Seuraa 
Viestejä13176

Mitä sairauksia tai oireita on ihmisillä missä voi todellisuus hämärtyä.

Sivut

Kommentit (31)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

No ainaski kaikki fobiat. Nehän on irrationaalisia pelkoja tai suhteettomat mittasuhteet saavia pelkotiloja. Ja sitte kaikki neuroosit. Ja psykoosi. Kilpirauhasen vajaatoiminta. Nämä tuli nyt heti mieleen.

Hämmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sekakäyttö ja persoonallisuushäiriö. Supistajalihaksen vajaatoiminta. Ai nin, se aiheutuu sekakäytöstä. Esiintyy suomi24 maailmanmenoa-"osastolla".

tiäremiäs
Mitä sairauksia tai oireita on ihmisillä missä voi todellisuus hämärtyä.


Todellisuus hämärtyy jos tekee raskaita töitä, eikä siitä syystä jaksa joka kerran tarkistaa työstä maksettua palkkaa, onko se laskettu sovitun mukaisesti jms. tahallaan kohdennettuja vääryyksiä. Vääryyden kokemukset jäävät kuin hiekaksi kaikkiin kanssakäymisen rattaisiin, eikä mistään hienosäädöstä voi puhuakaan. Tällaisessa asemassa tylsistyy.

Ne jotka eivät huomaa heille tehtyjä vääryyksiä, eivät kärsi niistä, sillä heikohko toimeentulo ei sinänsä hämärrä todellisuuden havaitsemista ja sen ymmärtämistä muissa asioissa.
Jos saa syödäkseen ja on kohtuulliset asunto-olot ja tiedonsaantimahdollisuuksia, voi vaatimaton toimeentulo pikemminkin auttaa todellisuuden havaitsemista.

Lista tylsistyttävistä asioista on pitkä ja tuskainen, koska kilpailun kiristyessä tylsistyttämiseen liittyy myös lasten "vahingossa" ja "tietämättömyydestä" johtuvaa kiusaamista. Lapset tylsistyvät myös siinä, että heitä yritetään kasvattaa eri suuntaan kuin mihin heidän halunsa ja lahjakkuutensa viittaa heillä olevan kykyjä.

Mahdollisesti väärät arvostukset, kuten merkkivaatteisiin, kalliisiin autoihin ja muihin todellisuuden havaitsemisen kannalta epäolennaisiin arvostuksiin uhrattu aika ja ajatukset viitoittavat harhaan ja estävät tehokkaasti todellisuuden havaitsemista.

Arvostuksia valittuaan pitäisi voida ottaa vastuu siitä mihin niiden ohjaamana voi joutua, kuten esimerkiksi velkajärjestelyyn tai petipotilaaksi pillereitä napsimaan.
Valinnoistaan vastuun ottaminen auttaa terävöittämään todellisuuden tiedostamista.

Todellisuus on esimerkiksi sitä, että on mielenkiintoista tekemistä ja jos kaikista esteistä huolimatta tuntee tekevänsä oikein. Eikä se maksa paljoa.

Reiska
Liiika mielikuvituksen käyttö saa toisinaan unohtamaan missä on..

Jo kauan sitten joku viisas oli sanonut käyttävänsä mielikuvitusta totuuden löytämiseen, ja siinä se onkin todella hyvässä käytössä.

tiäremiäs
Mitä sairauksia tai oireita on ihmisillä missä voi todellisuus hämärtyä.

Yksi ensimmäisistä oireista on se että alkaa äänestää porvaripuolueita. Sitten häviää todellisuustaju kokonaan ja ainut mitä päässä liikku on "mää, mää, mää.. mulle, mulle, mulle..." Kuvittelee vainoa ja salaliittoja vähäosaisten taholta. Asettaa itsensä yli-ihmiseksi jonka ympärillä maailma pyörii. Å

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654

Itse huolestuisin enemmän siitä, jos todellisuus alkaisi tuntua liian kirkkaalta.

Ei kai fobioihin tai neurooseihin mitään hämärtymistä liity. Pelko- ja jännityskokemuksethan ovat noissa aivan todellisia ja ihminen on kai yleensä itsekin hyvin tietoinen niiden turhuudesta. Eikös Freudin mukaan kaikki modernissa maailmassa elävät ihmiset ole enemmän tai vähemmän neuroottisia?

Univelka, liiallinen kahvin- tai viinanjuonti ja pääministeriys ovat varmaan yleisimpiä harhojen aiheuttajia.

We're all mad here.

Meinasi vallan unohtua että todellisuus hämärtyy itselläni heti jossain määrin kun otan rillit päästä. Ikäväkseni olen likinäköisyyden ohella myös hajataittohäiriintynyt; liekö sitten siitä kiinni että tulee helposti epävarma olo kun näkee ääriviivat huonommin. (Epäilemäni tasapainoaistin häiriö tietenkin voi tuplaantua kun ei ole korjaavaa näköaistia 100 % apuna kun ei näe kunnolla.)

tiäremiäs
Mitä sairauksia tai oireita on ihmisillä missä voi todellisuus hämärtyä.Ateismi. Henkilö kuvittelee tietävänsä jopa maailmankaikkeuden synnyn ja intergalaktiset tapahtumat, vaikkei osaa laskea sitä, että kuinka monta astetta lusikassa oleva keitto jäähtyy, kun sitä puhalletaan.

Lektu-Elli
tiäremiäs
Mitä sairauksia tai oireita on ihmisillä missä voi todellisuus hämärtyä.Ateismi. Henkilö kuvittelee tietävänsä jopa maailmankaikkeuden synnyn ja intergalaktiset tapahtumat, vaikkei osaa laskea sitä, että kuinka monta astetta lusikassa oleva keitto jäähtyy, kun sitä puhalletaan.No jopas! Eiköhän tuolla Suoli24:lla jo käydä riittävän kiivasta keskustelua tästä, notta voisitkohan ystävällisesti siirtyä sinne?

Todellisuutta hämärtää ihan mikä tahansa liiallisuuksiin vietynä ja tietenkin moni sairaus. Noin mm.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat