Seuraa 
Viestejä45973

Tutkijat: Lääkehoitoa sydänkohtaukseen

Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan oikein ajoitettu lääkehoito esimerkiksi aspiriinilla tehoaa sydänkohtaukseen yhtä hyvin kuin usein käytetty ohitusleikkaus.

Yhdysvaltalaistutkimuksessa on saatu uutta tietoa sydänkohtauksen hoitomenetelmistä.

Seitsemän vuotta kestäneeseen tutkimukseen osallistui lähes 160 000 sydänkohtauksen saanutta potilasta. Tulosten mukaan sydänkohtauspotilaan oikeanlainen ja oikea-aikainen lääkitys voi olla yhtä tehokas hoitomenetelmä kuin esimerkiksi ohitusleikkaus. Lääkehoito on myös leikkausta halvempi hoitomenetelmä.

Tutkijoiden mukaan pienempien sairaaloiden tulisi satsata sydänkohtausten oikeanlaiseen lääkehoitoon mieluummin kuin kiirehtiä siirtämään kohtauspotilaita suurempiin sairaaloihin.

(MTV3-Reuters)
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat/ulkomaat.shtml?2005/03/355449

Kaikki syömään aspiriinia!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Niin, ei aina tarvitse puukkoon tarttua.

Olen syönyt jo useampia vuosia pieniannoksista asperiinia, Primaspan 50 mg ja kun syö kalaa 3-4 kertaa viikossa ja hörppää punaviiniä päälle niin ei hätiä mitiä.

Eikä ole lääketehtaan sponssaama mainos, löytynee vastaava tuote joka firman tuotteista

Kaikkein tehokkain hoito sydänkohtaukseen on tietenkin sen ennaltaehkäiseminen! Terveelliset elämäntavat höystettynä hyvillä geeneillä tietää suuremmalla todennäköisyydellä infarktitonta tulevaisuutta!
Sydänkohtaukset yleistyvät jatkuvasti elintason noustessa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

[quote="Neiti"]Kaikkein tehokkain hoito sydänkohtaukseen on tietenkin sen ennaltaehkäiseminen! Terveelliset elämäntavat höystettynä hyvillä geeneillä tietää suuremmalla todennäköisyydellä infarktitonta tulevaisuutta! Sydänkohtaukset yleistyvät jatkuvasti elintason noustessa...

Kuule neiti, sinulla on mielenkiintoisia ajatuksia, mutta suoraan sanottuna suomen kielellä .... etkö tahtoisi vaihataa tuota hyppivää - neitiä - paikallaan olevaan neitiin? ... minua häiritsee ajatustesi lukeminen, kun tuo liikkuva olio hyppii tuossa ... koko ajan ...

Tiedän... tuo käy minunkin hermoilleni!
hih!

Oma avattareni oli liian suuri tähän foorumiin, joten repäisin vain jonkun.
Mutta kun pyydät niin kauniisti niin vaihdetaan!

[quote="Neiti"]Tiedän... tuo käy minunkin hermoilleni! Oma avattareni oli liian suuri tähän foorumiin, joten repäisin vain jonkun. Mutta kun pyydät niin kauniisti niin vaihdetaan!

Kiitos. Ihananpaa/helpompaa oli nyt sinua lukea!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat