Seuraa 
Viestejä45973

?

Sivut

Kommentit (51)

Toope
Seuraa 
Viestejä25380

Emme me ole siepanneet ketään. Esität hulluja kuvitelmia.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Raiskaavatko uffomiehet kylähulluja mieluummin kuin muita?

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

o_turunen
Raiskaavatko uffomiehet kylähulluja mieluummin kuin muita?Tottahan toki. Hulluille voi muutenkin tehdä yhtä jos toista kun hullua ei kuitenkaan kukaan ota vakavasti.. siis kun valtaenemmistö on leimannut vähemmistön joksikin niin vähemmistön edustajia voidaan syyttää ihan mistä tahansa ja "viisaat" nyökyttelee porukalla.

Ihan otsikkoon vastatakseni että ihan samaa oon itte pohtinut paljonkin sen jälkeen kun aloin ymmärtää ihmisenä olemista neuropsykologisessa kontekstissa riittävästi. Etenkin kun aloin oivaltaa aivojen omaehtoisesti tuottavan hallusinaatioita ja hoksasin itse poteneeni lapsena ohimolohkoepileptisiä aistiharhoja.

Tavallaan kuitenkin kait valtaosalla ihmisistä on taipumus "liioiteltuihin" aistielämyksiin ja kuvitelmiin, joilla ei ole mitään reaalia vastinetta ja loppujenlopuksi onkin niin, että se mitä luullaan vähemmistöksi, onkin enemmistö. Onhan niinkin että yhä suomessakin n. 80% väestöstä kuuluu uskonlahkoon ja kaikkea siihen liittyvää pidetään normaalina kun se on .. *öh* normaalia eli tavallista.. vaikka se ei olis käytännöllistä ensinkään. Valtaosa on siis ikäänkuin siepattuina aina eikä heidän tarvitse tilittää kenellekkään siitä yhtään mitään ja kun he kuolevat, heidät noudetaan taivaaseen, jne.

Se että jotkut kokevat niin voimakkaita aistipoikkeamia että kertoilevat olleensa siepattuina, se johtuu vaan jostakin dopamiinin yliannostuksesta aivoissa, tai sit just ohimolohkoepileptisyydestä, yms. Siis aivotoimintahäiriöisyyttä, jotka vaihtelee voimakkuudeltaan. Taviksilla onkin sit vaan yhteinen kokemus miedommasta häiriöisyydestä.

Niinkin kyllä vois olla että ufojutut vaan ikäänkuin korvaa jumalajutut. Ehkä 100%:lla ihmisiä on jonkintyyppisiä sieppaamiskokemuksia mutta vaan niistä nousee haloo jotka on ateistisia eivätkä liity jumalaan?
Uskikset, ne 80% voi kokea ihan rauhassa olemisensa ties missä herrankukkarossa, kämmenellä, taskussa.. jne.

Toki voipi olla niin että kaikki elollinen kokee olevansa jotenkin siepattuina???
Ehkä niin että jos kokee olevansa vain yksin ilman että kukaan on kiinnostunut, ettei kukaan halua mukaan, jne. se vois olla psyykkisesti sietämätön kokemus ja ehkä yksinäisimmät, erilaisemmat, eniten poikkeavat kokevat omaa sosiaalisuuttaan sitä kautta että syntyy mielikuvia olla edes jossakin kiinnostuksen kohteina? Joittenkin on ihan pakko päästä telkkariin tai uutisiin, saada edes mielipidekirjoituksensa johonkin takahikiän internettiin ja joillakin sit on ufot kavereina.. samaa p*kaa mutta eri paketissa..

Olen vastavuoroisesti kaapannut joitakin humanoideja ja ihman sama ruikutus sillä puolella. Kun humanoidin vie kotinsa kellariin, niin se on kauhusta jäykkänä. Mutta sitten kun sen vapauttaa, niin alkaa uskomattomia valheita kidutuksista, julmetuista sondeista, joita on työnnetty kehon sisään, kilosista implanteista jne.

Alienit eivät tahdo paljastua. Kaikkein kätevintä on siepata ainoastaan kylähulluja (sairaisiin käyttötarkoituksiin), sillä heitä ei ainakaan kukaan usko. Näin ufoista tulee "pseudotiedettä" tai "urbaani legenda", ja todellista kiinnostusta näitä - ehdottoman TODELLISIA - ufoja kohtaan osoittavat enää taikauskoiset hörhöt, eivät niinkään fiksut ihmiset. Siksipä ufot eivät ole paljastuneet!!

de Selby
Seuraa 
Viestejä1231

Tunnettuahan on se, että humanoidi on mies tulevaisuudesta joka halajaa evolutionarististen seikkailujensa jälkeen takaisin kotiin tunneälyn äärelle. Sitäpä se etsii, toivoo ja tutkii.

Niinpä tietynlaiset hullut kelpaavat oivallisesti tutkimuskohteeksi niille, jotka yrittävät selvittää aivojen ja tunteiden "alkuperäistä", estotonta, esteetöntä ja rationalisoimatonta toimintaa. Hulluilla kun on avoin ja rajotteista vapaa mieli(kuvitus).

Eikä siinä mikään mene pilalle jos hullun aivoon sondin tökkää.

Gravity sucks.

Rannekelaatikko
HUlluT eiväT AiNA OlE SelLaisiA AidoMmin KOkEViA nErOjA. JosKus HUllut OVat MyÖS pimeiTÄ, huKAssA oleviA, tyLSiä SkiTsOJA.Taidat tietää mistä puhut.

Alaston_Apina
Rannekelaatikko
HUlluT eiväT AiNA OlE SelLaisiA AidoMmin KOkEViA nErOjA. JosKus HUllut OVat MyÖS pimeiTÄ, huKAssA oleviA, tyLSiä SkiTsOJA.Taidat tietää mistä puhut.

Juu tiedän!

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
SpectralUltra
Teet oletuksen ilman mitään totuuspohjaa.

Abduktoitujen joukossa on ihan tavallisia ihmisiä kaikista yhteiskuntaluokista.
Monet kylähullut kuvittelevat olevansa ihan tavallisia ihmisiä...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat