Kouluammuskelu Saksassa

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

9 Kuollut? onko menossa ennätysjahti?

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1663436

Sivut

Kommentit (81)

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007

Eikö haavoittuneita ollu 9 ja kuolleita 2?

Ampujakin pääsi kai pakoon. Oli kuulemma 'taisteluvarustuksessa'.

Muoks. Tietysti uhriluku kasvaa koko ajan kuten aina näissä tapauksissa. Nyt on eri lähteissä 9 tai 10 kuollutta. Tasiteluvarustuskin on muuttunut maastopuvuksi.

Mutta enpä usko kaverin pitkään olevan pakosalla.

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

supollatotuus
Seuraa 
Viestejä204
Liittynyt14.8.2007

Here we go again.

Viimeisen tiedon mukaan 10 kuollutta, useita loukkaantuneita, ampuja 17 vuotias pojankossi, aseet on tod.näk. ampumista harrastavien vanhempien omistamia. Ampuja on karkuteillä.

Kyllä nyt näyttää siltä, että tämä tämän päivän inhottava muoti-ilmiö on tullut jäädäkseen. Valitettavasti. Näitä pahoinvoivia nuoria, jotka pahoinvoinnin tuskissaan katsoovat oikeudekseen tappaa toisia ihmisiä, tuntuu löytyvän.

Edit: typot veks.

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007
supollatotuus
ampuja 17 vuotias pojankossi, aseet on tod.näk. ampumista harrastavien vanhempien omistamia.BBC:n mukaan paikallislehdet kertovat ampujan olevan 25-vuotias. Myös niiden mukaan kyseessä on ex-oppilas. Hänen vanhemmillaan on lehden mukaan kotonaan 18 eri asetta.

Muoks.
Nyt se kaveri on pidätetty - kerrankin hengissä. Kerrankin voidaan tiedustella jälkikäteen motiiveja.

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Jokohan Esko Valtaoja on istahtanut Linkolaa käsittelevän kolumnin ääreen?

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Vierailija
supollatotuus
Kyllä nyt näyttää siltä, että tämä tämän päivän inhottava muoti-ilmiö on tullut jäädäkseen. Valitettavasti. Näitä pahoinvoivia nuoria, jotka pahoinvoinnin tuskissaan katsoovat oikeudekseen tappaa toisia ihmisiä, tuntuu löytyvän.Mikä ihmeen tämänpäivän?

Suomessa sensijaan on uutisoitu tänään aselaista:
Sisäministeriö tiukentaisi reippaasti käsiaseiden hankintaa

Kyseessä ei ole mikään uus ilmiö eikä sen kummempi kuin jos nuorukainen olis saanut sekopäänä käsiinsä, peräti luvan ajaa koulubussia ja kaahata sen kanssa niin että monta kuolee.

Sekopään kädessä kuitenkin konetuliase on se ongelma.
Ei mun nuoruudessa puukon kanssa sohineet massamurhia tehneet. Usein se oli laaki ja vainaa ja sit karkuun niin perkeleesti. Silloinkin oli sekopäitä.

Vierailija

Usan puolessa Alabamassa joku oli kans kilahtanut. Tuikannut vanhempiensa kotitalon tuleen ja käynyt niittaamassa sukulaisiaan..

Mitenkäköhän siinä tapauksessa tai ylipäätään näissä tällaisissa vaikuttimena on uskonnollisuus tai jokin dogmaattisuus ja fanaattisuus? Mielenterveysongelmathan on taustavaikuttimina. Aina ei yhteisö ympärillä kuitenkaan ole se aiheuttaja. Joku voi pimahtaa ihan muista syistä kuin sosiaalisten vaikuttimien kautta. Päihteet, huumeet, kemia.. jokin vamma, vaikka aivokasvi voi aiheuttaa sekoomisen ja ongelma onkin sit vaan siinä ettei kukaan ole hoksannut potilaan ongelmointia.

Aivokasvihan voi olla pienehkö ja olla kauan oireeton ja takuulla niinkin ettei ne kaikki kasvit edes kasva isoiks eikä aiheuta sellaisia oireita että kaikista tapauksista edes koskaan tiedettäis kun ihminen voi kuolla aikanaan johonkin, vaikka sydänkohtaukseen tai onnettomuudessa, joka on saattanut aiheutua aivotoimintahäiriöstä.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

On niitä ennenkin tapahtunut. Saksassa myöskin.

Saksassahan se joku aiempi koulusurmaaja käytti liekinheitintä.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Vierailija
Pönni
Saas nähdä onko tällä kersalla ssri lääkitys?Varmaankin. Helvetin monella nykyään on, joten jos tyypillä on ollut mitään mielenterveysongelmia niin varmaan kaapista SSRI-ryynit löytyvät. Se onko kyseessä korrelaatio vai kausalitetti tai syy vai seuraus onkin toinen kysymys.

Itse en ole kyseisistä napeista huolimatta kokenut minkäänlaista tarvetta ryhtyä em. kaltaiseen ennätystehtailuun.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat