Seuraa 
Viestejä45973

AVI formaattiin pakatussa elokuvassa, jonka latasin torrenttina vain äänet toimii, kuvaa ei tule.

Olen kokeillut ainakin Mediaplayerillä ja Winampilla, mikä neuvoksi?

Kommentit (9)

Koodekkia pitää asentaa. Tuosta hyvä setti. Varo huijjaussaitteja kun latailet koodekeja, kyllä tiedät. Joku tulee ehdottelemaan muita playereitä, mutta mediaplayeri riittää. Ja silleen. Tuon paketin asennuksen jälkeen näkyy video.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lataa ffdshow, niin et tarvitse erillisiä koodekkeja, mutta voit käyttää haluamaasi toisto-ohjelmaa. Jos koet tuon jo mainostetun VLC Playerin olevan tarpeeksi mukava käyttää, niin sitten se, etkä tarvitse muuta.

Tuota aiemmin mainittua koodekkipakettia en suosittele, vaikka se sellaiseksi hyvä ja kattava onkin, sillä ffdshow ajaa kätevämmin saman asian.

Phony
Hanki ekaks tämä:

http://fin.afterdawn.com/ohjelmat/video ... /gspot.cfm

Se kertoo onko sulla tarvittava koodekki. Jos ei, niin hanki sellainen maailmalta.
Aivan turha ohjelma. Codecpackkeja on hyvä välistä päivitellä, vaikka joku ongelma ei johtuisikaan niistä.

Käy tuolta lataamassa ilmainen K-lite codec pack.

http://fin.afterdawn.com/ohjelmat/video ... k_full.cfm

Itselläni tuo on toiminut loistavasti useiden formaattien kanssa. Kannattaa varmuuden vuoksi asentaa myös muita toisto-ohjelmia eikä kannata tyytyä pelkästään windowsin omaan surkeaan mediaplayeriin. Itselläni on tuo Phonyn mainitseman VLC-playerin lisäksi mediplayer classic ja BS-player. Windowsin omaa ohjelmaa en avaa koskaan ja käytän pääsääntöisesti BS-playeria sujuvien käyttöominaisuuksien takia.

HenriViljanen
Sellasta "bullshittiä" ei olekaan mitä ei BSplayer pyöritä!Kyllä niitä löytyy. Vaikka itselläni on uusimmat codecpackit niin joidenkin (harvojen) tiedostojen kanssa on ollut ongelmia. Media player classic ja VLC-player toimivat tässä suhteessa paremmin. BS-playerin etuihin voi laskea mukavat käyttöominaisuudet, joista jo aiemmin mainitsin. VLC-playeriä käytän vain pakkotilanteessa, mutta makunsa kullakin.

BS Player on kyllä varma tapaus. Mutta on silläkin yhteensopivuusongelmansa. BS Player pyörittää W2k alustalla kaikkia videoita, mutta Vistalla asia on toinen. Mikään ei auta. Ei koodekkien päivittäminen, eikä playerin päivittäminen.

Vika kyllä varmaan on Vistassa eikä playerissä.

VLC Playerilla ja FLV Playerilla on päässyt yllättävän pitkälle.

Harmi vain että YLEn Areena on sen verran rikki ettei näytä juuri nyt VLC Playerillani oikein toimivan joten sen kanssa pitää käyttää Windows Media Playeria.

BS Playeria käytin joskus, mutta se tukee heikommin eri formaatteja, ainakin ilmeisesti tässä Vistassa. Se tosin osaa hyvin tekstitysten aikakorjauksen. VLC ei taida sitä hanskata, vaikka onhan sitten vielä erillisiä ohjelmia siihen korjailuun.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat