Seuraa 
Viestejä45973

[size=150:2hscmkfm]Peitelty totuus[/size:2hscmkfm]

Suomalaisetkaan islam-asiantuntijat eivät voi sivuuttaa islamin oppia, eivätkä sitä, mihin tuon opin seuraaminen johtaa. Jokatapauksessa he tekevät kaikkensa suojellakseen ihailunsa kohdetta. Tässä kaksiosaisessa videossa (n20min) paljastuu lopulta se peitelty totuus.

[size=150:2hscmkfm]Peitelty totuus - Tampereen Kirjamessut 2009[/size:2hscmkfm]

Sivut

Kommentit (62)

Luulenpa, että muslimit tuntevat raivoa sen takia, koska ihmiset eivät pidä islamista ja muslimit ottavat sen henkilökohtaiseksi, koska monet muslimit kuitenkin elävät hyvinkin säädyllisesti. Mutta jos islamissa on kirjaimenmukaisesti pahoja ajatuksia, jotka muuttuvat vasta tulkinnassa hyviksi ajatuksiksi, niin eivät kirjaimen mukaan ajattelevat ihmiset voi pitää islamista. Eivät etenkään, koska joissakin maissa islamia noudatetaan juurikin kirjaimen eikä tulkinnan mukaan. Tässä on siis ristiriita, joka aiheuttaa ristiriitoja. Suurin osa muslimeista varmaan haluaa elää hyvin, mutta jotkut kirjaimen mukaan ja silloin ulkopuolisilla alkaa mennä hermot jolloin hyvin elävien ja kirjaimen mukaan elävienkin muslimien hermot alkavat menemään. Kun kaikkien hermot ovat sitten kireällä voi syntyä levottomuuksia.

Kuitenkaan asiat eivät ratkea sillä, että niistä ei puhuta. Toisaalta jos puhuu väärin, niin sekin lisää hermostuneisuutta. Ja jos puhutaan, mutta mitään ei tehdä asioiden ratkaisemiseksi, sekään ei ole hyvä. Ei-muslimien tulisi puhua rauhallisesti eikä syyttävästi. Mutta muslimien tulisi myöntää, että jotain ongelmaa on ja sitten alkaa lähentymään ei-muslimeita ratkaisujen löytämiseksi. Kenenkään ei tarvitse olla syyllinen. Ongelmia voidaan ratkaista siitä huolimatta. Jos molemmat pitävät päänsä tai vain toinen pitää päänsä, se ei toimi. Siispä kaiken kaikkiaan: tulisi keskustella maltillisesti ja miettiä yhdessä ratkaisuita, jotta päästään yhteisymmärrykseen ja jotta rauha säilyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei Jumalan sanaa voi käydä muuttamaan.
Jos kristityille ehdottaa Raamatun muokkaamista, tuloksena on hyvin voimakkaita vastalauseita.
Jos muslimeille ehdottaa Koraanin muokkaamista, tuloksena on sama.

Ja ongelma on nimenomaan se, mitä kirja sanoo.
Kaikissa uskonnoissa uskovaisten kuuluu noudattaa pyhän kirjansa opetuksia. Mitään "viimeinen käyttöpäivä" -merkkiä ei löydy.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Aika itsestäänselviä huomioita videoilla -> Koska tulitikkuja voi käyttää murhapoltoissa, on toki perusteltua kritisoida tulitikkuja (tai tulitikkujen käyttämistä).

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Dredex
Siispä kaiken kaikkiaan: tulisi keskustella maltillisesti ja miettiä yhdessä ratkaisuita, jotta päästään yhteisymmärrykseen ja jotta rauha säilyy.Ajatus on kaunis, mutta naiivi. Ensinnäkään islam ei salli keskustelua ja yhteisen ratkaisun funtsimista. "Jumalan laista ei äänestetä!" Toisaalta rauhan säilyttäminen on hassu ajatus, koska rauhaa ei missään vaiheessa islamin suunnalta ole ollutkaan. Katso elokuva:

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (Osat 1-13)

Jännää kyllä kieltämättä on se, miksei "rauhanomaiset ja maltilliset" muslimit aktiivisesti kritisoi islamin oppia ja siihen kuuluvaa kirjaimenmukaista tulkintaa, joka siis johtaa terroriin ja väkivaltaan, ja näkyvästi tuomitse Muhammadin antamaa epäinhimillistä esimerkkiä.

-:)lauri
Aika itsestäänselviä huomioita videoilla -> Koska tulitikkuja voi käyttää murhapoltoissa, on toki perusteltua kritisoida tulitikkuja (tai tulitikkujen käyttämistä).Tulitikuilla ei saa leikkiä.

J.Reunamo
Ajatus on kaunis, mutta naiivi. Ensinnäkään islam ei salli keskustelua ja yhteisen ratkaisun funtsimista. "Jumalan laista ei äänestetä!"Niin, en väittänytkään työn olevan helppoa. Se voi olla jopa mahdotonta. Mutta jos mitään tuloksia ei aleta kohta saamaan, niin ei muuta kuin uusi yritys.

J.Reunamo
Toisaalta rauhan säilyttäminen on hassu ajatus, koska rauhaa ei missään vaiheessa islamin suunnalta ole ollutkaan. Katso elokuva:
ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (Osat 1-13)Rauhaan tulisi siis vihdoin pyrkiä. Jos rauha ei onnistu, niin silloin se ei onnistu. Muslimit ovat rauhallisia ainakin maissa, joissa he ovat vähemmistöinä. Mikäli rauhaan ei pyritä, niin en aio äänestää muslimien lisäämisen puolesta. Joku muu voi äänestää, se on hänen oikeutensa.

J.Reunamo
Jännää kyllä kieltämättä on se, miksei "rauhanomaiset ja maltilliset" muslimit aktiivisesti kritisoi islamin oppia ja siihen kuuluvaa kirjaimenmukaista tulkintaa, joka siis johtaa terroriin ja väkivaltaan, ja näkyvästi tuomitse Muhammadin antamaa epäinhimillistä esimerkkiä.Todennäköisesti maltilliset muslimit ovat juurikin maltillisia. Mitä hyötyä on suolasta, jos se ei maistu miltään? Tulisi olla siis kiihkeitä muslimeita, mutta positiivisessa mielessä missä juurikin suvaitaan ei-muslimeita.

'Eikö Jumalan sanan muokkaamista ole,kun ei opeta sen mukaan mitä Raamattuun on kirjoitettu Jumalan sanan mukaan,vaan valitsee sieltä "valitut palat" oman mielensä mukaan?'

Voi olla, että koko muslimien itsemurhakanditaatit yms. johtuvat vain siitä, että ihte Muhammed on sytämistynyt omaan poppooseensa: Kuolkoon Vain mokomatkin Iblis-perkeleet, kun eivät oppiani oikein viitsineet tajuta...

Islamissa yhdistyy lähes kaikki se mikä on uskonnoissa vastenmielistä ja se on paljon se!

Vastemielinen ja halveksittava uskonto kerta kaikkiaan.

Olen lukenut niin Koraanin, kuin Raamatun kannesta kanteen...

Muslimeilla on vielä se sama Vanhan Testamentin Jumala, joka "ei anna anteeksi syntejänne, ja maksaa isien pahat teot pojille kolmanteen ja neljänteen polveen"

Kuitenkin tuo oppi rakoili jo Hesekielin aikoina, kun tämä julisti, että "Ei poikaa pistetä vastaamaan isänsä pahoista teoista, eikä isää poikansa samanlaisista kolttosista"

Tuotakin arvosteltiin tuohon aikaan, ja voi olla, että Israeli ei vieläkään ole Hesekieliään edes saati Jeesustaan oikein snaijannut, koskapa usko on niin vaikeaa omaksua, omiin tekojen voimalla rellestäville...

Kuitenkin Koraanissa oli nähtävissä jo todellisen Yllähin Armo ja Ylpeys, kun julistettiin siinä Allahin lukuisista ja täydellisistä nimistä, ja hyväksyttiin kaikki yhtä Jumalaa kannattavat, sillä yksi ruumishan ihmisilläkin on, miksei siis yksi Jumala? No kaksi saa, jos puoliskoja vastakkain asettelee, mutta aika skitsoksi joutuu tuolloin parahtamaan!

Leisure Suit Larry
Islamissa yhdistyy lähes kaikki se mikä on uskonnoissa vastenmielistä ja se on paljon se!

Vastemielinen ja halveksittava uskonto kerta kaikkiaan.
Kuitenkin vain musliminaiset antavat auliisti
On omakohtaisia kokemuksia...

Leisure Suit Larry
Islamissa yhdistyy lähes kaikki se mikä on uskonnoissa vastenmielistä ja se on paljon se!

Vastemielinen ja halveksittava uskonto kerta kaikkiaan.


Mitäs vastenmielistä löydät 34. Saaban suurasta?

1. Ylistys ja kunnia Jumalalle, jolle kuuluu kaikki, mitä taivaissa ja maassa on; Hänelle kuuluu tulevienkin aikojen ylistys, sillä Hän on viisas, kaikkitietävä.

2. Hän tuntee kaiken, mikä joutuu maan uumeniin ja mikä maasta esille nousee, kaiken, mikä tulee taivaista tai sinne nousee; Hän on laupias, anteeksiantava.

3. Epäuskoiset sanovat: »Ei se (tuomion) hetki meille tule.» Sano: »Kyllä! Kautta Herrani, joka tuntee silmiltä salatut, teille varmasti koittaa (tuomionpäivä).» Ei taivaassa eikä maassa ole mitään Hänen valtansa ulkopuolella, ei hivenenkään verran eikä sitä vähemmän tahi enemmän, vaan kaikki on selvästi (Jumalan) kirjoissa,

4. joten Hän osaa palkita niitä, jotka uskovat ja hyvää harjoittavat: näille kuuluu anteeksiantamus ja ihana osa.

5. Mutta niitä, jotka koettavat halventaa Meidän ilmoituksiamme, odottaa tuskallinen ja ankara rangaistus.

6. Kyllä ne, jotka ovat saaneet Herrasi sinulle lähettämät ilmoitukset, tajuavat, että niissä on totuus, joka ohjaa kaikkivaltiaan, ylistetyn tielle.

7. Kieltäjät sanovat: »Näytämmekö sinulle miehen, joka sinulle sanoo, että sinun tomusi tyystin hajalle saatetaan ja että sinut sitten varmasti kootaan ja herätetään uudesti luotuna.

8. Hän on sepittänyt valheen Jumalasta tai hän on järjiltään.», Mutta ne, jotka eivät usko tulevaan elämään, saavat rangaistuksen ja ovat suuressa harhassa.

En arvostele Muhammedin opetuksissa muutakuin sitä, ettei täysin ottanut vastaan Jeesusta omakohtaisena vapahtajanansa, mikä olisi ollutkin kunniatonta, kenties...

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Agison
Leisure Suit Larry

Kuitenkin vain musliminaiset antavat auliisti
On omakohtaisia kokemuksia...


niinpä...
http://www.youtube.com/watch?v=bvaG1cK4 ... re=related

ja kevennykseksi
http://www.youtube.com/watch?v=h6JNIc_i ... re=related

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976

En osaa ymmärtää, miten joku vuonna 2009 elävä ihminen lukee jostain kirjasta miten hänen pitää elämänsä elää. En tosiaan osaa. Tämä menee niin paljon minun ymmärryksen yli, että en löydä edes kunnon vertausta moiseen ymmärtämättömään mielettömyyteen. Mitä ihmettä näistä pyhistä kirjoista löytää, ei niistä ole mitään minkä joku Jumala on omin käsin kirjoittanut, ei ensimmäistäkään teosta, joten sama kuin menisi lukemaan kirjastoon vaikka Aku Ankkaa. Peeveli näitä kirjanoppineita miten omat uskonsa ottavat jostain kirjasta. Harmittaa heidän puolesta ihan tosissaan.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

26. Sano: »Meidän Herramme on kokoava kaikki yhteen, ja silloin on Hän totuudessa antava tuomion meille; sillä Hän on tuomareista suurin, kaikkitietävä.»

Raamattu todistaa, että Kuninkaiden kuningas ja Herrojen Herra on Jeesus Kristus, tuo Nasaretilainen, joka muinoin ristille ripustettiin, ja joka sitten hindujen mielestä inkarnoitui maan päälle vielä useita kertoja, mm. Krishnana...

Mistäs syystänsä Jeesus ristille ripustettiin, ettei olisi silti ollut omiakin syntejä... EI! Sanoo Kristinusko! Hän kuoli koska hallitseva eliitti halusi hänet tappaa, muuta syytä siihen ei ollut!

Astronomy
En osaa ymmärtää, miten joku vuonna 2009 elävä ihminen lukee jostain kirjasta miten hänen pitää elämänsä elää. En tosiaan osaa. Tämä menee niin paljon minun ymmärryksen yli, että en löydä edes kunnon vertausta moiseen ymmärtämättömään mielettömyyteen. Mitä ihmettä näistä pyhistä kirjoista löytää, ei niistä ole mitään minkä joku Jumala on omin käsin kirjoittanut, ei ensimmäistäkään teosta, joten sama kuin menisi lukemaan kirjastoon vaikka Aku Ankkaa. Peeveli näitä kirjanoppineita miten omat uskonsa ottavat jostain kirjasta. Harmittaa heidän puolesta ihan tosissaan.Vaikka eläisi yli ziljoonannella vuodella, on toisinaan tarpeen ottaa esiin kirja, koskapa se painaa useimmiten enempi kuin kokos aivomme!

Ja huonoja ovat "kirjanoppineet", elleivät itse kirjoita ja opeta kirjoittamaan...

Hämeen-anttila jaksaa valehdella ja parhainpäin selitellä islamin väkivaltaisuutta. Käsittämätöntä, ei mene varmaan kauankaan kun sellainen joka arvostelee islamia julistetaan pannaan.
Oliko video todella kirjamessuilta vai oliko 3 imaamia saarnaamassa epäuskoisille, tilannetta seurasi ymmärtämätön ja lukutaidoton islamisti. Ihan niinkuin arabimaissa on tapana.

Mikä vittu siinä on että ihmiset jotka kuvittelevat olevansa intellektuelleja ja kommareita ovat nykyään islamin kannattajia??
Joka ikinen vasemmistolainen jonka tunnen ylistää islamia rahanuskontona. Toisaalta, samat neropatit väittivät että neuvostoliiton ydinaseet ovat rauhanpommeja....

idiootteja

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
Cicero
Hämeen-anttila jaksaa valehdella ja parhainpäin selitellä islamin väkivaltaisuutta. Käsittämätöntä, ei mene varmaan kauankaan kun sellainen joka arvostelee islamia julistetaan pannaan.
Oliko video todella kirjamessuilta vai oliko 3 imaamia saarnaamassa epäuskoisille, tilannetta seurasi ymmärtämätön ja lukutaidoton islamisti. Ihan niinkuin arabimaissa on tapana.

Mikä ***** siinä on että ihmiset jotka kuvittelevat olevansa intellektuelleja ja kommareita ovat nykyään islamin kannattajia??
Joka ikinen vasemmistolainen jonka tunnen ylistää islamia rahanuskontona. Toisaalta, samat neropatit väittivät että neuvostoliiton ydinaseet ovat rauhanpommeja....

idiootteja
jep, jep.
-:)lauri
Aika itsestäänselviä huomioita videoilla -> Koska tulitikkuja voi käyttää murhapoltoissa, on toki perusteltua kritisoida tulitikkuja (tai tulitikkujen käyttämistä).

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Agison
Mitäs vastenmielistä löydät 34. Saaban suurasta?Kannattaa huomioida se, miten koraania kuuluu lukea. Sitä ei kuulu lukea siinä järjestyksessä kuin se on kirjoitettu vaan siinä, jossa Muhammad on sen Allahilta saanut enkeli Gabrielin välityksellä. Mikäli sisällössä on ristiriitaa (ja sitähän löytyy) niin ajallisesti myöhemmin tulleet jakeet kumoavat aiemmat.

Muhammadin uran alkupuoli oli pehmeämpää, mutta kun hän sai armeijansa kasaan tilanne muuttui ja Allah tuki sopivasti projektia aina tilanteen mukaan.

-:)lauri
Aika itsestäänselviä huomioita videoilla -> Koska tulitikkuja voi käyttää murhapoltoissa, on toki perusteltua kritisoida tulitikkuja (tai tulitikkujen käyttämistä).Ontuva vertauksesi ei käsittääkseni liity aiheeseen. Voit toki yrittää selittää mitä sillä yrität sanoa. Ehkä sinulla on (edelleen) niin paljon vääriä ennakkoluuloja islamista, että ne faktat, joiden pohjalta asiaa katson estävät minua ymmärtämästä mitä yrität sanoa.

Islamin oppia ja Muhammadin esikuvaa ei voi verrata tulitikkuihin vaan itse murhapolttoon, jonka suorittaja pääsee taivaaseen nauttimaan "jatkuvakäyttöisistä neitsyeistä".

Länsimaisen vasemmistointellektuellin kulttuurirelativismi estää häntä toteamasta sitä kiistatonta tosiasiaa että tämä herra Muhammed ei ollut mitään muuta kuin businessmies ja jolla oli yön hämärissä olosuhteissa perverssin pedofiilin taipumukset.

Ottaen huomioon että hän mahdollisuuksistaan huolimatta ei saanut myöhemmällä iällä yhtään poikalasta eikä enää lapsiakaan voimme melkoisella varmuudella otaksua, että hän oli elämänsä viimeisenä 10 vuotena todennäköisesti myös impotentti. Ja tämä - kiukku siitä ettei hän saanut poikaa perilliseksi - saattoi omalta osaltaan muokata häntä Stalinin tapaiseksi barbaariksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat