Seuraa 
Viestejä45973

Tämä on Amazing racen kaltainen virtuaalinen kisa, jossa yritetään vihjeiden avulla päästä matkakohteeseen. Ensimmäinenä perille päässyt on voittaja. Voittaja saa virtuaalisen palkinnon. Kaikki ei ole kerrottu välttämättä aivan täsmälleen faktojen mukaan, koska en voi tuntea kaikkia todellisia reittejä, mutta koitan tehdä tästä realistisen. Kaikkea en ole kirjoittanut valmiiksi, vain reitin, pelaajakin voi siis vaikuttaa matkan tapahtumiin. Peliin voi tulla mukaan kesken kaiken, mutta edellä olevat ovat sitten ajallisesti edellä.

Peli alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Ensimmäisen vihjeen perusteella pitäisi arvata, mihin ostaa liput:

1. Maa on virallisesti ateistinen

Sivut

Kommentit (77)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juu, vain yksi arvaus yhdestä asiasta. Mutta Javert pääsi nyt edelle, koska Helsinki-Vantaalta tuskin järjestetään samaan aikaan moneen Kuuban kaupunkiin lentoja. Lento vie Havannaan ja lähtee puoli kymmeneltä. Teillä on parikymmentä minuuttia aikaa lentokentällä. Miten käytätte ajan? Mihin menette?

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
väläys
Lentokentältä voi ostaa mitä haluaa mukaan.siellä on kallista eikä kuubaan saa viedä oikeastaan mitään. madventuresin jannutkin meinas joutua linnaan kun heillä oli videokamera mukanaan.

ostan maksan, siis sellaisen jota käytetään elinsiirtoihin. fidel castrolle lahjaksi. siltä saa kuitenkin vihjeen minne mennä ja se pitää lahjoa jollakin.

Korpi: Selvä, kone lähtee ja laskeutuu Havannaan. Havannan lentokentällä reissaajia on vastassa sikaria polttava mies, joka toivottaa teidät tervetulleeksi. Hän ojentaa kirjekuoren, jossa on seuraava vihje: La Cabana

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat