Seuraa 
Viestejä4922

Jouduin eräistä käytännön syistä asentamaan tähän pöytäkoneeseen XP:n uudestaan. Suurinpiirtein samoihin aikoihin läppäriin vaihdoin Ubuntu-linuxin. No, se ei kuulu sinällään tähän, mutta tässä koneessa ei enää toimi Firefoxin Google oikeassa yläreunassa. Ilmoittaa harmaalla tekstillä: "Rapidshare Google Arama" Sinne voi kirjoittaa, mutta ei mitään suostu etsimään. Kokeilin useita Firefoxin versioita, aina sama juttu. Google toimii kyllä muuten. Operassa ei ongelmaa esiinny. Missä vika?

Lierikki Riikonen

Kommentit (3)

salai
Seuraa 
Viestejä8279

Sinulla näkyy olevan asennettuna ja valittuna hakukoneena turkinkielinen? Rapidshare Search on Google :: Firefoxin lisäosat.

Kokeile nyt ensimmäisenä vaihtaa se waretus(?)etsintä normaaliin googleen siitä hakukentän alasvetovalikosta. Jos se ei auta, uuden puhtaan profiilin teko auttaa kyllä.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Noh, laitoin koko firefoxin taas kerran uudelleen ja nyt toimii. Kiitoksia neuvoista kuitenkin. Perussyynä oli koneelle asentunut muutamakin epäilyttävä ohjelma, jotka piti poistaa.

Lierikki Riikonen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat