Seuraa 
Viestejä3164

Mikäs se pikku juttu nyt olikaan, joka mun piti netistä tarkistaa?
Mitäs pitäs verkkokaupasta tilata?
Juuri äskenhän mä nämä muistin ... ihan varmasti!

Pikku yksityiskohdat ... tärkeät pikku yksityiskohdat ... oleellisen tärkeät pikku yksityiskohdat tuntuvat toisinaan karanneen muistista juuri silloin, kun niitä mitä kipeimmin tarvitsee. Joskus kaivatut henkisen pääoman palaset palautuvat mieleen netissä surffaillen ... mutta aikaa kuluu, ja sitä paitsi Internet pulppuaa niin runsaasti samankaltaisia mutta silti erilaisia informaatiovirran osasia, että summittaishakeminen vie aikaa. Olisi siis kätevää, jos biologisen keskusyksikkönsä mieleenpalautuskykyyn tyytymätön tietokoneen käyttäjä saisi kytkettyä piihemmoonsa laitteen/järjestelmän, johon voisi helposti saataville tallettaa tietoa. Siten pähkäilijä saisi koneeseen talletetusta apumuististaan sujuvasti käyttöönsä päättelyketjustaan unohduksen vuoksi puuttuvat lenkit.

Kommentit (5)

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Muistatko vielä, oliko ns. aivoissasi havaittavissa bittivirran poikasta tai jotain, kun rupesit tänne kirjoittelemaan?
Veikkaan, että muistikapasiteetin lisäys ei suuresti auta asiaasi.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Piru Naiseksi
Siten pähkäilijä saisi koneeseen talletetusta apumuististaan sujuvasti käyttöönsä päättelyketjustaan unohduksen vuoksi puuttuvat lenkit.Aivot toimivat niin, ettei sieltä pysty väkisin kaivamaan tietoa.
Kannattaa odotella vähän aikaa (mitään) asiaa miettimättä, niin se yleensä palautuu mieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Savossa on jo kehitetty ekolooginen muistitikku. Palanen puuta, johon voi kirjoittaa harakavarpain muistettavan asian ja törkkästä tikun korvan taakse. Sitten kun tarvitsee muistaa asia, kaivaa vaan tikun korvan takaa ja katsoo mitä sitä pitikään muistaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat