Katoaminen..

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tiedättekö tapauksia, joissa joku olisi hankkinut jollain tavalla paljon rahaa, lavastanut oman kuolemansa, ja jatkanut elämäänsä jossain kaukana, esimerkiksi riisinviljelijänä Filippiineillä?

Pikkulintu:)

Kommentit (7)

Vierailija

Jo aikansa eläneiden huhujen mukaanhan hitler ja kumppanit asustavat vieläkin etelä-amerikan viidakoissa natsien kulta-aarre kainalossaan

Vierailija

^^Minun muistaakseni hurjimmat tarinat kertovat että hitlerillä on tukikohta pohjoisnavalla ja kuussa, niin ja sieltäkäsin he vierailivat marsissa jo 60 luvulla!

Vierailija

Ainuttakaan vahvistettua tapausta ei ole.
Tietysti on mahdollista, että näin on joskus onnistuneesti tehty. Moni ainakin on yrittänyt -ja epäonnistunut.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005

Mitä järkeä on ensin kerätä paljon rahaa ja sitten mennä töihin riisipellolle tai edes ostaa sellaisen? Ja voihan sen tehdä lavastamatta omaa kuolemaansa.

Oman kuoleman lavastaneita on paljon, mutta he ovat yleensä pyrkineet pakenemaan velkojiaan tai poliisia.

Vierailija
Pikkulintu
Tiedättekö tapauksia, joissa joku olisi hankkinut jollain tavalla paljon rahaa, lavastanut oman kuolemansa, ja jatkanut elämäänsä jossain kaukana, esimerkiksi riisinviljelijänä Filippiineillä?

Pikkulintu:)

Ei tuu nyt äkkiseltään mieleen..
Mutta Filippiineille voi siirtyä hankkimatta paljon rahaa Suomessa, ei tarvitse lavastaa omaa kuolemaa ja voi siirtyä jatkamaan makoisaa elämää huolimatta, että on velkavankeudessa 15 vuotta Suomessa. Tunnen yhden maanviljelijän Suomesta, joka kyrpi***y suomalaiseen maatalous kyykyttämiseen ja tuli Filippiineille. En ole hymyilevämpää ilmettä nähny aikoihin. Meni tuonne Surigaon suuntaan...
Koska euro on senverran vahva pesoon nähden, niin se buuttaa kummasti asioita käyntiin Filippiineillä.
Tuossa lähellä oli mangohedelmäfarmi myynnissä, 400000 pesoa pari hehtaaria.
hanionille tarjosi yksi paikallinen maanomistaja kesällä 2 miljoonan peson kukkulatonttia tuossa kilometrin päässä, komeet näköalat Marinduque saarelle päin.Täytyy pitää KENO-peli aktiivina Suomessa
Olen jo jonkun tuhannen voittanu ja kotiuttanu ne Filippiineille. 1000 euroa on noin 60 000 pesoa.
Mielessä olisi pistää viinirypälefarmi käyntiin tuonne riisifarmin kupeeseen kukkularinteelle omalle tontille.
Ostettiin uutta maata viimekesänä.
Eikä Filippiinit kaukana ole, sähköinen raha kulkee aikaa nopeeta tätä väliä.
Ja kun monia paikallisia reissaa tätä väliä niin voidaan keskenämme hoitaa monia asioita
Mutta voidaanhan sitä sanoa, että jollain tavalla sitä rahaa on hankittu vaikka köyhyysrajalla joutunutkin elämään Suomessa

Vierailija

Jim Morrison, Elvis ja Tupac Shakur, esimerkiksi.

Tässä on vain sama ongelma kuin kuolemanjälkeisen elämän kanssa: kukaan ei voi palata kertomaan, että homma onnistui, jos se onnistui.

Viime vuosilta yksi esimerkki voisi olla tämä mystinen Pianomies. Esitti lähes autistista henkilöä, joka osasi soittaa pianoa. En sen tarkemmin muista, mutta syystä tai toisesta hän oli häipännyt perheensä luota ja hänen oletettiin kuolleen.

Vaimo ja lapset olivat vähän myrtsinä tilanteen paljastuttua.

Uusimmat

Suosituimmat