Seuraa 
Viestejä519

[size=150:3eg9h1x9]Suomea johdetaan väärin[/size:3eg9h1x9]

Sinulta Jorma Ollila 'unohtuu' tärkeitä asioita ylistäessäsi Pohjoismaista markkinataloutta.

Suomessa kansa ei ole vauraampaa, eikä totisesti paremmin voivaa, kuin 15 vuotta sitten. Ainakin 600 000 kansalaista kärsii nälkärajalla ja miljoonan mielenterveys heiluu. Maassa jatkaa kieroiluaan ikuinen rosvoeliitti, joka on rikastunut kansan kustannuksella. Syrjätettyjä ja nälkärajalla eläviä tulee vain koko ajan lisää, kun maan johtamista jatketaan yhtä epäoikeudenmukaisesti, tekopyhästi, valehdellen ja väärin, kun sitä taas on tehty viimeiset 15 vuotta.

Selkärangattomat johtajat korkkiruuvijohtamisineen ovat oikeasti ajaneet itsensä lisäksi vain yhden kansanosan, sen Suomen iki-ihanan ja puhtaan valkoisen eliitin, parasta ja etuja. Näille tekopyhille johtajille ja heidän johtamistavalleen on tultava piste. Nämä johtajat on potkittava ulos palleiltaan ja viroistaan. Tämä patologinen valehtelijajoukko, yhä vain jatkuvine, sekä kotimaata että maailmaa koskevine valehteluineen, on laitettava ja saatava vastuuseen, ja heidän kansalta vehkeilemänsä rahat ja varat on otettava takaisin kansan ja yhteisen hyvän käyttöön.

Tämä väärydelle omistatunut Suomen johtajista on pilannut koko maan henkisen ilmapiirin. Ihmiset ovat täynnä suoraa ja epäsuoraa vihaa, raivoa ja rasismia, jota väärä johtaminen on saanut aikaan. Naisia ajetaan Kotirouvien ammattiliittoon työelämästä. Lapsilla ja nuorilla on kastimerkit otsassa, jotka määräävät heidän elämiensä kulun syntymästä ja säilyvät heidän loppuelämänsä. On turha puhua enää tasa-arvoisesta koulutusjärjestelmästä. Vain varakas vanhus on tarpeellinen ja tärkeä tässä maassa. Muiden on parasta heittää veivinsä heti, kun eläkeikä on saavutettu. Maahanmuuttajia otetaan erityisesti siksi, että kansalla on jotain, johon vihansa kohdistaa, ja jotta valtaeliitti säästyy epämiellyttäviltä rahvaan raivonpurkauksilta ja saa juhlia rauhassa suloisten, valkoisten kukkien ympäröimänä jokavuotista itsenäisyyttään, joka sen kun vain paranee heidän kohdaltaan vuosi vuodelta, kun taas kansa saa todella eri muodoissa tuta globalisaation äärimmäisyyksistä.

Tekopyhä Jorma Ollila & kumppanit: Se, että 'ajatellaan yhteiskunnallista solidaarisuutta', ei johda yhtään mihinkään, joten lopettakaa sen sonnan suoltaminen. Teidän avoimuutenne globalisaatioon ei ole suojellut meitä miltään, päinvastoin ja lisää on vain tulossa. Kansalaiset ovat yrittäneet 'säilyä hengissä' viimeiset 15 vuotta. Globalisaatio rikastuttaa teitä kummasti, mutta meitä ja läheisiämme se vain syrjäyttää, kaataa, sairastuttaa ja tappaa. Köyhyys tappaa meitä Suomessa vuosi vuodelta enemmän ja te tiedätte sen. Annatte omatuntonne rauhoittamiseksi muutaman sentin rahoistanne pitkin hampain vuosittain maailmalle, leikkien kaivonrakentajia tai kummisetiä, ja hoette ettei omaa maata pidä, eikä saa suosia. Totuus on, että te suositte vain itseänne ja kaltaisianne Suomessa ja maailmalla. Kasvatatte ja koulutatte lapsenne ja maksatte elämänne kansalta varastetuilla rahoilla. Te olette umpikieroutunutta sakkia, joka pilaa kaiken, mihin näppinsä laittaa.

Jorma Ollila, sinun naamasi ja sanomasi ovat kuin imelän leipäpapin pullamössövelliä, joka valuu suunpielistäsi mässyttäessäsi tyytyväisenä kaptalistiseurakunnalle ja -uskovaisille, vähät välittäen todellisuudessa siitä, mitä tässä maassa tai maailmassa ihmisille oikeasti tapahtuu.

Maata johdetaan väärin tietoisesti. Kaikki väärä, mitä tässä maassa tapahtuu ja tulee tapahtumaan, juontaa juurensa valtaeliitin toimintaan. Te petaatte, maa makaa ja ihmiset kärsivät. Te tuhositte itse Pohjoismaisen mallin, vain oman etunne ja harvojen edun nimissä. Te tuhoatte kaiken hyvän ja oikean ensin itsessänne ja sitten muissa, koska ette siedä oikeaa ja hyvää enää silmienne edessä. Onneksi teidänkin elämillänne on kuoleman raja, vaikkei kansaa auta.

Väärän johtamisen myötä myös kovalle kansainväliselle rikollisuudelle on annettu maan johtajien siunaus Suomessa.

Kommentit (2)

Lippa Luke
Seuraa 
Viestejä484

KARSIKAA ja nauttikaa, silla itsehan olette johtajat suomelle valinneet

Ihminen kuolee muutenkin… Miksi siis tapamme toisiamme? Me kuolemme ennemmin tai myöhemmin kuitenkin. Maa jää, mutta me poistumme. Miksi siis sotia maan vuoksi,..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat