Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tämä kappale on lainaus, hyvin tuoretta asiaa, lukekaa ja kommentoikaa;

Chemtrails-asia (kemikaali) tulisi saada Suomessa laajaan tietoon. Tämä salaliitto on maailmanlaajuinen, ihmisiä myrkytetään pikkuhiljaa kaikkialla, depopulaatio-ohjelma on käynnissä tätäkin kautta illuminaattien toimesta, jossa tavoitteena on vähentää maailman väkilukua kolmannekseen. Kirjoitin useita viikkoja sitten Esko Seppäselle Brysseliin ja hän piti asiaa mielenkiintoisena ja lupasi tutkia asiaa. Mitään vielä ei ole sieltä kuulunut. Olen saanut tietää, että suurille lentoyhtiöille maksetaan tuntuvia korvauksia siitä, että ne lennoillaan levittävät kemikaaleja taivaalle. Asialle on olemassa myös salonkikelpoinen selitys: luonnonsuojelu! Kukaan ei tietenkään sitä usko. Olin USA:ssa eräässä kristillisessä konferenssissa Oregonissa kesällä ja lähes päivittäin lentokoneet levittivät kemikaaleja taivaalle, kärsin itse kuivasta yskästä koko siellä olo ajan. Eräänä päivänä kone muotoili numerot 666 kemikaaleilla kaupungin ylle. Ihmiset kärsivät yskästä, ihosairauksista, kutinasta, ym. Viranomaiset selittävät asiaa luontoon liittyvällä suojelulla, mutta takana on salajuoni. Kotikaupunkini Joensuun ylle koneet jättävät kemikaalivanansa säännöllisesti. Suomennokset nyt kannattaa ja ne pitäisi saada sekulaareihin lehtiin julki. Onhan mahdollista, että Suomen viranomaiset tietävät asiasta paljonkin, mutta luulevat että kansa ei tiedä mitään. Onkohan Suomi puun ja kuoren välissä? Nyt on laitetteva tietoa eteenpäin ja julkisesti.

Sivut

Kommentit (72)

Mä en ihan usko tohon. Kyllä noita tiivistys vanoja taivaalla näkyy lähes päivittäin, mutta tuskin niissä olisi myrkkyjä seassa.

Oliskohan tietoa, ketkä noita myrkkyjä mahdollisesti levittävät?

L
Seuraa 
Viestejä7878
Liittynyt17.3.2005

E.N.K

Kappas. Uusi salaliittosekoilu. Tätä kyseyistä sairaiden mielten naurettavaa tuotosta ei tällä palstalla ole taidettukaan vielä käsitellä.

Kirjoitit

Kirjoitin useita viikkoja sitten Esko Seppäselle Brysseliin ja hän piti asiaa mielenkiintoisena ja lupasi tutkia asiaa. Mitään vielä ei ole sieltä kuulunut.

Esko Seppänen poliitikkona ei voi sanoa, mitä on mieltä. Minä voin. Sinä olet yksinkertaisesti hullu. Ammattilaiset varmaan käyttäisivät erilaisia latinalaisperäisiä sanoja, mutta hulluahan ne tarkoittaisivat.

Tulkitsee tuon miten päin tahansa, niin ei voi sanoa muuta kuin että surullista tämä ihmisten hulluus, oli sitten kyseessä salaliitto tai elämälleen lisäsisältöä hankkivat hihhulit.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
Liittynyt18.3.2005
E.N.K
Tämä kappale on lainaus...

[bullshit][/bullshit]

Eli mistä tuo nyt oikein oli lainaus? Jostain Wappulehdestä vai?

Salaliittö-Äpy vai Illuminaatti-Julkku? Kumpi se oli?

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Säännölisin väliajoin kuulee noista kemikaalivanoista. Täälläkin on muistaakseni asiasta jo ollut jotain.
Yleensä samat ihmiset puhuvat Norjan HAARP- laitteista ja niiden potentiaalista sään hallinassa, sekä ELF- laitteiden mieltä madaltavista vaikutuksista. Ainiin ja orgoniitti kuului tähän samaan sarjaan.
Eikö ole kummallista että kemikaalivanat ovat niin helposti havaittavissa jos kyseessä on salaliitto?
Ei tietysti kannata tyrmätä kaikkea vain siksi että se on `liian HULLUA` jonkun mielestä, mutta näistä vanoista olen saanut lukea jo useamman vuoden ajan, enkä silti ole nähnyt yhtään vakavasti otettavaa artikkelia.
Jos ketjun aloittajalla sellainen on, niin pistä linkkiä.

XLR

Oliskohan tietoa, ketkä noita myrkkyjä mahdollisesti levittävät?

Oletkos, XLL, huomannut että (1.) eurooppalaisten miesten siittiöiden määrä on laskussa eli sperman laatu huononee, ja (2.) teolliset työpaikat siirtyvät pois Euroopasta.

Taivaalta EI sada myrkkyä, koska sitä ei tarvita. Homma hoituu muutenkin.

P.S.
Sperman heikkeneminen ja homoseksuaalisuuden yleistyminen saattavat johtua muovien lisä-aineista?

P.P.S.
Huuhaaltahan tuo "kemikaalivana"-juttu kuullostaa, mutta jos se onkin totta???

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
Liittynyt18.3.2005

Juu. Lentokoneiden jättämät vanat sisältävät (enemmän tai vähemmän tässä järjestyksessä):

-vesihöyryä

-hiilidioksidia

-typen oksideja

-rikin oksideja

-hiilivetyjäämiä

Mitään erityistä myrkkyä ei joukkoon tarvitse lisätä. Toisaalta ilmailun vaikutus ilmakehän laatuun lienee kuitenkin pienempi kuin jenkkien hiilidioksidipäästöillä ja kolmannen maailman kivihiilivoimaloilla... Luultavasti maan pinnalla tapahtuvan liikenteen päästötkin ovat suurempia kuin lentoliikenteen aiheuttamat.

Mutta toisaalta... juu, happoa sieltä taivaalta sataa, ja siihen vaikuttaa osaksi myös lentoliikenne.

Tiivistymävanat ovat kyllä seurausta ihan yksinkertaisesti veden ominaisuuksista ja muutamista yksinkertaisistafysiikan laeista (jotain sellaista muistuu mieleen kuin että pV=nRT... ja sitten tietenkin kylläinen vesihöyry eri paineissa ja lämpötiloissa...)

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Eikö ole kummallista että kemikaalivanat ovat niin helposti havaittavissa jos kyseessä on salaliitto?

Juu, toi on hyvä näkökohta, mä käyttäisin ainakin sellaisia yhdisteitä, jotka pysyis läpinäkyvinä, luulis et se olis mahdollista. Toisaalta, kyllähän isot pahat pojat voi tehdä mitä tahansa tämmöselle miljardipäiselle lammaslaumalle, ku kaikki on niin vässyköitä eikä puutu mihinkään, kunhan saa sen oman leipänsä hoidettua...

L
Seuraa 
Viestejä7878
Liittynyt17.3.2005

kalmankenkku

Kirjoitit XLR:lle:

Oletkos, XLL, huomannut että (1.) eurooppalaisten miesten siittiöiden määrä on laskussa eli sperman laatu huononee

Sinulla on varmaan jotain pätevää näyttöä tästä? Ne perinteiset väitteet asian tiimoilta kun nuiji herra Lomborg maanrakoon legendaarisessa teoksessaan Skeptical Environmentalist.

Ja:

Sperman heikkeneminen ja homoseksuaalisuuden yleistyminen saattavat johtua muovien lisä-aineista?

Jaahas. Ja näyttönä?

Ja "tavallisessa" muovissa (polyeteeni tai polypropeeni) ei ole juurikaan muuta kuin hiiltä ja vetyä. Mukana voi olla pieniä määriä kalsiumstearaattia, sinkkistearaattia ym täysin turvallisia aineita, joita on tutkittu hyvinkin paljon.

Osa muoveista tehdään periaatteessa karsinogeenisistä aromaattiyhdisteistä, kuten styreenistä, mutta itse muovissa ei enää mitään betseenirenkaita ole. Ja esimerkiksi PVC:ssä on mukana sinänsä myrkyllistä klooria, mutta se kloori pysyy kiltisti siinä muovissa.

Huuhaaltahan tuo "kemikaalivana"-juttu kuullostaa, mutta jos se onkin totta???

Siinätapauksessa ainakin Pentti Linkola on tyytyväinen.

Alku säikähdyksen jälkeen aiheen käsittely näyttää neutralisoituneen, itse olen lukenut aiheesta useitakin artikkeleita, tiedän myös lentokoneiden jättämästä vesihöyrystä, se ei ole mitään uutta, mutta sitten kun koneesta on otettu valokuva ja siiven takaosassa tai rungossa on selvät suuttimet josta työnnetään tavaraa taivaalle, kyse ei ole leikistä.
Valitettavaa vain on, että tämän tyyppiset aiheet päätyvät aina salaliitto sivuille, sehän on kemikaali levittäjien tarkoituskin. Hämäys on lähes täydellinen, ensin sotketaan kemikaalit lentokoneiden luonnollisiin päästövanoihin ja sitten asiasta syntyneet kirjoitukset ohjataan salaliitto sivuille. Kemikaali päästöjä on tutkittu Yhdysvalloissa ja koenäytteitä on analysoitu, tässä eräs artikkeli;

13.10.2002, australialainen Melbourne Herald Sun -sanomalehti paljasti että Yhdysvallat testasi hermokaasua omiin kansalaisiinsa neljässä osavaltiossa. 1960- ja 1970-luvuilla hermokaasua, sariinia ja VX:ää päästettiin ilmaan Alaskassa, Hawaijilla, Marylandissa ja Floridassa, Pentagonin dokumenttien mukaan. Oli kolme testaus-projektia jotka nimettiin seuraavasti: "Devil Hole I", jossa arvioitiin kuinka sariini-kaasu käyttäytyy tykin ammuksissa ja raketeissa; "Devil Hole II", jossa testattiin kuinka hermo-agentti VX käyttäytyy tykin ammuksissa; sekä "Big Tom", jossa levitettiin bakteeria Hawaiji-saariin kuuluvan Oahu:n ylle. Se oli sariini-kaasu jota terroristi-joukko käytti Tokion maanalaisessa vuonna 1995 ja jota Venäjän hallitus käytti hiljattain omia kansalaisiaan vastaan haavoittaen ja surmaten kokonaisen teatterillisen ihmisiä. Sariini-kaasu saa aikaan vuotavan nenän, vuotavat silmät sekä hengitysvaikeuksia jota seuraavat harhanäyt, sekavuus, kooma ja kuolema. VX-kaasu aiheuttaa oksennusta sekä väkivaltaisia kohtauksia ennen kuolemaa joka tapahtuu 15 minuutissa. Se on eräs tappavimpia tunnettuja hermo-agentteja ja se säilyy ympäristössä pitkään koska se on jähmeää nestettä joka haihtuu hitaasti. Kysymys joka jää nyt voimaan on se, että ruiskuttavatko he edelleen taivaallemme aineita joiden on tarkoitus saada aikaan hengityselin-sairauksia sekä astmaa? Miksi kaikki massiiviset ja epätavalliset kemikaalivanat jotka muodostavat kaikenlaisia kuvioita taivaalle? Miksi astma on lisääntynyt 500 prosenttia? Onko tarkoitus surmata heikot, sairaat ja vanhukset? Eikö meillä ole oikeutta kysyä näitä kysymyksiä jotka perusruvat aikaisempiin paljastuksiin?

Oletkos, XLL, huomannut että (1.) eurooppalaisten miesten siittiöiden määrä on laskussa eli sperman laatu huononeeSinulla on varmaan jotain pätevää näyttöä tästä? Ne perinteiset väitteet asian tiimoilta kun nuiji herra Lomborg maanrakoon legendaarisessa teoksessaan Skeptical Environmentalist.

No onhan tosta ollu juttua Tiede-lehdessäkin, mutta veikkaan että yks syy tohon, jota ei ehkä olla otettu huomioon, vois olla masturboinnin lisääntyminen, eli porukka tumputtaa aiempaa enemmän, ja kivekset ei ehdi sitten täyttyä ja kerryttää varastoja. Käsittääkseni siittiöt kasvavat "kypsiksi" n. 3:ssa päivässä, ja jos suurin osa testatuista harrastais paljon enemmän masturbointia ku silloin joskus 50-luvulla testatuista, niin se saattais vaikuttaa. Tietääkö kukaan kysyttiinkö tossa taannoin tehdyssä tutkimuksessa luovuttajilta tämän asian tiimoilta yhtään mitään?

http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=5

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14235
Liittynyt23.6.2005
E.N.K
Kotikaupunkini Joensuun ylle koneet jättävät kemikaalivanansa säännöllisesti. Suomennokset nyt kannattaa ja ne pitäisi saada sekulaareihin lehtiin julki. Onhan mahdollista, että Suomen viranomaiset tietävät asiasta paljonkin, mutta luulevat että kansa ei tiedä mitään. Onkohan Suomi puun ja kuoren välissä? Nyt on laitetteva tietoa eteenpäin ja julkisesti.

Kiinnostavaa. En ole huomannut Joensuun taivaalla muuten kuin pari kertaa pilvistä muodostuvan Jeesuksen kuvan. Sekin saattoi tosin olla Karl Marx, joten en vielä lähtisi barrikaadeille, voi osua väärään nilkkaan.

Toissapäivänä sinisenä hetkenä taisin nähdä Stalinin pohjoisella taivaalla. Ensilumien aikaan nuo suuret julkut alkavat ilmeisesti heräillä.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Eikö meillä ole oikeutta kysyä näitä kysymyksiä jotka perusruvat aikaisempiin paljastuksiin?

Ole huoleti, sinulla on oikeus kysyä mitä ikinä haluat, ainakin toistaiseksi asiat ovat sillä tolalla. Oikeiden vastausten saaminen voi olla hankalampaa, oli kyseessä sitten mikä asia tahansa.

Astma lisääntyy luultavasti siks, ku ihmiset elää liian steriilissä ympäristössä. Ite asun aika likaisessa puutalossa, eikä kellään siellä kasvaneessa ole ollut mitään astman kaltaisia oireita. Liika ilmanpuhtaus lapsena voi aiheuttaa sen, että keuhkot ei sitten enää sopeudu normaaliin siitepölyiseen ulkoilmaan.

Olen lisäksi huomannut, että kaikilla tutuilla, joilla on ongelmia hengityksensä kanssa, asuvat mielestäni turhan siistissä ja pölyttömässä ympäristössä. Asian voi tulkita näinkin päin katsos...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat