy nappulaa. Kaikki omat maalaukseni tuhosin pari vuotta sitten. Jotain grafiikkaa on vielä muovikassissa jäljellä. Taiteeni oli/on ns. täyttä paskaa. Tunnen paljon taiteilijoita, mutta en ole hankkinut heidän töitään. Enimmäkseen en pidä niistä niin paljon, että haluaisin niitä riesoikseni. Pistän rahani mieluummin musiikkiin ja kirjoihin.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

John Carter
Seuraa 
Viestejä10222

En omista ylläolevista tauluista kuin "absintin juojan", muut ylläolevat teokset ovat Jan K:n myspace-sivuilta.Muista viidestä omistamastani teoksesta en ole saanut aikaiseksi ottaa valokuvia.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Omalla seinälläni on muutama meriaiheinen taulu, hankittu joskus hamassa menneisyydessä. Pidän niistä kuitenkin sen verran, että saavat jäädä paikoilleen.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9418

Lainaus/kysymys
"Olisi hauska tietää minkälaista taidetta muut palstalaiset omistavat ja minkälaisesta (maalaus) taiteesta kukin pitää?"

Kelpaa lähes kaikki. Kiasmassa en kuitenkaan käy koskaan. Ns. nykytaiteessa kun on liikaa selvää kusetusta. On siellä silti hyviäkin joukossa.

Olen kuitenkin kulttuurivihamielinen eli sitä mieltä, että maailma on täynnä kaunista ja rumaa, joiden katselusta ei tarvitse maksaa latiakaan.

On niitä silti joku seinällä, mutta en ole maksanut niistä ja osan olen pannut seinällä pitkin hampain lahjoittajan miellyttämiseksi.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
tiäremiäs
Jostain pitäis Väinö Aaltosen patsaita saada. Aaltosen tusina taide ei maksa montaa satasta.Tusinataide on yleensä halventava nimitys sille, että taiteilija vääntää rahanhimossa jotain nättiä roskaa. Aaltosen "halvat veistokset" ovat alkuperäisistä veistoksista tehtyjä valoksia, niitä on siis tehty sarjatyönä, ymmärtääkseni kyllä ihan Aaltosen luvalla ns. vedoksina... vähän kuin grafiikkaa. Se on eri asia kuin tusinataide.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

patsaat ja kaikennäköset pystit yleensäkin on hienoja. Ei tietenkään liiassa määrin, mut sopivassa paikassa sellanen voi olla vaikuttavan näköne. Taulut on upeita, mutta useesti melko hintavia, siis autenttiset sellaset.
Noi kaikennäköset vedokset ja replicat on kivoi myös.

Muutamia tuttavien töitä itellä seinällä, ja pari tuntemattoman hullun tekemää alkuperästä maalausta löytyy kanssa.

syytinki: En ikinä voisi pitää näkyvissä mitään taideteosta silkasta kohteliaisuudesta. Jokaisen taulun tai koriste-esineen (kamala sana) pitää tuottaa toistuvaa mielihyvää, jos sen haluaa kotiinsa esille.

Kotikodistani halusin muutaman taulun perinnöksi. Eivät ne ole rahallisesti arvokkaita, mutta pidän niistä. Mielikkini on 50-luvun abstrakti keramiikkataulu, joka herättää vieraissa lähinnä yskää.

Omat varat ovat riittäneet vain grafiikkaan, mutta jokainen työ on rakas. Laukkaan silti mielelläni näyttelyissä ihmettelemässä ja haaveilemassa. Vuosi vuodelta värit ja valo tulevat tärkeämmiksi.

Hirmurikkaana haluaisin Helene Schjerfbeckin kaikki omakuvat. Onneksi on taidekirjoja.

Täytyy sanoa, etten ole koskaan ymmärtänyt tällaista "oikeaoppista" taidetta, etenkään maalaustaidetta. Omaan silmääni tässä ketjussa esitellyt maalaukset ovat lähinnä ruman sotkuisia ja tökeröitä, enkä ikinä laittaisi sellaisia seinälleni, jos vaihtoehtoja suinkin olisi. Myönnän, että vika on todennäköisemmin omassa silmässäni kuin tauluissa.

Olen kyllä aina itse piirtänyt paljon ja katselenkin sekä piirrettyä, maalattua että valokuvataidetta mielelläni, mutta omaa silmää miellyttävä tyyli on hyvin kaukana tuosta yleisesti "taiteena" arvostetusta.
Tässä muutama taiteilija, joiden töistä pidän:
http://nambroth.deviantart.com/gallery/
http://goldenwolf.deviantart.com/gallery/
http://paleopastori.deviantart.com/gallery/
http://kyoht.deviantart.com/gallery/
http://dinomaniac.deviantart.com/gallery/
http://dustdevil.deviantart.com/gallery/
Ja mitä veistoksiin tulee, näitä voisin asuntoani koristamaan ottaakin:
http://creaturesfromel.deviantart.com/gallery/

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat