Kalifornia kieltää mustat autot

Seuraa 
Viestejä8848
Liittynyt26.3.2009

Aprillipila ?

Ei suinkaan,lue täältä:

http://ilmastohuijaus.blogspot.com

Kommentit (10)

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Kun perustelu otetaan huomioon niin ihan fiksu päätös.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Vierailija

Eikös olisi järkevämpää kieltää mustien autojen käyttö kesällä ja valkoisten käyttö talvella? Samalla tulisi lisää työpaikkoja, kun ihmiset maalauttaisivat autonsa kaksi kertaa vuodessa.

Vierailija

Voitaisiinko myös valkoiset ihmiset kieltää Kalifornian polttavassa auringossa ja mustat puolestaan Alaskan kaamoksessa?

Vierailija

Olisiko tämä sitten ulkovalkoisuutta (vertaa ulkokultaisuus). Saastutetaan edelleen, mutta ainakin pinta näyttää siistiltä. No joo, kaikki keinot vaan käyttöön luonnonsuojelussa ja tuleehan halvemmaksi kun ilmastointi syö vähemmän bensaa. Senkin rahan voi käyttää sitten johonkin muuhun.

Hannu Tanskanen
Seuraa 
Viestejä8848
Liittynyt26.3.2009

Oliko vastenmielistä luettavaa "Mummolle" blogissa ?

Pahoittelen,kiireessä (ja laiskuuttani) en viitsinyt kirjoittaa uutista ja linkkejä uudestaan tänne. Uhkaako nyt porttikielto ?

Aihe sinänsä lienee ollut kiinnostava, kuutisensataa kertaa oli sivu avattu normaalin 300-400 sijaan !

ID10T
Seuraa 
Viestejä1677
Liittynyt3.10.2007

Koska ainakin lasin saa tummumaan auringonvalossa itsestään ja vaalenemaan taas varjossa, niin olisiko mahdollista aikaansaada ilmiö käänteisenä? Jos tällä ihmeaineella sitten käsiteltäisiin auton ulkopinnat ikkunoita lukuunottamatta, saataisiin ehkä hieman enegiataloudellisempi auto. Voisikohan tämä toimia?

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007

Nyt on taas hiukan käsitetty väärin. Aihe on kyllä kiinnostava mutta ei totta. Kielto koskee infrapunasäteilyä eikä näkyvää valoa. Autot saavat edelleen olla väriltään mustia.

Teknisemmällä tasolla kieltoehdotuksen taustalla oli aikomus vaatia autojen maaliin lisäaineita, jotka heijastavat silmälle näkymätöntä lähi-infrapuna-alueen valoa. Tällä tavoin ilmanvaihdon tarve ja siten päästöt laskisivat osavaltiossa, jossa on kesäisin hyvinkin kuuma ja useimmiten aurinkoista.

http://www.tekniikkatalous.fi/metalli/a ... 032009?s=k

Hannu Tanskanen
Aprillipila ?

Ei suinkaan,lue täältä:

http://ilmastohuijaus.blogspot.com

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

Uusimmat

Suosituimmat