Seuraa 
Viestejä8877

Varmaan mielenkiintoista seurata taas alkavaa formulakautta, kun radoilla alkaa henkeen ja vereen kilpailu henkilökohtaisesta kunniasta todennäköisine uhreineen.

Ilmeisesti on ollut Sennan jälkeen liian hiljaista sillä sektorilla, kun pitää tuolla tavalla säpinää saada joka kisaan lisää.

Kyse on siis siitä että tällä kaudella hk mestaruus ratkaistaan pelkästään voittojen määrällä.

Kommentit (20)

David
Varmaan mielenkiintoista seurata taas alkavaa formulakautta, kun radoilla alkaa henkeen ja vereen kilpailu henkilökohtaisesta kunniasta todennäköisine uhreineen.

Ilmeisesti on ollut Sennan jälkeen liian hiljaista sillä sektorilla, kun pitää tuolla tavalla säpinää saada joka kisaan lisää.

Kyse on siis siitä että tällä kaudella mestaruus ratkaistaan pelkästään voittojen määrällä.
Kyllähän nuo muutamat viime kaudet ovat olleet hyvin tylsiä juuri liiallisesta varovaisuudesta johtuen. Nyt tullaan varmasti näkemään kunnon rysähdyksiä kun ei voi enää pelkästään laskelmoida vaan joutuu oikeasti ottamaan riskejä.

Kuoleman tai vahingoittumisen uhka lisää aina katsojien mielenkiintoa.

Kyllähän tuo Suutarikin yritti kiilata Villeneuven ulos. Muuten kyllä samaa mieltä. Saattaa tulla rumaa jälkeä jos siellä on riittävästi luupäitä, ja onhan siellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
rcislandlake
Seuraa 
Viestejä2683

Parhaimmillaan kausi, jos joku on riittävän dominoiva voittaakseen kaikki siihen mennessä ajamansa kilpailut, on ohi 10 osakilpailun jälkeen, vaikka jäisi pisteittä loppukaudella.. Onko se mielenkiintoista ? Alkaa tallien kikkailu poisjäämisellä jne. Ei kai kukaan oikeasti tavoittele 2. tai 3. sijoja, jollei niihin sisälly erityistä palkintoa.. ?

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Formulakisat voisi olla todella mielenkiintoisia muutamilla muutoksilla. Siihen pitää saada draamaa. Elikkä ratamuutoksilla ja erikoistilanteilla.

Aluksikkin jokainen osakilpailu pitäisi olla persoonallinen. Monacon kilpailu voitaisiin säilyttää koska on legendaarinen vaikkakin tylsä koska ohituspaikkoja ei radan varrelta juurikaan löydy.

Radat pitäisi suunnitella viisvuotiaan pojannaskalin mielikuvituksella, viedä radat korkealle vuoristoon, kylmiin ja kuumiin olosuhteisiin jossa nähtäisiin autojen eroja käytännössä.

Pitkä suora alamäessä joka olisi tehty nopeusennätysten rikkomista varten josta saisi ehkä lisäpisteen. Samaten parhaasta kierrosajasta. Normaalisti rata kierretään ympäri joka asettaa toisen puolen autosta kovemmille rasituksille mitä toisen puolen. Laittamalla yhden ylikulkusillan matkalle voidaan neutralisoida tai kaksinkertaistaa tämä rasitus joka tottakai tulee näkymään auton säädöissä, strategioissa ja jänninä varikkokäynteinä.

Yöajo pitäisi olla mielellään kaupunkiympäristössä tai ihan missä vain. Eroja näkyy visuaalisuudessa sekä lämpötilassa.

Sitten amerikassa voitaisiin ajaa tuplamäärällä autoja jossa otetaan ne amerikan formulat samalle radalle samaan aikaan. Molemmat rallit tapahtuisi samaan aikaan ja nähtäisiin eri kilpaluokkien eroja. Ranskassa voitaisiin ottaa lemans autojen kanssa. Myös jossain osakilpailussa voisi olla mukana myös tallien kolmas auto.

Jokin rata voisi olla leveämpi muita joka mahdollistaa ohitustilanteita, toinen taas ohuempi. Sitten voisi olla rata jossa voi valita kahdesta reitistä joka mahdollistaa jännän ohitustilanteen. Joku rata voisi olla sellainen että toinen puoli siitä vaatii hyvää autoa ja jälkimmäinen taas hyvää kuskia jossa olisi sitten ohituspaikkoja runsaasti. Voisi olla toteutettu niin että varikot olisivat kahdessa paikkaa tai pääsisi molemmilta puolilta jonka ansiosta varikkokäynneistä tulisi nopeampia ja vähemmän haitallisia. Eräs rata voisi olla pitkä ja toinen lyhyt että kierroksella ohitettavia tulisi runsaasti.

Tuulitunneli pitää olla. Matrixefektejä. Satellittipaikannuksella toisen auton tietokoneella tehty haamukuva heijastaa telvisioruutuun näkymään. Sitten voisi olla kiskolla rakennettuja chase kameroita. Karretut mutkat voisi olla jossain radassa ja jossain voisi olla niin jyrkkä kaarros ja kaaeutuma että autot ajaa ikäänkuin seinää pitkin. Voisi olla mutka joka olisi yli 360 astetta, eli siis menisi tunneliin. Formuloissa sanotaan olevan myös niin hyvä aerodynaaminen muotoilu joka painaa ne asfalttia vasten että mahodollistaa ajamisen kattoa pitkin.

Mikroaalloilla voidaan saada keinotekoisesti aikaan autojen imuefekti jota voitaisiin käyttää jossain radassa jossain kohtaa.

Ja niin edespäin. Miesten pitäisi saada olla poikia näissä asioissa.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Kimi räikkönen tietysti voittaa.

Itse pidän uudistusta ehkä ihan hyvänä asiana. Että ei nytten ajeta varman päälle, vaan kaikki tai ei mitään periaatteella. Niin se pitääkin olla. En tiedä sitten mitenköhän ne muut sijat sitten määritellään? Voittojen perusteella kans?

No saas nähä onko hyvä vai huono asia.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
TERÄS NALLEPUH

En tiedä sitten mitenköhän ne muut sijat sitten määritellään? Voittojen perusteella kans?

Muut menee pisteiden perusteella, mutta siinäpä se suurin moka onkin eli kaksi rinnakkaista järjestelmää.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887

Pilk. nus.

Otsikon tulisi olla Formula ykkösten maailmanmestari.

Ne on formula 1:siä, ei vormuloita.

Sori kaikille, paha päivä, töissä hirveä kiire, maanantainakin meni aamu kaheksasta ilta yhteentoista. No saanpahan elättää osaltani tälläkin palstalla majailevia pilveä polttavia hippejä. Poltan toki itsekin, itse asiassa juuri äsken.

Hyvää budia, tämä on karibialta peräisin oleva lajike. Bassoradiokin kuulostaa ihan hyvältä.

Erittäin off-topic viesti tässä siis, jos modet katsoo aiheelliseksi, voi viestin poistaa.

Moi vaan.

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

David
Seuraa 
Viestejä8877

Kakkoskuskin asemassa ei mestaruutta voi käytännössä mitenkään voittaa, eli puolet porukasta on heti vailla mahdollisuuksia.

Toisaalta jos voittoja on jo riittävästi, voi loppukauden käyttää toisten terrorisointiin törmäilemällä sopivasti muiden kandidaattien kanssa.

Onpa tosi hyvä järjestelmä.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Joo ajelee viis kissaa kunnolla ja sitte vain kruisailee, ja testailee.
Tai onko se ees pakko osallistua koko kishoin ?

Olis se kans jos viimisissä kisoissa mesteria ei näkys, eikä niitäkhän jokka ovat pistheittä, ja täysin mahollisuutens menettänhet.
Saattas olla parhaimmilhans ,että kaks tai kolme pirssijä kiertellee
raalla. Katsomot tyhjjillään , vain muutama inssi varikolla.
TV miehekki kaljoilla.
Sillon tois jotaki pientä vipinää homhan , jos autot kierrettäs
raalla vastakkaishin suunthin.

Tai no paskat se sehän ne huutelis lällärillä toisilhen, että ny mie olen casinon kurvissa tulossa, varoppa vähä,,hiljennethän kohta tulhan taas vastakkain.

Vierailija

Formula on parasta unilääkettä. Kevätaurinko lämmittää eteläikkunasta, formulat inisee ruudussa, todellisuus karkaa epätodelliseen ajattomaan ja tilattomaan sfääriiin, jonka rajan ylittää vain Kyllösen tasainen narina. Se on sitten päiväunien aika. Tervetuloa formulat meille!

Onpa Ferrarin käytös Kimi Räikköstä kohtaan ollut nyt paskamaista: julkistivat 1. kuljettajansa ja 3.kuljettajansa, Montemulkku lupasi ilmoittaa toisesta kuljettajastaan, kunhan Stefmulkku palaa Singaporesta. Toivottavasti Kimi on se, joka haluaa pois Ferrarilta eikä päinvastoin. Se jos mikä selittää mafiasikojen nyrpeä asenne Kimiä kohtaan.

En ole oikeen seurannut F1:stä sen jälkeen kun se meni maksu kanaville. Koosteet on perseestä. Sama oli Sm-liigan kanssa. En ole seurannut Sm-liigaa sen jälkeen kun sunnutain paras nukku tunti meni pois mtv3:lta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat