Seuraa 
Viestejä672

Luulin, että tämmöiset asiat löytäisi googlella todella helposti, mutta toisin kävi. Kiinnostaisi tietää, minkälaista palkkaa eri aloihin valmistuvat henkilöt keskinmäärin saavat. Kuulin jostain joskus, että yliopistosta vasta valmistuneiden kemistien keskimääräinen aloituspalkka olisi 3000€/kk ja fyysikoilla 3300€/kk. Moiset palkat tuntuvat mielestäni hieman epäuskottavilta, mutta jos joillakin on rankkoja faktoja eri alojen keski- tai aloituspalkoista, niin threadin jatkoksi vaan.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (3)

Ohessa on TEK:n (Tekniikan akateemisten liitto) suositus alkupalkaksi.

TEK:n yksityisen sektorin valiokunta on päättänyt alkupalkkasuosituksesta, joka on 2985 euroa/kk. Suositus on voimassa 1.6.2005-30.11.2005. Seuraava suositus annetaan marraskuussa 2005.

Alkupalkkasuositus koskee yksityisen sektorin asiantuntija- ja käyttötehtäviä, joissa viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Alkupalkat ovat suositusta korkeammat vaativimmissa tehtävissä, joillakin aloilla mm. kaupallisella alalla, pitempää työaikaa tekevillä, paljon työkokemusta omaavilla sekä pääkaupunkiseudulla.


Ja Kuukkeli näyttää löytävän aika paljon palkkatietoa hakusanalla palkkasuositus.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Eri alojen keskipalkat yksityisellä ja kunnalla

http://www.mol.fi/avo/avo.htm

Ei suoraan pääse, mutta valitsemalla Ammattitiedot ja valitsemalla halutun ammatin, niin jo löytyypi aika useasta ammattinimikkeestä vuoden 2000 palkkoja ja muuta sälää.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mskomu
Seuraa 
Viestejä672

Kiitoksia. Käytin näköjään vain vääriä hakusanoja. Tämä kyllä osui ylpeyteeni, koska luulin olevani taitavakin googlettaja .

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat