Seuraa 
Viestejä45973

Joskus kun on tullut syötyä aivan liikaa, oon huomannut että seuraavana päivänä joka puolelle vartaloa sattuu koskettaessa. Iho ei ole pinnalta arka, mutta jos sitä pikkuisenkin painaa niin se ottaa suorastaan kipeää. Miksi näin on? Onko siellä jotkut rauhaset (? vai mitkä) turvonneet? Oletan, ettei läski yhdessä yössä muodostu. Miten tämän vaivan voisi parantaa, paljon diureetteja vai?

Kommentit (3)

avatish
Joskus kun on tullut syötyä aivan liikaa, oon huomannut että seuraavana päivänä joka puolelle vartaloa sattuu koskettaessa. Iho ei ole pinnalta arka, mutta jos sitä pikkuisenkin painaa niin se ottaa suorastaan kipeää. Miksi näin on? Onko siellä jotkut rauhaset (? vai mitkä) turvonneet? Oletan, ettei läski yhdessä yössä muodostu. Miten tämän vaivan voisi parantaa, paljon diureetteja vai?Huuhaahoidot, kuten homeopatia ja luontaislääkintä eivät osaa hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti, vaan suosittelisivat vaivaan oireenmukaisesti jotakin kallista tuotetta.

Länsimaalainen lääketiede taas hoitaa potilasta kokonaisvaltaisesti ja keskittyy itse syyhyn (ei syyhyyn). Älä syö liikaa.

McRoot
avatish

Länsimaalainen lääketiede taas hoitaa potilasta kokonaisvaltaisesti ja keskittyy itse syyhyn (ei syyhyyn). Älä syö liikaa.Harvoin tulee kyllä näin painokontrollifriikkinä syötyä ja ton ilmiön jälkeen vielä vähemmän. Olis silti kiva tietää, että mistä moinen kipuilu johtuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oisko suola?

En tiedä, mutta itsellä fibron oireet pahenee, kun syö suolaista ruokaa esim. sipsejä. Menee ohi, kun saa nesteet ulos.

Mulla nesteet tulee helposti itsellään seuraavana aamupäivänä viimesitään ulos, kun juon aamuisin aina litran vettä ja aamupalan syön vasta myöhemmin.

Omissa pöperöissä käytän merisuolaa.

Suola

Tavallisen suolan tilalle kannattaa hankkia puhdistamatonta merisuolaa. Merisuolassa on 80 eri ainesosaa, eli kivennäis- ja hivenainetta, luonnon tarkoittamissa suhteissa ja kiderakenteissa. Tässäkin asiassa kannattaa uskoa luonnon viisautta ja tervettä järkeä, ei mainostajia ja elintarvikejättejä.
Kolmen euron kilohinta ei päätä huimaa. Myös terveys- ja luomukaupoissa myytävät vuorisuolat ovat hyviä valintoja, vaikkakin huomattavasti
merisuolaa kalliimpia. Vuorisuola on yleensä väriltään vaaleanpunaista. Eri nimisiä vuorisuoloja ovat Ruususuola, Himalajansuola
ja kristallisuola. Ne ovat kaikki hyviä valintoja,

Pöytäsuolaa (esim. jozo) valmistettaessa merisuolasta poistetaan muut aineet ja jäljelle jää natrium. Koska pelkän natriumin on todettu aiheuttavan ongelmia, siihen lisättiin takaisin jo poistettuja aineita (kloridia, jodia), mutta lopputulos on silti elolliselle olennolle haitallinen. Natrium janottaa ja turvottaa, koska se on yksinään ja suurina pitoisuuksina myrkkyä elimistölle. Elimistö puolustautuu haitallista ainetta vastaan laimentamalla sitä nesteeseen. Siksi tavallinen pöytäsuola eli natrium(kloridi) janottaa ja turvottaa. Kaikki se natrium mitä elimistö ei saa laimennettua, kiteytyy luihin ja lihaksiin.

Natriumia kannattaa siis välttää, mutta meri- tai vuorisuolan saanti kannatta turvata käyttämällä sitä ruoanlaitossa tai laittamalla muutaman rakeen jauhamatonta suolaa suuhun sulamaan. Ns. aurinkosuola on auringossa kuivattua merisuolaa, jota myydään maatalouskaupoissa heinäsuolana. Kivennäisten puute aiheuttaa mm. häiriöitä verenpaineessa ja aivotoiminnassa sekä altistaa krampeille. Magnesium luonnollisessa muodossa ehkäisee myös kramppeja ja suonenvetoa. Meri- tai vuorisuola myös lisää kehon emäksisyyttä.

Suola kannattaa myös käyttää joko jauhamattomana tai jauhaa juuri ennen käyttöä. Ainakin osa siitä suolasta, jonka käytät. Aurinkosuolan kuorikerroksessa sijaitsevat Boori, bromi ja kristallijodi. Bromi on aivolisäkkeelle välttämätön, jotta se voisi tuottaa oksitosiinia ja prolaktia. Illalla bromi kulkeutuu käpylisäkkeeseen, joka tuottaa puolestaan melatoniinia ja serotoniinia. Natrium myös maistuu erilaiselta kuin merisuola. Kun siirryt käyttämään merisuolaa, huomaat natriumin maun ruoasta. Meri- tai vuorisuolat ovat huomattavasti maukkaampia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat