Seuraa 
Viestejä45973

Henkilökohtaisesti minulla ei ole mitään semmoista himoa.mistä johtuu kun katsoo kaikkia elokuvia että miehet himoitsevat neitsyitä.esimerkiksi stiftler american pie elokuvista.kertokaa teidän mielipiteitä.ymmärrätte varmaan mitä meinaan.

Sivut

Kommentit (93)

Elokuvat on elokuvaa.

Minun tuttavapiirissäni kukaan ei ole koskaan maininnut että neitsyet kiinnostaisi sen enempää kuin muutkaan pikkup****t eikä itseänikään kiinnostais pätkääkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vatkain
Jos siinä on joku sellanen aatos taustalla että neitsyitä ei ole vielä kukaan "turmellut." Vähän niinkuin jos ostaisi ihan uuden auton.
Mulla on käytetty auto. Ei muuten mitään väliä kunhan vaan kulkee. Tämä on myös mun kanta alkuperäisen kysymyksen suhteen.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Imperator
Vatkain
Jos siinä on joku sellanen aatos taustalla että neitsyitä ei ole vielä kukaan "turmellut." Vähän niinkuin jos ostaisi ihan uuden auton.
Mulla on käytetty auto. Ei muuten mitään väliä kunhan vaan kulkee. Tämä on myös mun kanta alkuperäisen kysymyksen suhteen.

Jep.

Hämmentää.

ctx
Henkilökohtaisesti minulla ei ole mitään semmoista himoa.mistä johtuu kun katsoo kaikkia elokuvia että miehet himoitsevat neitsyitä.esimerkiksi stiftler american pie elokuvista.kertokaa teidän mielipiteitä.ymmärrätte varmaan mitä meinaan.Jos heppi on tulitikun kokoinen, niin kai sitä sitten kuvittelee että tuntuisi paremmalta tökkiä sillä jotain sellaista jolla on vielä rööri ummessa.

Tosin se ummessa olo on aika suhteellista sillä immenkalvohan ei ole kalvo, vaan rengas. Muutenhan ei kuukautismössökään tulisi ulos.

Henk.koht. vaikea ymmärtää sellaisia naisia jotka ompeluttavat itsensä umpeen saadakseen olla "neitsyitä jälleen". Vai repeääkö se revanderi synnytyksissä niin levälleen ettei muka mikään enää tunnu missään? Jotkut ovat olleet sitä mieltä että paikat vaan paranevat, koska kunnon jumppaamisen avulla varsinkin lihakset kiinteytyvät entistä ehommiksi.

Tohtisikohan ajatella että neitsyitä himoitseva on oikeastaan pikkaisen pedofiliaan päin kallellaan...? Neitsyt ei voi olla äitee, paitsi katolisten mielestä tietenkin.

anomalia
Jos nainen on ollut vain pari kertaa yhdynnässä, niin käytännöllisesti katsoen se on vielä neitsyt.Nimimerkki anomalia ei tarkoita samaa, että voit jättää perustelematta väitteesi. Perustele!

Neitseellisyyttä on monenlaista. Mutta vaatimuksen toisen neitseellisyydestä voi johtaa myös omaan narsismiin. On aina hienoa opastaa asiassa, jota toinen ei ole kokenut. Se on imartelevaa, samaan aikaan kuin toinen ihailee. Siinä on emotionaalisesti voimakkaampi lataus kuin vanhan kertaamisessa. Ainutlaatuisuudella on aina omanlaisensa arvo. Kyllä sen pitäisi idiootimmankin henkilö ymmärtää.

Tieteellisesti tarkasteltuna tulisi liittää ketjuun antropologisia tutkimuksia neitseellisyyden merkityksestä. Nykytiede ei taida olla tehnyt hirveämmin tutkimuksia neitseellisyyden merkityksestä seksuaalisuuden suhteen?

PS. Pyydän anteeksi humalatilaani, mutta oli silti pakko vastata.

Itselläni testosteronipitoisuudet ovat aika korkeita (luultavasti). Ja olen kyllä huomannut pitäväni eräänlaisesta raikkaudesta naisen ulkonäössä, se on jotenkin harvinaista nykyään, ehkä siksi... En myöskään koskaan ole ollut tykästynyt johonkin hyvin erotisoituun naiseen, esim. Jolie, enkä toisaalta maskuliinisiin, huomattavan ylipainoisiin, yli 30-vuotiaisiin (olen vielä alle...) tai psyykkisesti vahvoihin tai dominoiviin naisiin (olen itse hieman dominoivuuteen taipuvainen).

Olen suhteellisesti ottaen idealistinen ja joskus tunnepitoinen ihminen, joten ehkä on edullista, jos nainenkin on "sopivasti" naiivi ja herkkä (ei silti liian). Ikä ei itselleni ole se määräävä tekijä, vaan kemiat ja viehätys lain suomissa puitteissa.

Kaikki palautuu biologiaan. Neitsyet ovat harvemmin yhtyneet muihin miehiin, joten sellaisen siittäminen takaa omien geenien varmemman jatkumisen kuin epäneitsyen tapauksessa. Neitsyellä varmuus että siitä putkahtanut jälkeläinen on omaa tekoa on aikalailla 100% kun taas muissa tapauksissa on mahdollista että sitä tuhlaa resurssejaan muiden lapsien elättämiseen. Siksi neitsyet kiihottavina kokevat ovat jatkaneet sukuaan paremmin, joka on taannut ilmiöön johtavan geenistön yleistymisen.

Voisiko keinohedelmöitetty ja keisarinleikattu äiti olla neitsyt vielä kolmen synnytyksen jälkeenkin ?

Keisarinleikkaus sallitaan 3 kertaa, ja jos joka kerta syntyy kolmoset, niin neitsyeellä on 9 lasta.

ilmoitus tiede.fi/deitit -palstalla 2011:

"Hei, olen 20v neitsyt. Nai minut"
(ja ruoki 9 lastani...)

Qadesha

Jos heppi on tulitikun kokoinen, niin kai sitä sitten kuvittelee että tuntuisi paremmalta tökkiä sillä jotain sellaista jolla on vielä rööri ummessa.Tuota pitäisi kysyä joltain asiaa tuntevalta taholta. Lähetän kysymyksen vapaa-ajattelijat ry:lle.

tli
Seuraa 
Viestejä1180

En minäkään ole koskaan tuntenut mitään sen kummempaa vetoa juuri neitsyihin. Kyllähän kokemus asiassa kúin asiassa aina edesauttaa kulloistakin toimintoa.

Muistan kuitenkin sieltä nuoruudestani muutaman harvan tyypin, joille tällä neitsyyden "riistämisellä" oli jotain itsetuntoa kohottavaa merkitystä. En ole koskaan ymmärtänyt kunnolla, millainen psykologia tällaisen taustalla on, mutta käsitykseni mukaan kysymyksessä on kuitenkin aika pieni osa miehistä, ainakin jos ajattelee minun tuttavapiiriäni.

Shriek
anomalia
Jos nainen on ollut vain pari kertaa yhdynnässä, niin käytännöllisesti katsoen se on vielä neitsyt.

Nimimerkki anomalia ei tarkoita samaa, että voit jättää perustelematta väitteesi. Perustele!

En varmasti perustele, jos aletaan komentelemaan.

Suhtautuminen neitsyyteen on muuttunut länsimaissa jyrkästi parin viimeisen sukupolven aikana. Päinvastaiseksi. Aiemmin neitsyys oli jotain arvokasta, jota suojeltiin, vaalittiin ja kunnioitettiin. Nyt se on jotain sellaista, josta nuoren naisen pitää pyrkiä mahdollisimman nopeasti eroon. Sellainen vaikutelma minulla on, että vaikka 20-vuotiaalla naisella oleva neitsyys on paljon enemmän taakka ja häpeä, kuin arvostuksen kohde.

Usein julkilausumaton sosiaalinen paine varhaisiin seksuaalisiin suhteisiin koskee myös tyttöjä.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Ennen ehkäisyvälineiden yleistä saatavuutta (ja ehkäisyvalistusta ylipäätään) naisen neitsyys oli ainoa keino, ja hemmetin epävarma sellainen, varmistaa että syntyvä esikoinen oli nimenomaan aviomiehen. Ja aikana jolloin esikoisuudella oli joitakin todellisia oikeuksia (esim. varhaisessa juutalaiskulttuurissa esikoinen peri leijonanosan) tällä saattoi hyvinkin olla vaikutusta. Sitä taas en tiedä kumpi oli ensin, ensiksi syntyneen arvostus vai neitsyyden arvostus; molemmathan kumpuavat samasta lähteestä, eli sen ainoan kerran mies voi (muka) olla satavarma että syntyvä lapsi on nimenomaan hänen.

Vapisen ajatellessani kuinka sellaisia naisia kohdeltiin joilla jo valmiiksi ei ollut juurikaan immenkalvoa (itse olin tällainen, helpotti kovasti omia ekoja kokeiluja kun vastapuoli ei tiennyt lainkaan että olin kokematon). Toisaalta kun ajattelee, kuinka traagista esim. lähes tai kokonaan umpinaisen immenkalvon omaavalla naisella on ollut... *auts*

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Jos oikein kireästi asiaa ajatellaan, onko tamponeja käyttänyt nainen neitsyt vaikkei olisi miestä sisäänsä saanutkaan? Onko hieromasauvaa käyttänyt neitsyt?

Entä jos mies laukeaa "huulille" muttei ole ehtinyt laittaa sitä sinne, onko nainen yhä neitsyt?

Jos nainen harjoittaa suuseksiä, onko hän vieläkin neitsyt (tämä tietysti menee jo enemmän psyykkisen neitsyyden kategoriaan)? Entä jos on tullut anaaliseksiä tarjoiltua, vieläkö sitä ollaan neitsyt (sama juttu kuin edellä)... Joissakin maissa, katolisissa tietysti, anaaliseksi taitaa olla hyvinkin yleistä kun nainen haluaa säästellä röörinsä avioliittoon asti korkattavaksi.

Nämä on näitä ikuisuusdilemmoja. Itse katson että tervepäistä ihmistä ei vähääkään kiinnosta onko oma kumppani kuinkakin kokenut tai kokematon ennen parisuhdetta. Ja minä kun en sellaisiin höpönlöpöihin usko että "kokenut kumppani opettaa kokemattoman täysin seksin saloihin". Miten muka mies voi opettaa naiselle miten nainen nauttii tai päinvastoin? Kyllä siihen omaakin panosta ja tutkimusta tarvitaan. Ja yhdessä kun opetellaan niin kumpikin väistämättä oppii jotain, oli se toinen sitten mukamas vaikka kuinkakin kokenut.

Esim. tuhat akkaa kaatanut ukko voi olla niin omiin temppuihinsa urautunut että hänelle saattaa vieläkin olla yllätys ettei se 1001. nainen laukeakaan samasta "napista" painamalla kuin suurin osa aiemmista...

syytinki
Seuraa 
Viestejä10303

Varsin mielenkiintoinen aihe.

Jospa palstalle kirjoittavat neitsyet (tyttelit) ilmoittautuisivat, että voisin kokeilla himottaako.

Minusta 1 - 1+ lapsen nuorehkot äidit ovat aina olleet jotenkin kiinnostavampia kuin alle 20-kymppiset pimperoiset.

Olen vissiin vähän perverssi.

Kokemus se on joka puhuu. Minua ei ainakaan kiinnosta mitkään immenkalvokorkkaukset paskan vertaa. Korkattu on jos vastaan on tullut. Ei kiinnosta enää opettaa yhtään pikkupimperoa "hommiin" eli minulle sitä kokeneempaa vaikka onkin ehkä enemmän marinoitua.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Iha sama onko naine neityt vai ei. Parempi oikeastaan jos ei ole, niin se tietää mitä tahtoo. Voi sit sanoa millasesta tyylistä se tykkää, että tykkääkö se pylly jutuista tai sitten takaapäin tai etuupäin tai mitä lie.

Sekin, että miksi miehet himoitsee muita naisia jos on oma muija? Mikä siitä toisesta naisesta tekee sit paremman? Ei musta mitään järkeä muita panna. Iha samanlainen mirri niilläkin on, tai vähä erilainen mutta ei se varmaan paljoon erillaisemmalta tunnu. Parempi on tuttu ja turvallinen mirri. Ei tarvi myöskään opetella sitten kaikkea uudestaan, ku tietää jo mitä toine halluu.

Qadesha
Jos oikein kireästi asiaa ajatellaan, onko tamponeja käyttänyt nainen neitsyt vaikkei olisi miestä sisäänsä saanutkaan? Onko hieromasauvaa käyttänyt neitsyt?

Entä jos mies laukeaa "huulille" muttei ole ehtinyt laittaa sitä sinne, onko nainen yhä neitsyt?

Jos nainen harjoittaa suuseksiä, onko hän vieläkin neitsyt (tämä tietysti menee jo enemmän psyykkisen neitsyyden kategoriaan)? Entä jos on tullut anaaliseksiä tarjoiltua, vieläkö sitä ollaan neitsyt (sama juttu kuin edellä)... Joissakin maissa, katolisissa tietysti, anaaliseksi taitaa olla hyvinkin yleistä kun nainen haluaa säästellä röörinsä avioliittoon asti korkattavaksi.


Nii, en tiie, mutta jotkut ainakin ajattelee ja taitaa olla joissakin naistenlehdissäkin että naiset voi menettää monta eri neitsyttä. Eli suu ja mirri neitsyt ois eriasioita ja sitten vielä jopa synnytyksen jälkeinen neitsyyden menetys, että se neitsyys ikäänkuin resetoituisi kun on synnyttänyt ekan kerran. Unohtamattakaan muita paikkoja.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat