Seuraa 
Viestejä1324

Z-poppoo on ilmeisesti järjestämässä jonkin sortin kokousta Suomessakin. Tarkoituksena on ilmeisesti ottaa vähän alkomahoolia, rupatella maailmaa parantavasti ja vilkuilla olan yli SUPOn, CIA:n ja Echelonin agentteja.

Mutta mihin suuntaan liike on menossa, kysyy moni valtaeliitin manipuloima lammas.

Taustaa: Zeitgeist Movement (Suomessa Z-liike)

Z-liikkeen puolesta:

Tavoite on automatisoida noin 90-95% töistä jolloin hyvin pienen osan ihmisistä tarvitsee pyörittää järjestelmää. Ajanmittaan, kun teknologia kehittyy riittävästi ja robotiikka, tekoäly ja nanoteknologia on riittävällä tasolla niin ihmisten osa niissä töissä mitä me ajatellaan töinä voi olla jopa täysin nolla. Koneistus ja robotiikka on vasta alkutekijöissään ja tämä on itseasiassa se tekijä mikä lopulta kaataa tämän järjestelmän jos tämä nykyinen talouskriisi ei sitä tee. Tähän asti automatiikkaa on tullut lähinnä teollisuusaloille ja se on vienyt monen ihmisen työn ja ne työpaikat siirtyivät palvelusektoriin. Ensi vuosikymmenellä robotiikka alkaa automatisoimaan palvelusektoria rankalla kädellä, mihin ne ihmiset menee?Z-liikettä vastaan:
No shit? Heti, kun robotti
- leikkaa tukkani
- korjaa autoni
- tekee ruokani
- miksaa drinkkini baarissa
- heittää baarista rähinöitsijät pihalle
- heittää minut kotiin baari-illan jälkeen
- siivoaa kämppäni, tekee vuoteeni, pesee pyykkini
jne. jne. jne.
..ottaa minulta poskeen ja rullaa minulle sikarin huuleen, olen valmis maksamaan zeitgeist-idiooteille koko omaisuuteni.

Hyviä ideoita siihen, miten kauan tähän menee?
Miten on, hyvät Tiede-foorumin arvovaltaiset jäsenet: Miten tyyppien käy?

edit: muutin äänestysaikaa siten, että 30 päivää on aikaa äänestää. En halua tästä mitään ikuisuusketjua vaan yksinkertaisesti haluan tietää, mitä mieltä ihmiset tällä foorumilla asiasta on. Koska olen utelias.

"Hetkinen, voinko kirjoittaa tuon muistiin?" Arthur kysyi innoissaan ja etsi kynää taskustaan.
"Se on saatavilla lentoasemalla", vanhus sanoi. "Tätä on siellä telinekaupalla."
(Adams: Enimmäkseen harmiton)

Sivut

Kommentit (38)

Naksuttaja
Miten on, hyvät Tiede-foorumin arvovaltaiset jäsenet: Miten tyyppien käy?Tuossa listassa ei ole koko totuus. Esimerkiksi on paljon niitäkin töitä, jotka voidaan automatisoida. Ja jos tavaroista tehdään kestävämpiä sillä rahalla, mikä säästyy voitontavoittelun lopettamisesta, niin hyvä homma.

Naksuttaja
Seuraa 
Viestejä1324

edit: nymeniväärin.

"Hetkinen, voinko kirjoittaa tuon muistiin?" Arthur kysyi innoissaan ja etsi kynää taskustaan.
"Se on saatavilla lentoasemalla", vanhus sanoi. "Tätä on siellä telinekaupalla."
(Adams: Enimmäkseen harmiton)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
offmind
Seuraa 
Viestejä20458
Naksuttaja
Z-poppoo on ilmeisesti järjestämässä jonkin sortin kokousta Suomessakin. Tarkoituksena on ilmeisesti ottaa vähän alkomahoolia, rupatella maailmaa parantavasti ja vilkuilla olan yli SUPOn, CIA:n ja Echelonin agentteja.

Naiivi ja idealististinen utopismihörhöily ei ole koskaan maailmaa parantanut, mutta eiköhän tuosta kaljan juonnista ole hyötyä ainakin ravintolayrittäjille, joten siinä mielessä ihan hyvä juttu

Eikä tuohon kyselyyn voi vastata. 20 vuotta on liian pitkä aika, pikemmin kyse on 2 vuodesta. Harvoinhan tuollaiset fadit kestävät edes niin pitkään tai jos jostakin sattuu kehittymään jokin "suuren yleisön" suosima trendi, niin kaikenlainen aateellisuus on siinä vaiheessa jo kadonnut tai se on muuttanut muotoaan aika täydellisesti.
Ja utopistiset ideologiat helposti muuttuvat vastenmielisen fanatismin ja uskonnollisen ajattelun suuntaan.

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

No miten niille salaliittohörhöille yleensä käy, kun he yrittävät yhdistyä? Liike hajoaa erimielisyyksiin.

Ryhmät tarvitsevat hierarkiaa toimiakseen kunnolla, tästä on organisaatiopsykologiassa loputon määrä tutkimusta. Pienryhmät voivat elää hippikommuunissa mahdollisesti ilman johtajia, mutta kokonainen yhteiskunta ei toimi samalla periaatteella. Lisäksi Peter josephin ajatukset tuntuvat perustuvan marxilaiseen käsitykseen ihmisluonnosta, jota nykytiede ei tue. Väitökset muistuttavat soviet person propagandaa.

Tavoite on automatisoida noin 90-95% töistä jolloin hyvin pienen osan ihmisistä tarvitsee pyörittää järjestelmää. Ajanmittaan, kun teknologia kehittyy riittävästi ja robotiikka, tekoäly ja nanoteknologia on riittävällä tasolla niin ihmisten osa niissä töissä mitä me ajatellaan töinä voi olla jopa täysin nollaKäsittääkseni teknologia näyttelee tärkeää roolia Z-liikkeessä. Huipputeknologia saattaa joskus tulevaisuudessa mahdollistaa utopioiden olemassaolon, mutta Z-liikkeellä ei ole tämän asian edistymisen kannalta mitään vaikutusta. Pelkkä mölyäminen ja vaatimusten esittäminen ei riitä.

Echi
Käsittääkseni teknologia näyttelee tärkeää roolia Z-liikkeessä. Huipputeknologia saattaa joskus tulevaisuudessa mahdollistaa utopioiden olemassaolon, mutta Z-liikkeellä ei ole tämän asian edistymisen kannalta mitään vaikutusta. Pelkkä mölyäminen ja vaatimusten esittäminen ei riitä.Z-liikkeessä tulisikin lähteä liikkeelle kokonaan eri pohjalta. Kun kommunismissa jaetaan kaikkien työpanos kaikille, niin Z-liikkeessä jokainen saa vapaaehtoisesti tehdä työtä yhteiseen hyvään ilman että joku tulee ja vie työsi hedelmät vasten tahtoasi. Kun usko yhteiseen yhteiskuntaan kasvaa, niin silloin vapaaehtoistyöntekijöiden määrä kasvaa. Tässä mallissa jää pois myös välistä vetäjät, jolloin ihmiset uskovat Z-malliin, mikä lisää motivaatiota. Välistä vetäjiä ei ole, koska kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä siis voittoa tahkota. Esimerkiksi ilmainen OpenSource-ohjelmisto on usein suositumpaa kuin kalliit myytävät tuotteet. Mikäänhän ei estä rakentamasta OpenFactories-tehtaita, jotka tuottavat tavaraa ihmisille halvalla.

Liike on tuhoon tuomittu. Eivät kykene ottamaan huomioon 200 000 vuoden evoluutiota, joka syystä on tuottanut meille itsekkyyden, kateuden ja ahneuden.

Dark Shade
Liike on tuhoon tuomittu. Eivät kykene ottamaan huomioon 200 000 vuoden evoluutiota, joka syystä on tuottanut meille itsekkyyden, kateuden ja ahneuden.Itsekkyydestä puheen ollen, usein ihmiset haluavat tehdä asiat itse sen sijaan että alistuisivat jonkun alaiseksi. Tällöin pyritään itse päättävään, johtavaan, ratkaisevaan, tms. asemaan. Tätä esiintyy paitsi johtoportaassa niin myös työntekijöiden keskuudessa. Esimerkiksi jos pitää suunnitella jokin tekninen ratkaisu, niin on lopulta helpompaa jos olet itse sen suunnitellut kuin joku muu. Siten Z-liike voi hyödyntää tätä itse tekemisen meininkiä. Ja monet haluavat päästä vaikuttamaan ja tuloksena syntyy avoimen lähdekoodin projekteja. Firefox-selaintakin kehitetään osittain vapaaehtoisten voimin, koska he haluavat vaikuttaa lopputulokseen.

Dark Shade
Liike on tuhoon tuomittu. Eivät kykene ottamaan huomioon 200 000 vuoden evoluutiota, joka syystä on tuottanut meille itsekkyyden, kateuden ja ahneuden.Mistä ihmeestä olet keksinyt tuollaisen aikamäärän - 200 000 vuotta? Kuvitteletko että tuollaiset ominaisuudet putkahtivat esille nykyihmisen myötä?

Kannattaa huomioda, jotta ihminen on myös kaikeksi onneksi äärimmäisen sosiaalinen eläin, lisäksi meillä on toisenlaisia haluja, jotka vastustavat noita mainitsemiasi negatiivisia ominaisuuksia. Jos näitä ominaisuuksia ei olisi, tuskin ylipäätään määrittelisi tietynlaista toimintaa "itsekkääksi", tai liittäisi tällaiseen käytösmalliin negatiivisia konnotaatioita.

Altruismi kuuluu myös ihmisluontoon, lisäksi voimme tarpeen vaatiessa toimia puhtaasti viettiemme vastaisesti. Koska ihminen kykene näin kompleksiseen toimintaan ja rauhanomaiseen yhteiseloon, niin jotkut ovat kuvitelleet jotta ihminen toimii puhtaan järjen varassa ja ihmisiä voidaan muokata halutunlaisiksi koulutuksen avulla. Tämä ei valitettavasti pidä paikkaansa kokonaan.

Itsekkyys, kateus ja ahneus ovat vain itsensä. "positiivinen" ja "negatiivinen" ovat ihmisen kehittämiä määritelmiä.

Altruismi on melkoisen harvinaista, eikä evoluutio suosi sitä. Kyseessä on vain jonkin muun mukana tullut sivuvaikutus.

Ehkä eniten itseäni riepoo tässä Z-liikkeessä se, että se ratsastaa salaliittoteoriolla. Se Zeitgeist-leffa oli malliesimerkki tästä. Vaikka suhtaudun teknologian kehitykseen optimisesti ja olen itsekin esittänyt aiemmin samanlaisia visioita tulevaisuuden (kommunistisesta) yhteiskunnasta, niin en yksinkertaisesti voi suhtautua varauksettomasti näihin hörhöihin. Esimerkiksi suuryritysten toimintaa voidaan kritisoida ihan järkiargumentein. Minkä helvetin takia täytyy vihjailla jostain mystisestä illuminatista, jonka olemassaoloa ei voida mitenkään todistaa?

Kahdenkymmenen vuoden kuluttua zeitgeist-tyypit ovat hajaantuneet erilaisiksi samaa evankeliumia julistaviksi poppoiksi. Osa polttelee edelleen valtavat määrät pilveä ja kirjoittelee foorumeille, osa ehkä kehittää hommaa eteenpäin ryhtymällä vaikkapa normeja rikkoviksi mielikuvituksellisiksi tutkijoiksi.

Akuperäinen zeitgeist jäänee historiaan oppikirjaesimerkkinä siiät mitä tapahtuu kun hyvät aikomukset ja käsitys realiteeteista eivät kohtaa.

Automaatio ja huipputeknologia lisääntynevät tulevaisuudessa, mahdollisesti jopa siinä määrin että maailma muuttuu tavoilla, joita iltapäivälehtien lukijan on vaikea nykytilanteesta ennustaa. Tällä ei ole mitään tekemistä politiikan tai hurmahenkisten liikkeiden kanssa. Tutkimus- ja kehitystyö etenee, koska sen aikaan saaminen on joidenkin työtä.

Tarina itsekkäistä geeneistä saattaa olla tieteisfiktiota. http://www.newscientist.com/article/mg20126981.800-the-selfless-gene-ret...
Itse pitäisin todennäköisempänä, että itsekkyys ja ahneus ovat sosiaalisesti opittuja. Nousukauden huumassa kaikki tahtovat olla miljoonapalkkaisia sijoituspankkiireja, koska olemme eläneet kollektiivisessa harhassa että hillitön itsekkyys on paras tapa hoitaa asioita. Aina ei ole ollut näin, joskus ihmiset ovat nostaneet jalustalle jalompiakin aatteita.

Dark Shade
Itsekkyys, kateus ja ahneus ovat vain itsensä. "positiivinen" ja "negatiivinen" ovat ihmisen kehittämiä määritelmiä.
Itsekkyys, kateus ja ahneus ovat vain itsensä? Kaikki noista mainitusta asioista ovat ihmisen kehittelemiä määritelmiä. Jos meidän on pakko kuvata eläinten toimintaa käyttämällä noita määritteitä, niin ihmisen biologinen evoluutio on mahdollistanut myös toisenlaisten "positiivisten" ominaisuuksien syntymisen. Pikemminkin voitaisin väittää että hyväntahtoisuus ja altruismi syntyivät myöhemmässä evoluution vaiheessa.

Dark Shade

Altruismi on melkoisen harvinaista, eikä evoluutio suosi sitä. Kyseessä on vain jonkin muun mukana tullut sivuvaikutus.Altruismin olemassaolo voidaan kuitenkin perustella evoluutioteorian näkökulmasta, sillä ei ole merkitystä määritteletkö sen "sivuvaikutukseksi". Se mikä tekee ihmisestä ainutlaatuisen on se, että ihminen pystyy valitsemaan toimintatapansa myös korkeampien kognitiivisten prosessien tasolla. Voimme hillitä käytöstämme ja tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia.

Jotenkin tuntuu siltä, että tuolla z-liikkeessä on paljon distributismia kannattavia ihmisiä, joiden mielenterveys on hieman järkkynyt.

Fiksumpaa olisi lähteä ajamaan distributismin mukaisia toimintamalleja, jotta siitä saataisiin joskus vallalla oleva talousmalli.

Naksuttaja
Seuraa 
Viestejä1324

Kiitos kaikille tähän mennessä vastanneille. Toivottavasti mahdollisimman moni muukin vaivautuu. Odottaisin vastauksia vähintäänkin niiltä, jotka ovat salaliitto- ja Zeitgeistketjuihin aikaisemmin kirjoittaneet. Mutta mitä useampi foorumilainen jaksaa vastata, sen parempi.

Viitaten Dredexin ja Echin sananvaihtoon: jos sopii, ei tehdä tästä ketjusta väittely-/propagandaketjua. Niitä kun on tälläkin foorumilla mielestäni ihan riittävästi. Äänestys ja mahdollisesti lyhyt kommentti (ei pakollista) aiheeseen on oikeastaan sitä mitä haen tältä ketjulta.

"Hetkinen, voinko kirjoittaa tuon muistiin?" Arthur kysyi innoissaan ja etsi kynää taskustaan.
"Se on saatavilla lentoasemalla", vanhus sanoi. "Tätä on siellä telinekaupalla."
(Adams: Enimmäkseen harmiton)

Naksuttaja

Z-liikkeen puolesta:

Tavoite on automatisoida noin 90-95% töistä jolloin hyvin pienen osan ihmisistä tarvitsee pyörittää järjestelmää. Ajanmittaan, kun teknologia kehittyy riittävästi ja robotiikka, tekoäly ja nanoteknologia on riittävällä tasolla niin ihmisten osa niissä töissä mitä me ajatellaan töinä voi olla jopa täysin nolla. Koneistus ja robotiikka on vasta alkutekijöissään ja tämä on itseasiassa se tekijä mikä lopulta kaataa tämän järjestelmän jos tämä nykyinen talouskriisi ei sitä tee. Tähän asti automatiikkaa on tullut lähinnä teollisuusaloille ja se on vienyt monen ihmisen työn ja ne työpaikat siirtyivät palvelusektoriin. Ensi vuosikymmenellä robotiikka alkaa automatisoimaan palvelusektoria rankalla kädellä, mihin ne ihmiset menee?

Z-liikkeen puolesta? Tajusin vasta myöhemmin, että tuossa lopussahan paljastuu, jotta tekstissä pikemminkin vastustetaan automatisaatiota. Tässä olisi parempi puolustuspuheenvuoro:

Onko meillä se teknologia? Vastaus: On, kehittyneessä maglev-teknologiassa ja automatisoidussa taksijärjestelmässä ei ole mitään ylitsepääsemätöntä. Toki niitä ei sellasenaan ole olemassa juuri nyt, mutta ne ovat kehitettävissä suhteellisen lyhyessä ajassa jos siihen panostettaisiin.

Onko meillä resurssit? Vastaus: On, resursseja itseasiassa on korkeaan elintasoon vaikka 10 miljardille ihmiselle jos resurssit käytettäisiin älykkäästi ilman tuhlausta ja täydellisellä kierrätyksellä. Jenkkilässä yli 40% safkasta menee jätteeksi ja euroopassa luvut on lähes samaa luokkaa. Samaten autojärjestelmä ja lukemattomat muut tuotteet tässä kulutustaloudessa on aivan turhaa. Käytetään resursseja älykkäästi niin niitä onkin sitten aika paljon enemmän kuin kuvitellaan. Tutkimukset siitä, että suomalaisen elintaso kaikille ihmisille vaatisi 4 maapalloa tjsp. perustuu juurikin siihen, että resursseja käytettäisiin yhtä tuhlaavasti kuin nyt joka on siis järjetöntä toimintaa.

Onko meillä työvoima?: On. Jos nykyihmiselle tarjotaan ruokaa, vettä, majoitusta, teknologiaa, viihdettä ja hyvä ilmapiiri elämiseen niin se on siinä. Nykyään leipä ja vuokra maksetaan tekemällä palkkatyötä (orjatyötä), josta hyötyy lähinnä yritysten omistajat. Se on mun mielestä tän systeemin kriittisimpiä ongelmia, että nykypäivänä merkittävä osa ihmisistä tekee duuniansa ainoana merkittävänä motiivina ansaita rahaa. Koko ihmiskunnan toiminnan prioriteetti pitäisi olla se, että kaikki tekee duunia mitä ne haluaa tehdä.

Se tarkoittaisi sitä, että automaation lisäämiseen tietysti panostettaisiin äärettömän paljon enemmän kuin nyt. Automaation kehittämiseen aion itsekin suunnata luultavasti omia kiinnostuksiani tästä eteenpäin, koska se duuni saattaisi jopa oikeasti kiinnostaa. Eli jos ne tunnelinkaivamiset alkaa ihmisiä vituttamaan niin suunnitellaan robotit kaivamaan ne tunnelit niin saadaan ne maglev-junat kehiin. Vaikkakin nykyään käytetään jo koneita todella paljon tunnelien kaivamisessa niin se ei ole kuitenkaan läheskään niin automatisoitua kuin voisi olla.

Vastaus tähän kaikkeen on siis se, että asiat voitaisiin tehdä moninkerroin tehokkaammin jos resurssit olisi maailmanlaajuisesti yhteisessä hallinnassa ja päätökset tehtäisiin käyttäen tieteellistä metodia ja tietokonelaskentaa. Tätä ei tietenkään tapahdu, koska eivät resursseja tällä hetkellä hallitsevat ihmiset niistä mihinkään luovu. Ei hätää, ennustan tämän järjestelmän romahduttavan itse itsensä, koska yritysmaailman motiivi on vähentää valmistuskustannuksia ja saada lisää voittoa joten robotisoitu automatiikka palvelusektorilla tulee olemaan todellisuutta ensi vuosikymmenellä. Ravintolat (ensimmäisenä pikaruokaraflat kuten mcdonalds), kassat, siivoojat, tarjoilijat, palvelijat jne. robotisoidaan aivan varmasti pikkuhiljaa.
http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t572536,50

Echi
Minkä helvetin takia täytyy vihjailla jostain mystisestä illuminatista, jonka olemassaoloa ei voida mitenkään todistaa?Todisteita on jos niitä jaksaa etsiä ja tietää mistä etsiä!
George Washington:
"It was not my intention to doubt that, the Doctrines of the Illuminati, and principles of Jacobinism had not spread in the United States. On the contrary, no one is more truly satisfied of this fact than I am."
http://hubpages.com/hub/Georges_Washing ... ted_States

Illuminati tunnetaan joissain maissa Jacobinismina

"Proofs of a Conspiracy Against all the Religions and Governments" by John Robison, A.M. Professor of Natural Philosophy, and Secretary to the Royal Society of Edinburgh.

Dr. Carroll Quigley jota Bill Clinton pitää ns. oppi-isänään tutki salaseuroja ja sai kahden vuoden ajan tutustua niiden omiin papereihin että suunnitelmiin.
http://en.wikipedia.org/wiki/Carroll_Quigley

Dr. Carroll Quigley : "Tragedy and Hope"
http://www.radiobergen.org/powergame/tragedy.html

"In fact, this network, which we may identify as the Round Table Groups, has no aversion to cooperating with the Communists, or any other groups, and frequently does so."
Carroll Quigley

"The argument that the two parties should represent opposed ideals and policies, one, perhaps, of the Right and the other of the Left, is a foolish idea acceptable only to doctrinaire and academic thinkers."
Carroll Quigley
http://www.brainyquote.com/quotes/autho ... igley.html

"I know of this network because I have studied it for twenty years and was permitted for two years in the early 1960s to examine its papers and secret records. I have no aversion to it or to most of its aims and have, for much of my life, been close to it and to many of its instruments. I have objected, both in the past and recently, to a few of its policies ... but in general my chief difference of opinion is that it wishes to remain unknown, and I believe its role in history is significant enough to be known."
Dr. Carroll Quigley, Tragedy and Hope

"The powers of financial capitalism had another far reaching aim, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole. This system was to be controlled in a feudalist fashion by the central banks of the world acting in concert, by secret agreements, arrived at in frequent private meetings and conferences. The apex of the system was the Bank for International Settlements in Basle, Switzerland, a private bank owned and controlled by the worlds' central banks which were themselves private corporations. The growth of financial capitalism made possible a centralization of world economic control and use of this power for the direct benefit of financiers and the indirect injury of all other economic groups." Tragedy and Hope: A History of The World in Our Time (Macmillan Company, 1966,) Professor Carroll Quigley of Georgetown University

http://www.robodoon.com/carol_quigley.htm

Se että tämä Illuminati ei yleensä esiinny omalla nimellä, johtuu järjestön alkuvaiheilla kohtaamista ongelmista, jonka jälkeen he alkoivat hyväksi käyttää esim. Vapaamuurareiden kolmea ensiporrasta.
Tästä Illuminatin soluttautumisesta varoitti 1800-luvulla maailman Vapaamuurareidenjohtaja Lordi "jotain", joka kirjoitti muille Vapaamuurarijohtajille kirjeen(kaivan myöhemmin linkin tähän kirjeeseen) jonka avulla hän yritti varoittaa muita looseja.

Usan dollarin takaa löytyvä pyramidi löytyy myös Illuminatin perustajan Adam Weishaupt'in alkuperäisistä asiakirjoista ja on Illuminatin "logo". Nämä asiakirjat on nähtävissä Baijerissa tai jossain Saksan museossa. Itseasiassa Usan 1.dollarin seteli on täynnä salaseurojen merkkejä: Kotkalla on toisessa siivessä 32 sulkaa ja toisessa 33, jotka kuvaa Vapaamuurareiden eri tasoja esim. Scottish rite Freemason pitää sisällään 33 porrasta eli johtaja on 33 asteen Vapaamuurari. Sori offtopic..

Etsivä löytää!

Camocar

Todisteita on jos niitä jaksaa etsiä ja tietää mistä etsiä!Joopa joo. Puuttuisin mielelläni tarkemmin noihin foliojuttuihisi, mutta Naksuttaja nimenomaan pyysi, jotta ketju saisi jatkua rönsyilemättä liikaa.

Echi
Camocar

Todisteita on jos niitä jaksaa etsiä ja tietää mistä etsiä!Joopa joo. Puuttuisin mielelläni tarkemmin noihin foliojuttuihisi, mutta Naksuttaja nimenomaan pyysi, jotta ketju saisi jatkua rönsyilemättä liikaa.Älä puhu paskaa! Ne ei ole mitään foliojuttuja vaan esim. kahden eri proffan tutkimuksia. Toinen 1700-luvulta ja toinen 1900-luvulta.
Sitten löytyy Yhdysvaltojen 1. presidentin mietteet alkuperäisen dokumentin kera ja Kongressin kirjaston "hyllypaikka". Mutta mitäpä näistä kun olet jo ilmiselvästi päättänyt ettei sitä ole olemassa.
Pahoitteluni Naksuttajalle että pilaan ketjun offtopicilla, mutta käy kyrpii että ensiksi ollaan niin pollea poikaa, mutta ei mene kauaa että ollaan vetoamassa folioon häntä koipien välissä. Muutenkin tämä että vedotaan foliojuttuihin on argumentointivirhe ja tarkalleen ottaen Ad hominem abusivis! Ja Echi on kyllä tietoinen asiasta koska hän itse jaksaa niistä muistuttaa.
Joo tämä oli viimeinen viesti tähän ketjuun ja luultavammin viimeinen viesti koko palstalle..

Camocar

Joo tämä oli viimeinen viesti tähän ketjuun ja luultavammin viimeinen viesti koko palstalle..Tämä ratkesi sitten näin. Hyvä, ajattelinkin että minulla on parempaa tekemistä lauantailtana.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat