Seuraa 
Viestejä2652

Tänään tuli pestyä kaikki astiat jotka oli ollu likoamassa jo viikon, joka päivä ajattelin että pesen ne huomenna mutten tehny niin.

Kuitenkin kun jättää asioita tekemättä niin silloin sinä vaivaannut niistä. Haluaisin muuttaa tätä laiskuuttani ja alkaa tekemään asioita pois edestä jotta sitten voi hyvällä omatunnolla olla netissä koneen takana tai säveltää uutta musiikkia, toinen vaihtoehto olis Ville Valon ja sen bändin tapaan paskoa nurkkaan ja pitää sitä mun rituaalina.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pinklin
Dark Shade
Kuka nyt ei olisi laiska, ainakin silloin tällöin.

Oletko jo paljonkin kehittänyt paheita?Ainoastaan tuon. Joskus vain laiskottaa.
Mikäli mitään kiireellistä ei ole näköpiirissä, annan itseni rentoutua.

Puolen tunnin siivous 2 viikon välein tekee jo ihmeitä ripeän ihmisen tekemänä.

Maksa maahanmuuttajalle vitonen siitä puolesta tunnista.

Jos on isompi kämppä niin tunti ja kymppi. Imurointi, wc-pinnat, kukkien kastelu, keittiön tasot, uuni ja keittolevyjen reunat (tai ne pinttyy).

Itse voi kerran vuodessa pestä matot, imuroida tietokone sisältä

kaiketikenties
Seuraa 
Viestejä629

Voi halvattu. Nyt tuli paha aihe luterilaistyómoraaliseen nahkaan. Joka on láhestulkoon itsekullakin, myónnátte sen tai sitten ette.
Laiskuutta on olemassa useanlaista. Tai paremmin sanottuna, laiskuutta ei ole kuin yhtá tyyppiá, jos sitákáán, muu on pakon sanelemaa ja moraalin kolkuttamaa lepoa.
Tietysti jos tiskit on viikon tiskaamatta etká ole perehtynyt sáveltámiseen tai muuhun aikaa vieváán touhuun, voisit kysyá itseltási, josko motivaatiosi yleensákkin on alhaalla. Silloinkaan kyse ei mielestáni ole laiskuudesta, vaan jostain muusta, kenties alkavasta masennuksesta tai orastavasta inspiraatiosta

Kuitenkin, jos epájárestys vaivaa sinua niin pitáisihán siihen puuttua. Kuka sen tekee jollet siná itse. Mens sana en corpore sano voisi tássá tapauksessa káántyá vaikka etá mieluinen ympáristó. mieluinen olotila

Puedes imaginar un mundo sin música............

deep'n'dark
Tänään tuli pestyä kaikki astiat jotka oli ollu likoamassa jo viikon
Pesetkös noi minunkin yliviikkoiset tiskit? Alkavat jo löyhkäämään.

Kyllähän laiskuus sopivasti annosteltuna on jalo ja ylevä piirre ihmisessä.

Sitä ei pidä sekoittaa välinpitämättömyyteen ja apatiaan - jalostunut laiskuus voi olla suunnaton luovuuden lähde ja suurten ajatusten kehto.

Kammottavimpia lajikumppaneita mitä ajatella saattaa ovat tyhmät ja ahkerat - heidän jäljissään ei ruoho kasva eivätkä aatteet kukoista...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat